اخبار گروه خودرو

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسعود اب
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1502

    #2131
    پاسخ : اخبار گروه خودرو

    چهارشنبه اعلام قیمت جدید خودرو
    عضو شورای رقابت گفت: با مکانیزم و فرمولی که شورای رقابت برای تعیین قیمت خودرو تعیین کرده تنها 3 تا 4 درصد افزایش در قیمت خودرو را شاهد خواهیم بود.


    علی مددی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار کرد: شورای رقابت جلسات متعددی با خودروسازان، قطعه‌سازان و فعالان حوزه خودرو برگزار کرده و نتایج آن چهارشنبه با اعلام قیمت خودرو از سوی شورای رقابت برای عموم مردم اطلاع‌رسانی می‌شود.


    وی با اشاره به موقعیت کنونی خودرو در کشور افزود: شورای رقابت در تعیین قیمت خودرو هم منافع خودروسازان به عنوان مجموعه‌های تولید تاثیرگذار در اشتغال و اقتصاد کشور و هم منافع مصرف‌کنندگان این حوزه یعنی مردم را لحاظ خواهد کرد.


    مددی در عین حال قیمت کنونی خودرو را حبابی اعلام کرد و گفت:‌ قیمت کنونی خودرو قیمت واقعی نیست و قیمت حبابی است که خودروسازان آن را بوجود آورده‌اند و ابن قیمت‌ها باید تثبیت شود.


    نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی به مردم مژده داد که این قیمت باید پایین بیاید و به قیمت واقعی برسد و سپس براساس قیمت واقعی شاهد افزایش 3 تا 4 درصدی قیمت خودرو خواهیم بود.


    مددی خودروسازان را موظف به تمکین قیمت خودرو تعیین شده توسط شورای رقابت کرد و گفت: باید قیمت حبابی کنونی شکسته و خورو با قیمت واقعی به مصرف‌کننده عرضه شود.
    بمنظور موفقیت
    تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

    نظر

    • مسعود اب
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1502

      #2132
      پاسخ : اخبار گروه خودرو

      تأثیر مثبت معافیت مالیاتی اعتبارات دریافتی بر سودآوری




      صنعت خودرو پیشروترین صنعتی است که در صورت حصول توافق در مذاکرات، تأثیر مثبتی می پذیرد. این صنعت، چنانچه ایران و گروه 1+5 به نتیجه مثبتی در مذاکرات برسد به دلیل افزایش تیراژ تولید، ورود شرکای تجاری خارجی و کاهش هزینه های مالی می تواند حاشیه سود بیشتری کسب نماید.
      شایان ذکر است که با توجه به اخبار مثبت در صنعت خودرو، اقبال سهامداران طی چند روز اخیر نسبت به گروه خودرویی بیشتر شده، بطوریکه اکثر سهام این گروه با صف های سنگین خرید طی چند روز رو به رو بودند. در همین راستا، سوری، مدیر سرمایه گذاری شرکت سایپا، در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: در حال حاضر جو کلی صنعت خودرو در بازار سرمایه مثبت می باشد. چنانچه نتیجه نهایی مذاکرات مثبت باشد و تحریم ها رفع شود، یکی از اولین صنایعی که از آثار ناشی از رفع تحریم منتفع می شود، صنعت خودرو می باشد. وی افزود: به اعتقاد بنده سهامداران بازار سرمایه در روز شنبه براساس برداشت اولیه ای که از روند مذاکرات داشتند، بطور هیجانی رفتار کردند اما پس از آن بازار سرمایه در روز گذشته با توجه به صحبت های مسئولین و زمانبر دانستن روند مذاکرات، به این نتیجه رسیدند که روند کلی مذاکرات مثبت و زمانبر می باشد. مدیر سهام "خساپا" عنوان کرد: همچنین وضعیت کلی شرکت سایپا با توجه به برنامه های شرکت در سال جاری، شرایط پیشروی مذاکرات رفع تحریم ها نسبت به سال گذشته بسیار مطلوب تر می باشد. سوری در خصوص مصوبه اخیر هیأت وزیران برای معافیت مالیاتی اعتبارات دریافتی دو شرکت خودروسازی سایپا و ایران خودرو از مؤسسات مالی و اعتباری گفت: این خبر صحت داشته و به نظر می رسد همچنین تأثیر تصویب این معافیت مالیاتی، بر عملکرد مالی "خساپا" و "خودرو" مثبت خواهد بود. وی در خاتمه عنوان کرد: همچنین گزارش حسابرسی افزایش سرمایه 70 درصدی "خساپا" که از محل مازاد تجدید ارزیابی است، طی روزهای آتی به سازمان بورس ارسال خواهد شد و پس از آن، جهت اعمال افزایش سرمایه مذکور منتظر مجوز سازمان بورس خواهیم بود.
      بمنظور موفقیت
      تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #2133
        پاسخ : اخبار گروه خودرو

        گزارش تحقیق و تفحص از خودرو امروز در صحن قرائت نمی‌شود

        عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت: گزارش تحقیق و تفحص از صنعت خودروسازی هنوز به کمیسیون صنایع مجلس ارائه نشده و به همین دلیل این گزارش امروز در صحن علنی مجلس ارائه نخواهد شد.

        حمید رضا فولادگر در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در واکنش به برخی اخبار مبنی بر ارائه گزارش تحقیق و تفحص از صنعت خودرو در روز جاری در صحن علنی مجلس، اظهار داشت: گزارش هیأت تحقیق و تفحص از صنعت خودرو هنوز به کمیسیون صنایع مجلس ارائه نشده و تا زمانی که این گزارش در کمیسیون مطرح نشود، نمی‌تواند در صحن علنی مجلس ارائه شود.

        وی تصریح کرد: برای ارائه یک گزارش تخصصی مانند خودرو در صحن علنی مجلس باید ابتدا این گزارش در کمیسیون صنایع مجلس تصویب شود در حالی که هنوز این گزارش به کمیسیون ارائه نشده است.
        - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....IbrFHI1l.dpuf
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #2134
          پاسخ : اخبار گروه خودرو

          در گفت‌وگو با ایسنا عنوان شد

          چند و چون پیش‌بینی سود شرکت‌های خودروسازی

          یک فعال بازار سرمایه با بیان اینکه پیش بینی سود شرکتهای خودرویی تا 2 سال آینده محقق نمی شود، از سهامداران خواست تا به صورتهالی مالی شرکت و گزارش سه ماهه آنها توجه کنند.

          نیما آزادی - مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه - در گفت و گو با خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، وضعیت صنعت خودرو را مورد توجه قرار داد و گفت:به طور قطع به یقین تولید و فروش صنعت خودرو از سال گذشته بهتر است اما با تغییر و تحولات رخ داده در حوزه سیاسی احساس می شود که بازار در حال پیش خور کردن اتفاقات این صنعت است.

          وی افزود:در یکسال گذشته قیمت سهام شرکتهای خودروسازی 4 تا 4.5 برابر شده و این صنعت در سال 93 به سودهای مطلوبی می رسد بنابراین می توان انتظار داشت که آرام ارام هیجان خرید در این صنعت فروکش کند.

          وی با بیان اینکه در حال حاضر EPS های رویایی برای شرکتهای ایران خودرو و سایپا در نظر گرفته شده است،خاطرنشان کرد:در حالی برای 2 شرکت ایران خودرو و سایپا شایعاتی در خصوص پیش بینی سود 100 تومانی در بازار مطرح شده است که ساختار مالی این شرکتها مشکل داشته و EPS‌ آنها تا 2 سال آینده محقق نشده و شایعات محقق نمی شود.از سوی دیگر قیمت خودرو با دلار 3 هزار تومانی چنان بالا است که کشش تقاضای سال 90 را نمی توانیم در سال 93 انتظار داشته باشیم.

          وی به دلایل اقبال سهامداران به صنعت خودرو سازی اشاره کرد و افزود:از دلایلی که سهامداران به سمت این صنعت روی آورده‌اند این است که شرکتهای خودروسازی قصد دارند تا از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها افزایش سرمایه دهند که در این راستا اطلاعیه افزایش سرمایه سایپا تا چند روز آینده منتشر می شود.

          وی ادامه داد:از سوی دیگر روند حرکتی سهم تحت تاثیر خوش بینی آینده است به طوری که حضور شرکتهای خارجی این صنعت و افزایش تولید باعث خوش بینی سهامداران می شود.

          مشاور سرمایه گذاری آوای آگاه با بیان اینکه در حال حاضر ارزش بازار شرکتی مانند ایران خودرو 3500 میلیارد تومان است و این شرکت با کسر بدهی 10 تا 12 هزار میلیارد تومان ارزش دارد،یادآور شد:در حال حاضر قیمت سهام شرکتهای خودرویی به دلیل خوش بینی نسبت به آینده رشد کرده و بخش قابل توجهی از مسیری که رفته پیش خور شده است بنابراین به نظر می رسد که در روزهای آینده روند حرکتی آنها معقول تر شود.

          وی با تاکید بر اینکه سهامداران باید به صورتهای مالی شرکتهای خودرویی توجه کنند،اظهار کرد:در سال های گذشته شفافیت در صورتهای مالی شرکتهای خودرویی وجود نداشت به همین دلیل ارائه گزارش 3 ماهه در سال جاری،حساسیت بیشتری نسبت به سه ماهه سال گذشته دارد زیرا در گزارش 3 ماهه می توان بهبود شرایط تولید و فروش شرکت را بررسی کرد.

          آزادی با بیان اینکه امسال نیز شرکتهای خودرویی به دلیل زیان انباشته سودی برای تقسیم ندارند،عنوان کرد:با انتشار گزارش 3 ماهه شرکتهای خودرویی روند ملایمی در قیمت این شرکتها پیش بینی می شود.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • جعفرزاده
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 5833

            #2135
            پاسخ : اخبار گروه خودرو

            توافق‌نامه همكاري بين دو گروه سايپا و چانگان با موضوع سرمايه گذاري مشترك، انتقال دانش فني و توليد مشترك خودرو، صبح امروز در حضور مهندس "غلامرضا شافعي" رئيس هيات عامل ايدرو بين مديران ارشد دو گروه امضا و مبادله شد.( بورس نیوز )

            نظر

            • جعفرزاده
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 5833

              #2136
              پاسخ : اخبار گروه خودرو

              محمد بیاتیان، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، با بیان اینکه دلالان کاسبان بازار خودرو هستند، اظهار داشت: هم‌اکنون بازار خودرو مورد هجوم دلالان قرار گرفته که این مساله باعث حذف مردم از چرخه تولید داخل شده است .



              وی ادامه داد: قیمت خودرو باید مطابق حقوق مردم تعیین شود تا هم دلالان از این حوزه خارج شوند و هم مردم توان خرید خودرو را داشته باشند .



              این نماینده مجلس نهم به واردات بیش از حد قطعات چینی به کشور نیز اشاره کرد و افزود: برای رقابتی شدن بازار، باید چین از بازار کشور خارج شده و خودروسازان مطرح دنیا و نه فقط پژو و رنو به این حوزه وارد شوند تا رقابت، قیمت را تعیین کند .



              بیاتیان تصریح کرد: همچنین لازم است واردات خودروهای خارجی در کلاس محصولات داخلی جهت افزایش کیفیت، متعادل شدن قیمت‌ها و باز شدن دست مردم برای خرید خودرو آزاد شود .



              به گفته این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، کاهش تعرفه واردات خودرو در شرایط کنونی منطقی نیست چرا که این مسئله زمانی نتیجه می‌دهد که کیفیت تولیدات داخل به حدی شود که بتواند در بازارهای جهانی حضور یابد.

              نظر

              • Aiming
                ستاره دار(18)
                • Jul 2012
                • 2641

                #2137
                پاسخ : اخبار گروه خودرو

                فروش محصولات گروه خودروسازی سایپا



                به گزارش سایپانیوز، حسن فروزان مهر- مدیر بازاریابی و فروش گروه خودرو سازی در این خصوص گفت: با هدف پاسخ گویی به نیاز مشتریان، سبدی متنوع از انواع محصولات گروه خودرو سازی سایپا در این شرایط فروش در نظر گرفته شده است .

                وی افزود: در جهت افزایش رضایت مندی مشتریان ، شرایط ویژه ای چون ایجاد تسهیلات بسیار مناسب, تنوع محصولات, تنوع شرایط فروش و زمان تحویل مناسب خودروها مد نظر قرار گرفته است .

                فروزان مهر حضور دو محصول جدید شرکت سایپا را از جمله مزیت های فروش این دوره دانست و گفت: علاوه بر محصولات قبلی این گروه، دو محصول جدید در مدل های سدان و شاسی بلند نیز در این سبد گنجانده شده است .

                وی خاطر نشان کرد: خودروهای جدید V 5 و S 300 از تکنولوژی و طراحی روز دنیا بهره برده که خودرو V 5 در کلاس محصولات شاسی بلند بوده و خودرو S 300 در کلاس محصولات سدان می باشد .

                مدیر بازاریابی و فروش گروه خودرو سازی تاکید کرد: علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند به سایت فروش گروه خودروسازی سایپا به نشانی www.saipagroup.ir یا به نمایندگی های فروش سایپا در سراسر کشور مراجعه نمایند.
                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #2138
                  پاسخ : اخبار گروه خودرو

                  چرخش چرخ خودروسازان با 10 هزار ميليارد تومان

                  گروه خودرو: روز گذشته معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت سرمايه در گردش موردنياز بخش صنعت را 150 هزار میلیارد تومان برآورد كرد كه اصولا بايد توسط سيستم بانكي تامين شود.

                  سرمايه در گردش در واقع نقدينگي مورد نياز يك واحد توليدي است كه به واسطه آن مي‌تواند به توليد ادامه دهد. بر همين اساس به گفته كارشناسان سهم صنعت خودرو از رقمي كه غلامرضا شافعي آن را براي بخش صنعت اعلام كرده است، چيزي حدود 10 هزار ميليارد تومان است. به گفته كارشناسان، خودروسازان براي توليد يك ميليون و 200 هزار دستگاه خودرو به 10 هزار ميليارد تومان سرمايه در گردش نياز دارند.
                  اما با توجه به اينكه بانك‌ها به دليل افزايش معوقات خودروسازان حاضر به پرداخت تسهيلات به آنها نيستند، آيا هدف‌گذاري خودروسازان براي توليد محقق خواهد شد؟ به گفته يك مقام آگاه در صنعت خودرو، در حال حاضر دو خودروساز بزرگ كشور چيزي نزديك به 10 هزار ميليارد تومان وام بانكي دارند كه تا زمان تسويه نشدن اين مبلغ توسط خودروسازان، بانك‌ها حاضر به پرداخت تسهيلات تازه‌اي به آنها نيستند. با توجه به عدم‌پرداخت تسهيلات از سوي بانك‌ها به خودروسازان و همچنين برنامه توليد خودروسازان در سال‌جاري، به‌نظر مي‌رسد خودروسازان بار ديگر تقاضاي نقدينگي بلاعوض يا با بهره پايين را از دولت مطرح كنند. پيش‌بيني يك مقام آگاه در صنعت خودرو اين است كه اگر خودروسازان نيمي از سرمايه در گردش مورد نياز خود را نيز دريافت كنند مي‌توانند برنامه توليد خود را در سال‌جاري تكميل كنند. اين مقام آگاه در گفت‌وگو با «دنياي اقتصاد» مي‌گويد: در حال حاضر اگر حتي بين 5 تا 6هزار ميليارد تومان، يعني نيمي از سرمايه‌ در گردش پيش‌بيني شده براي صنعت خودرو نيز به دست آنان برسد، با تكيه بر اين مبالغ مي‌توانند توليد يك ميليون و 200 هزار دستگاهي خود را محقق كنند.
                  اما پيش‌بيني ديگر اين مقام مسوول در صنعت خودرو اين است كه در صورت تامين نشدن سرمايه در گردش خودروسازان، دو خودروساز بزرگ كشور تا پايان سال نهايتا به توليد 900 هزار دستگاهي خواهند رسيد و نه بيشتر.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #2139
                    پاسخ : اخبار گروه خودرو

                    عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس مطرح کرد
                    تکیه بر توان داخل در هر ۲ حالت کاهش یا افزایش تحریم/ صنعت خودرو مزیت دهم کشور

                    رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر اینکه در هر دو حالت کاهش یا افزایش تحریم‌ها تکیه بر توان داخل حیاتی است، گفت: کاری کنیم سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به سرنوشت سیاست‌های قبلی دچار نشود.

                    به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس حمید‌رضا فولاد‌گر در پنجمین همایش ملی ارتقاء توان داخل در پژوهشگاه صنعت نفت که به همت مرکز مطالعات تکنولوژی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شده بود اظهار داشت: هر سال سلسله سیاست‌هایی برای تحقق اهداف چشم‌انداز از سوی مقام معظم رهبری با مشورت مجموعه تشخیص مصلحت ابلاغ می‌شود.

                    وی افزود: 2 سال پیش سال تولید ملی بود و باید پرسید در این دو سال برای تحقق تولید ملی چه کرده‌ایم.

                    فولادگر تصریح کرد: سیاست‌های اقتصاد مقاومتی چکیده سیاست‌های 8 یا 9 سال گذشته است و باید کاری کنیم که سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به سرنوشت سیاست‌های قبلی که یا اصلا اجرا نشد یا به درستی اجرا نشد دچار نشود.

                    رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد: مثلا سیاست‌های کلی اصل 44 خیلی خوب شروع شد و در قسمت واگذاری‌ها با سرعت خوبی پیش رفتند اما اقدامات بعدی انجام نشد و اهداف واگذاری‌ها هم محقق نشد.

                    وی اظهار داشت: دو دلیل درباره تاخیر در اجرای سیاست‌های تولید ملی وجود دارد که تا حدودی موجه است، یکی از آنها تشدید تحریم‌ها و نوسانات شدید ارزی بود و موضوع دوم هم انتخابات و تغییر دولت بود، اما دیگر مولفه‌ها کاملا دست خودمان بود و به آن نپرداختیم و توجیهی نداریم.

                    فولاد‌گر تاکید کرد: اهمیت ارتقای توان داخل به حدی است که هر تغییر سیاسی در کشور رخ دهد بدون توجه به این تغییر این مسئله باید مورد توجه و اهتمام قرار گیرد.

                    وی تصریح کرد: اگر تحریم‌ها کاهش یابد که البته چشم‌انداز مثبتی از آن دیده نمی‌شود و به نظر می‌رسد جهان سلطه با ما بازی می‌کند چنانکه شرایطی بهتر از این از طرف ایران نمی‌شد فراهم‌تر شود، باز هم ما باید وارد بازار جهانی شویم چرا که اصل در بازار جهانی رقابت‌پذیری شدید است و برای رقابت‌پذیری کیفیت باید افزایش یافته و قیمت رقابتی شود.

                    رئیس کمیسیون صنایع و معادن با بیان اینکه در صورت ادامه تحریم نیز تکیه بر توان داخلی برای ما حیاتی است گفت: یعنی در هر دو حالت کاهش یا افزایش تحریم باید به توان داخل تکیه کنیم چنانکه مقاوم‌سازی اقتصاد و تاب‌آوری اقتصاد در برابر همه چالش‌ها در همه کشورها مطرح است.

                    وی تصریح کرد: صنعت خودرو تا چند سال دیگر قابل حمایت به وسیله تعرفه است؟ آن هم صنعتی که علی‌رغم اشتغال‌زایی برای ما مزیت نسبی نبوده و مزیت دهم کشور ما هم محسوب نمی‌شود اما بیشترین حمایت را دریافت می‌کند.

                    وی در ادامه با بیان اینکه درباره اقتصاد مقاومتی تصمیم گرفتیم همه 24 بند را باز کنیم، بسط دهیم و تعریف و فهم واحدی از آن پیدا کنیم گفت: جمع‌بندی اولیه مرکز پژوهش های مرکز آن بود که درباره هر بند سیاست‌های بالادستی و اسناد و قوانین پایین دستی را استخراج کنیم و دیدید که درباره این 24 بند تنها 3 یا 4بند وجود دارد که به قوانین جدید نیاز داریم.

                    وی افزود: در مواردی که قانون وجود دارد نیز بررسی می‌کنیم که این قوانین اجرا می‌شود یا نه وا گر اجرا می‌شود تاثیر آن مشهود است یا نه.

                    فولادگر ادامه داد: اگر اجرای قانون تاثیر نداشته یا خود قانون و آئین‌نامه‌های آن مخل این سیاست‌هاست یا روش اجرا مشکل دارد و مجریان باید رفتار خود را اصلاح کنند.

                    وی با بیان اینکه نتیجه این بررسی به زودی نهایی می‌شود،گفت: دولت هم به موازات مجلس وظایف هر بخش را استخراج کرده و برنامه‌ها برای تحقق این موارد را اعلام کرده است و قرار است تا انتهای خردادماه این مسئله نهایی و شیوه اجرا استخراج شود که حاصل آن در طراحی نحوه اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بر اساس فهم واحد خواهد بود.

                    رئیس کمیسیون صنایع و معادن در ادامه گفت: دو قانون مترقی تصویب شده که از زمان خودشان جلوتر هستند؛ یکی قانون بهبود فضای کسب و کار و دیگری قانون تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان است که هنوز هیچ یک اجرا نشده‌اند.

                    وی افزود: تکمیل زنجیره‌های ارزش و انرژی‌های پاک از جمله مواردی است که باید بخشی از هدفمندی یارانه‌ها به آن اختصاص یابد.

                    فولادگر اظهار داشت: در بودجه امسال ظرفیت‌های بسیار خوبی در بالادست، میان‌دست و پایین‌دست نفت ایجاد شد و هیچ بهانه‌ای برای سرمایه‌گذاری نکردن وجود ندارد.

                    وی با تاکید بر اینکه همه این موارد به فرهنگ‌سازی نیاز دارد گفت: اگر فرهنگ‌سازی می‌شد مردم از انصراف یارانه هم استقبال می‌کردند.
                    - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....GMMlXuXm.dpuf
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #2140
                      پاسخ : اخبار گروه خودرو

                      قاضی‌پور:
                      شورای رقابت تصمیمی برای افزایش قیمت خودرو ندارد

                      عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی گفت: شورای رقابت تصمیمی برای افزایش قیمت خودرو ندارد و هرگونه افزایش قیمت خودرو تخلف از سوی خودروسازان است که سازمان تعزیرات حکومتی باید با آن برخورد کند.

                      به گزارش خبرگزاری خانه ملت به نقل از فارس؛نادر قاضی‌پور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به برخی اخبار در مورد افزایش قیمت خودرو از سوی شورای رقابت گفت:‌ شورای رقابت هیچگونه تصمیمی برای افزایش قیمت خودرو ندارد بلکه برای کاهش قیمت‌ خودرو تصمیماتی را اتخاذ کرده است.
                      وی با بیان اینکه دولت طبق قانون حق افزایش قیمت خودرو را ندارد، افزود: از آنجایی که تولید خودرو در کشور انحصاری است و هرگونه افزایش قیمت خودرو نتیجه تخلف خودروسازان است.

                      عضو ناظر مجلس در شورای رقابت، اظهار داشت: قیمت خودرو افزایش نیافته و هرگونه افزایش قیمت خودرو اقدامی خودسرانه از سوی خودروسازان است و سازمان تعزیرات حکومتی باید با این تخلف برخورد کند./
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #2141
                        پاسخ : اخبار گروه خودرو

                        در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                        قاضی‌پور:
                        شورای رقابت تصمیمی برای افزایش قیمت خودرو ندارد

                        عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی گفت: شورای رقابت تصمیمی برای افزایش قیمت خودرو ندارد و هرگونه افزایش قیمت خودرو تخلف از سوی خودروسازان است که سازمان تعزیرات حکومتی باید با آن برخورد کند.

                        به گزارش خبرگزاری خانه ملت به نقل از فارس؛نادر قاضی‌پور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به برخی اخبار در مورد افزایش قیمت خودرو از سوی شورای رقابت گفت:‌ شورای رقابت هیچگونه تصمیمی برای افزایش قیمت خودرو ندارد بلکه برای کاهش قیمت‌ خودرو تصمیماتی را اتخاذ کرده است.
                        وی با بیان اینکه دولت طبق قانون حق افزایش قیمت خودرو را ندارد، افزود: از آنجایی که تولید خودرو در کشور انحصاری است و هرگونه افزایش قیمت خودرو نتیجه تخلف خودروسازان است.

                        عضو ناظر مجلس در شورای رقابت، اظهار داشت: قیمت خودرو افزایش نیافته و هرگونه افزایش قیمت خودرو اقدامی خودسرانه از سوی خودروسازان است و سازمان تعزیرات حکومتی باید با این تخلف برخورد کند./
                        http://www.icana.ir/Fa/News/255264
                        یک جمله ای بگوید که آبرو خودتان را در شان نماینده مجلس حفظ کنید با این هدفمندی با افزایش نرخ برق و دستمزد ها و هزینه ها دیگر چطور می خواهد کاهش نرخ داشته باشد آقای قاضی پور اول شما برو غاز را بچران بعد بیاد نظر بده
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • sonami2616
                          Banned
                          • Jan 2014
                          • 269

                          #2142
                          پاسخ : اخبار گروه خودرو

                          در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                          یک جمله ای بگوید که آبرو خودتان را در شان نماینده مجلس حفظ کنید با این هدفمندی با افزایش نرخ برق و دستمزد ها و هزینه ها دیگر چطور می خواهد کاهش نرخ داشته باشد آقای قاضی پور اول شما برو غاز را بچران بعد بیاد نظر بده
                          به نظرم یه سری افرادی که از گروه جا موندن هی میرن بهش میگن یه حرفی بزن تا ما بتونیم پایین تر سوار شیم
                          اگه نه این همه مصاحبه با ایشون غیر منطقیه
                          من خودم مخالف افزایش قیمت خودرو بودم ولی بعد اجرای هدفمندی افزایش 5 تا 10 درصدی به نظرم معقول باشه

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #2143
                            پاسخ : اخبار گروه خودرو

                            در اصل توسط sonami2616 پست شده است View Post
                            به نظرم یه سری افرادی که از گروه جا موندن هی میرن بهش میگن یه حرفی بزن تا ما بتونیم پایین تر سوار شیم
                            اگه نه این همه مصاحبه با ایشون غیر منطقیه
                            من خودم مخالف افزایش قیمت خودرو بودم ولی بعد اجرای هدفمندی افزایش 5 تا 10 درصدی به نظرم معقول باشه
                            با سلام اخه بعضی وقت ها حرفهای گفته میشه که با واقعیت هم خوانی نداره 2 ماه از سال 93 گذشته تورم رفته بالا به وسیله هدفمندی امثال این آقا می اید و می گویند باید قیمت خودرو بیاید پایین چرا در دولت احمدی نژاد شما اعلام نمی کردید تورم بیاید پایین شما ها نبودی که می گفتی تحریم تاثیری نداره کشور را نابود کردید و مردم را فقیر تر انشالله که خداوند از امسال مثل شما نگذرد آقای قاضی پور مردم را نابود کردید این گفته های من به خاطر کاهش قیمت خودرو نیست در کل وضعیت کشور را خراب کردید افرادی مثل این اقا اگر راست می گویند بروند بیانیه صادر کند و بابک زنجانی را اعدام کند فقط می تواند شعار بدهند با تشکر
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • zorba
                              ستاره دار(3)
                              • Aug 2013
                              • 3951

                              #2144
                              پاسخ : اخبار گروه خودرو

                              در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                              با سلام اخه بعضی وقت ها حرفهای گفته میشه که با واقعیت هم خوانی نداره 2 ماه از سال 93 گذشته تورم رفته بالا به وسیله هدفمندی امثال این آقا می اید و می گویند باید قیمت خودرو بیاید پایین چرا در دولت احمدی نژاد شما اعلام نمی کردید تورم بیاید پایین شما ها نبودی که می گفتی تحریم تاثیری نداره کشور را نابود کردید و مردم را فقیر تر انشالله که خداوند از امسال مثل شما نگذرد آقای قاضی پور مردم را نابود کردید این گفته های من به خاطر کاهش قیمت خودرو نیست در کل وضعیت کشور را خراب کردید افرادی مثل این اقا اگر راست می گویند بروند بیانیه صادر کند و بابک زنجانی را اعدام کند فقط می تواند شعار بدهند با تشکر
                              سلام
                              بابک زنجانی هم در جمع یک بدبخت فلک زده است که عمله ی ظلم و غارت شده!
                              اعدام یک عمله فایده ای ندارد و به حول و قوه ی الهی ما در این مملکت کم اعدام نداشته ایم!
                              وگرنه من و شما خوب میدانیم برای دریافت یک وام 1 میلیون تومانی چقدر وثیقه و ضامن میگیرند......کسان دیگری پست بابک زنجانی بودند و به نظر من بابک زنجانی فقط اندکی کمسیون دریافت میکرده....آن هم به قیمت تابلو شدن و گرفتاری های امروز!
                              ............
                              آقایان کار دیگری به جز تفکر و....... راجع به مصافحه ی محترمانه ی فلان بازیگر سینما ندارند!
                              و غرضشان هم فقط یک چیز است: فشل کردن دولت جدید با انواع جوسازیها
                              آخرین ویرایش توسط zorba؛ 2014/05/21, 11:46.
                              زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #2145
                                پاسخ : اخبار گروه خودرو

                                در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                                سلام
                                بابک زنجانی هم در جمع یک بدبخت فلک زده است که عمله ی ظلم و غارت شده!
                                اعدام یک عمله فایده ای ندارد و به حول و قوه ی الهی ما در این مملکت کم اعدام نداشته ایم!
                                وگرنه من و شما خوب میدانیم برای دریافت یک وام 1 میلیون تومانی چقدر وثیقه و ضامن میگیرند......کسان دیگری پست بابک زنجانی بودند و به نظر من بابک زنجانی فقط اندکی کمسیون دریافت میکرده....آن هم به قیمت تابلو شدن و گرفتاری های امروز!
                                ............
                                آقایان کار دیگری به جز تفکر و....... راجع به مصافحه ی محترمانه ی فلان بازیگر سینما ندارند!
                                و غرضشان هم فقط یک چیز است: فشل کردن دولت جدید با انواع جوسازیها
                                با سلام این افراد فقط کسی می خواهند مثل احمدی نژاد که طور فیلم برادر لاریجانی را در مجلس پخش کرد بعد همین اقایان فساد گر در راس قدرت هستند و دم از خدا و پیغمبر و آخرت معاد میزند مثلا الگو هشتند جان خودشان با تشکر و تمام
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X