اخبار گروه خودرو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vet
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1504

Re: پاسخ : اخبار گروه خودرو

دوستان این مطلب رو که میزنم هنوز جا داشت برم و کشش بدم و امیدوارم دوستانی که ازشون نقل و قول میشه به دل نگیرن و ناراحت نشن
    ولی گاهی تبلیغات ما بیش از حد که میشه ممکن هست ی عده رو به ضرر سنگین یندازه و بعدا نشه جبران کردش
    انشاالله که همه سهام ها رشد کنن و همگی سود ده باشن ولی خودرویی ها با این شرایط که دارن (منظورم ای پی اس منفی شرکت هاست)به نظر جالب نمیرسند به جز یک خودرویی که قبلا هم اشاره کرده بودم و لا غیر
    حالا ممکنه بزنه و افزایش سرمایه و غیره هم بده ی شرکتی ولی تا این اتفاق نیافته خرید این سهام ها فقط کلاه سر خود گذاشتنه از دید من

اینم از برخی از پست ها که بازم از دوستانی که اسمشون اومده معذرت میخوام

در اصل توسط vet پست شده است View Post
    سلام
    یک نکته ای رو میخوام بگم و نظر شخصیه و دوست ندارم کسی موضع بگیره و فقط میخوام نظرم رو بدم
    اول از همه هم از اینکه تو این قسمت نظرم رو میدم معذرت میخوام چون نمیشه برم تو یکی یکی پست های مربوط به خودرویی ها این رو بذارم و برای همین فقط یک بار و همین جا میذارم و تمام
    دوستان از دید من ،ما در واقع در کشور صنعتی به نام خودرو نداریم.یک جور پول شویی بگم نمیدونم هر چی میخواین اسمش رو بذارین تو این بخش وجود داره
    از دید من همه کسانی که سهامدار این شرکت ها هستن و باعث میشن این کارخونه های آدم کشی هنوز کار کنن تو کشتار مردم شریک ان(بازم شرمنده که اینجوری میگم میخوام عمق فاجعه بهتر معلوم بشه).من حاضرم با ضرر از این به اصطلاح شرکت ها خارج بشم چون هر چی من سرمایه گذاری کنم، این شرکت هابازهم زیان ده هستن و کم کم پول من و شما رو جذب میکنن و بعدش که به قیمت های خوبی رسید ، سهام دار عمده شروع به عرضه میکنه و مثلا قیمت سهمی که با پول خلق الله به 400 تومن رسیده رو با دادن حجم های سنگین به قیمت پایه و حتی زیر اون میکشونه و خودش میره تو اون قیمت ها دوباره همه سهم رو که سهامداراش من و شما باشیم و با ضرر و رضایت کامل( از اونجا که جونمون رو به لبمون رسوندن) حاضریم به خودشون بفروشیم،بر میداره.
    خیال پردازی نمیکنم میتونین به چند سال قبل خودرویی ها و برای مثال خساپا یک نگاهی بندازین.
    سود و زیانی به من تو این حرف هایی که زدم نمیرسه فقط میخوام برخی از دوستان که ممکنه تازه وارد تر باشن اسیر این سهم ها و سرو صدایی که معمولا راه میندازن و گاهی تو اخبار رسمی کشور هم خبرساز میشه نشن.
    شاید هم من خیلی دچار توهم شدم که شما به بزرگی خودتون ببخشید/:.wacsmiley.:/
    پر سود باشید
    @};-@};-@};-
    پست شماره 1020 مربوط به تاریخ 4/8/1392

دوستان مراقب سرمایه و روانتون باشین
    گاهی فقط آدم حسرت و ناراحتی براش میمونه
    ضرر مالیش به نظر من مهم نیست ولی ضرر روحیش و اینکه آدم رو یک عده احمق فرض کردن و با تو بوق و کرنا کردن سهمی که ارزش ذاتی نداره به آدم میندازن زجر آوره
    یک جورایی کلاه برداری رو دارن تو مملکت رواج میدن و این برای عموم جامعه به هیچ وجه خوب نیست
    به هر حال همینه و احساسات گاهی آدم رو دچار مشکل میکنه
    پر سود باشید @};-@};-@};-
    اینم پست شماره 1073 مربوط به تاریخ 15/8/1392
    انشاالله که نریزه
    ولی برام جالبه که تو بوق و کرنا کردن که آره سود دهی شرکت های پتروشیمی با افزایش قیمت گازی که هنوز هیچیش معلوم نیست کم میشه
    یکی نیست بگه خوب خودرویی ها که کاری جز ایجاد سرطان و آدم کشی ندارن به چه بهانه ای دارن رشد میکنن؟؟؟
    اون هم با چشم انداز های باورنکردی
    همه دنیا دارن تهطیل میکنن این صنعت رو تو ایران داره اوج میگیره!!!
    انشاالله که همه آخرش راضی باشیم
    پست شماره 1216 مربوط به تاریخ 01/10/1392
    در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
    کل خودرویی ها فرصت خرید...
    در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
    خبر بسيار مهم تاثير گذار بر گروه خودرو

..........................................
    ديروز در نماد زامياد بيمه ايران با تغيير برنامه 180درجه اي تمام زامياد هايي که فروخته بود را دوباره خريد.
    زامياد ديروز 113ميليون سهم زامياد خريد .
    قبلا بيمه ايران تو نماد زامياد در قيمتهاي 110تومان تا 240تومان فروشنده بود حالا 113ميليون سهم زامياد را در قيمت 228تومان خريده است.
    قبلا بازار از اين حرکتهاي فروش بيمه ايران بستوه درامده بود ولي حالا با اين حرکت ان نه تنها تقاضاي خريد زامياد افزايش چشمگيري روبرو خواهد شد بلکه اين مسيله روي تمام گروه خودرويي تاثير گذار خواهد بود.
    اين احتمال دارد که بيمه ايران همه سهام فروخته شده خود را در نماد خپارس دوباره بزاره سر جاش.امروز صف خريد خپارس هم سنگين خواهد شد.
    احتمال دارد معاملات بلوکي که قرار هست در نماد خودروييها بتوسط خارجيان صورت بگيرد بيمه ايران را به اين کار وادار کرده باشد.
    ................................
    نتيجه سهام خودرويي فروشي نيست.
    از کار بيمه ايران درس بگيزيم.
    در اصل توسط 717 پست شده است View Post
    دوستان به قيمت پايين سهام خودرويي دقت كنيد آيا اين قيمتها بسيار اندك به نظر نميرسند حباب منفي در قيمت سهام خودرويي با توجه به دارايي و برند آنها كاملا روشن است مثلا ارزش بازار شاوان ( پلايشگاه نفت لاوان )= ارزش بازار كل خساپا+خاور+خزامياد+خكاوه+خپارس/:.grlim:./ قابل توجه برخي از دوستان كه در شاوان سهامدار هستند چنانچه به جو سازي عليه گروه خودرو ادامه بدن اين پست رو در تايپيك شاوان ميزارم بعلاوه چند تحليل ناب ديگه/:.nono.:/

اگه منظورت با منه برادر من برو هر جا میخوای بذاری بذار
    در ضمن حباب منفی دیگه نوبره یعنی حبابیه که توش هیچی نداره؟؟؟اصلا این اصطلاحت دلم رو جلا داد خدا دلت رو جلا بده
    دوست عزیز چند تا پیش بینی کردم در مورد خودرویی ها و هنوز سیگنال قطعی برای فروش صادر نشده ولی تا اینجاش کاملا درست در اومده
    اگه اون روزی که میگفتم میفروختی الان میشد توی کمترین قیمت ممکنه مثلا همین خپارس رو با تعداد بیشتری بر داری
    حالا هی بیا دفاع کن و تیکه بنداز و تحدید کن!!!!
    رفیق از جیب من پول نمیره ولی اینکه از جیب شما میره هم برام مهم نیست دیگه دلم برای اونهایی میسوزه که تحت تاثیر حرف شما میان بالا میخرن و بعد میرن توی ضرر
    خیلی از سهم ها هستن که ارزنده ان مثلا خبهمن که منتظرم بریزه و برم بردارم
    در ضمن شاوان و امثال شاوان اگه نباشه کلا گروه خودرویی باید برن تعطیلات مگه اینکه از انرژی خورشیدی استفاده کنن که برای شرکت هایی مثل سایپا و ایران خودرو که یکی از افتخاراتشون اینه که جای آنتن ماشین رو از اینور بردن اونور حالاحالا ها کار داره /:.yead.://.:blinksmiley.:/
    موفق و پر سود باشی @};-@};-@};-
    فردا تو کف قیمت میشینم واسه اضافه کردن و شروع حرکت صعودی. امیدوارم بهم برسه.
    انشاالله که کلی سهام گیرت بیاد رفیق و شاد بشه دلت
    از ته دل آرزومیکنم برات/:.grlim:./
    فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

پاسخ : اخبار گروه خودرو

جزئیات مصوبه خودرویی شورای رقابت/ تعرفه واردات خودرو نهایی شد

شورای رقابت در آخرین جلسه خود برای تنظیم و بهبود بازار رقابت مربوط به صنعت خودروی کشور به نحوی که موجب افزایش کیفیت و تعدیل قیمت‌ها شود، تصمیم‌گیری کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، یکصد و هشتادمین جلسه شورای رقابت در مورد بررسی تعرفه قیمت گذاری خودرو تشکیل و تصمیمات مهم خودرویی اتخاذ شد.

شورای رقابت در جهت تنظیم و بهبود بازار رقابت مربوط به صنعت خودروی کشور به نحوی که موجب افزایش کیفیت و تعدیل قیمتها شود، تصویب نمود که تعدیل نرخ تعرفه خودروهای وارداتی را به شرح زیر به هیأت محترم وزیران به همراه گزارش توجیهی پیشنهاد دهد:

-خودروهای وارداتی تا 1500 سی سی ظرفیت موتور 30 درصد
      -خودروهای وارداتی بیش از 1500 تا 2000 سی سی ظرفیت موتور 35 درصد
      -خودروهای وارداتی بیش از 2000 تا 2500 سی سی ظرفیت موتور 40 درصد
      -خودروهای وارداتی بیش از 2500 تا 3000 سی سی ظرفیت موتور 70 درصد
      -خودروهای وارداتی بیش از 3000 سی سی ظرفیت موتور 100 درصد

(در صورت وضع عوارضی علاوه بر تعرفه گمرکی، عوارض مزبور از نرخ های فوق کسر خواهد گردید.)
      - حذف موانع غیرتعرفه ای
      - در انحصار نبودن واردات
      - تعرفه واردات قطعات خودرو تغییر نمی کند.
      - كاهش پلكانى تعرفه ها.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• m1338
        عضو جدید
        • Feb 2014
        • 11

سلام. دوستان میشه پیشنهاد داد که مناظره این جمعه درباره بورس باشد.

نظر

• مسعود اب
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1502

احتمال افزایش وام خودرو به 10 میلیون تومان

ایسنا - درحالی‌که بنا به مصوبه شورای پول و اعتبار، سقف تسهیلات خرید خودرو 70 میلیون ریال و به میزان 80 درصد قیمت آن تعیین شد، شنیده می‌شود که افزایش 30 میلیون ریالی این تسهیلات روی میز شورای پول و اعتبار قرار دارد.
          به رغم افزایش قیمت انواع خودرو در سال گذشته، سقف تسهیلات خرید خودرو افزایش نیافت و این در حالی است که قیمت ارزان‌ترین خودرو داخلی حدود 18 میلیون تومان است و تسهیلات 70 میلیون ریالی خرید خودرو کمتر از 50 درصد قیمت آن را پوشش می‌دهد. در این زمینه، سید کامل تقوی نژاد، مدیرعامل بانک سپه از پیشنهاد افزایش 30 میلیون ریالی سقف وام خرید خودرو خبر داده و گفته که این پیشنهاد در حال بررسی توسط شورای پول و اعتبار است.
          بر این اساس چندی پیش شورای پول و اعتبار، با افزایش سقف فردی تسهیلات خرید خودروهای عمومی (تاکسی، سواری و وانت کرایه) حداکثر 80 درصد قیمت خودرو تا سقف مبلغ 200 میلیون ریال به‌منظور جایگزینی خودروهای فرسوده برای کلیه بانک‌های عامل و با اخذ نرخ‌های سود مصوب شورای پول و اعتبار از متقاضی و اخذ مابه التفاوت مورد تفاهم بانک‌های عامل از خودروسازان (با تفاهم از طریق ستاد مدیریت حمل‌و‌نقل و سوخت) موافقت کرد.
          بمنظور موفقیت
          تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• zafar3000
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 1243

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
            جزئیات مصوبه خودرویی شورای رقابت/ تعرفه واردات خودرو نهایی شد

شورای رقابت در آخرین جلسه خود برای تنظیم و بهبود بازار رقابت مربوط به صنعت خودروی کشور به نحوی که موجب افزایش کیفیت و تعدیل قیمت‌ها شود، تصمیم‌گیری کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، یکصد و هشتادمین جلسه شورای رقابت در مورد بررسی تعرفه قیمت گذاری خودرو تشکیل و تصمیمات مهم خودرویی اتخاذ شد.

شورای رقابت در جهت تنظیم و بهبود بازار رقابت مربوط به صنعت خودروی کشور به نحوی که موجب افزایش کیفیت و تعدیل قیمتها شود، تصویب نمود که تعدیل نرخ تعرفه خودروهای وارداتی را به شرح زیر به هیأت محترم وزیران به همراه گزارش توجیهی پیشنهاد دهد:

-خودروهای وارداتی تا 1500 سی سی ظرفیت موتور 30 درصد
            -خودروهای وارداتی بیش از 1500 تا 2000 سی سی ظرفیت موتور 35 درصد
            -خودروهای وارداتی بیش از 2000 تا 2500 سی سی ظرفیت موتور 40 درصد
            -خودروهای وارداتی بیش از 2500 تا 3000 سی سی ظرفیت موتور 70 درصد
            -خودروهای وارداتی بیش از 3000 سی سی ظرفیت موتور 100 درصد

(در صورت وضع عوارضی علاوه بر تعرفه گمرکی، عوارض مزبور از نرخ های فوق کسر خواهد گردید.)
            - حذف موانع غیرتعرفه ای
            - در انحصار نبودن واردات
            - تعرفه واردات قطعات خودرو تغییر نمی کند.
            - كاهش پلكانى تعرفه ها.
            گفتم قیمت خودروهای خارجی در ایران حباب است و احتمال کاهش قیمتشان هست
            خوب به تدریج باید شاهد اثرات این جوک باشیم به خصوص خروج از انحصار گروهی وارد کننده باشیم و فقط استاندارد بودن خودرو با تایید شرکت استاندارد و وجود خدمات خودرو در ایران ملاک باشد

نظر

• Alidadash
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 959

پاسخ : Re: پاسخ : اخبار گروه خودرو

دوستان این مطلب رو که میزنم هنوز جا داشت برم و کشش بدم و امیدوارم دوستانی که ازشون نقل و قول میشه به دل نگیرن و ناراحت نشن
              ولی گاهی تبلیغات ما بیش از حد که میشه ممکن هست ی عده رو به ضرر سنگین یندازه و بعدا نشه جبران کردش
              انشاالله که همه سهام ها رشد کنن و همگی سود ده باشن ولی خودرویی ها با این شرایط که دارن (منظورم ای پی اس منفی شرکت هاست)به نظر جالب نمیرسند به جز یک خودرویی که قبلا هم اشاره کرده بودم و لاغیر
              حالا ممکنه بزنه و افزایش سرمایه و غیره هم بده ی شرکتی ولی تا این اتفاق نیافته خرید این سهام ها فقط کلاه سر خود گذاشتنه از دید من

اینم از برخی از پست ها که بازم از دوستانی که اسمشون اومده معذرت میخوام

پست شماره 1020 مربوط به تاریخ 4/8/1392

اینم پست شماره 1073 مربوط به تاریخ 15/8/1392

پست شماره 1216 مربوط به تاریخ 01/10/1392
              خیلی بانمکی وت عزیز. فکر نمیکردم انقدر باحال باشی :-). حالا جدا از ارزندگی خودرویی ها و اینکه ما هنوزم تو سودیم و فعلا نمیفروشیم، این حرفا مرتبط با جو بازار بود و اصلا جنبه تبلیغی نداشت. اگه جو این بود که نیازی به صف نشینی نبود و خودتم میدونی که این بازار اصلا عادی نیست. هرچند که تو کل ایران فقط شما این روزهای سرد رو درست پیشبینی کردی البته بعد از اینکه اتفاق افتاد.
              سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

گزارش پيش بيني اوليه سال 93 دو خودرويي امد.
                خرينگ و ورنا با تعديل مثبت سود 93را اعلام کردند.
                .................................................. .................................
                تمام خودروايها 93را تعديل مثبت خواهند داد.کم کم ديدگاه بازار به گروه خودرو تغيير خواهد کرد.

نظر

• vet
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1504

Re: پاسخ : Re: پاسخ : اخبار گروه خودرو

خیلی بانمکی وت عزیز. فکر نمیکردم انقدر باحال باشی :-). حالا جدا از ارزندگی خودرویی ها و اینکه ما هنوزم تو سودیم و فعلا نمیفروشیم، این حرفا مرتبط با جو بازار بود و اصلا جنبه تبلیغی نداشت. اگه جو این بود که نیازی به صف نشینی نبود و خودتم میدونی که این بازار اصلا عادی نیست. هرچند که تو کل ایران فقط شما این روزهای سرد رو درست پیشبینی کردی البته بعد از اینکه اتفاق افتاد.
                  شما تو کف قیمت خریدی؟؟؟
                  حالا تو کفش باش تا بیاد بالا
                  رفیق از اون موقع که من اخطار دادم تا الان که اومده پایین کم کم 50% ضرر برای خریدار داشته که میشده به جای 2 تا سهم الان با اون پول 3 تا سهم بخره
                  درسته بازار حساب کتاب نداره و الان خراب شده ولی خیلی از سهم ها که 50% منفی خوردن آخر سال مالی یک چیزی کف دست سهام دار میذارن ولی خکاوه مثلا
                  آب دهان هم به سهام دارش نمیده و برخی هستند که جیبشون رو پر پول کردن
                  هنوزم میخوای پا فشاری کنی؟؟؟
                  بکن
                  چرخ چاه رو چی میشه؟؟؟...طناب پاره میشه
                  laughingsmiley/.:blinksmiley.://:.yead.:/
                  فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• Alidadash
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 959

پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : اخبار گروه خودرو

شما تو کف قیمت خریدی؟؟؟
                    حالا تو کفش باش تا بیاد بالا
                    رفیق از اون موقع که من اخطار دادم تا الان که اومده پایین کم کم 50% ضرر برای خریدار داشته که میشده به جای 2 تا سهم الان با اون پول 3 تا سهم بخره
                    درسته بازار حساب کتاب نداره و الان خراب شده ولی خیلی از سهم ها که 50% منفی خوردن آخر سال مالی یک چیزی کف دست سهام دار میذارن ولی خکاوه مثلا
                    آب دهان هم به سهام دارش نمیده و برخی هستند که جیبشون رو پر پول کردن
                    هنوزم میخوای پا فشاری کنی؟؟؟
                    بکن
                    چرخ چاه رو چی میشه؟؟؟...طناب پاره میشه
                    laughingsmiley/.:blinksmiley.://:.yead.:/
                    شخصا هنوز به 10 برابر شدن سرمایه اولیه خودم در خودرویی ها تا سال دیگه همین موقع و یا تابستون 94 امید خیلی زیادی دارم. چشم انداز هنوز هموناس که قبلاً بود. این جبره و باید اینطوری بشه. من تحلیل تکنیکال و بنیادی بلد نیستم. فقط کمی حسابداری میفهمم. ولی بیشتر از حسابداری، امور اقتصادی مملکت، حساسیت های حکومت و نیاز مملکت رو میشناسم. خودرویی ها اینطوری باقی نمیمونن. دوستی دارم که شبندر 114 تومانی رو در 130 تومان فروخته و دیگه هرگز وارد نشده. همیشه میگه کاش نمیفروختم. من اهل نوسان گیری نیستم که هی بفروش پایین بخر. بخر بالا بفروش و ... من صرفا سهامدارم. کاهش سود و ضرر رو کاملاً میشناسم اما مهمتر از اینا دارم که بهش بپردازم.
                    سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

خریداران سهام گروه خودرویی بهای آینده رو به رشد را می پردازند
                      چهارشنبه، 23 بهمن 1392

به گزارش خبرخودرو ، کارشناس بازار سرمایه اعلام کرد : با توجه به روند نزولی بازار بورس در روزهای اخیر گروه خودرویی نیز متاثر از این شرایط است .

شیخی در گفتگو با خبرنگار خبرخودرو علت نزول بازار سرمایه را عدم تحلیل مناسب عده ای از سهام داران و غلبه نمودن هیجانات بر تحلیل نادرست دانست و اظهار داشت : به نظر می رسد روند نزولی بازار بورس به خصوص در گروه خودرویی ناپایدار باشد زیرا این گروه دارای چشم اندازی کاملا مثبت و آینده ای روشن است .

به گفته وی رفع تحریم های صنعت خودرو و نرخ ارز وضعیت این گروه را در بازار بورس تغیییر خواهد داد و برآیندی مثبت برای صنعت خودرو به دنبال خواهد داشت زیرا قیمت تمام شده محصول با توجه به این شرایط کاهش می یابد .

وی در ادامه ضمن بیان اینکه تمایل کشورهای خارجی برای مشارکت با خودروسازان ایرانی در سهام گروه خودریی نیز تاثیر گذار است تصریح کرد : به دنبال بهبود شرایط کنونی اقتصادی ایران ، خودروسازان خارجی نیز نسبت به مشارکت با خودروسازان داخلی راغب هستند و تلاش می کنند بازار داخلی را از آن خود سازند .

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه این مطلب گفت : این امر موجب خرید برخی از سهام شرکت های خودرویی بازار بورس ایران توسط شرکت های خارجی خواهد شد .

شیخی به کاهش 10 الی 15 درصدی قیمت سهام نسبت به پیک قیمت اشاره کرد و گفت : افراد آینده نگر قطعا در این شرایط به خرید سهام گروه خودرویی روی خواهند آورد زیرا شرکت های خودروساز طی 10 الی 15 روز آتی باید پیش بینی خود را از سود سال آینده ارائه دهند که این امر در بازار بورس تاثیر گذار خواهد بود .

وی در ادامه ضمن اشاره به تاثیر تحریم ها در دو سال اخیر بر صنعت خودروی داخلی عنوان کرد : با لغو تحریم ها و مشارکت شرکت های خارجی مسلما آینده ای روشن در انتظار گروه خودرویی در بازار بورس خواهد بود .

به گفته وی تجدید ساختار مالی شرکت های خودرویی ، جایگاه این گروه را در بازار سرمایه بهبود خواهد بخشید همچنین شرکت های خودروساز باید به الزامات ورود سرمایه گذار خارجی توجه نمایند و پیش نیازهای آن را مهیا سازند که از آن جمله تجدید ساختار مالی و استفاده از زبان واحد گزارشگری یا همان XBRL است. در واقع سرمایه گذار خارجی باید به درک واحدی از گزارشات مالی دست پیدا کند تا نسبت به خرید و مشارکت در تولید اقدام نماید و لذا اینجاست که خودرو سازان باید از گزارشگری مالی بر اساس استانداردهای حسابداری بین المللی یا همان IFRS بهره ببرند و همچنین سیستم گزارشگری نوین مالی توسعه پذیر که یکی از راهکارهای گزارشگری مالی بر اساس IFRS است را در چرخه گزارشگری مالی به کار گیرند. لذا ورود سرمایه گذار خارجی به این بخش را باید جدی گرفت و هر چه سریعتر نسبت به پیش نیازهای آن اقدام کرد تا در آینده فرصت بهبود و کمک به تولید ملی و سرمایه ایرانی را به این گروه داده باشیم لذا تحقق این امر به اشتغال ملی کمک شایانی خواهد نمود.

این کارشناس بازار سرمایه در انتها با اشاره به اینکه سیر صعودی و نزولی بازار سهام جز ذات بازار بورس است عنوان کرد : گروه خودرویی در این بازار بیشترین حجم معاملات را به خود اختصاص داده است که این امر بیانگر امید به آینده در این گروه است .
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• zafar3000
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 1243

esi_mohammadi
                        شماره عضويت: 9896
                        عضو شده در: جمعه، 26 فروردين 1390-19:06
                        آدرس پستي: اصفهان

نظر شخصی :

چهار تا صنعت به ترتیب زیر در سال 93 بازده عالی نصیب سهامدارانشون خواهند کرد ... ( حدودا تا برج 9 سال 93 )
                        1- گروه روی
                        2- صنعت خودرو
                        3- ارتباطات ( مخابرات )
                        و 4- انبوه سازی

لینک این پست را روی سیستمم ذخیره میکنم و اواخر سال 93 این پست را مجددا میارم بالا و بازدهی این چهار صنعت را نسبت به صنایع دیگر می سنجیم ....

پ.ن: دلیل انتخاب این چهار گروه ریورس های زمانی مثبت در تایم فرم سالیانه (سال 93) در شاخص گروه های مذكور می باشد...

نظر شخصی بنده این است که پرتفو را برای سال 93 روی این چهار گروه باید چید ...

نظر

• zafar3000
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 1243

برای ارزش گذاری سهام مدل های مختلفی وجود دارد که اینجا دو مدلش را بیان می کنم
                          1. برمبنا پی بر ای :در حال حاضر سهام خودرو سازان و قطعه سازان به اعتقاد مخالفان این سهام هیچ نکته مثبت ندارند و دارای حباب می باشند
                          اما نکته مهم این است که آیا در آینده نزدیک هم پی به ای همین اعداد است
                          ما طرفدارن خرید سهام قطعه سازان معتقدیم سهامی از این گروه که دارای سود عملیاتی بالا هستند با تغییر شرایط نقدینگی شرکتها حتما پی به ای کم کرده و شاید اعدادی با قیمتهای فعلی آنها در حدود 1 و 2 را ببینند

2. ارزش جایگزینی :
                          الف: تعدادی از این شرکتها فروش بالایی دارند مثلا برای ایجاد کارخانه ای با فروش 160 میلیارد تومان با حاشیه سود ناخالص 13 درصد حداقل هزینه ای بالای 150 میلیارد تومان باید صورت گیرد تا این کارخانه ایجاد شود .
                          جالب اینجا است که این کارخانه در بورس با ارزش بازار 20 تا 30 میلیارد تومان قابلیت خرید دارد
                          جالب تر آنکه بدانید ظرفیت تولید همین کارخانه به گونه ای است که تا 400 میلیارد تومان امکان تولید دارد
                          حالا این ارزش بازار حباب است ؟؟؟؟
                          ب: بسیاری از کارخانجات قطعه سازی و خودرو سازی دارای سرمایه گذاری های بسیار ارزشمند منجمله سهام بانک و زمین های مرغوب نزدیک تهران ،ساختمانهایی در نقاط مختلف کشور و ......
                          هستند که ارزش این موارد حتی تا 10 برابر ارزش روز بازار بعضی از این کارخانجات است
                          و همه می دانیم که در بلند مدت قیمت سهام به سمت ارزش ذاتی خود می رود
                          در این صورت آیا خرید این سهام توجیه دارد یا خیر
                          نکته مهم : اصلاح مورد 1 با توجه به ساختار اینگونه شرکتهای قطعه ساز بسیار وابسته به تصمیم گیری سهامدارعمده آنها می باشد پس نیاز به پیگیری همه سهامداران این کارخانجات دارد تا پلکانی سود آوری خود را در گزارشات افزایش دهند تا پی به ای این شرکتها کاهش یابد و بهانه از دست مخالفان این شرکتها گرفته شود

نظر

• zafar3000
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 1243

بعضی اوقات برای اینکه بفهمیم در یک صنعت چه اتفاقاتی در حال افتادن است باید مقایسه ای صورت داد

شرکت خپویش
                            سرمایه 10 میلیارد تومان
                            ترکیب سهامداران نشان از خصوصی بودن شرکت دارد شامل شرکت عظام و افراد حقیقی
                            شرکت سال قبل با سرمایه 5 میلیارد تومان 271 تومان سود داشته است و امسال با سرمایه 2 برابر در مقایسه با سال قبل اگر عملکرد مشابه بگیریم باید 135 تومان سود می ساخت اما به جای آن سود 277 تومانی اعلام کرده است یعنی بیش از 100 درصد رشد
                            میزان فروش شرکت سال قبل 132 میلیارد تومان با حاشیه سود ناخالص 20 درصد و امسال فروش شرکت 209 میلیارد تومان با حاشیه سود 19 درصد است
                            ارزش بازار این شرکت در حال حاضر 310 میلیارد تومان است
                            از نظر میزان تولید محصولات 35 درصد افت تولید داشته است اما به علت افزایش قیمت محصولات نه تنها کاهش سود آوری نداشته است بلکه سودش بیش از 100 درصد رشد داشته است
                            حال سال دیگر با افزایش میزان تولید به سقف قبلی به نظر شما سود شرکت چقدر رشد خواهد کرد ؟؟؟؟؟؟
                            حالا این قطعه ساز را با قطعه سازان زیر مجموعه ایران خودرو و سایپا مقایسه کنید تا متوجه شوید چه پتانسیل سود سازی عظیمی در صورت خصوصی شدن این شرکتها یا تغییر نگاه مدیریتی در دل بعضی از قطعه سازها منجمله خاذین و خکمک خوابیده است و آیا من فقط خوشبینم
                            یا سایپا با فروش سهامش در حال انداختن سهامش به سهامداران حقیقی بوده است یا به خودی ها
                            همه اینها نیاز به صبر دارد

فقط صبر و ظفر دوستان یکدیگرند
                            آخرین ویرایش توسط zafar3000؛ 2014/02/14, 21:53.

نظر

• بابامجید
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 31

در اصل توسط dr.copper پست شده است
                              فوری فوری
                              رونمایی از طرح ویژه سازمان بورس برای حمایت جدی از سرمایه‌گذاران

سهامداری هوشمندانه مطالب آموزشی و مفید پیرامون سهام و سهامداری
                              [B]www.ranfor.blogfa.com[/B]

نظر

• zafar3000
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 1243

HAMSAFAR نوشته است:
                                kazem Naderali
                                4 hours ago
                                با اينكه کمي پارسان دارم و بسته است ولي اصلا دوس ندارم گاز مفت به اينا بدند
                                الان عمده سهامداران پتروشيميهاي گازي حزب موتئلفه و گروه خاموشي و برادران ساتا و...هستند.
                                اغلب اينا خودشون دوزار هم از جيب مباركشون تو اين صنعت سرمايگذاري نكردند و با زدوبند و بازيهاي سياسي به قيمت بسيار نازلي اين مجتمعها را صاحب شدند و الان که تهديد به عدم سرمايگذاري در اين بخش ميكنند يادشان رفته چطوري اين شركتها را صاحب شده اند.
                                محض اطلاع و يادآوري سال87گروه ساتا در يک معامله نمايشي و زدوبند با گروه مموتي که دولت بانک صادرات را موظف کرد بلوك51%غدير را واگذار کند وساتا 51%غدير را با سرمايه607ميليارد توماني به نرخ298تومان بصورت نقد و اقساط خريد
                                سال87سرمايه غدير:6075ميليارد ريال
                                51%هر سهم298تومان حدود900ميليارد تومان که آخرين قسط خريد2سال پيش به بانک صادرات پرداخت شد.

يعني تقريبا حدود3ميليارد سهم*298تومان معادل900ميليارد تومان بصورت نقد و اقساط خريد که ازونموقع گروه ساتا با دي پي امسال مجمع غدير نزديك1200-1400ميليارد تومان فقط سود نقدي از غدير دريافت کرده اند
                                و ارزش51%بلوک غدير ساتا الان بالاي7هزار ميليارد تومان است

در ضمن گروه ساتا بعد تصاحب غدير دعواي حقوقي عليه صنايع پتروشيمي را براي تصاحب34%بلوک زاگرس باز کرد که سال87موفق شد اين بلوک را کمتر از250ميلياردتومان نقد و اقساط خريداري کند از آن سال تا الان گروه ساتا و غدير طي مجامع مختلف بدون مجمع پيشرو نزديك850ميلياردتومان سود نقدي از زاگرس گرفتند
                                الان34%زاگرس حدود2هزار ميليارد تومان ميارزد و850ميلايرد تومان دي پي اس گرفتند
                                ساير پتروشيميها هم بابت ردديون و...با قيمت بسيار نازل به اين گروه دادند
                                مدير وقت صنايع پتروشيمي بعدا بخاطر فروش نازل اموال بيت المال بركنار شد گروه خاموشي هم به همين صورت مديران دولتي احمدي نژاد با تباني با قيمت 190ميلياردتومن بازرگاني پتروشيمي فروختند به حزب موئتلفه اقاي علي نقي خاموشي مديرعامل پترول
                                در حاليكه اين3-4سال همين بازرگاني پتروشيمي 330ميليارد سود نقدي گرفتند و الان بالاي2500ميليارد ميارزه
                                يا اقاي مطهري سهامدار33%زاگرس نيز سال87بلوک زاگرس نقد و اقساط250ميليادتومان خريد تا الان850ميليارد سود نقدي گرفتند الان سهم خودش را بفروشد باز2هزار ميليارد کاسب خواهد بود
                                در شرايطي که سال قبل تحت فشارهاي اقتصادي بارها گاز13سنت ابلاغ شد ولي اعتراض کردند قبول نكردند يا براي تحويل دلارهاي صادراتي به نرخ مبادله اي زير بار نرفتند الان چطور انتظار دارند دولت بياد گاز زير13سنت به اينا تحويل بده؟ من با گاز بالاي15-18سنت موافق نيستم ولي گاز13-15سنت براي پتروشيميهاي گازي باز سود خوبي خواهد داشت و گروه ساتا و حزب مفتخور موئتلفه بيش از حد زياده خواه هستند اعتراض سهامداران به نرخ گاز و بهره مالكانه نيست مشكل سهامداران قدرت مافياي بورس و عوامل سازمان است که با رفتارشون نشان ميدهند آويزان و جيره خوار يه گره خاص هستند و فقط منافع اون مجموعه برايشان اهميت دارد ريزش بازار هم در جهت منافع همين گروه خاص بود.
                                خوراك13سنت هم سال 91به اينا ابلاغ شد هم ارديبهشت سال92بهشون ابلاغ شد اما اين پرروها زير بار گاز13سنت هم نميرفتند .

Kazem Naderali
                                عموي من همرزم شهيد مهدي اميني و شهيد مهدي باكري بود آخرش هم2سال پيش بخاطر مشكلات قلبي و عصي سكته کرد فوت کرد نه خودش نه چه هاش يه تک تومني هم ازين نظان دريافت نكردند پس عموي ديگرم که طي جنگ 6ماه اسير بود بعد آزاد شد تحت شكنجه هايي که شده بود تعادل روحي و رواني نداشت بعد ازاد شدن هم خرجشو خانواده اش ميدادند يه تک توماني هم از دولت و...نگرفت پسر دايي مادرم راننده تانک بود دهها تركش تو بدنش بوده و هر سال2ماهي تو بيمارستان رواني بستري ميشه و دچار جنون ميشه براي پول داروهاش ماشين و بخشي از زندگيش هم فروخت يه تومن هم از دولت کمک نگرفت اونوقت يعده مفتخور کل مملكت گرفتند دستشون بعد ميگند ما تو جبهه جنگيديم و ما زحمت کشيديم و ما فلان کرديم اگر اين خوراک مفت حق شما مفتخورهاست پس ساير جانبازان و خوانده شهدار و...چه اونا ادم نيستند؟

نظر

در حال کار...
                                X