اخبار صنعت پتروشیمی

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #706
    پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

    تاریخ مخابره : ۱۳۹۳/۷/۳ - ۱۲:۵۴


    زنگنه اعلام کرد:
    کار مجلس تعیین قیمت گاز پتروشیمی نیست/ انقلاب جدید در پتروشیمی ایران

    وزیر نفت با انتقاد از قیمت گذاری و تعیین فرمول فروش خوراک به صنایع پتروشیمی در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه کار مجلس قیمت گذاری گاز پتروشیمی ها نیست، جزئیات انقلاب جدید در توسعه صنایع پتروشیمی ایران را تشریح کرد.
    به گزارش خبرنگار مهر، بیژن زنگنه امروز در مراسم آغاز به کار نمایشگاه ایران پلاست با بیان اینکه تا سال 86 ارزش تولید محصولات پتروشیمی ایران سالانه حدود یک میلیارد دلار بود، گفت: هم اکنون ارزش تولید محصولات پتروشیمی در کشور به سالانه بیش از 22 میلیارد دلار افزایش یافته است که قصد داریم ارزش تولید محصولات پتروشیمی در ایران را به 70 میلیارد دلار در سال در قالب یک برنامه توسعه ده ساله ارتقا دهیم.

    وزیر نفت با تاکید بر اینکه توسعه بخش بالادستی صنعت پتروشیمی قطعا منجر به تکمیل صنایع پتروشیمی در کشور خواهد شد، تصریح کرد: یکی از راهکارهای توسعه صنعت پتروشیمی افزایش ظرفیت تولید گاز طبیعی و تامین خوارک مورد نیاز این صنعته استراتژیک است، با اشاره به اینکه تا پایان سال جاری با بهره برداری از 4 فاز پارس جنوبی 100 میلیون متر مکعب در روز به ظرفیت تولید گاز ایران افزوده می شود، بیان کرد: همچنین بیش بینی می شود سال آینده هم صد میلیون متر مکعب دیگر به ظرفیت تولید گاز ایران اضافه شود.

    این مقام مسئول یکی از راهکارهای در دست اجرا به منظور توسعه صنعت پتروشیمی کشور را بهره برداری از واحدهای جدید استحصال اتان و تامین خوراک عنوان کرد و افزود: بر این اساس هم اکنون برنامه ریزی هایی برای راه اندازی واحد بازیافت اتان در فاز 12 پارس جنوبی، ان جی ال خارک، طرح استحصال اتان پالایشگاه پارسیان و بیدبلند 2، ان جی ال 2300 لایه نفتی خامی، ان جی ال 3200 غرب کارون و ان جی ال 3100 دهلران در دستور کار قرار گرفته است.

    زنگنه همچنین با اشاره به ضرورت مشارکت بیشتر بین شرکت ملی صنعت پتروشیمی و شرکت ملی نفت ایران برای تامین خوراک پتروشیمی ها یادآور شد: پیش بینی می شود با توجه به افزایش تولید گاز برای زمستان سال جاری، گاز صنایع پتروشیمی به میزان قابل توجهی تامین شود.


    وزیر نفت در ادامه ماموریت جدید صنعت پتروشیمی را تبدیل واحدهای متانول به واحد های پلی پروپیلن برای تامین خوراک مورد نیاز صنایع تکمیلی پتروشیمی عنوان کرد و گفت: اگر بتوانیم به جای ایجاد واحدهای اوره، آمونیاک و متانول واحدهای پرو پیلنی بیشتری را راه اندازی کنیم قطعا یک انقلاب در سطح صنایع پتروشیمی کشور به وقوع می پیوندد.

    این مقام مسئول همچنین با انتقاد از دخالت مجلس شورای اسلامی در تعیین فرمول قیمت فروش گاز به صنایع پتروشیمی بیان کرد: کار مجلس قیمت گذاری گاز صنایع پتروشیمی نیست و دولت باید اقدام به تعیین فرمول فروش گاز و خوراک به صنایع پتروشیمی کند.

    این عضو کابینه دولت همچنین از تعریف فرمول های جداگانه قیمت گذاری فروش خوراک برای هر یک از محصولات پتروشیمی خبر داد و اظهار داشت: همزمان با تعیین فرمول قیمت گذاری خوراک، این فرمول باید در قالب یک برنامه بیش از ده ساله تدوین و به سرمایه گذاران پتروشیمی ابلاغ شود.

    زنگنه در پایان با تاکید بر اینکه صنعت پتروشیمی ایران در منطقه خاورمیانه رقیب ندارد، یادآور شد: از حیث در اختیار داشتن خوراک مایع و گاز کشورهایی همچون قطر و عربستان نمی توانند رقیبی برای پتروشیمی ایران باشند.

    وی در پایان قیمت خرید گاز از ترکمنستان را 36 سنت عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: دوره فروش گاز سنتی 2 تا 3 دلار به پتروشیمی ها تمام شده است.
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

      #707
      پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

      زنگنه: تولیدکنندگان پتروشیمی دبه نکنند؛ به قیمت معقول می‌رسیم

      پنجشنبه ۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۴
      hamid forootan-4-9.JPG
      وزیر نفت گفت: برای تعیین قیمت خوراک با توجه به جلساتی که با تولیدکنندگان پتروشیمی داشته‌ایم به توافق می‌رسیم.

      به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بیژن نامدار زنگنه در نهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست خاطرنشان کرد: طی شب‌های گذشته با تولیدکنندگان پتروشیمی جلسه داشته ایم که اگر مثل دفعه‌های قبل دبه نکنند، برای تعیین قیمت خوراک به قیمت معقول می‌رسیم.

      زنگنه در ادامه با بیان این‌که تعیین قیمت خوراک پتروشیمی باید توسط دولت انجام شود، تصریح کرد: کار مجلس قیمت گذاری نیست و اگر طی یک سال به دلیل مسائل این موضوع انجام شده فقط برای همان یک سال بوده است.

      وی در ادامه گفت: حاضریم قیمت خوراک پتروشیمی را براساس فرمولی دراز مدت برای هر خانواده به طوری که به قیمت فروش محصولات وابسته باشد، تعیین کنیم تا تولیدکننده داخلی در مقابل نوسانات قیمتی ایمن باشد.

      وزیر نفت خاطرنشان کرد: معتقدیم در هر صنعتی اگر قیمت رقابتی نباشد سرانجام آن مانند پیکان خواهد بود که برای توقف تولید آن جشن بگیریم.

      زنگنه در ادامه با اشاره به این که امیدوارم روزی برسد که برای توقف تولید خودروی نیسان 2000 جشن بگیریم، گفت: این مدل کار کردن صنعت ما را جهانی نمی‌کند.

      وی با تاکید بر این‌که سودی که نصیب افراد می‌شود، باید حاصل زحمت و عاقلانه باشد، خاطرنشان کرد: با رانت به شدت مخالف هستم.

      وزیر نفت با بیان این‌که 25 درصد سود را برای تولیدکنندگان محصولات پتروشیمی می پذیریم، گفت: پس از توافق با تولیدکنندگان محصولات پتروشیمی قیمت خوراک برای تا سال 1404-1405 طی 20 روز آینده تعیین می شود.


      زنگنه به اظهارات برخی مبنی بر این که در منطقه برای خوراک محصولات پتروشیمی رقیب وجود دارد اشاره و خاطرنشان کرد: در منطقه هیچ رقیبی برای خوراک محصولات پتروشیمی وجود ندارد و اگر کسی موردی را سراغ دارد من خودم از خریداران هستم.

      وی قیمت هر متر مکعب گاز طبیعی وارداتی از ترکمنستان را 36 سنت اعلام کرد.

      ادامه دارد
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #708
        پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی


        وزیر نفت وی در پاسخ به پرسشی درباره دلیل دبه کردن مدیران پتروشیمی از توافق اولیه با وزارت نفت درباره قیمت خوراک گفت: کسی تا کنون از دبه ضرر نکرده است و پتروشیمی‌ها هم به دلیل اینکه تصور می‌کردند قیمت خوراک ارزان‌تر می‌شود دبه کردند.

        وی افزود: من درباره تأثیر نرخ خوراک بر بورس چیزی نمی‌دانم.
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • مخبرالدوله
          عضو فعال
          • May 2012
          • 5228

          #709
          پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

          معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی:

          سهم 40 درصدی محصولات پتروشیمی در صادرات غیر نفتی کشور

          تهران- ایرنا- معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی گفت: محصولات پتروشیمی بیش از 40 درصد صادرات غیر نفتی کشور را تشکیل می دهد.


          به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، عباس شعری مقدم روز پنج شنبه در مراسم افتتاحیه نهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست اظهار داشت: نهمین دوره نمایشگاه ایران پلاست در شرایطی برگزار می شود که نسیم خردورزی در کشور در حال وزیدن است.

          وی افزود: با توجه به ضریب نفوذ گسترده پروپیلن در صنایع شیمیایی کشور پیش بینی می شود، با تولید این ماده زمینه احداث واحدهای متعدد پایین دستی در کشور و افزایش اشتغال فراهم شود.

          شعری مقدم تصریح کرد: صنایع پتروشیمی در ایران تاکنون سالانه فقط پنج درصد کل هیدروکربورهای تولیدی کشور اعم از مایع و گاز را مصرف کرده و در مقابل بیش از ٤٠ میلیون تن محصول تولید کرده است.

          وی افزود: اکنون بیش از ٣٠ هزار واحد تولیدی در کشور به تولیدات پتروشیمی وابسته هستند که مواد اولیه آنها را صنایع پتروشیمی کشور به ویژه واحدهای موجود در عسلویه و ماهشهر تامین می کنند که این موضوع نشان می دهد که برای توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی، باید توسعه و سرمایه گذاری در صنایع بالادستی هم بی وقفه ادامه یابد.

          مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: صنعت خودرو، صنایع هوافضا، صنایع بهداشتی، غذائی و پزشکی، صنایع بسته بندی، لوازم خانگی و لاستیک و پلاستیک همه وابسته به صنعت پتروشیمی هستند.

          وی با بیان این که صنایع نساجی، فرش ماشینی، موکت و گونیهای آرد نیز از محصولات راهبردی هستند که به طور مستقیم به صنعت پتروشیمی وابسته هستند، خاطرنشان کرد: شرایط بین المللی در سایه مذاکرات گروه مذاکره کننده کشور با اعضا ی 1+5 امیدوارکننده تر از گذشته شده است.

          وی خاطر نشان کرد: بسیاری از شرکتهای خارجی برای مذاکره و سرمایه گذاری در ایران اظهار تمایل کرده اند اما هنوز تا رسیدن به شرایط مطلوب، فاصله زیادی وجود دارد.

          معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی گفت: خوراک عمده واحد های پتروشیمی گاز طبیعی است که قیمت فروش بین المللی ندارد و قیمت ١٣ سنت اعلام شده برای آن هم کاملاً با قیمت هایی که در منطقه خلیج فارس به تولیدکنندگان فروخته می شود مطابقت دارد و اگر بیشتر نباشد کمتر نیست و این قیمت را نبایستی با قیمت معادل یک لیتر گازوئیل که ٧٠ سنت است مقایسه کرد

          شعری مقدم تصریح کرد: نبایستی محصولات صادراتی مبنای مقایسه قرار گیرند بلکه ارزش محصولات فروخته شده به صنایع داخلی نیز باید برآن افزوده شود.

          معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی اضافه کرد: ظرفیت تولید در صنعت پتروشیمی کشور در حال حاضر ٦٠ میلیون تن است و نه ٤٠ میلیون تن که با رفع تحریم ها و تامین خوراک به آن خواهیم رسید.

          مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #710
            پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

            وزیر نفت:

            ارزش تولیدات پتروشیمی به 70 میلیارد دلار تا 10 سال آینده افزایش می یابد
            تهران – ایرنا – وزیر نفت گفت: ارزش تولیدات محصولات پتروشیمی در سال جاری 22 میلیارد دلار خواهد بود که قصد داریم آن را تا 10 سال آینده و در افق 1404 به 70 میلیارد دلار افزایش دهیم.

            ارزش تولیدات پتروشیمی به 70 میلیارد دلار تا 10 سال آینده افزایش می یابد
            به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، بیژن نامدار زنگنه روز پنجشنبه در مراسم افتتاحیه نهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست اظهار داشت: تحقق این هدف نیاز به سرمایه گذاری و رونق صنایع پایین دستی دارد.

            وی با بیان اینکه طرح های در دست اجرا برای تامین خوراک پتروشیمی ها دنبال می شود افزود: در سال جاری با بهره برداری از 4 فاز پارس جنوبی 100 میلیون متر مکعب به ظرفیت تولید گاز کشور افزوده می شود.

            وزیر نفت اضافه کرد: برای تامین خوراک پتروشیمی ها چندین واحد بازیافت اتان و سی تو پلاس در فاز 12 پارس جنوبی، پارسیان، بید بلند، ان جی ال 3100 و ان جی ال 3200 اجرا می شود.

            وی با بیان اینکه در سال جاری وضعیت تامین خوراک پتروشیمی ها بهبود می یابد اظهار داشت: چندین واحد تبدیل گاز طبیعی به پروپیلن و پلی اتیلن باید ایجاد شود.

            زنگنه خاطرنشان کرد: با احداث این واحدها انقلابی در صنعت پتروشیمی شکل خواهد گرفت.

            وی با اشاره به جلسه اخیر با تولید کنندگان صنعت پتروشیمی خاطرنشان کرد: اگر این تولیدکنندگان همانند دفعه قبل، بهانه نکنند می توان به قیمت معقولی برای خوراک پتروشیمی دست یافت.

            وزیر نفت اضافه کرد: قصد داریم فرمول درازمدتی را براساس نوع محصول برای قیمت خوراک پتروشیمی ها تعیین کنیم تا اطمینان خاطری برای سرمایه گذاران ایجاد شود.


            وی با تاکید بر لزوم رقابت در صنعت پتروشیمی اظهار داشت: اگر رقابت شکل نگیرد صنعت ما به پیکان تبدیل می شود به طوری که آخرین پیکان تولیدی از اولین نمونه خود بدتر بود و حتی برای قطع تولید آن جشن گرفتیم.

            زنگنه با بیان اینکه امیدواریم روزی نیز برای توقف تولید نیسان 2000 جشن بگیریم گفت: سود تولیدکنندگان باید از زحمت کسر شود نه از رانت خواری.

            وی با اعلام آمادگی وزارت نفت برای تعیین قیمت خوراک تا سال 1404 خاطرنشان کرد: اگر کسی ادعا دارد که می تواند گازی را به قیمت پایین تر از قیمت ارایه شده توسط ما خریداری کند آن را به ما معرفی کند تا ما آن گاز را بخریم.
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

              #711
              پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

              وزیر نفت خبر داد
              فرمول قیمت گاز پتروشیمی بر اساس قیمت جهانی فروش محصولات


              چنانچه فرمول وابسته به قیمت فروش محصولات آن خانواده باشد مثلاً قیمت گاز برای متانول باید وابسته به قیمت جهانی متانول باشد. - See more at:

              وزیر نفت تصریح کرد: ما 25درصد سود پروژه را در تعیین قیمت خوراک پتروشیمی می‌پذیریم و اگر پتروشیمی‌ها دبه نکنند ظرف 15 یا 20 روز آینده قیمت را تا سال 1404 تعیین خواهیم کرد -

              به نظر می رسه که دولت محترم از بوجه سال 93 درس نگرفته و دوباره قصد به هم زدن کلی جو بازار را دارد تا همه با خاک یکسان شود تا احساس راحتی داشته باشد که جلو رانت گرفته شده !!!
              آخرین ویرایش توسط ایرج اکبری؛ 2014/09/25, 23:47.
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

              نظر

              • مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

                #712
                پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

                معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی،

                بازگشت مدیریت سهام عدالت پتروشیمی ها به دولت

                تهران - ایرنا - معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی از بازگشت مدیریت سهام عدالت پتروشیمی ها به شرکت ملی صنایع پتروشیمی خبر داد.


                مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #713
                  پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی


                  نایب رئیس اول کمیسیون ویژه اقتصادی مجلس در گفت‌وگو با فارس
                  دولت و مجلس اشتباه گذشته تعیین نرخ خوراک را تکرار نکنند/منفعت ملی در گرو جذب سرمایه‌گذار

                  نایب رئیس اول کمیسیون ویژه اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه دولت با استفاده از عدد غیرکارشناسی در تعیین نرخ خوراک پتروشیمی‌، مجلسی‌ها را در تحلیل خود به اشتباه انداخت، گفت: منفعت ملی در گرو تعیین فرمول بلندمدت با مزیت اقتصادی است.
                  خبرگزاری فارس: دولت و مجلس اشتباه گذشته تعیین نرخ خوراک را تکرار نکنند/منفعت ملی در گرو جذب سرمایه‌گذار

                  محمدرضا پورابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با اشاره به اینکه سال گذشته متأسفانه مصوبه‌ای در مجلس با توجه به تحلیل نادرست دولت از نرخ خوراک پتروشیمی‌ها انجام شد، اظهار داشت: مصوبه افزایش نرخ خوراک پتروشیمی‌ها که به صورت عدد تعیین شده بود، منجر به ایجاد چالش در بازار سهام و صنعت مورد نظر شد.

                  وی افزود: نگاه ما در مباحث کارشناسی تعیین نرخ خوراک تنها به صنعت پتروشیمی ختم نمی‌شود بلکه سایر صنایع از جمله سنگ آهنی‌ها باید در فضای امن سرمایه‌گذاری قرار گیرند، به طوری که قانون با ثبات و دائمی وجود داشته باشد.

                  نایب رئیس اول کمیسیون ویژه اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خوشبختانه دولت در لایحه انضباط مالی به این نتیجه رسیده است که باید نرخ خوراک بر اساس فرمول بلندمدت و دائمی تعیین شود، افزود: مجلس وارد بررسی این لایحه شده و طبق اخبار غیررسمی ظاهرا وارد تعیین عدد خواهد شد.

                  وی گفت: به عنوان مثال ارزش افزوده نباید سالانه در بودجه تعیین شود و مربوط به قانون مالیات‌ها می‌شود، بنابراین نرخ خوراک پتروشیمی‌ها بر اساس قاعده بلندمدت و فرمولی دائمی باید تعیین شود و نه اینکه با تعیین عدد مشخص فضای ناامن سرمایه‌گذاری ایجاد کرد، در این زمینه پیشنهاد مشخص این است که علاوه بر بررسی مزیت‌های صنایعی چون پتروشیمی نرخ خوراک به صورت عدد تعیین نشده و قطعا فرمول دائمی برای آن مد نظر قرار گیرد، تا سرمایه‌گذار خارجی بر مبنای این فرمول با مقایسه قیمت‌های منطقه‌ای اقدام به سرمایه‌گذاری در کشور کند.

                  پورابراهیمی تصریح کرد: سرمایه‌گذار خارجی قطعا برای سرمایه‌گذاری در کشورمان ابتدا نرخ پایه خوراک را مد نظر قرار داده و سپس دیگر مزیت‌ها را بررسی خواهد کرد، بنابراین اگر سایر کشورهای منطقه مزیتی علاوه بر مزیت ایجاد شده در صنعت پتروشیمی ما ببینند از ورود به سرمایه‌گذاری به ایران اجتناب خواهند کرد.

                  وی با بیان اینکه در شرایط فعلی برای اتمام پروژه‌ها و طرح‌های توسعه‌‌ای نیازمند منابع خارجی و ایجاد مزیت‌های سرمایه‌گذاری در کشور هستیم، گفت: اکنون در کشور در حوزه ذخایر مشترک نفت و گاز سایر کشورها در حال استفاده بیشتر هستند و در این زمینه میلیاردها تومان از دست می‌دهیم، در حالی که برای ایجاد جذابیت در صنایعی چون پتروشیمی و سنگ آهن هنوز مزیتی ایجاد نشده بلکه با افزایش بار مالی سرمایه‌های زیادی را از این صنایع خارج کردیم.

                  پورابراهیمی گفت: افزایش نرخ خوراک پتروشیمی‌ها این صنعت بزرگ را تحت‌الشعاع قرار داد و کمتر سرمایه‌گذار خارجی با توجه به شرایط تحریم ما رغبت می‌کند که وارد این صنعت شود.

                  نایب رئیس اول کمیسیون ویژه اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کمیسیون برنامه و بودجه به عنوان مسئول تهیه پیش‌نویس لایحه باید در تعیین نرخ خوراک به مواردی همچون توجه به مزیت‌های اقتصادی برای جذب سرمایه‌گذاران تلاش کند، گفت: تعیین عدد به جای فرمول بلندمدت بازگشت به روش سنتی سابق و عدم جذب منابع خارجی خواهد شد، بر همین اساس نباید اشتباه گذشته دولت و مجلس در تعیین (نرخ مشخص) تکرار شود.

                  وی گفت: تعیین فرمول خوراک برای پتروشیمی‌ها کار دشواری نیست و در این زمینه کارشناسان اقتصادی و صنعت نفت می‌توانند، با در نظر گرفتن قیمت‌های منطقه‌ای و دیگر متغیرهای اقتصادی فرمولی را مشخص کنند.

                  پورابراهیمی افزود: قطعا تعیین نرخ مشخص برای خوراک پتروشیمی‌ها و دیگر صنایع که پیش از این سالانه تعیین می‌شده است، با تغییرات قیمت‌های جهانی قانون را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد و آن را در آستانه تغییر مجدد با چالش مواجه می‌کند.

                  نماینده مردم کرمان در مجلس با بیان اینکه دولت هم با تعیین فرمول بلندمدت با توجه به شرایط اقتصادی کشور و منطقه‌ای در لایحه انضباط مالی موافقت کرده است، گفت: قطعا می‌توان با تأمین منافع ملی و منطق اقتصاد سرمایه‌گذاری‌های خارجی را جذب کشور کرد.

                  - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....82eOs7Lp.dpuf
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

                    #714
                    پاسخ : اخباروشایعات بازار


                    اقتصادی > انرژی در گفتگو با مهر اعلام شد؛
                    صادرات گاز مایع ایران آزاد شد/ صف نفتکش‌ها برای خرید گاز ایران

                    یک مقام مسئول در شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به آزاد سازی و رفع موانع پیش روی صادرات گاز مایع ایران از تامین کشتی ارزان قیمت برای حمل گاز مایع به بازارهای جهانی خبر داد و اعلام کرد: تولید محصولات پتروشیمی از ابتدای امسال 5 درصد افزایش یافت.


                    به گزارش خبرنگار مهر، وجود موانع متعدد در صادرات گاز مایع همچون عدم ورود کشتی‌های حمل گاز مایع خارجی به پایانه پتروشیمی ایران در خلیج فارس و بالا رفتن کرایه حمل دریایی این محصولات استراتژیک گازی منجر به کاهش شدید صادرات گاز مایع در طول چندین ماه گذشته شده بود.

                    بر این اساس حتی مخازن ذخیره سازی گاز مایع در برخی از مجتمع های پتروشیمی به طور کامل پر شده و تولید سایر محصولات پتروشیمی را با مشکل و محدودیت‌های عملیاتی روبرو کرده بود.

                    در این بین برخی از مسئولان شرکت ملی صنایع پتروشیمی با ارائه پیشنهادهایی به وزیر امور خارجه خواستار مذاکره با کشورهای 5+1 و خروج نام گاز مایع صادراتی ایران از لیست تحریم‌های بین‌المللی شده بودند.

                    عادل نژادسلیم مدیرعامل بزرگترین هلدینگ پتروشیمی ایران اردیبهشت ماه سال جاری با ارائه پیشنهادی به کشورهای 1+5 خواستار خروج گاز مایع از لیست تحریم‌ها شد و اعلام کرده بود: بر خلاف محصولات پتروشیمی و فرآورده‌های پلیمری، گاز مایع تولیدی پتروشیمی‌ها هنوز در لیست تحریم قرار دارد.

                    در همین حال عباس شعری مقدم مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از گاز مایع به دلیل عدم تامین کشتی مناسب حمل این محصول به عنوان گلوگاه صادرات کل محصولات پتروشیمی کشور یاد کرده بود.

                    صادرات گاز مایع ایران آزاد شد

                    علی محمد بساق زاده در گفتگو با مهر با بیان اینکه از حدود پنج ماه گذشته تاکنون با انجام یکسری اقدامات محدودیت ها و موانع پیش روی صادرات گاز مایع ایران به طور کامل رفع شده است، گفت: هم اکنون کشتی حمل گاز مایع به تعداد مناسب و با قیمت منطقی حمل دریایی این محصولات در دسترس است.

                    مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی با یادآوری اینکه در طول سه ماه گذشته به دلیل افزایش حجم صادرات گاز مایع حتی موجودی مخازن و انبارهای ذخیره سازی به حداقل کاهش یافته است، اظهار داشت: در حال حاضر حتی یک محموله فروش نرفته و یا مازاد در مخازن ذخیره سازی وجود ندارد.

                    این مقام مسئول با یادآوری اینکه کل مجتمع های پتروشیمی تولید کننده گاز مایع همچون پتروشیمی پارس و بندر امام به طور کامل گاز مایع مورد نظر صادراتی را به فروش می رسانند، تصریح کرد: این اقدام موجب شده حتی ظرفیت تولید اتان با آزاد سازی صادرات گاز مایع در این واحدها باز هم با افزایش روبرو شود.

                    بساق زاده با بیان اینکه هم اکنون عملا با محدودیتی برای صادرات گاز مایع توسط واحدهای پتروشیمی دست و پنجه نرم نمی کنیم، بیان کرد: از سوی دیگر از ابتدای سال جاری تاکنون حجم تولید محصولات پتروشیمی و فرآورده های پلیمری ایران در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با افزایشی 5 درصدی روبرو شده است.

                    مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی از افزایش میزان تامین خوراک، کاهش تعمیرات اساسی، رفع برخی از موانع صادراتی به عنوان عوامل افزایش تولید پتروشیمی ایران نام برد و افزود: در طول 6 ماه نخست سال جاری تاکنون بیش از 18 میلیون تن محصول پتروشیمی در ایران تولید و عرضه شده است.

                    این مقام مسئول در پایان با اشاره به رشد عرضه مواد پتروشیمی در بازارهای داخلی و تامین خوراک صنایع تکمیلی پتروشیمی خاطرنشان کرد: میزان صادرات محصولات پتروشیمی هم از ابتدای سال جاری حدود 10 درصد افزایش یافته است.

                    مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                    نظر

                    • مخبرالدوله
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 5228

                      #715
                      پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

                      معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت در گفت‌وگو با فارس تشریح کرد
                      جزئیات فرمول‌ یک خطی ۱۰ ساله وزارت نفت برای قیمت گاز پتروشیمی‌ها
                      معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت با تشریح فرمول یک خطی پیشنهادی وزارت نفت برای خوراک گاز پتروشیمی‌ها گفت: کسانی که از اشباع بازار متانول صحبت می‌کنند سواد کافی ندارند.




                      منصور معظمی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس اظهار داشت: بر اساس فرمول پیشنهادی وزارت نفت، قیمت خوراک گاز پتروشیمی‌ها نسبت به قیمت جهانی هر خانواده از محصولات این پتروشیمی‌ها تعیین خواهد شد.
                      وی افزود: البته درباره خوراک مایع چنین فرمولی وجود ندارد و قیمت خوراک 95 درصد فوب خلیج‌فارس محاسبه خواهد شد.
                      معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت ادامه داد: فرمول قیمت خوراک بر اساس قیمت محصولات یک فرمول یک خطی درجه یک مانند Y=aX + b است که عدد ثابت آن از سرمایه‌گذاری و هزینه‌های جانبی استخراج می‌شود و ضریب قیمت محصول نیز درصدی از نرخ جهانی محصول را مشخص خواهد کرد و حاصل جمع این دو قیمت خوراک را مشخص می‌کند.
                      وی تاکید کرد: این فرمول در صورت نهایی شدن 10 ساله خواهد بود و برای بعد از آن هم باید بر اساس نیازهای روز تصمیم‌گیری شود.معظمی در پاسخ به پرسشی درباره ناکارآمدی فرمول مبتنی بر نرخ محصولاتی چون متانول که افزایش تولید آن در ایران باعث اشباع بازار و سقوط قیمت آن خواهد شد، گفت: کسانی که از اشباع بازار متانول صحبت می‌کنند سواد کافی ندارند چراکه ما می‌توانیم واحدهای تبدیل متانول به پروپیلن و اتیلن را احداث کنیم.وی در پاسخ به پرسشی در خصوص عدم تمایل و ناتوانی بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری 1 میلیارد دلاری برای احداث یک واحد تولید پروپیلن از متانول و محدودیت‌های قانونی دولت برای انجام چنین سرمایه‌گذاری‌هایی گفت: امکان سرمایه‌گذاری برای احداث چنین واحدهایی وجود دارد و در این باره سرمایه‌گذاری خواهد شد.به گزارش فارس، بیژن زنگنه وزیر نفت در افتتاحیه ایران پلاست نهم گفت: «جلسه‌ای با همه تولیدکنندگان داشتیم که اگر دوستان مثل دفعه قبل دبه در نیاورند به یک قیمت معقول برای خوراک پتروشیمی‌ها به خصوص گاز می‌رسیم. ما حاضریم در هر خانواده محصول فرمول تعیین کنیم چنانچه فرمول وابسته به قیمت فروش محصولات آن خانواده باشد. ما 25درصد سود پروژه را در تعیین قیمت خوراک پتروشیمی می‌پذیریم و اگر پتروشیمی‌ها دبه نکنند ظرف 15 یا 20 روز آینده قیمت را تا سال 1404 تعیین خواهیم کرد.»به گزارش فارس، کارشناسان صنعت پتروشیمی با استقبال از فرمول‌گذاری بلند مدت وزارت نفت برای خوراک گاز پتروشیمی‌ها، مهم‌ترین مشکل این فرمول را وابستگی مستقیم آن به قیمت محصولات می‌دانند و معتقدند با این شیوه قیمت‌‌گذاری گرایش به سرمایه‌گذاری در تولید محصولاتی مانند متانول افزایش می‌یابد و با توجه به مشکلات جدی تبدیل متانول به پروپیلن و محصولات پیچیده‌تر میان‌دستی در ایران، قیمت‌های جهانی متانول متاثر از عرضه بسیار زیاد ایران به شدت افت خواهد کرد و در چنین شرایطی قیمت متانول تولیدی ایران از قیمت صادراتی گازی که برای تولید آن مصرف می‌شود کمتر خواهد شد.در عین حال، تضمین سود 25 درصدی در این فرمول با هر قیمتی از متانول، انگیزه تولید‌کنندگان متانول را برای سرمایه‌گذاری در احداث واحدهای گران‌قیمت تبدیل متانول به پروپیلن را از بین خواهد برد

                      مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                      نظر

                      • ali63
                        عضو عادی
                        • Mar 2014
                        • 93

                        #716
                        پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی


                        یک کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با فارس تاکید کرد
                        3 راهکار مشخص برای تعیین نرخ خوراک/ بودجه‌ سالانه جای قیمت‌گذاری کالاهای پایه و اساسی نیست
                        یک کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه قیمت‌گذاری کالاهای پایه و اساسی در بودجه سالانه موجب تغییرات وسیع و نگرانی میان سرمایه‌گذاران به ویژه طرف‌های خارجی می‌شود، گفت: قیمت‌گذاری خوراک باید علاوه بر دائمی بودن جذاب هم باشد.





                        حسین خزلی خرازی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با اشاره به اینکه کالاهای پایه و اساسی امکان قیمت‌گذاری در بودجه سالانه ندارند، گفت: در صورت قیمت‌گذاری کالاهای پایه و اساسی در بودجه سالانه بازارهای کالاهای اساسی و سهام دستخوش تغییرات وسیعی خواهند شد و از طرفی سرمایه‌گذاران با اطمینان کمتری اقدام به سرمایه‌گذاری خواهند کرد. وی افزود: علاوه بر نرخ خوراک پتروشیمی‌ها باید مدل قیمت‌گذاری دراز مدت در دیگر بخش‌ها از جمله برق‌، گاز، آب و سنگ‌آهن اجرایی شود و از همه مهمتر مسئله آب قطعا در آینده اثر‌گذار خواهد بود. خزازی با بیان اینکه مدل قیمت‌گذاری بلند مدت فرصت سرمایه‌گذاری و امکان آن را تسهیل می‌کند افزود: باید مدلی در قیمت‌گذاری محصولات تعیین شود که دافع سرمایه‌گذاری نباشد. یک کارشناس بازار سرمایه گفت: متاسفانه قیمت گاز بازار منسجمی در دنیا و منطقه ندارد و نوسان آن چه در داخل و چه در محصولات صادراتی و بین‌قاره‌ای زیاد است اما در مورد سنگ‌آهن، روی و مس می‌توان مدلی را تابعی از قیمت‌های جهانی تعیین کرد. خرازی با اشاره به اینکه تعیین فرمول برای خوراک گاز دشوارتر از قیمت‌گذاری خودرو در شورای رقابت است، گفت: در این زمینه می‌توان نفت را معیاری برای قیمت گاز تعیین کرد. وی تاکید کرد: در تعیین فرمول خوراک حداقلی با توجه به هزینه تولیدو تحویل گاز تعیین شود و تغییرات ما به‌ازای آن بر اساس مدلی که هم صرفه اقتصادی داشته باشد و هم حقوق بیت‌المال را حفظ کند، مصوب شد. این کارشناس بازار سرمایه گفت: هنر یک مدیر برجسته این است که بهترین راه را در شرایط مختلف انتخاب کند، بنابر این کارشناسان و افراد صاحب‌نظر در این زمینه باید رویکرد دراز مدت با استفاده از فرمول که جاذب سرمایه‌گذاری و رونق اقتصادی باشد پیش بگیرند. *بازار سهام نیازمند دلگرمی‌ بیشتر برای رونق خرازی در مورد وضعیت فعلی بازار سهام گفت: بازار اکنون با توجه به کف قیمتی شرکت‌ها، کاهش ارزش ذاتی بسیاری از سهم‌ها و احتمال انتشار گزارش‌های مثبت از صنایع در شش ماه روند مثبت در پیش گرفته است. وی افزود: با وجود این که بسیاری از فعالان بازار قبول دارند که زمان خرید فرا رسیده است، اما هنوز برای تصمیم جدی منتظر دلگرمی‌های بیشتری در بازار هستند. - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....uMmPLhGY.dpuf

                        نظر

                        • PETROLEUM
                          Banned
                          • May 2014
                          • 853

                          #717
                          پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

                          این اعلام خبر خوراک پتروشیمی ها خبر مهمی هست :: هرچند خبر کلی هست و فرمول اعلام نشده است :: مایع یا گاز مشخص نشده
                          اما با شناختی که از این آقایان وزارت دارم ، بدانید که قیمت ارزان در کار نخواهد بود

                          نظر

                          • مخبرالدوله
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 5228

                            #718
                            پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

                            مديرعامل پتروشيمي آبادان خبر داد:

                            افزايش ظرفيت توليد به 80 درصد در سه ماهه دوم سال 93

                            مديرعامل پتروشيمي آبادان گفت: کارگروه تنظيم بازار پي وي سي با حضور پتروشيمي هاي غدير، اروند، بندر امام و آبادان در کشور آغاز به کار کرد.
                            به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، دکتر عليرضا صديقي زاده، مديرعامل پتروشيمي آبادان باحضور در جمع خبرنگاران حوزه انرژي به سوالات ايشان پاسخ داد، وي در پاسخ به سوال خبرنگار موج، در مورد صادرات محصولات پتروشيمي آبادان گفت: در حال حاضر 80 درصد توليدات خود در داخل کشور عرضه کرده و 20 درصد را صادر مي کنيم.
                            وي ادامه داد: اين روند در سال 92 و سه ماهه اول سال 93 اتفاق افتاد و اما در سه ماهه دوم با توجه به تغيير سياست هاي قيمت گذاري که قيمت ها از ارز مبادله اي به ارز آزاد تغيير يافت واسطه ها از بازار خارج شدند و با خروج اين افراد سهم صادرات و فروش داخلي ما مساوي شد.
                            مديرعامل پتروشيمي آبادان تصريح کرد: محصول پي وي سي آبادان را در حال حاضر به کشورهاي عراق، افغانستان، پاکستان، آذربايجان، ترکيه ارمنستان و کشورهاي حوزه خليج فارس صادر مي کنيم.
                            صديقي زاده در مورد فعاليت هاي انجام گرفته در پتروشيمي آبادان تصريح کرد: در حال حاضر پتروشيمي آبادان در توليد سه محصول عمده با گريد هاي مختلف فعال است و در توليد پي وي سي، کاستيک سودا و DDB که به ترتيب با توليد 110 هزار تن، 30 هزار تن و 15 هزار تن در سال بخشي از بازار محصولات پتروشيمي را به خود اختصاص داده است.
                            وي با اشاره به وجود کمبود خوراک براي توليد محصول پتروشيمي گفت: در زمستان سال 92، به علت سرماي زياد مشکلاتي براي انتقال گاز پيش آمد که اين مساله خوراک انتقالي به پتروشيمي ها را با کمبود مواجه ساخت.
                            وي تاکيد کرد: در حال حاضر پتروشيمي آبادان خوراک مورد نياز خود را از نقاط ذيل خريداري مي کند.
                            1.مخلوطي اتان، متان و پروتان از پالايشگاه آبادان
                            2.EDC از پتروشيمي هاي اروند و بندر امام
                            3.BCM از پتروشيمي هاي اروند و غدير
                            4.بنزن از پتروشيمي بوعلي
                            مديرعامل پتروشيمي آبادان مهم ترين مشکل فعلي زيرمجموعه خود را تامين گاز از پالايشگاه آبادان عنوان کرد و افزود: اين پالايشگاه به علت قديمي بودن توان محدودي در انتقال گاز دارد.
                            وي ادامه داد: بعد از مشکل کمبود خوراک از ناحيه پالايشگاه آبادان تهيه EDC براي ما کمي دشوار است.
                            مديرعامل پتروشيمي آبادان با تقدير از تلاش پتروشيمي هاي اروند و بندر امام براي تامين خوراک مورد نياز زيرمجموعه خود اظهار داشت: در سه ماهه اول سال 93 با ظرفيت 50 درصد فعاليت کرديم که خوشبختانه با تغيير برخي از سياست هاي دولت در سه ماهه دوم اين ميزان به 80 درصد افزايش يافت.
                            وي در پاسخ به سوال خبرنگار موج، که از وي پرسيد علت اينکه هيچ کدام از پتروشيمي هاي فعال در کشور تقريبا در هيچ زماني نتوانستند با صد در صد ظرفيت اسمي خود فعاليت کنند گفت: پتروشيمي ها مشکلات فراواني دارند که مي تواند بر روي توليد آنها اثر منفي گذارد و توان توليدي آنها را کاهش دهد که از آن جمله مي توان به مشکلات عملياتي و تعميراتي، مشکلات گرماي شديد هوا در نقاط جنوبي کشور و البته مهم ترين مشکل يعني تهيه خوراک لازم اشاره کرد.
                            وي افزود: برخي مواقع خوراک کافي براي تخصيص پتروشيمي ها وجود دارد اما هماهنگي دقيق و مناسبي براي تقسيم اين خوراک بين پتروشيمي هاي کشور وجود ندارد.
                            اين فعال صنعت پتروشيمي در مورد فعاليت زيرمجموعه خود در حوزه پايين دستي گفت: خوشبختانه ما يکي از قديمي ترين پتروشيمي هاي کشور و به قول برخي از دوستان يکي از قديمي ترين توليد کنندگان پي وي سي در خاورميانه هستيم و جاي خوشحالي دارد که از زمان تاسيس در زيرمجموعه خود از وجود صنايع پايين دستي همچون شرکت پوليکاي کرج بهره برده ايم.
                            صديقي زاده ادامه داد: شرکت پوليکاي کرج که صددرصد سهام آن متعلق به پتروشيمي آبادان است در حال حاضر با نام پوليکا نوين در شهر ساوه به فعاليت خود ادامه مي دهد و ما نياز اين کارخانه به محصولات پتروشيمي را تامين مي کنيم.
                            وي با اشاره به اينکه بازار داخلي و خارجي خواهان محصول توليدي در پتروشيمي آبادان است گفت: خوشبختانه در طول سال هاي 92 و 93 هيچ مشکلي براي فروش محصول خود در بازارهاي داخلي و خارجي نداشتيم و زماني که ارز آزاد مبناي فعاليت ما شده است براي ما فرقي نمي کند که محصول خود را داخل ايران به فروش برسانيم يا صادر کنيم.
                            وي در پايان از تشکيل کارگروه تنظيم بازار پي وي سي در کشور خبر داد و افزود: پتروشيمي هاي غدير، اروند، بندر امام و آبادان در اين کارگروه عضو بوده و مسووليت شان تنظيم بازار پي وي سي در داخل کشور است.
                            - See more at: http://www.mojnews.com/fa/Miscellane....frW4JtKY.dpuf

                            مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #719
                              پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی


                              دولت مکلف به ارائه فرمول برای خوراک پتروشیمی‌ها شد
                              سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از مکلف شدن دولت نسبت به مشخص کردن قیمت خوراک پتروشیمی‌ها بر اساس فرمول خبر داد.
                              خبرگزاری فارس: دولت مکلف به ارائه فرمول برای خوراک پتروشیمی‌ها شد


                              غلامرضا کاتب، سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس در مورد جزئیات جلسه امروز این کمیسیون که به ادامه بررسی لایحه و طرح الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت اختصاص داشت، گفت: بحث خوراک پتروشیمی‌ها اولین موضوعی بود که امروز در کمیسیون برنامه بودجه مطرح و به تصویب رسید.

                              وی در توضیح افزود: در سنوات گذشته قیمت ارائه می‌شد،‌ اما امسال پیشنهاد داده شد مبنی بر اینکه فرمول ارائه شود.

                              کاتب از مکلف شدن دولت نسبت به مشخص کردن قیمت بر اساس فرمول خبر داد و گفت:‌ این مصوبه موجب می‌شود که سرمایه‌گذار تکلیف خود را در مورد اینکه چه میزان باید سرمایه‌گذاری کند،‌ بداند.

                              وی ادامه داد:‌ همچنین مقرر شد سود پالایشگاه‌ها بر مبنای حداقل 25 درصد باشد، تا قیمت‌ها از ثبات بیشتری برخوردار باشد.

                              سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس گفت:‌ بحث دیگر امروز کمیسیون اختصاص بخشی از درآمد عمومی به توسعه راه‌آهن کشور بود که به‌رغم مخالفت دولت به‌دلیل مغایرت آن با اصل 175 قانون اساسی و نیز سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری به تصویب رسید.

                              - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....ce674XOY.dpuf
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #720
                                پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی












                                فرمول قیمت خوراک تا پایان مهرماه تهیه می شود



                                به گزارش خبرگزاری تسنیم؛ بیژن زنگنه، صبح امروز در حاشیه نشست صبحانه کاری با فعالان بخش خصوصی حوزه انرژی درباره عرضه نفت خام در بورس انرژی گفت: با هدف صادرات 100 هزار بشکه نفت خام از طریق بورس انرژی به صورت ریالی عرضه می‌شود و اگر کسی بخواهد دلاری خرید کند نیز مشکلی وجود ندارد .

                                وزیر نفت با اشاره به این‌که در حال فراهم‌کردن مقدمات این امر هستیم افزود: تجربه‌ی این کار وجود دارد و در گذشته نفت خام برای صادرات در مقیاس کم عرضه شده بود. همچنین این امر نیاز به ملاحظات بسیاری دارد که در حال فراهم شدن است .

                                وزیر نفت در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که انعقاد تفاهم‌نامه با روسیه تا چه اندازه می‌تواند نیازهای ما را در حوزه نفت برآورد کند، اظهار کرد: با روسیه به منظور توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری و فنی تفاهم‌نامه منعقد کردیم و این تفاهم‌نامه صرفا مربوط به بخش انرژی نیست .

                                وی افزود: براساس این تفاهم‌نامه روس‌ها بخشی از نیازهای کالایی خود را از طریق ایران تامین کرده و ما نیز بخشی از نیازهای کالا و خدمات و اجرای برخی از پروژه‌ها از طریق شرکت‌های روسی تامین خواهیم کرد. انجام کارها با روس‌ها در حال انجام است و به زودی آثار آن روشن می‌شود .

                                وی در ادامه درباره‌ی میزان پیش‌بینی درآمد‌های نفتی در سال جاری و این‌که آیا رقم تعیین شده در بودجه محقق می‌شود، گفت: بله انشا‌ء‌الله درآمد پیش‌بینی شده محقق می‌شود. وی با بیان این‌که نمی‌توانم عدد اعلام کنم، افزود: از نظر فروش به ارقام مشخص و حتی بیشتر از آن رسیده‌ایم .

                                وزیر نفت درباره‌ تعیین قیمت خوراک مجتمع‌های پتروشیمی برای 10 سال اظهار کرد: با پتروشیمی‌ها قرار‌ی گذاشتیم که اگر با آنها به تفاهم برسیم قیمت خوراک برای مدت طولانی تعیین می‌شود .

                                وی با اشاره به این‌که مجلس اکنون در حال کار بر روی این موضوع به منظور گنجاندن آن در لایحه تنظیم مقررات مالی دولت که باعث دائمی‌شدن قانون‌ها است، خاطر نشان کرد: البته مجلس قیمت‌گذاری نمی‌کند، بلکه چارچوب‌های لازم در این راستا را تعیین می‌کند .

                                زنگنه گفت: اگر پتروشیمی‌ها آمادگی داشته باشند، می‌توانیم فرمول تعیین قیمت خوراک را تا پایان مهرماه تهیه کنیم .

                                وضعیت پیشرفت ایران در زمینه صادرات نفت

                                وزیر نفت در پاسخ به این‌که میزان فروش نفت اکنون به چه صورت است و آیا بازارهای جدید صادرات نفت ایجاد شده است، تصریح کرد: من نمی‌توانم در این زمینه عدد و رقم و جا و مکانی را اعلام کنم، اما وضع ما مورد قبول و رو به پیشرفت است.
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X