اخبار صنعت پتروشیمی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zorba
    ستاره دار(3)
    • Aug 2013
    • 3951

پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

در اصل توسط memr پست شده است View Post
    خب دوستان تبریک میگم شنبه سبز بودن پتروشیمی ها مخصوصا تاپیکو دیدنی خواهد بود ....

Sent from my iPhone using Tapatalk
    سلام
    این البته تنها ریسکی نبوده که پتروشیمی ها را تهدید میکرده که الان بخوان مثبت بشن
    اگر اینطور بود پتروشیمیهای خوراک مایع تا به امروز مثبت بودند!
    نتیجتن فعلن باید صبر کرد و نگریست...تا سود سال آینده ی این سهام مشخص بشه
    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

این گروه حالا حالاها در کما خواهد بود و این آزادسازی ها که تقریبا میشه گفت ظاهر سازی است تقریبا تاثیری بر سود این گروه ها ندارد

نظر

• arad700
        ستاره دار (1)
        • Jul 2013
        • 3238

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
        این گروه حالا حالاها در کما خواهد بود و این آزادسازی ها که تقریبا میشه گفت ظاهر سازی است تقریبا تاثیری بر سود این گروه ها ندارد
        دقیقا همینه.بهمینه.ببینید خوراک کلا 3 سنت ارزون شده ولی قیمت محصولات کاهش زیادی داشته این را در کنار افزایش هزینه های تولید و الزام فروش درصدی از محصولات در داخل کشور به قیمتهای تحمیلی که پایین تر از جهانی هستند.چیزی واسه پتروشیمی ها نمی مونه مثلا همین تاپیکو از پارسال تا حالا افت کرده به نظرم 15 تا 20 درصد دیگه هنوز باید افت کنه.تازه برسه به قیمت واقعی .دوستان جدا توصیه می کنم فریب برخی جوسازی های اشخاصی که تمایل دارند در سهام پتروشیمی سفته بازی کنند نخورند.من نظر شخصی خودمو گفتم.
        Honesty is the best policy

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3238

​برای گروه انبوه سازان و مسکن.هم دقیقا همین اتفاق رقم خورد.متاسفانه اومدند گفتند اینا بنیادی ترین سهام بازارند و هرکی نخره جا مونده و از این حرفها.بعدشم اومدند سهمی مثل ثتران را در قیمتهای 270 تومان تا 280 تومان به مردم فروختند ولی دیدیم که خیلی زمان نبرد که دوباره سهم را به 212 تومان رسوندند این وسط یه عده پولشون هدر رفت.یعنی سهامدار از فاصله برج 9 تا برج 10 حدود 20 درصد زیان شناسایی کرده.معتقدم هر سهمی را باید به قیمت خرید نه بیشتر.سال در ماجرای سونامی مسکن دقیقا زمانی که مسکن رشد زیادی تجربه کرد برخی فروشنده ها حتی املاک خودشون را 20 تا 25 درصد بالاتر از سقف افزایش قیمت فروختند و برخی از ترس اینکه از بازار جا نمونند خریدند و پول یا مفت دادند به فروشنده.خوب نتیجه چی شد؟ شنتسایی زیان، خواب سرمایه.

نظر

• ahmad m
            ستاره دار(2)
            • Aug 2012
            • 969

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2959&page=2
            بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• memr
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 771

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
              دقیقا همینه.بهمینه.ببینید خوراک کلا 3 سنت ارزون شده ولی قیمت محصولات کاهش زیادی داشته این را در کنار افزایش هزینه های تولید و الزام فروش درصدی از محصولات در داخل کشور به قیمتهای تحمیلی که پایین تر از جهانی هستند.چیزی واسه پتروشیمی ها نمی مونه مثلا همین تاپیکو از پارسال تا حالا افت کرده به نظرم 15 تا 20 درصد دیگه هنوز باید افت کنه.تازه برسه به قیمت واقعی .دوستان جدا توصیه می کنم فریب برخی جوسازی های اشخاصی که تمایل دارند در سهام پتروشیمی سفته بازی کنند نخورند.من نظر شخصی خودمو گفتم.
              والا فعلا که سهامای اساسی پتروشیمی نتنها تعدیل منفی نداشتن بلکه تعدیل مثبتم داشته بهترین p/eبازارم پتروشیمی ها دارن کدوم آدم عاقلی الان میره سمت خودرویی که p/e خدا تاست انصافم خوب چیزیه آخه p/e۳ کجا ۱۴ کجا پتروشیمی ها طلان تو این قیمتا دوماه بعد به حرفم میرسی...

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3238

والا فعلا که سهامای اساسی پتروشیمی نتنها تعدیل منفی نداشتن بلکه تعدیل مثبتم داشته بهترین p/eبازارم پتروشیمی ها دارن کدوم آدم عاقلی الان میره سمت خودرویی که p/e خدا تاست انصافم خوب چیزیه آخه p/e۳ کجا ۱۴ کجا پتروشیمی ها طلان تو این قیمتا دوماه بعد به حرفم میرسی...

​دوست عزیز ظاهرا سوء تفاهم پیش اومده.اینجانب راجع به ارزنده بودن یا نبودن سهام پتروشیمی یا ساختمانی یا هر چیز دیگه حرف نزدم.حرف من اینه که هر سهمی را باید به قیمت بخری و اسیر تبلیغات مثبت راجع به سهم نشی.همچنین به قیمت بفروشی و اسیر جوسازی منفی نشی.راجع به p/e هیچ سهمی ، حتی یک کلمه حرف نزدم.بیشتر حرفم ناظر به جو هیجانی بازار و تلاش برای بر طرف کردنش بود.ضمنا اگر بدونم که در هر زمینه ای مرتکب اشتباه بشم، بسیار خوشحال میشم که از راهنمایی دیگران استفاده کنم و مسیر غلط را اصلاح کنم.من قبلا سهم خودرویی داشتم ک با سود خارج شدم و دیگه هم فعلا قصد خرید خودرویی ندارم، ولی ادبیاتی که شما استفاده میکنید توهین به دیگرانه که خودرویی دارند.هر کس استراتژی خاص خودشو داره .همیشه رعایت ادب و خویشتنداری بر برخورد احساسی مقدم هستش.جهت اطلاعتون من اتفاقا در سبدم پتروشیمی هم دارم ولی به قیمت خریم و به قیمت هم میفروشم.هیچگاه هم تبلیغ نکردم که فلان سهم خوبه یا بده.توصیه میکنم جهت افزایش سطح علمی این فروم، از پرداختن به چنین بحث و جدل هایی پرهیز کنید

نظر

• ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

تاریخ خبر: 26/10/1393 | ساعت: 10:9|

مدیرعامل سرمایه گذاری غدیر؛

تعدیل مثبت شرکت های پتروشیمی با مصوبه شورای نگهبان
                  تهران - ایرنا - مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری غدیر از تعدیل پیش بینی سود شرکت های پتروشیمی بعد از اجرای مصوبه اخیر شورای نگهبان خبر داد.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، غلامرضا سلیمانی امیری در خصوص مصوبه اخیر شورای نگهبان و تاثیر آن در صنعت پتروشیمی ، افزود: شورای نگهبان فرمول پیشنهادی مجلس برای تعیین قیمت گاز را تایید کرد که این مصوبه سیگنال مثبتی برای شرکت های پتروشیمی، بازار سرمایه و سهامداران است، زیرا این فرمول بلندمدت بوده و پایداری را در بازار سرمایه ایجاد می کند.

وی از تعدیل مثبت پیش بینی سود شرکت های پتروشیمی خبر داد و گفت: اجرایی شدن این مصوبه می تواند تاثیر مثبتی در وضعیت EPS شرکت های پتروشیمی بگذارد زیرا اکنون قیمت خوراک 13 سنت بوده و در صورت کاهش یافتن این نرخ طبیعی است که وضعیت شرکتهای پتروشیمی بهبود می یابد

وی با بیان اینکه پیش بینی می شود با این فرمول قیمت خوراک کمتر از 10 سنت به تصویب برسد، اظهار داشت: این موضوع می تواند حرکت مثبتی در بازار سرمایه و بورس به وجود آورده و موجب متوقف شدن روند کاهشی قیمت سهام در بورس و فرابورس شود.

مدیرعامل سرمایه گذاری غدیر تصریح کرد: تصویب این فرمول می تواند در جذب سرمایه گذاری در این بخش کمک کند زیرا قیمت ها مشخص بوده و سرمایه گذاران می توانند در این خصوص تصمیم گیری کنند و ثباتی در بازدهی آینده ایجاد شود.

وی با بیان اینکه این مصوبه بعد از ابلاغ شورای نگهبان اجرایی می شود، افزود: تصویب این مصوبه توسط شورای نگهبان موجب رشد صنعت پتروشیمی و سودآوری آن شده و این صنعت را از حالت نوسانی خارج می کند.

یادآور می شود؛ براساس این قانون، وزات نفت مکلف است قیمت خوراک گاز و خوراک مایع تحویلی به واحدهای صنعتی، پالایشی و پتروشیمی را متناسب با میانگین وزنی درآمد حاصل از فروش گاز یا مایع تحویلی برای سایر مصارف داخلی، صادراتی و وارداتی تعیین کند. همچنین قیمت محصولات این دسته از شرکتها با حفظ قابلیت رقابت پذیری محصولات تولیدی در بازارهای بین المللی و بهبود متغیرهای کلان اقتصادی تعیین می شود.

براساس این قانون تخفیف پلکانی تا 30 درصد یا انعقاد قرارداد بلندمدت برای واحدهایی که بتوانند جهت تأمین مواد اولیه واحدهای پتروشیمی داخلی که محصولات میانی و نهایی تولید می کنند که زنجیره ارزش افزوده را شکل دهند، به منظور ایجاد مشوق سرمایه گذاری داخلی و خارجی در این صنعت در نظر گرفته شده است. در صورت قطع یا کاهش ارادی خوراک گاز و خوراک مایع وزارت نفت ملکف شده است خسارت وارده از محل خوراک تحویل در مراحل بعدی جبران کند.

در خصوص خرید محصولات شرکت های پتروشیمی نیز مقرر شده است قیمت بورس مبنای عمل باشد و یارانه مورد نظر دولت برای مصرف کنندگان داخلی در اختیار دستگاه ذی ربط قرار بگیرد.
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• memr
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 771

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                    تاریخ خبر: 26/10/1393 | ساعت: 10:9|

مدیرعامل سرمایه گذاری غدیر؛

تهران - ایرنا - مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری غدیر از تعدیل پیش بینی سود شرکت های پتروشیمی بعد از اجرای مصوبه اخیر شورای نگهبان خبر داد.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، غلامرضا سلیمانی امیری در خصوص مصوبه اخیر شورای نگهبان و تاثیر آن در صنعت پتروشیمی ، افزود: شورای نگهبان فرمول پیشنهادی مجلس برای تعیین قیمت گاز را تایید کرد که این مصوبه سیگنال مثبتی برای شرکت های پتروشیمی، بازار سرمایه و سهامداران است، زیرا این فرمول بلندمدت بوده و پایداری را در بازار سرمایه ایجاد می کند.

وی از تعدیل مثبت پیش بینی سود شرکت های پتروشیمی خبر داد و گفت: اجرایی شدن این مصوبه می تواند تاثیر مثبتی در وضعیت EPS شرکت های پتروشیمی بگذارد زیرا اکنون قیمت خوراک 13 سنت بوده و در صورت کاهش یافتن این نرخ طبیعی است که وضعیت شرکتهای پتروشیمی بهبود می یابد

وی با بیان اینکه پیش بینی می شود با این فرمول قیمت خوراک کمتر از 10 سنت به تصویب برسد، اظهار داشت: این موضوع می تواند حرکت مثبتی در بازار سرمایه و بورس به وجود آورده و موجب متوقف شدن روند کاهشی قیمت سهام در بورس و فرابورس شود.

مدیرعامل سرمایه گذاری غدیر تصریح کرد: تصویب این فرمول می تواند در جذب سرمایه گذاری در این بخش کمک کند زیرا قیمت ها مشخص بوده و سرمایه گذاران می توانند در این خصوص تصمیم گیری کنند و ثباتی در بازدهی آینده ایجاد شود.

وی با بیان اینکه این مصوبه بعد از ابلاغ شورای نگهبان اجرایی می شود، افزود: تصویب این مصوبه توسط شورای نگهبان موجب رشد صنعت پتروشیمی و سودآوری آن شده و این صنعت را از حالت نوسانی خارج می کند.

یادآور می شود؛ براساس این قانون، وزات نفت مکلف است قیمت خوراک گاز و خوراک مایع تحویلی به واحدهای صنعتی، پالایشی و پتروشیمی را متناسب با میانگین وزنی درآمد حاصل از فروش گاز یا مایع تحویلی برای سایر مصارف داخلی، صادراتی و وارداتی تعیین کند. همچنین قیمت محصولات این دسته از شرکتها با حفظ قابلیت رقابت پذیری محصولات تولیدی در بازارهای بین المللی و بهبود متغیرهای کلان اقتصادی تعیین می شود.

براساس این قانون تخفیف پلکانی تا 30 درصد یا انعقاد قرارداد بلندمدت برای واحدهایی که بتوانند جهت تأمین مواد اولیه واحدهای پتروشیمی داخلی که محصولات میانی و نهایی تولید می کنند که زنجیره ارزش افزوده را شکل دهند، به منظور ایجاد مشوق سرمایه گذاری داخلی و خارجی در این صنعت در نظر گرفته شده است. در صورت قطع یا کاهش ارادی خوراک گاز و خوراک مایع وزارت نفت ملکف شده است خسارت وارده از محل خوراک تحویل در مراحل بعدی جبران کند.

در خصوص خرید محصولات شرکت های پتروشیمی نیز مقرر شده است قیمت بورس مبنای عمل باشد و یارانه مورد نظر دولت برای مصرف کنندگان داخلی در اختیار دستگاه ذی ربط قرار بگیرد.
                    اینم تصدیق صحبتهای من ...

شما کلا پتروشیمی هارو رد کردی و باعث شدی من به اون شکل صحبت کنم گروهی که بیشترین پتانسیل رو تو این بازار داره نمیتونم ببینم انقدر مظلوم واقع شده
                    این خبرم نشون دهنده و تکمیل کننده وضعیت خوبه این صنعته پس دیگه بحثی نمیمونه...

نظر

• arad700
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2013
                      • 3238

اینم تصدیق صحبتهای من ...

شما کلا پتروشیمی هارو رد کردی و باعث شدی من به اون شکل صحبت کنم گروهی که بیشترین پتانسیل رو تو این بازار داره نمیتونم ببینم انقدر مظلوم واقع شده
                      این خبرم نشون دهنده و تکمیل کننده وضعیت خوبه این صنعته پس دیگه بحثی نمیمونه...

دوست عزیز من حرفهای شما را رد نکردم و هیچگاه نگفتم سهام پتروشیمی ارزنده نیست ، اگر چنین تصوری میداشتم هرگز در سبدم سهم پتروشیمی نمیخریدم.حرف من اینه که باید هرچی را به قیمت بخری و به قیمت بفروشی.مثال می زنم، فرض کن که بخواهی پژو 206 تیپ 5 فول بخری، قیمت ماشین 36300000 هستش .من معتقدم هیچ گاه پژو را از بنگاه نخر چون بنگاه ممکنه 38 تومان 39 تومان بفروشه.شخصا حاضر نیستم حتی 36400 خریداری کنم.به قیمت خودش یعنی 36300 خرید میکنم .وقتی هم بخام بفروشم باز به قیمت میفروشم نه یک ریال کمتر.بنابرکمتر.بنابراین اگر شخصی بخاد ماشینو مثلا 38 تومن بخره میگم گرونه، اصلا راجع به کیفیت ماشین هیچ حرفی نمی زنم فقط میگم الان ، این قیمت زیاده .حرف من به این معنی نیست که 206 ماشین بدی هستش یا مثلا ماشین خیلی خوبیه.راجع به سهام هم همینه.ممکنه برخی پتروشیمی ها فقط 5 درصد گرونتر ا ز قیمتشون باشند، ممکنه بعضی هاشون 15 درصد بعضی حتی 20 درصد.من شخصا اگه بخام اون سهم که 5 درصد گرون تره بخرم، صبر می کنم تا ارزون بشه ، بعدش میخرم.مثلا به نظر من بانک ملت زیر 200 تومان خوبه من حتی 205 نخریدم.منتظر موندم به محض رسیدن به 197 تومن خریدمش.پس منظور من این نبود که بانک ملت ارزنده نیست، منظورم این بود که اون زمان هنوز به قیمت دلخواه من نرسیده.راجع به پتروشیمی ها هم نظرم همینه.امیدوارم سوء تفاهم برطرف شده باشه

نظر

• memr
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 771

دوست عزیز من حرفهای شما را رد نکردم و هیچگاه نگفتم سهام پتروشیمی ارزنده نیست ، اگر چنین تصوری میداشتم هرگز در سبدم سهم پتروشیمی نمیخریدم.حرف من اینه که باید هرچی را به قیمت بخری و به قیمت بفروشی.مثال می زنم، فرض کن که بخواهی پژو 206 تیپ 5 فول بخری، قیمت ماشین 36300000 هستش .من معتقدم هیچ گاه پژو را از بنگاه نخر چون بنگاه ممکنه 38 تومان 39 تومان بفروشه.شخصا حاضر نیستم حتی 36400 خریداری کنم.به قیمت خودش یعنی 36300 خرید میکنم .وقتی هم بخام بفروشم باز به قیمت میفروشم نه یک ریال کمتر.بنابرکمتر.بنابراین اگر شخصی بخاد ماشینو مثلا 38 تومن بخره میگم گرونه، اصلا راجع به کیفیت ماشین هیچ حرفی نمی زنم فقط میگم الان ، این قیمت زیاده .حرف من به این معنی نیست که 206 ماشین بدی هستش یا مثلا ماشین خیلی خوبیه.راجع به سهام هم همینه.ممکنه برخی پتروشیمی ها فقط 5 درصد گرونتر ا ز قیمتشون باشند، ممکنه بعضی هاشون 15 درصد بعضی حتی 20 درصد.من شخصا اگه بخام اون سهم که 5 درصد گرون تره بخرم، صبر می کنم تا ارزون بشه ، بعدش میخرم.مثلا به نظر من بانک ملت زیر 200 تومان خوبه من حتی 205 نخریدم.منتظر موندم به محض رسیدن به 197 تومن خریدمش.پس منظور من این نبود که بانک ملت ارزنده نیست، منظورم این بود که اون زمان هنوز به قیمت دلخواه من نرسیده.راجع به پتروشیمی ها هم نظرم همینه.امیدوارم سوء تفاهم برطرف شده باشه
                        نمیدونم ارزنده به چی میگی من معمولا ارزندگی رو تو p/e میبینبم حالا نمیدونم تعریف شما از ارزندگی چیه

پیشنهاد میکنم یک لحظه p/eمثلا تاپیکو رو یک نگاهی بندازی باتوجه به همون خوب بودن شرکت شما نمیتونی همچین سهام ارزنده ای پیدا کنی تو بازار
                        حالا خیلی دوست دارم تعریفتو از ارزندگی بدونم...

نظر

• arad700
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2013
                          • 3238

نمیدونم ارزنده به چی میگی من معمولا ارزندگی رو تو p/e میبینبم حالا نمیدونم تعریف شما از ارزندگی چیه

پیشنهاد میکنم یک لحظه p/eمثلا تاپیکو رو یک نگاهی بندازی باتوجه به همون خوب بودن شرکت شما نمیتونی همچین سهام ارزنده ای پیدا کنی تو بازار
                          حالا خیلی دوست دارم تعریفتو از ارزندگی بدونم...

​شما میتونی مطابق استراتژی خودت معامله کنی ، من هم مطابق استراتژی خودم.من برای خرید هر سهمی خیلی چیزا را چک میکنم.از جمله p/e.حالا اگر شما فقط و فقط معیارت p/eهست و چیزای دیگه راچک نمیکنی، استراتژی خودت هست و من به خودم اجازه نمیدم در استراتژی که انتخاب کردی، خللی وارد کنم.در ضمن ممکنه تعاریف افراد از ارزندگی، بسته به نوع نگاهشون تفاوت داشته باشه.بنابراین من هیچگاه علاقه ای ندارم و اصرار نمیکنم که تعریفتو از ارزنده بودن بدونم.تصور میکنم بحث ما از حالت یک بحث علمی داره خارج میشه.نظر من واسه خودم محترمه شما هم نظرت واسه خودت محترمه.پس بهتره بیش از این برای ادامه این بحث وقت نزاریم.

نظر

• arad700
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2013
                            • 3238

​در ضمن پیشنهاد میکنم یک بار دیگه ، نوشته های منو برای یک لحظه بخونی.مخصوصا اونجایی که گفتم من خودم سهم پتروشیمی دارم.

نظر

• memr
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 771

​شما میتونی مطابق استراتژی خودت معامله کنی ، من هم مطابق استراتژی خودم.من برای خرید هر سهمی خیلی چیزا را چک میکنم.از جمله p/e.حالا اگر شما فقط و فقط معیارت p/eهست و چیزای دیگه راچک نمیکنی، استراتژی خودت هست و من به خودم اجازه نمیدم در استراتژی که انتخاب کردی، خللی وارد کنم.در ضمن ممکنه تعاریف افراد از ارزندگی، بسته به نوع نگاهشون تفاوت داشته باشه.بنابراین من هیچگاه علاقه ای ندارم و اصرار نمیکنم که تعریفتو از ارزنده بودن بدونم.تصور میکنم بحث ما از حالت یک بحث علمی داره خارج میشه.نظر من واسه خودم محترمه شما هم نظرت واسه خودت محترمه.پس بهتره بیش از این برای ادامه این بحث وقت نزاریم.
                              باش من که چیزی دشت نکردم

ولی منم نگفتم فقط p/eگفتم تاپیکو علاوه بر خوب بودن شرکتش
                              میتونی بخونی دوباره یعنی میگم هم p/eخوب هم شرکتی که پشتوانه قوی داره
                              بهتره تمومش کنیم و همه چیرو به اینده واگذار کنیم...

نظر

• argo
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 745

هلدينگي مثل غدير يا تاپيكو رو كه براساس سود نميخرند
                                هلدينگ براساس داريي قيمت ميخوره اخوي
                                اگر هم نرخ خوراك ٨ سنت بشه پتروشيمي بازار رو نجات ميده
                                ضمنا كلا هلدينگي كه پترويي باشه گرونتر از ارزش واقعي معامله ميشه
                                پي نوشت
                                http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                                "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

در حال کار...
                                X