اخبار گروه خودرو

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zorba
    ستاره دار(3)
    • Aug 2013
    • 3951

    #2161
    پاسخ : اخبار گروه خودرو

    در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
    قاضی پور با تشریح جزئیات جلسه امروز شورای رقابت:

    شورای رقابت قیمت خودرو را افزایش نداد/احتمال کاهش نرخ برخی خودرو ها

    عضو ناظر مجلس در شورای رقابت با تشریح جزئیات جلسه امروز این شورا ، گفت: بعد از بررسی های کارشناسی درباره تعیین نرخ خودرو در شورای رقابت مقررشد تا قیمت خودرو افزایش نیابد.

    نادر قاضی پور در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزرای خانه ملت درباره جزئیات جلسه امروز شورای رقابت گفت: در جلسه امروز شورای رقابت درباره نحوه تعیین قیمت خودرو مسائلی مطرح شد که در نهایت این شورا با افزایش قیمت خودرو موافقت نکرد.

    نماینده مردم ارومیه درمجلس شورای اسلامی افزود: نظر بنده و همچنین عیسی امامی و محمد علی مددی نمایندگان مجلس در جلسه امروز این بود که قیمت خودرو کاهش یابد.

    این عضو شورای رقابت گفت: شورای رقابت بعد از بررسیهای کارشناسی تصمیم گرفت که قیمت خودرو افزایش نیابد، البته موضوع کاهش قیمت در برخی خودروها نیز مطرح شد./
    یک تیتر زرد و ضعیف: مطرح شدن کاهش قیمت خودرو تا احتمال کاهش قیمت خودرو و بالطبع کاهش قطعی خودرو خیلی متفاوت است.
    بنده با اینکه امروز سنگین از حق تقدم خودرو خریدم با اینحال مشتاقانه منتظر کاهش قیمت خودرو و حتی تعطیلی این صنعت عزیز! هستم!
    با اینحال این اتفاقیست که به زودی نخواهد افتاد! همچنان که کاهش قیمت خودرو (تولیدات بوقی به جای واژه ی بومی!)در ایران بعید اندر بعید است!
    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

    نظر

    • ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

      #2162
      پاسخ : اخبار گروه خودرو

      در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
      قاضی پور با تشریح جزئیات جلسه امروز شورای رقابت:

      شورای رقابت قیمت خودرو را افزایش نداد/احتمال کاهش نرخ برخی خودرو ها

      عضو ناظر مجلس در شورای رقابت با تشریح جزئیات جلسه امروز این شورا ، گفت: بعد از بررسی های کارشناسی درباره تعیین نرخ خودرو در شورای رقابت مقررشد تا قیمت خودرو افزایش نیابد.

      نادر قاضی پور در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزرای خانه ملت درباره جزئیات جلسه امروز شورای رقابت گفت: در جلسه امروز شورای رقابت درباره نحوه تعیین قیمت خودرو مسائلی مطرح شد که در نهایت این شورا با افزایش قیمت خودرو موافقت نکرد.

      نماینده مردم ارومیه درمجلس شورای اسلامی افزود: نظر بنده و همچنین عیسی امامی و محمد علی مددی نمایندگان مجلس در جلسه امروز این بود که قیمت خودرو کاهش یابد.

      این عضو شورای رقابت گفت: شورای رقابت بعد از بررسیهای کارشناسی تصمیم گرفت که قیمت خودرو افزایش نیابد، البته موضوع کاهش قیمت در برخی خودروها نیز مطرح شد./



      فرمول جدید قیمت‌ خودرو نهایی شد ولی به تأخیر افتاد

      رضا شیوا در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در رابطه با جزئیات جلسه امروز شورای رقابت که به‌منظور تعیین و بازنگری فرمول جدید قیمت‌گذاری خودرو برگزار شده بود، اظهار داشت: در این جلسه گزارشات کارشناسی مسئولان مختلف مورد بررسی قرار گرفت و گزارش بانک مرکزی در مورد نرخ تورم‌بخشی، کیفیت خودرو و بهره‌وری تولیدات با ارزیابی بیشتری در این جلسه همراه شد .



      وی با بیان این‌که در فرمول جدید قیمت‌گذاری خودرو جوایز و تنبیهاتی برای شرکت‌های خودروساز تعیین شده است، افزود: در این فرمول تولیدکنندگان به‌ازای تولید محصولات با کیفیت تشویق خواهند شد اما سیاست‌های تنبیهی نیز برای تولید خودروهای بی‌کیفیت نیز در نظر گرفته شده است .



      رئیس شورای رقابت اضافه کرد: در این جلسه کار کارشناسی مناسبی برای تعیین فرمول جدید خودرو انجام شد و در نهایت این فرمول با بازنگری‌های مطلوب مورد تأیید تمام اعضا قرار گرفت .



      شیوا با بیان این‌که مواضع امروز سخنگوی دولت در منتفی شدن افزایش قیمت خودرو باعث گردید تا امروز شورا نظر نهایی خود را در بازنگری فرمول قیمت‌گذاری خودرو اعلام نکند، تصریح کرد: منتظریم تا با اعلام برنامه و سیاست‌های دولت در هفته آینده فرمول بازنگری جدید خودرو را اعلام کنیم .



      وی در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به اینکه در فرمول بازنگری شده کار کارشناسی مناسبی صورت گرفته و از همه جهت فرمول قابل قبولی در قیمت‌گذاری خودرو تعیین شده است، گفت: مواضع امروز سخنگوی دولت باعث گردید تا اعضای شورا فرصتی را برای تأیید نهایی فرمول جدید درخواست و طی روزهای آینده با اطلاع از برنامه‌های دولت در جلسه آینده این فرمول را نهایی سازند
      .
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

      نظر

      • مسعود اب
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1502

        #2163
        پاسخ : اخبار گروه خودرو

        رندترین پلاک‌ایرانی به‌یک‌پورشه رسید

        ماجرای داشتن پلاک رند توسط خودروهای لوکس خارجی هر روز در فضای مجازی بیشتر مطرح می شود.

        چندی پیش خبری، مبنی بر رونق پلاک های رند برای خودروهای لوکس منتشر شد که واکنش های بسیاری در پی داشت. برخی این خبر را کذب دانسته و تاکید داشتند که پلاک های رند در اختیار افراد خاص قرار نمی گیرد و ارائه آن کاملا اتفاقی است و برخی دیگر عکس های منتشر شده را کاملا دروغی و فوتوشاپ عنوان کردند. اما به تازگی عکس هایی در صفحات اجتماعی منتشر شده که پلاک کاملا رند یک دستگاه پورشه در آن خودنمایی می کند.

        انتشار این عکس واکنش های زیادی را در پی داشته است به طوری که برخی از کاربران با اظهار نظرهای مختلف تاکید کرده اند که برخی صاحبان خودروهای خاص، متقاضی خرید پلاک خودرو آن ها که با اعداد نزدیک به هم ترتیب یافته، بوده اند.




        حال باید منتظر ماند و دید رقابت خودروهای میلیاردی برای داشتن پلاک های رند، به چه سرانجامی می رسد؟

        بمنظور موفقیت
        تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

        نظر

        • جعفرزاده
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 5833

          #2164
          پاسخ : اخبار گروه خودرو

          دبیر انجمن خودروسازان در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: خودروسازان از سال گذشته پیگیر افزایش نرخ فروش محصولات خود هستند که با مدارک و مستنداتی که به شورای رقابت ارسال شد این شورا قیمتی را برای سال 92 ابلاغ کرد که در واقع 14 درصد پایین تر از قیمت واقعی محصول بود بنابراین سال گذشته نیز خودروسازان با زیان محصولات خود را عرضه کردند.

          احمد نعمت بخش ادامه داد: از سال گذشته با مذاکراتی که خودروسازان با شورای رقابت داشتند تصمیم بر این بود که هر سه ماه یکبار بخشی از تورم خودروها در قیمت گذاری شورای رقابت اعمال شود که تا به امروز اتفاق نیافتاده است.

          وی افزود: تصور من این است در صورتیکه شورای رقابت نخواهد به خودروسازان مجوز افزایش قیمت فروش محصولات را بدهد می بایست طبق تبصره 2 ماده 101 قانون برنامه پنجم توسعه به این صورت که اگر دولت قیمت کالایی را کمتر از قیمت واقعی تعیین کند باید مابه تفاوت آن را به عنوان جبران زیان ناشی از عدم اجازه افزایش قیمت به تولیدکننده پرداخت کند این در حالی است که تاکنون زیان شش هزار میلیارد تومانی خودروسازان از ناحیه تثبیت قیمت ها به خودروسازان پرداخت نشده است.

          نعمت بخش پیرامون اثر پرداخت ارز مبادله ای به خودروسازان نیز ابراز داشت: سال گذشته قیمتی که شورای رقابت برای خودروسازان تعیین کرد بر مبنای نرخ 2540 تومانی بود که البته خودروسازها ارز مورد نیاز خود را از بازار آزاد تهیه می کردند بنابراین با نرخ ارز مبادله ای در محدوده 2650 تومان تنها به کاهش زیان ما کمک خواهد کرد بنابراین همچنان لزوم پیگیری خودروسازان برای افزایش نرخ فروش وجود خواهد داشت.

          وی ادامه داد: در دو سال گذشته خودرو در کشور به نسبت قیمت واقعی محصول کمترین رشد را نسبت به سایر محصولات تولیدی داشته است.

          این در حالی است که خودروسازان علاقه ای به افزایش قیمت ها ندارند چراکه بر روی تقاضای محصولات آنها در بازار تأثیرگذار خواهد بود.

          این مقام مسئول در انجمن خودروسازها اظهار داشت: با توجه به هزینه های متفاوتی که در نرخ گذاری قیمت خودرو لحاظ می شود تقریباً 40 درصد از قیمت محصول را مواردی همچون مالیات بر ارزش افزوده 8 درصدی و بیمه شخص ثالث دو تا سه درصدی و هزینه شماره گذاری سه درصدی و هزینه های گمرکی شش تا هفت درصدی به همراه هزینه 20 درصدی تسهیلات دریافتی تشکیل می دهد، حاکی از این موضوع است که درآمد خودروسازان از این منظر بسیار تحت تأثیر قرار می گیرد.

          در خاتمه احمد نعمت بخش در مورد پیش بینی خود از جلسه امروز شورای رقابت ابراز داشت: خودروسازان تمام مدارک و مستنداتی که شورای رقابت برای بررسی و تعیین فرمول مناسب قیمت گذاری نیاز دارند. در اختیار شورای رقابت قرار داده است. بنابراین تصمیم گیری از طرف شورای رقابت می بایست به نحوی باشد که هم منافع خودروسازان و هم مصرف کنندگان در آن لحاظ گردد.

          نظر

          • مسعود اب
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1502

            #2165
            پاسخ : اخبار گروه خودرو

            گزارش اقتصاد آنلاین از قیمت‌ها در بازار خودرو

            جدیدترین قیمت انواع خودرو هیوندای

            به گزارش اقتصاد آنلاین از بنگاه‌های اتومبیل، قیمت روز برخی از مدل های سواری هیوندای در بازار تهران به شرح زیر است؛



            بمنظور موفقیت
            تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

            نظر

            • مسعود اب
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1502

              #2166
              پاسخ : اخبار گروه خودرو

              قیمت انواع ماشین خارجی دست‌دوم

              خودروهای دست دوم را می توان در آگهی های روزنامه پیدا کرد. بسیاری اعتقاد دارند خودروهای دست دوم می تواند خیلی بهتر از خودروهای نو باشند...



              مدل
              سال تولید
              توضیحات
              قیمت
              آلفارومئو میتو
              2012
              درحدصفر فول شرکتی باگارانتی , وبیمه بدنه کیت اضافه
              115.000.000
              اپل کورسا
              94
              بی رنگ , سرمه ای متالیک , فنی و بدنه کاملاسالم
              11.500.000
              ام جی 6gt
              2012
              لیفت بک - مسی رنگ و کارکرد 36000
              86.500.000
              ام جی 550
              2010
              گراند فول کارکرد 49هزار
              76.000.000
              ام وی ام 315
              92
              سفید کارکرد 18 هزار
              34.300.000
              ام وی ام 315
              91
              سفید کارکرد 20هزار
              32.000.000
              ام وی ام 530
              92
              سفید کارکرد 15 هزار
              36.000.000
              ام وی ام 530
              90
              سورمه ای , بدون رنگ و تصادف
              30.500.000
              ام وی ام X33
              91
              سفید کارکرد 15 هزار
              58.500.000
              شورولت نوا C6
              1986
              سفید , رنگ و کلیه لوازم فابریک نو کارکرد 98 هزار
              27.000.000
              پونتیاک گرند پریکس SE
              1990
              کارکرد 90 هزار
              70.000.000
              سوزوکی ویتارا
              2006
              نقره ای دنده ای بدون تصادف
              66.000.000
              فولکس گل
              2005
              سرمه ای متالیک , بدون رنگ
              27.000.000
              بی ام دبلیو E46
              2005
              سرمه ای , 318 هزار کارکرد
              79.000.000
              بی ام دبلیو 730
              2007
              مشکی - رنگ شدگی دارد
              165.000.000
              بی ام دبلیو X3
              2006
              سفید فول کامل , رنگ دار
              89.000.000
              بنز C200
              2014
              مانیتوربزرگ-2طرف مموری , کیلس استارتر- با کیت
              289.000.000
              بنز E350
              2012
              سفید کروک با رادار کارکرد1900
              489.000.000
              پورشه کاین
              2010
              مشکی - فول شرکتی
              370.000.000
              پورشه پانامرا
              2011
              قهو ه ای , 6سیلندر نیمه فول
              540.000.000
              بمنظور موفقیت
              تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

              نظر

              • مسعود اب
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1502

                #2167
                پاسخ : اخبار گروه خودرو

                ضوابط فنی واردات خودرو اصلاح شد

                مدیر کل مرکز واردات وامور مناطق آزاد و ویژه در نامه‌ای خطاب به گمرک‌های داخلی آئین نامه ضوابط فنی واردات خودرو را اصلاح و جایگزین بخشنامه قبلی کرد.

                در این نامه آمده است: پیرو بخشنامه شماره مورخ 16 فروردین 1391 و با عنایت به اینکه در بند (2) مصوبه مورخ 15 اسفند 1390 هیئت محترم وزیران منضم به بخشنامه فوق الاشاره مفاد ماده (11) آئین نامه ضوابط فنی واردات خودرو بشرح ذیل اصلاح و جایگزین شده است:

                "نشان تجاری (برند) مدل و مشخصات اصلی خودروهای قابل ورود در چارچوب این آئین نامه که توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام می شود و برای مدت یک سال قابل ثبت سفارش است و پس از آن تا اعلام نظر مجدد مراجع یاد شده در مواد (1)، (3)، (4) و (5) مبنی بر اتمام اعتبار تائیدیه قبلی، ثبت سفارش واردات خودرو مربوطه بلامانع است.

                لذا خواهشمند است دستور فرمائید در مواردی که مهلت اعتبار ضوابط فنی واردات خودروهای وارده به اتمام رسیده است در صورت ارائه ثبت سفارش معتبر و مطابقت کامل مشخصات خودروهای وارده با ضوابط ابلاغی و مجوزهای ثبت سفارش صادره و عدم اعلام این مرکز مبنی بر اتمام اعتبار تائیدیه قبلی نسبت به پذیرش اظهارنامه بر اساس ضوابط فنی ابلاغی و با رعایت کامل مقررات اقدام فرمائید."

                بمنظور موفقیت
                تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                نظر

                • مسعود اب
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1502

                  #2168
                  پاسخ : اخبار گروه خودرو

                  اختلاف نظر در شورای رقابت


                  امامی گفت: باید ببینیم دولت قصد دارد به منظور جلوگیری از افزایش قیمت خودروها از این صنعت حمایت کند یا خیر و براین اساس در مورد فرمول قیمت‌گذاری خودرو تصمیم‌گیری کنیم.

                  عضو ناظر شورای رقابت با تشریح جزئیات جلسه عصر امروز شورای رقابت گفت: در جلسه امروز به دلیل اختلاف نظر بین اعضاء هیچ تصمیم قطعی در مورد قیمت‌گذاری‌خودروها صورت نگرفت.

                  عیسی امامی در گفت‌وگو با فارس، در مورد جلسه عصر امروز شورای رقابت اظهارداشت: در جلسه امروز فرمول قیمت‌گذاری خودرو مورد بررسی مجدد قرار گرفت و تقریباً به نهایی شدن فرمول جدید قیمت‌گذاری خودرو نزدیک شدیم.

                  وی افزود: به دلیل اختلاف نظر موجود بین اعضای شورای رقابت، تصمیم نهایی در مورد قیمت‌گذاری خودرو صورت نگرفت.

                  وی با بیان اینکه باید در جلسه دیگری در مورد تعیین قیمت جدید خودروها این موضوع را بررسی کنیم، افزود: فرمول قیمت‌گذاری خودرو امروز به صورت کامل ارائه شد ولی به جمع‌بندی نهایی نرسیده که باید ببینیم سیاست دولت در مورد صنعت خودرو چگونه است تا براساس آن در مورد فرمول نهایی تصمیم‌گیری شود.

                  امامی افزود: باید ببینیم دولت قصد دارد به منظور جلوگیری از افزایش قیمت خودروها از این صنعت حمایت کند یا خیر و براین اساس در مورد فرمول قیمت‌گذاری خودرو تصمیم‌گیری کنیم.

                  وی با بیان اینکه در صورت نهایی شدن فرمول قیمت‌گذاری خودرو تغییر فاحشی در قیمت خودروها نخواهیم داشت، گفت: اگر دولت برنامه خاصی برای حمایت از صنعت خودرو نداشته باشد، فرمول جدید قیمت‌گذاری نهایی خواهد شد.
                  بمنظور موفقیت
                  تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                  نظر

                  • مسعود اب
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1502

                    #2169
                    پاسخ : اخبار گروه خودرو

                    قهر چيني‌ها با خودروسازان وطني



                    گروه خودرو: سرعت رشد بازار خودرو چین در ماه‌های اخیر کاهش و درعین‌حال فروش خارجی‌ها افزایش یافته و این یعنی اوضاع برای خودروسازان چین باز هم بدتر خواهد شد.
                    در نمایشگاه اخیر خودرو پکن، خودروسازانی چون جیلی و لیفان، گروه خودروسازی SAIC و گروه آن‌هویی جیانگ-هوای (Anhui Jianghuai) با محصولاتی تازه ازجمله شاسی‌بلندهای کوچک (SUV) که این روزها در چین بسیار محبوب هستند، به نمایشگاه پکن آمدند به این امید که بخشی از خریداران پرشمار چینی را به سوی خود جلب کنند، آمارها اما نشان می‌دهد بخت موفقیت آنها هر روز کمتر می‌شود. شاسی‌بلند H8 تولید گریت وال موتورز (Great Wall Motors) هم در این نمایشگاه حاضر بود، اما تولیدش در همان ابتدا به دلیل کیفیت پایین متوقف شده است.
                    این خودروسازان امیدوارند نظر کسانی چون یینگ گوهوآ را جلب کنند که یک خودرو ژونگ‌هوا (Zhonghua) داشته، خودرویی ساخت شرکتی تحت‌مالکیت شاخه بی‌ام‌و در چین. او می‌گوید کیفیت خودرویی که 180 هزار یوان (نزدیک به 30 هزار دلار) برایش پول داده کمتر از حد انتظارش بوده و نهایتا آن را با یک آئودی به قیمت 450 هزار یوان عوض کرده است: «این دقیقا همان خودرویی است که می‌خواستم ... چون آلمانی است.»
                    جیلی اعلام کرده فروش خودروهایش در چین 37 درصد کاهش داشته و چری (Cherry) از افت 25 درصدی فروشش خبر داده است. اتحادیه خودروسازان چین می‌گوید ظرف 3 ماه نخست سال‌جاری میلادی سهم خودروسازان چین از بازار این کشور به 39 درصد رسیده، درحالی‌که این نسبت در مدت مشابه سال گذشته 43درصد بوده است. در مقابل فروش خودروسازان خارجی روند رو به رشد نسبتا ثابتی داشته است. برای مثال در سه ماه نخست امسال فروش فورد با 45 درصد افزایش به نسبت سال گذشته به 271 هزار و 321 دستگاه رسیده است.
                    کیفیت و ایمنی پایین، بازاریابی و ساختار صنعتی ضعیف دلایل اصلی ناکامی خودروسازان چینی است. از سوی دیگر، خودروسازان خارجی نیاز خریداران را دریافته‌اند واغلب آنها به تنهایی یا با همکاری شرکای چینی در حال تولید خودروهایی ارزان‌قیمت برای نسل جدید خریداران هستند. دولت چین هم این خودروسازان را به ساخت این نوع خودروها تشویق می‌کند، خودروهایی که از نمونه‌های مشابه داخلی کیفیت به مراتب بهتری دارند و رقابت را برای خودروسازان چینی بسیار دشوار کرده‌اند. خریداران خودرو در چین معمولا به هزینه‌های کلی مالکیت خودرو، مانند مصرف سوخت و هزینه تعمیرات نگاه می‌کنند و بدیهی است خودروهای خارجی از این نظر وضع بهتری دارند. دونگ یانگ، دبیرکل اتحادیه خودروسازان چین می‌گوید: «محصولات چینی بسیار ضعیف هستند و معلوم نیست این وضع تا کی ادامه می‌یابد.» اما ژی پینگ، مدیر دونگ‌فنگ موتورز از بزرگ‌ترین خودروسازان چین خوشبین است و می‌گوید: «من مطمئنم چینی‌ها خودروهایی قدرتمند تولید خواهند کرد.» اگرچه اشاره‌ای به زمان ساخت اين خودروها نکرد. جف برودریک، از همکاران مؤسسه تحقیقاتی J.D Power در شانگهای می‌گوید: «کیفیت خودروها رو به بهبود است، اما مصرف‌کننده‌ها هنوز متوجه آن نشده‌اند.»
                    آلن مولالی، مدیر فورد، پیش‌بینی دیگری دارد. او در حاشیه نمایشگاه خودروی پکن گفت که انتظار دارد خودروسازان خارجی و همتاهای بزرگ چینی آنها رفته‌رفته برندها و بازیگرهای ضعیف‌تر را خریداری کنند. او اضافه کرد: «اگر بزرگ نباشید و فعالیت‌هایتان وسیع نباشد، نمی‌توانید رقابت کنید.» اما مدیران جیلی، خودروساز نه چندان بزرگ چینی می‌گویند کارشان را ادامه می‌دهند و هیچ تصمیمی برای فروش يا ادغام با خودروسازان دیگر ندارد.
                    برخلاف نظر جیلی، ادغام خودروسازان این روزها بحث رایج در عرصه صنعت خودرو چین است. برخی مانند دونگ-فنگ موتورز از ادغام استقبال می‌کنند؛ چراکه به نام برندهای خارجی برای کسب اعتبار احتیاج دارند و همچنین پیشرفت‌ دانش و ارتقای ویژگی‌های فنی و استراتژیک از نتایج نسبتا قطعی شراکت با خودروسازان شاخص خارجی است. دونگ-فنگ‌ موتورز اخیرا بر سر خرید بخشی از سهام پژو-سیتروئن با خانواده پژو به توافق رسیده و در کنار چند خودروساز دیگری از ادامه جست‌وجو برای یافتن شرکایی تازه در اروپا و آمریکا خبر داده است. جیلی هم از سال 2010 همکاری با ولوو را آغاز کرده است. خودروسازان چینی همچنین برای افزودن بر سهمشان از بازار ادغام یا همکاری با یکدیگر را هم در نظر دارند. گروه خودروسازی گوانگژو و چری در سال 2012 اعلام کردند همکاری مشترکی را در حوزه تحقیق و توسعه و مطالعه تولید خودروهایی به‌صرفه و پاک آغاز کرده‌اند.
                    تا یک دهه قبل و پیش از هجوم مرسدس بنز، بی‌ام‌و، آئودی، جنرال موتورز، فورد، جگوار لندرور، فولکس واگن، جیپ و دیگران تنها گزینه برای خریداران چینی خودروهای وطنی بود، اما بازار چین امروز به کلی پوست انداخته و جولانگاه خودروهای خوش‌ساخت و از نظر اغلب چینی‌ها مطمئن خارجی شده است. این کشور حالا بازاری پرسود برای اروپایی‌های فراری از رکود در خانه است و دلیلی وجود ندارد که روند سرمایه‌گذاری‌ها و تولید خودروهایی مطابق با ذائقه چینی‌ها از سوی آنان متوقف شود یا حتی کاهش یابد؛ بنابراین کار خودروسازان چین برای بازپس گرفتن سهمشان از بازار دشوارتر از همیشه است.
                    بمنظور موفقیت
                    تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                    نظر

                    • مسعود اب
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1502

                      #2170
                      پاسخ : اخبار گروه خودرو

                      در جشنواره ملي بهره‌وري

                      برتری ايساكو وامداد خودرو

                      ایکوپرس: در پنجمين دوره جشنواره ملي بهره‌وري، شركت امداد خودرو ايران موفق به دريافت جايزه ملي تجربيات موفق (جايزه فروش) وشركت ايساكو موفق شد در مجموع در دو مرحله داوري و در فضايي رقابتي از بين 1300 بنگاه اقتصادي كشور، شرايط احراز و دريافت لوح تقدير را كسب كند و بالاتر از منتخبين صنايع نفت، پتروشيمي و بانكداري قرار گيرد.
                      در پايان فرآيند داوري اين جشنواره، شركت امداد خودرو ايران موفق به دريافت جايزه ملي تجربيات موفق (جايزه فروش) در بين1300 شركت شد. همچنين شركت خدمات پس از فروش ايران‌خودرو، همزمان با دريافت لوح تقدير و قرار گرفتن در بين شركت‌هاي برتر كشور در حوزه بهره‌وري، توانست پروژه خود را با كسب امتياز لازم، به‌عنوان يكي از 14 پروژه منتخب كميته علمي جشنواره معرفي كند. شايان ذكر است شركت ايساكو، در دور اول پنجمین جشنواره ملی بهره‌وری کشور كه در روز 22دی‌ماه 92 برگزار شده بود، برنده لوح تقدير در دو بخش اصلي و جانبي شده بود.
                      بمنظور موفقیت
                      تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                      نظر

                      • مسعود اب
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1502

                        #2171
                        پاسخ : اخبار گروه خودرو

                        خودروهای مجاز وارداتی سال 93

                        تعداد 105 مدل خودرو اجازه ورود به کشور در سال 1393 را کسب کرده‌اند.

                        این خودروها از برندهایی چون بی‌ام‌و، هیوندایی، آلفا رومئو، ام‌جی، کیا، تویوتا، جیلی، رنو، زوتی، سوبارو، فولکس واگن، فیات، گریت وال، میتسوبیشی، هوندا و ولوو هستند.
                        لیست خودروهای سواری مجاز به واردات در کشور در سال 1393 به شرح زیر است:

                        بمنظور موفقیت
                        تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                        نظر

                        • ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

                          #2172
                          پاسخ : اخبار گروه خودرو

                          نظر رییس شورای رقابت درباره کاهش قیمت خودرو تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۰


                          رییس شورای رقابت گفت: زمانی قیمت خودرو کاهش می‌یابد که هیچ تورمی وجود نداشته باشد.


                          رضا شیوا در مورد تغییرات قیمت خودرو اظهار کرد: قیمت‌گذاری‌ها هیچ‌ تغییری نکرده و قیمت کارخانه و مصرف‌کننده همانی است که در خرداد‌ پارسال تصویب شده است و اکنون کارهای کارشناسی که قرار بوده شورای رقابت در رابطه با بازنگری فرمول محاسبه‌ قیمت خودرو انجام دهد به اتمام رسیده است و شورا باید تصمیم بگیرد چه زمانی فرمول را اعلام کند.

                          وی درباره این‌که آیا فرمول جدید موجب کاهش قیمت خودرو خواهد شد؟ با اشاره به این‌که تورم بخشی یکی از متغیر‌های این فرمول است، توضیح داد: بنا به دلایلی، تورمی با رقم بالا از دولت گذشته به ارث برده‌ایم و باید محاسبات خود را نیز براساس تورم خرداد‌ 92 تا پایان همان سال انجام دهیم.

                          شیوا گفت: با توجه به این‌که در دوره مذکور، تورم عمومی و تورم بخشی وجود داشته است، زمانی کاهش قیمت خواهیم داشت که در آینده هیچ تورمی وجود نداشته باشد.

                          رییس شورای رقابت در مورد اینکه آیا روند کاهشی تورم در سال جاری نمی‌تواند در کاهش قیمت خودرو موثر باشد؟ تصریح کرد: درست است که تورم در حال کاهش است اما از اسفند‌ 92 تا اسفند‌ 93 تورم داریم و محاسبه نیز براساس تورم ایجاد شده خواهد بود.

                          شیوا تاکید کرد: خودروسازان نیز کالاها، قطعات و هزینه‌های ساخت، نیروی انسانی و انرژی را در حالی تهیه می‌کنند که شامل تورم این دوره بوده است؛ از این‌رو نمی‌توان با جایگذاری این تورم در فرمول محاسبه‌ قیمت خودرو انتظار اثر مثبت و کاهش قیمت داشت.

                          وی خاطر نشان کرد: با توجه به این‌که به غیر از تورم، متغیر‌های دیگری در تعیین قیمت خودرو دخیل هستند می‌توان تا حدودی رقم بالای تورم و قیمت نهایی را تعدیل کرد
                          .



                          آخرین ویرایش توسط ایرج اکبری؛ 2014/05/23, 10:09.
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #2173
                            پاسخ : اخبار گروه خودرو

                            رنو برای صادرات بیشتر به ایران، تولیدات خود را افزایش می دهد
                            تهران - ایرنا - مقامهای شرکت خودروسازی رنو فرانسه اعلام کردند که به منظور افزایش صادرات محصولاتشان به ایران، میزان تولیدات خود را به ویژه در مجتمع کارخانجات موتورسازی رنو در اسپانیا بالا می برند.

                            رنو برای صادرات بیشتر به ایران، تولیدات خود را افزایش می دهد
                            به گزارش ایرنا، خبرگزاری رویترز بامداد امروز جمعه در نسخه اسپانیولی خود گزارش داد: مسئولان شرکت خودروسازی رنو در اسپانیا پنجشنبه شب با انتشار اطلاعیه ای در مادرید اعلام کردند با توجه به افزایش تقاضا در بازار ایران، تولیدات موتور کی 4 (K4) را که یک موتور بنزینی 1600 سی سی است و در بسیاری از مدلهای رنو استفاده می شود، ظرف دو هفته آینده افزایش خواهند داد.

                            بر اساس این اطلاعیه، شرکت رنو قصد دارد از 15 ژوئن - 25 خرداد - آینده میزان تولید موتورهای کی 4 خود را در کارخانجات وایادولید در شمال اسپانیا از تعداد 940 دستگاه به 1500 دستگاه در روز برساند.

                            شرکت خودروسازی رنو در اطلاعیه خود گفت که برای تحقق این هدف، کارگران کارخانجات وایادولید که هم اکنون فقط در یک نوبت کاری فعالیت می کنند، در شیفت دوم نیز مشغول شده و علاوه بر آن، 55 کارمند جدید استخدام خواهند شد.

                            این خبر علاوه بر شرکت رنو، برای دولت و جامعه اسپانیا نیز که در بحران بیکاری بسر می برد، خبر خوبی است.

                            بر پایه این گزارش، موتورهای کی 4 در مدلهای مختلف رنو نظیر توینگو، سیمبل، کانگو، مگان، اسنیک، فلوئنس، داسیا، لوگان، ساندرو، داستر، لادا لارگوس و نیسان لیوینا، آلمرا و ان پی 200 استفاده می شود و صدور تولیدات آن از کارخانجات وایادولید اسپانیا به کشورهای فرانسه، لهستان، روسیه، رومانی، ایران و هندوستان صورت می گیرد.

                            مسئولان شرکتهای خودروسازی ایران نظیر ایران خودرو و سایپا نیز پیش از این از تولید مدلهای جدید رنو در سال جاری با مشارکت این شرکت فرانسوی خبر داده اند.
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • لولی بربط زن
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 1862

                              #2174
                              پاسخ : اخبار گروه خودرو

                              جزئیات فرمول جدید قیمت‌گذاری خودرو/ تورم بخشی با محاسبه ترکیبی از ارزمبادلاتی و آزاد

                              رئیس شورای رقابت با تشریح جزئیات فرمول جدید قیمت گذاری خودرو که در هفته آینده ابلاغ نهایی خواهد شد، گفت: تورم بخشی که برای این فرمول از بانک مرکزی دریافت شد، تورمی با محاسبه ارز آزاد بود که بر این اساس، شورای رقابت این نرخ تورم را به صورت ترکیبی و با محاسبه ارز آزاد و مبادلاتی استخراج کرده است.
                              رضا شیوا در گفتگوی مشروح با خبرنگار مهر از نهایی شدن فرمول قیمت‌گذاری خودرو و افزایش قیمت آن در شورای رقابت خبرداد و گفت: در هفته ای که گذشت، شورای رقابت فرمول قیمت گذاری خودرو را نهایی کرد که این تغییر در فرمول، به طور طبیعی منجر به تغییر قیمت نیز خواهد شد، چراکه متغیرهای این فرمول تغییر می کند. فرمول جدید قیمت گذاری خودرو این هفته اعلام می شود رئیس شورای رقابت افزود: بنا بر این بود که این فرمول در هفته ای که گذشت اعلام شود، اما با توجه به گفته های سخنگوی دولت مبنی بر عدم موافقت دولت با تغییر نرخ خودرو، شورا تصمیم گرفت که فرمول جدید را پس از کسب اطمینان از دولت اعلام کند، چراکه ممکن است دولت برنامه خاصی برای صنعت خودرو داشته باشد؛ بنابراین منتظر کسب اطلاعات بیشتر از این تدبیر دولت هستیم. وی تصریح کرد: بر این اساس در هفته جاری، اطلاعات را از دولت دریافت خواهیم کرد و پس از آن، تصمیم گیری نهایی در خصوص نرخ خودرو صورت خواهد گرفت. فرمول نهایی قیمت خودرو به گفته شیوا، فرمول قیمت خودرو به شرح زیر است: (متغییر تورم بخشی+ متغیر بهره وری+ متغیر کیفیت_+) × قیمت خودرو در سال 92 + قیمت خودرو در سال 92= قیمت خودرو در سال 93 وی اظهار داشت: فرمول قیمت گذاری خودرو بر اساس یک فرمول معروف در اقتصاد است که بر این اساس، از اقتصاددانان و اساتید برجسته ای برای جایگزینی فاکتورهای این فرمول کمک خواسته شد تا متغیرها به درستی در این فرمول قرار گیرند؛ ضمن اینکه تعیین اقلام داخل پرانتز در این فرمول، وقت زیادی را از شورای رقابت گرفت تا مشخص شود که این اقلام، چه اقلامی باشند. شیوا در خصوص نرخ تورم بخشی که از سوی بانک مرکزی اعلام شده است، نیز گفت: تورم بخشی ارایه شده از بانک مرکزی یک عدد خام بود که بر این اساس شورای رقابت بر روی آن کار ویژه ای صورت داد و تورم بانک مرکزی را که بر مبنای ارز آزاد بود، تبدیل به تورم ترکیبی بر مبنای ارز مبادلاتی و ارز آزاد کرد. دستورالعمل جدید منجر به افزایش قیمت خودرو می شود شیوا با بیان اینکه تغییر در دستورالعمل قیمتگذاری خودرو در نهایت منجر به تغییر قیمت خواهد شد، گفت: این دستورالعمل با توجه به متغیرهای نرمال قیمت گذاری تدوین شده که تمام آنها در اختیار خودروسازان قرار گرفته است؛ به علاوه اینکه مدل محاسبه قیمت بر اساس تورم بخشی و نرخ ارز است که البته بانک مرکزی نیز به تازگی نرخ تورم بخشی را به شورای رقابت اعلام کرده است. وی در پاسخ به این سوال مهر مبنی بر اینکه آیا شورای رقابت افزایش 5 تا 20 درصدی قیمت خودرو را تصویب کرده است، اظهار داشت: افزایش 5 تا 20 درصدی قیمت خودرو تکذیب شده است و اصولا شورای رقابت با موسسه استاندارد و سایر بخش هایی که در خبر مربوطه منتشر شده بود، جلسه ای نداشته است. تورم بخشی ترکیبی از ارز آزاد و مبادلاتی شیوا در پاسخ به اینکه نرخ تورم بخشی اکنون کاهش یافته است و سال گذشته نیز قیمت خودرو با ارز مبادلاتی تعیین شده، بنابراین به طور طبیعی نباید قیمت افزایش چندانی داشته باشد، خاطرنشان کرد: سال قبل خودروسازان ارز مبادلاتی دریافت می کردند؛ اما بنا بر اعلام بانک مرکزی و خودروسازان، بخشی از ارزی که سال گذشته در صنعت خودرو مورد استفاده قرار گرفته، ارز آزاد بوده است و لذا باید ارز آزاد را نیز وارد فرمول قیمت گذاری کرد. وی اظهار داشت: تورم بخشی نیز از جمله دیگر فاکتورهایی است که باید در فرمول جدید لحاظ شود، این در حالی است که تورم بخشی از سوی بانک مرکزی به شورای رقابت ارایه شده است، اما تورمی که بانک مرکزی ارایه کرده بر مبنای ارز آزاد است، در حالیکه شورای رقابت خود این تورم را بازنگری و بر اساس ترکیبی از ارز آزاد و مبادلاتی اعلام کرده است. رئیس شورای رقابت خاطرنشان کرد: البته در تورم بخشی علاوه بر نرخ ارز، برخی فاکتورها و نهاده های تولید نیز اثرگذار هستند که به هرحال باید در فرمول دیده شود. طرح جدید شورای رقابت برای افزایش کیفیت خودروها شیوا در ادامه با تاکید بر اینکه فاکتور کیفیت و بهره وری نیز به فرمول جدید شورای رقابت برای قیمت گذاری اضافه شده است، خاطرنشان کرد: شورای رقابت طرح جدیدی برای افزایش کیفیت خودروهای داخلی دارد که بر اساس آن، میزان کیفیت خودرو در نرخ آن موثر باشد. وی با بیان اینکه تولید خودرو در کشور انحصاری است؛ اظهار داشت: همین امر باعث شده که سالهای متمادی خودروسازان تولید داشته باشند، اما به دلیل اینکه بازار دارند و مشتریان همواره به خودروهای تولیدی آنها برای مصرف وابسته هستند، با هر کیفیتی خودرو را به دست مردم می دهند، در حالیکه به نظر می رسد باید عامل کیفیت نیز مشخصه ای تعیین کننده در قیمت خودرو باشد. جایزه و جریمه برای خودروسازان در فرمول جدید شیوا با بیان اینکه در فرمول جدید قیمت گذاری خودرو، برای خودروسازان جایزه و جریمه در نظر گرفته شده است، گفت: این جایزه و جریمه به طور مستقیم در قیمتگذاری خودرو موثر است و به نوعی به نفع مصرف کنندگان به شمار می رود. وی اظهار داشت: بر این اساس، میزان جایزه و جریمه خودروها محدوده ای بین 2.5%- تا 2.5%+ دارد که به عنون جریمه و پاداش بهره وری و کیفیت در فرمول گنجانده شده است. رئیس شورای رقابت خاطرنشان کرد: جریمه و جایزه بر اساس متغیرهای کیفیت و بهره وری تعیین می شود؛ این در حالی است که دولت انتظار دارد هر سال بهره وری بالاتر رود و البته بهره وری نیز به معنای بهره مندی بیشتر از امکانات موجود است؛ نه اینکه امکانات جدیدی اضافه شود. وی تصریح کرد: در برنامه پنجم توسعه متوسط بهره وری صنعت 2 درصد است که 2 درصد باید هر ساله به بهره وری بخش صنعت خودرو اضافه شود. یعنی سالانه حداقل دو درصد کاهش قیمت از محل بهره وری نصیب مصرف کنندگان شود. شیوا با بیان اینکه اختصاص جایزه به خودروسازان به معنای پرداخت نقدی نیست، گفت: این فاکتور در فرمول قیمت گذاری خودرو به نحوی عمل می کند که به نفع تولیدکننده باشد و البته با توجه به اینکه این جایزه به تورم بخشی اضافه شده و در فرمول بهره وری از عدد به دست آمده آن کم می شود، مصرف کننده نیز سود می برد؛ ضمن اینکه خودروی باکیفیت تری را نیز دریافت می کند. ارتقاء شاخصه های کیفیت برای خودروسازان رئیس شورای رقابت با بیان اینکه کیفیت خود دارای 13 شاخصه است گفت: بر این اساس دو شاخص دیگر را برای بهبود کیفیت خودرو به این 13 شاخصه اضافه کرده ایم که به طور مستقیم بر روی بخش های مختلف خودرو به لحاظ کیفی اثر می گذارد که در نتیجه آن، کیفیت موتور، گیربکس، فرمان و سایر نقاط حساس خودرو بالا می رود. وی اظهار داشت: باید انگیزه ای برای خودروسازان ایجاد کرد تا کیفیت را بالا برند و بنابراین جایزه نیز این کارکرد را دارد.
                              ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                              نظر

                              • مسعود اب
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1502

                                #2175
                                پاسخ : اخبار گروه خودرو

                                یک کارشناس صنعت خودرو گفت: به محض امضای توافق‌نامه نهایی هسته‌ای، شاهد حضور پر تعداد خودروسازان رده یک جهانی در ایران خواهیم بود.




                                شهرام آزادی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد:‌ ایران یکی از بکرترین، بزرگترین و جذاب‌ترین بازارهای خودروی جهان را در اختیار دارد.



                                وی با بیان این‌که تقریبا در هیچ کشوری مشابه با کشور ایران تنوع خودروهای تولیدی تا این حد پایین نیست، خاطرنشان کرد:‌ خودروسازان بین‌المللی به این موضوع واقف هستند و می‌دانند با تنوع تولید می‌توانند به راحتی چنین بازاری را در اختیار گیرند.



                                این کارشناس صنعت خودرو ادامه داد: پلت‌فرم برخی از خودروهای تولیدی درکشور مربوط به سه دهه گذشته است؛ بنابراین می‌توان با کمک خودروسازان بین‌المللی خودروهای به روز را جایگزین کرد.



                                وی افزود: در صورت لغو نهایی تحریم‌های بین‌المللی، رقابت سنگینی برای حضور در ایران بین خودروسازان رده یک جهانی شکل خواهد گرفت و شرکت‌های برنده این رقابت خواهند بود که شرایط جذاب‌تری را پیشنهاد کنند.



                                آزادی با بیان این‌که صنعت خودرو باید از این فرصت تاریخی بهترین بهره‌برداری را کنند، تصریح کرد:‌ باید از چند خودروساز بزرگ جهانی در کنار هم استفاده کرد تا رقابت ایجاد شده بین آن‌ها باعث پیشرفت صنعت خودرو شود.
                                بمنظور موفقیت
                                تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                                نظر

                                در حال کار...
                                X