صنعت قند و شکر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

قشکر واقعا طلاست ولی از اونجایی که صعود اخیرش با شیب فوق العاده زیادی بود و نمیشه هدفشو تحلیل کرد ( لااقل من که نمی تونم! ) ریسکشو نکردم. ولی قثابت با حرکت امروزش نشون داد که خیالات بزرگی در سر دارد!
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
      قشکر واقعا طلاست ولی از اونجایی که صعود اخیرش با شیب فوق العاده زیادی بود و نمیشه هدفشو تحلیل کرد ( لااقل من که نمی تونم! ) ریسکشو نکردم. ولی قثابت با حرکت امروزش نشون داد که خیالات بزرگی در سر دارد!
      اگر جو قندی ها نریزه قشکر حداقل به قیمت قنیشا میرسه
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• بابااتی
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 314

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
        اگر جو قندی ها نریزه قشکر حداقل به قیمت قنیشا میرسه
        قنیشا و قشکر هر کدام 1300 را می بینند

نظر

• shadi
          کاربر فعال
          • Jul 2011
          • 914

قشکر اگر مقاومت 854 را رد کند هدف اولش 1000 وبعدی1300 وبعدی..................

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

شنبه قشکر با بیشترین قیمت تاریخ خودش روبرو خواهد شد که در سال 1380 بود!
            باید دید چه میکنه!
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• چلچله
              عضو جدید
              • Sep 2011
              • 11

جواب

در اصل توسط m_akbari11 پست شده است View Post
              کمک!!

قنیشا 10190 تومن خریدم داره میریزه چرا؟
              همه مثبت جز اینی که من خریدم .
              بدم با منفی و ضرر بره؟ نکنه منفی و صف فروش بشه

کمک
              دوستان ، هيچگاه نبايد در پايان رالي صعودي سهمها وارد سهم شد .
              قنيشا در ابتداي امسال روي 1450 ريال معامله مي شد و استادني همچون دكتر سهند و سپهبد روي خريد اين سهم و قنديهايي چون قمرو و قلرست كلي سفارش كردند .
              كاش به حرفشون گوش داده بودم . واقعا چقدر زود دير مي شود . حال قيمت قنيشا شده10118 ريال
              به نظر مي رسد در حال حاضر قنديها تمايل به اصلاح داشته باشند بخصوص با رشد عجيب گروه كاشي و سراميك و دارويي ها . من فكر مي كنم قنيشا داران منتظر شناسايي سود هستند و احتمال كله شدن اين سهم و ساير قندي ها وجود داشته باشد .
              البته منظور من جو منفي نيست و اصلا سهام قندي هم ندارم ولي به جهت تجربه به دوستان ميگم اگه در سود هستين سودتون رو بردارين و فرار كنين . اين يك اصل مسلم بورسي است .
              اشتباه منو تكرار نكنيد لطفا ... يه روزي من روي خبهمن 143 درصد روي سود بودم و باز هم طمع كردم و ... اون اتفاقي كه نبايد مي افتاد افتاد ...
              دوست عزيز شما هم بهتره روز شنبه اول وقت بيايين بيرون و وارد سهمهاي بهتري بشويد .

نظر

• حبیب
                عضو عادی
                • Jan 2011
                • 252

الان در حالی ارزش بازار قند نیشابور به 40 میلیارد رسیده که با 40 میلیارد نه تنها کارحانه قند نیشابور بلکه نصف نیشابور را هم میشه خرید !!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20670

شنبه احتمالا یه قندی بخرم این دلار پایین بیا نیست :d
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20670

قشکر و قشهد هم قیمت شدن (-: این دو تا باز باید برن بالای قنیشا (-:
                    این قشکر چه کرد با ما پیر کرد مارو =))
                    بزرگترین اشتباه بورسی من فروش قشکر بود.

شنبه اشتباهمو جبران میکنم با خرید یه قندی ;)
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/12/14, 19:10.
                    ///

نظر

• Renjer
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 539

چلچله عزیز :شما که نداری اظهار نظر نکن زمانی که می باید میخریدی نخریدی حالا که جاموندی ومیترسی وارد بشی داری از این گروه بد میگی قندیها مثلا قنیشا اگر قرار بود مثل کبافق سرازیر بشه وسقوط کنه دیگه کسی توی قیمتهای بالا خرید نمیکرد ولی الان توی این قیمتها میبینیم که با حجم بالا هم معامله میشن. افت قیمتهاشون هم بخاطر خشکسالی وعدم حمایت دولت از بورس وکارخانه های این گروه بوده وواردات بی رویه شکر بوده ولی امسال با این بارندگیها وممنوعیت واردات شکر وبا افزایش قیمت دلار وسود اوری قندیها قیمتهای حال حاضر زیاد بالا نیستند. وسهام این گروه رو به رشد هستند و.......<:-p
                      آخرین ویرایش توسط Renjer؛ 2011/12/14, 19:21.
                      خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• Renjer
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 539

در اصل توسط حبیب پست شده است View Post
                        الان در حالی ارزش بازار قند نیشابور به 40 میلیارد رسیده که با 40 میلیارد نه تنها کارحانه قند نیشابور بلکه نصف نیشابور را هم میشه خرید !!!!!!!!!!!!!!!!
                        شما ظاهرا نیشابور رو تا حال ندیدی با این پول یکی از باغهای گیلاس نیشابور رو هم بهت نمیدن. چه برسه به ....
                        خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• Renjer
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 539

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                          شنبه احتمالا یه قندی بخرم این دلار پایین بیا نیست :d
                          دلار با تحریم بانک مرکزی بالاتر خواهد رفت وپایین نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه;;)
                          نرخ دلار در بازار در حال حاضر 1374 تومان

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20670

اینا پایین بیا
                            نیست دیگه به این زودی. هر چی هم بگید حبابه باورم نمیشه دیگه =))
                            تو2 ماه 400 درصد سود از کفم پرید . این از 100 درصد ضرر برام سنگین تره :d من قشکرهای 170 تومنیمو میخوام :((:((:D
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20670

این دلار اصلا بازی خود بانک مرکزیه
                              بازی , بازی دولتمردانه
                              اینا دارن مثل بنزین کم کم میارنش بالا احتمالا به زودی 1500 رو هم ببینه
                              ///

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                                اینا پایین بیا
                                نیست دیگه به این زودی. هر چی هم بگید حبابه باورم نمیشه دیگه =))
                                تو2 ماه 400 درصد سود از کفم پرید . این از 100 درصد ضرر برام سنگین تره :d من قشکرهای 170 تومنیمو میخوام :((:((:D
                                آخ گفتی داع دلم تازه شد! من البته ناشکر نیستم. 170 خریدم 250 فروختم و اون موقع سود خوبی بهم داد ولی چطور باید پیش بینی میکردم 300 درصد دیگه جا داره!

در مورد حباب قندی من خودم کسی بودم که تا قبل از رسیدن سهمها به مقاومتهای مهمشان رشد آنرا حبابی و با رسیده به نقطه پایانی آماده ترکیدن میدانستم. اما با عبور قوی از ان نقاط دانستم که قضیه متفاوت تر از انچه می پنداشتم بود! به هر حال من قند خونم بدجوری اومده بود پایین باید سبدم را شیرین میکردم! ;;)
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X