اخبار گروه خودرو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نجاT...
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 2639

پاسخ : اخبار گروه خودرو

در اصل توسط 717 پست شده است View Post
    خب دوست من بهتر نیست بجای این دلایل غیر معقولی که آوردی اسم سهمتو جهت تبلیغ میگفتی/:.wubsmiley.:/
    از نظر ادبي، سهام جمع سهم است و نمي توان گفت سهامها!!:D
    انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• مات
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 5650

در اصل توسط 717 پست شده است View Post
      خب دوست من بهتر نیست بجای این دلایل غیر معقولی که آوردی اسم سهمتو جهت تبلیغ میگفتی/:.wubsmiley.:/
      وقتی میگم سهامهای خودرویی نمیتونند تا سال نودو پنج تو مجمع سود تقسیم کنند غیر معقوله؟
      من تو این بازار هشتاد درصد نقد هستم ولی سهامهایی هستند که تا اردیبهشت ماه هشتاد درصد هم بازدهی میدهند ولی اون هشتاد درصد بازدهی برای سهامهای خودرویی نیست
      ی سری از سهامها چراغ خاموش بالا خواهند امد ولی بدانید که اون سهامها هیچ وقت تبلیغ برای خرید نخواهند شد
      سهامهای خودرویی رو هر کی برج سه بعد از انتخابات خرید برد کرد نه الان این رو گذشت زمان ثابت خواهد کرد[/SIZE][/COLOR]
      آخرین ویرایش توسط مات؛ 2014/01/24, 22:07.
      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• 717
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 596

در اصل توسط مات پست شده است View Post
        وقتی میگم سهامهای خودرویی نمیتونند تا سال نودو پنج تو مجمع سود تقسیم کنند غیر معقوله؟
        من تو این بازار هشتاد درصد نقد هستم ولی سهامهایی هستند که تا اردیبهشت ماه هشتاد درصد هم بازدهی میدهند ولی اون هشتاد درصد بازدهی برای سهامهای خودرویی نیست
        ی سری از سهامها چراغ خاموش بالا خواهند امد ولی بدانید که اون سهامها هیچ وقت تبلیغ برای خرید نخواهند شد
        سهامهای خودرویی رو هر کی برج سه بعد از انتخابات خرید برد کرد نه الان این رو گذشت زمان ثابت خواهد کرد[/SIZE][/COLOR]
        غیر معقول اینه که شما توضیح واضحات دادین برای انحراف اذهان از اخبار مثبت گرو خودرو که در صفحات قبلی تایپیک موجوده , دیگه با صحبت های دکتر روحانی در سویس حرف شما در مورد ندادن سود گروه خودرویی چه معنی میتونه داشته باشه مثل این میمونه که دو سال پیش که همه خورویی ها سود ده بودن بعد از تحریم یکی میگفت بخاطر سود ده بودن خودروویی بخرین!!!!میدونی تا حالا چقدر ضرر داده بود همون ضرری که الان بخاطر ضرر ده بودن خودرو با برداشته شدن تحریم ها شما میگی خودرویی نخریم , دیگه از این واضحتر /:.wubsmiley.:/

نظر

• 717
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 596

............تکراری
          آخرین ویرایش توسط 717؛ 2014/01/24, 22:26.

نظر

• مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

سهام ایران خودرو بوده برج دو 150تومن
            قیمت سهم شده 400 تومن
            رو چه حساب شده 400 تومن؟
            رو این حساب که خبرای مثبت اومده که اگر اون خبرای مثبت نبود الان همون 150تومن بوده
            از الان به بعد برای بالا رفتن باید گزارش خوب بدن که اگر که ندن تماما میریزن
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• mohsenakbari
              عضو عادی
              • Aug 2013
              • 211

قیمت سهم شده 400 تومن
              رو چه حساب شده 400 تومن؟
              رو این حساب که خبرای مثبت اومده که اگر اون خبرای مثبت نبود الان همون 150تومن بوده
              مپنا برج 2 چند بود؟ 260 تومان
              الان چنده؟ 1200 تومان. علت رشد:خوشبینی به آینده
              سود چقدر میده 20 تومان

پس قدر سهم های خودرویی را بدانید
              در ضمن گزارش را هم امروز آقای روحانی داد که قرار شد خودروسازان خارجی مالک خودروسازان ایران بشوند

نظر

• مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

در اصل توسط mohsenakbari پست شده است View Post
                مپنا برج 2 چند بود؟ 260 تومان
                الان چنده؟ 1200 تومان. علت رشد:خوشبینی
                سود چقدر میده 20 تومان

پس قدر سهم های خودرویی را بدانید
                مپنا هم اگر که اومده بالا روحساب نیروگاههایی بوده که داشته و طلبی که از دولت داشته و خبرای مثبت
                ی مقدار هم سفته بازی اومده بالا که الان داره اصلاح میکنه
                مپنا هم رو این قیمت نمی ارزه

نظر

• zafar3000
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 1243

یکی از مهمترین عواملی که باعث شد امسال تبدیل به سال اعجاب آوری حداقل برای من یکی شود این بود که یاد گرفتم بر ای سود کردن باید تعادلی بین دیدگاه خود نسبت به یک سهم و دیدگاه دیگران نسبت به آن سهم بدست آورم
                  علتش هم واضح است
                  چون قرار بر ماندن از سود کردن نیست بلکه هدف سود حلال بیشتر است
                  هرگاه کسی دید منفی نسبت به سهمی که احیانا نظرم بر روی آن مثبت است می دهد بارها داده های خود را بررسی می کنم و از نوشته های دوستان دیگر نیز بهره می برم
                  الان هم به نظرات مخالف معتقدم باید به چشم برکت نگریست اگر همراه تحلیل درستی باشند
                  اینکه صنعتی شاید هنوز در انتهای موج یک بزرگ خود باشد و در سال آینده موج سوم هوش برنده ای دارد و بنیادی هم خبرها دال بر این موضوع است چرا بعضی ها دایم بر طبل توخالی چند برابری شدن سهام این گروه یا پی به ای بالای سهام گروه می زنند باعث تعجب است
                  این دوستان باید با خود حداقل صادق باشند که ما برای سود حلال کردن در بورس آمده ایم یا برای مخالفت کردن به هر قیمتی و اثبات نظریات خود
                  زنده و خندان باد مخالف من (و از برکاتش جیب من هم پر سود حلال باد)

نظر

• محمد یزدی
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 948

قیمت سهم شده 400 تومن
                    رو چه حساب شده 400 تومن؟
                    یک دستور العمل و یک تبصره برای دگرگونی یک صنعت کافیست هیچ چیز قابل پیش بینی صددرصد نیست

برای نمونه سال قبل قیمتهایی حدود 700 الی 800 برا شبندر منطقی به نظر میرسید ولی با یک تغییر در بودجه که همون نرخ ارز بود دقیقا اتفاقی غیر منتظره افتاد به طوری که حتی شبندر در قیمت های فعلی رو در کف قیمتی میدونند

گروه خودرو هم مورد توجه شخص ریاست جمهوری هست پس وقوع یک اتفاق خارج از پیش بینی ها ،بعید نخواهد بود
                    بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• amini
                      عضو عادی
                      • Dec 2011
                      • 93

دکتر روحانی در داووس :

بازرگانان، کارآفرینان و رهبران اقتصادی دنیا؛

خانم‌ها، آقایان؛
                      ریسک‌های مختلف سیاسی و اقتصادی ایران در حال کاهش است، با کاهش ریسک، اقتصاد ایران در حال طلوعی دوباره است و به نظر می‌رسد فرصت‌های کم‌نظیری برای سرمایه‌گذاری‌های پرسود در ایران در حال پدیدار شدن می‌باشد. من در اینجا از همه شما و از تمام سرمایه‌گذاران از همه کشورها دعوت می‌کنم تا با حضور، وسرمایه‌گذاری و فعالیت در تمامی شاخه‌های صنعتی بویژه انرژی و خودرو، در تجربه توسعه اقتصادی ایران مشارکت کنید. من وقتی به روبرو نگاه می‌کنم، چشم‌انداز بسیار روشنی برای توسعه اقتصادی ایران می‌بینم.

نظر

• Aiming
                        ستاره دار(18)
                        • Jul 2012
                        • 2641

در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Post
                        یک دستور العمل و یک تبصره برای دگرگونی یک صنعت کافیست هیچ چیز قابل پیش بینی صددرصد نیست

برای نمونه سال قبل قیمتهایی حدود 700 الی 800 برا شبندر منطقی به نظر میرسید ولی با یک تغییر در بودجه که همون نرخ ارز بود دقیقا اتفاقی غیر منتظره افتاد به طوری که حتی شبندر در قیمت های فعلی رو در کف قیمتی میدونند

گروه خودرو هم مورد توجه شخص ریاست جمهوری هست پس وقوع یک اتفاق خارج از پیش بینی ها ،بعید نخواهد بود

نشانه هایی که در پیرامون بازار مشاهده میشه به نظر میرسه صنعت پیشرو در ماههای آینده صنعت خودرو ، لیزینگ و بانک می باشد..

این نظر شخصی بنده می باشد و توصیه ای به خرید یا فروش نیست..
                        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

در اصل توسط انسیه پست شده است View Post
                          دکتر روحانی در داووس :

بازرگانان، کارآفرینان و رهبران اقتصادی دنیا؛

خانم‌ها، آقایان؛
                          ریسک‌های مختلف سیاسی و اقتصادی ایران در حال کاهش است، با کاهش ریسک، اقتصاد ایران در حال طلوعی دوباره است و به نظر می‌رسد فرصت‌های کم‌نظیری برای سرمایه‌گذاری‌های پرسود در ایران در حال پدیدار شدن می‌باشد. من در اینجا از همه شما و از تمام سرمایه‌گذاران از همه کشورها دعوت می‌کنم تا با حضور، وسرمایه‌گذاری و فعالیت در تمامی شاخه‌های صنعتی بویژه انرژی و خودرو، در تجربه توسعه اقتصادی ایران مشارکت کنید. من وقتی به روبرو نگاه می‌کنم، چشم‌انداز بسیار روشنی برای توسعه اقتصادی ایران می‌بینم.
                          انشالله چشم انداز 2000توماني 1.5ساله کيانوش در بنز خاور تحقق پيدا کنه.
                          شرکت ستاره ايران که 67درصدش مال خاور هست فروش بنز المان را در نمايشگاه خودش اغاز کرد.
                          احتمالا توليد بنز المان را هم در شرکت تاپ خودرو که 100درصد ان مال خاور هست هم از اول سال 93 اغاز خواهد شد.
                          و احتمالا قسمتي از خاور را ايران خودرو به بنز واگذار خواهد کرد.
                          و.................

نظر

• Alidadash
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 959

الان و در کمتر از یک ثانیه، دو میلیون سفارش روی سقف قیمت امروز نماد خودرو جای خودشو به سفارش توی کف داد. دوستان مراقب سهامشون باشند.
                            سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• hosyn
                              عضو عادی
                              • Oct 2013
                              • 224

فروش سهام خودروسازان ایرانی به خارجی‌ها
                              حسن روحانی رئیس‌جمهور ایران که برای شرکت در اجلاس داووس به سوئیس سفر کرده بود، در جریان سخنرانی خود تلویحا از آمادگی ایران برای فروش سهام خودروسازان به شرکت‌های خارجی خبر داده است.
                              وی در اظهارات خود با اشاره به اهمیت صنعت خودرو و پیشرفت‌هاي قطعه‌سازان ایرانی، گفته که ایران می‌خواهد با ارائه پیشنهادهای جذاب، شرکت‌های خارجی را در مالکیت خودرو‌سازي‌هاي داخلی شریک کند.
                              به گفته روحانی، با توجه به بازار رو به گسترش خودرو در ایران و همچنین در منطقه، ایران به‌طور جدی از خودروسازان بزرگ دنیا برای بهره‌گیری از این فرصت دعوت می‌کند. رئیس‌جمهور همچنین تاکید کرده که برنامه استراتژیک دولت برای صنعت خودرو، انجام سرمایه‌گذاری‌های مشترک با خودروسازان عمده بین‌المللی، تلاش برای کسب سهم در بازار کشورهای همجوار، ارتقای تکنولوژیک صنعت خودرو و صنعت قطعه‌سازی، اتصال صنعت قطعه‌ به زنجیره تولید خودرو در سطح بین‌المللی و افزایش سهم ایران در صادرات جهانی قطعات و نهایتا تبدیل ایران به یک بازیگر مهم در بازار جهانی قطعات خودرو است.
                              در میان اظهارات رئیس‌جمهور، آنچه بیش از همه مهم و ویژه به نظر می‌رسد، پیام وی به خودروسازان خارجی برای خرید سهام خودروسازان ایرانی است. اینکه روحانی اعلام کرده «ایران می‌خواهد با ارائه پیشنهادهای جذاب، خارجی‌ها را در مالکیت خودروسازان ایرانی سهیم کند»، نشان از عزم دولت برای بازسازي صنعت بحران‌زده خودرو است. هر چند در حال حاضر سهمی کمتر از 40 درصد از صنعت خودرو ایران در اختیار دولت است، اما واگذاری همین مقدار نیز می‌تواند زمینه‌ساز تحولی بزرگ در جاده مخصوص شود؛ البته به شرطی که پیشنهادها جذاب باشند و خارجی‌ها را برای خرید این سهام، قانع کنند.
                              گفته‌های رئیس‌جمهور البته در حالی است که پیش‌تر نیز اخباری مبنی‌بر رفت و آمد نمایندگان برخی شرکت‌های بزرگ دنیا به ایران بابت خرید سهام ایران خودرو و سایپا منتشر و حتی گفته شد آمریکایی‌ها نیز جزو مشتریان پروپا قرص دو خودروساز بزرگ ایران هستند.
                              با این حال هیچ مقام رسمی در داخل و خارج، این موضوع را تایید نکرد تا اخبار مربوطه در حد شایعه باقی بمانند؛ اما حالا با توجه به اظهارات رئیس‌جمهور ایران، به نظر می‌رسد این شایعات فاصله‌اي اندک با واقعیت دارند.
                              لغو تحریم‌های بین‌المللی علیه خودروسازی از یکسو و جذابیت بازار ایران از سوی دیگر، دو موضوع مهمی هستند که انگیزه خارجی‌ها را برای خرید سهام ایران خودرو و سایپا تقویت می‌کنند. باید دید آیا امثال جنرال موتورز و فیات و رنو در آینده‌ای نزدیک یا دور، به مالک بخشی از سهام دو غول خودروسازی ایران تبدیل خواهند شد؟

نظر

• zafar3000
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 1243

قطعه سازان
                                خاذین و خکمک خمحور و خمحرکه و خچرخش خمهر خوسازو....

نظر

در حال کار...
                                X