قشکر واقعا طلاست ولی از اونجایی که صعود اخیرش با شیب فوق العاده زیادی بود و نمیشه هدفشو تحلیل کرد ( لااقل من که نمی تونم! ) ریسکشو نکردم. ولی قثابت با حرکت امروزش نشون داد که خیالات بزرگی در سر دارد!
صنعت قند و شکر
Collapse
X
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postقشکر واقعا طلاست ولی از اونجایی که صعود اخیرش با شیب فوق العاده زیادی بود و نمیشه هدفشو تحلیل کرد ( لااقل من که نمی تونم! ) ریسکشو نکردم. ولی قثابت با حرکت امروزش نشون داد که خیالات بزرگی در سر دارد!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
جواب
در اصل توسط m_akbari11 پست شده است View Postکمک!!
قنیشا 10190 تومن خریدم داره میریزه چرا؟
همه مثبت جز اینی که من خریدم .
بدم با منفی و ضرر بره؟ نکنه منفی و صف فروش بشه
کمک
قنيشا در ابتداي امسال روي 1450 ريال معامله مي شد و استادني همچون دكتر سهند و سپهبد روي خريد اين سهم و قنديهايي چون قمرو و قلرست كلي سفارش كردند .
كاش به حرفشون گوش داده بودم . واقعا چقدر زود دير مي شود . حال قيمت قنيشا شده10118 ريال
به نظر مي رسد در حال حاضر قنديها تمايل به اصلاح داشته باشند بخصوص با رشد عجيب گروه كاشي و سراميك و دارويي ها . من فكر مي كنم قنيشا داران منتظر شناسايي سود هستند و احتمال كله شدن اين سهم و ساير قندي ها وجود داشته باشد .
البته منظور من جو منفي نيست و اصلا سهام قندي هم ندارم ولي به جهت تجربه به دوستان ميگم اگه در سود هستين سودتون رو بردارين و فرار كنين . اين يك اصل مسلم بورسي است .
اشتباه منو تكرار نكنيد لطفا ... يه روزي من روي خبهمن 143 درصد روي سود بودم و باز هم طمع كردم و ... اون اتفاقي كه نبايد مي افتاد افتاد ...
دوست عزيز شما هم بهتره روز شنبه اول وقت بيايين بيرون و وارد سهمهاي بهتري بشويد .
نظر
-
-
قشکر و قشهد هم قیمت شدن (-: این دو تا باز باید برن بالای قنیشا (-:
این قشکر چه کرد با ما پیر کرد مارو =))
بزرگترین اشتباه بورسی من فروش قشکر بود.
شنبه اشتباهمو جبران میکنم با خرید یه قندی ;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/12/14, 19:10.///
نظر
-
چلچله عزیز :شما که نداری اظهار نظر نکن زمانی که می باید میخریدی نخریدی حالا که جاموندی ومیترسی وارد بشی داری از این گروه بد میگی قندیها مثلا قنیشا اگر قرار بود مثل کبافق سرازیر بشه وسقوط کنه دیگه کسی توی قیمتهای بالا خرید نمیکرد ولی الان توی این قیمتها میبینیم که با حجم بالا هم معامله میشن. افت قیمتهاشون هم بخاطر خشکسالی وعدم حمایت دولت از بورس وکارخانه های این گروه بوده وواردات بی رویه شکر بوده ولی امسال با این بارندگیها وممنوعیت واردات شکر وبا افزایش قیمت دلار وسود اوری قندیها قیمتهای حال حاضر زیاد بالا نیستند. وسهام این گروه رو به رشد هستند و.......<:-pآخرین ویرایش توسط Renjer؛ 2011/12/14, 19:21.خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
در اصل توسط حبیب پست شده است View Postالان در حالی ارزش بازار قند نیشابور به 40 میلیارد رسیده که با 40 میلیارد نه تنها کارحانه قند نیشابور بلکه نصف نیشابور را هم میشه خرید !!!!!!!!!!!!!!!!خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postشنبه احتمالا یه قندی بخرم این دلار پایین بیا نیست :d
نرخ دلار در بازار در حال حاضر 1374 تومانخداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
اینا پایین بیا
نیست دیگه به این زودی. هر چی هم بگید حبابه باورم نمیشه دیگه =))
تو2 ماه 400 درصد سود از کفم پرید . این از 100 درصد ضرر برام سنگین تره :d من قشکرهای 170 تومنیمو میخوام :((:((:D///
نظر
-
این دلار اصلا بازی خود بانک مرکزیه
بازی , بازی دولتمردانه
اینا دارن مثل بنزین کم کم میارنش بالا احتمالا به زودی 1500 رو هم ببینه///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاینا پایین بیا
نیست دیگه به این زودی. هر چی هم بگید حبابه باورم نمیشه دیگه =))
تو2 ماه 400 درصد سود از کفم پرید . این از 100 درصد ضرر برام سنگین تره :d من قشکرهای 170 تومنیمو میخوام :((:((:D
در مورد حباب قندی من خودم کسی بودم که تا قبل از رسیدن سهمها به مقاومتهای مهمشان رشد آنرا حبابی و با رسیده به نقطه پایانی آماده ترکیدن میدانستم. اما با عبور قوی از ان نقاط دانستم که قضیه متفاوت تر از انچه می پنداشتم بود! به هر حال من قند خونم بدجوری اومده بود پایین باید سبدم را شیرین میکردم! ;;)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر