صنعت قند و شکر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

اقا فعلا هیچی نگیم بهتره من تازه شنبه میخوام سنگین بخرم . حوصله تو صف رفتن هم ندارم از این گروه هیچی نگیم تا شنبه بهتره.
    بریم تو گروه کاشی بحث کنیم :d

البته مخالف ها بیان مخالفت کنن . :D و نظر بدن.
    برا ما خوب میشه مخالفتشون. بعد از از دست دادن قشکر و کمنگنز این دفعه دیگه کار خودمو میکنم ;)
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/12/14, 19:55.
    ///

نظر

• Renjer
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 539

در بررسی کلان قیمت جهانی کالاها خصوصا کالاهای اساسی همچون شکر،مهمترین عامل وضعیت اقتصاد جهانی و هم چنین وضعیت اقتصادی کشورهای تاثیر گذار در اقتصاد جهانی نظیر آمریکا،منطقه یورو و هم چنین چین است.بروز بحران مالی در سال 2008 در آمریکا و متعاقبا در سراسر دنیا افت ارزش واحدهای پول معتبر دنیا و هم چنین رکود در کلیه کشورها را رقم زد که این رکود باعث کاهش تقاضای موثر کشورها برای کلیه کالاها نظیر نفت،فلزات اساسی،شکر،سویا و .... شد.در این سال قیمت شکر به پایین ترین حد خود،یعنی 300 دلار به ازای هر تن رسید. سالهای 2008 و 2009 سالهای تلاش دولتها برای مبارزه با اثرات بحران بود.هم چنین اجرای سیاستهای انبساطی مالی به منظور افزایش تقاضای موثر جامعه در برخی کشورها از جمله آمریکا در دستور کار قرار گرفت،با گذشت زمان به تدریج اقتصاد جهانی بحران و تبعات آن را پشت سر گذاشت و افزایش تقاضا در برخی کالاهای اساسی از جمله شکر نمایان و سبب بهبود قیمت این کالاها شد.شکر در سال 2009 به طور متوسط در قیمتهای 440 دلار به ازای هر تن معامله میشد. بهبود تقاضا و افزایش قیمت به صورت تدریجی در سال 2010نیز ادامه یافت اما در سال 2011 وقوع اتفاقات غیر مترقبه ای مانند سونامی ژاپن و هم چنین ناآرامی های کشورهای عربی منطقه خاور میانه و شمال آفریقا قیمت های کلیه کالاها را دچار شوک کرد.به گونه ای که نفت برنت دریای شمال به قیمتهای 130 دلار به ازای هربشکه،طلا 1595 دلار و هم چنین شکر 800دلار به ازای هر تن رسید.وقوع سیل و زلزله در ژاپن به عنوان یکی از مهمترین تولید کنندگان شکر در جهان میتواند به منزله ی عاملی تاثیر گذار در کاهش تولید شکر در آینده تلقی شود هم چنین بحران های کشورهای شمال آفریقا نیز تهدیدی برای تولید شکر در این کشورها میباشند.که بی تاثیر در قیمت جهانی این محصول نخواهد بود
      البته باید در نظر داشته باشیم که تولید کنندگان شکر در ژاپن،آمریکا و منطقه یورو صرفا به دلیل حمایتهای دولتی در دهه های اخیر توان رقابت در عرصه جهانی را پیدا کرده اند و دولتهای این کشورها با اجرای سیاست هایی نظیر اعطای یارانه صادرات،پرداخت وام های کم بهره به تولیدکنندگان شکر،اعمال تعرفه و کنترل واردات شکر،ایجاد قیمت تضمینی خرید محصول داخلی و هم چنین معافیت های مالیاتی،توان رقابت تولیدکنندگان خود را در عرصه جهانی افزایش داده اند پس با بروز بحران مالی در این کشورها و افزایش کسری بودجه دولتها،این سیاستها لغو و تولیدکنندگان این کشورها قادر به صادرات محصول خود نخواهند بود و در نتیجه تولید جهانی شکر کاهش میابد و با ثابت بودن تقاضا،قیمت این محصول بازهم رشد خواهد داشت.

پس در کل میتوان این گونه نتیجه گیری کرد که افق قیمتی شکر در کوتاه مدت و میان مدت صعودی است و اهداف قیمتی آن بالای 900 دلار پیش بینی میشود
      خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

قند پیرانشهر تولید 2/000/000 لیتر الکل رو برای سال مالی 91 پیش بینی کرده که 248500 لیتر و حدود 12.43 درصد از پیش بینیش رو در 3 ماهه محقق کرده .
        مبلغ هر لیتر الکل فروش شده هم حدود 1000 تومن بوده تقریبا با توجه به گزارش شرکت. پس 2 میلیارد فقط فروش الکل خواهد داشت امسال.
        ;)
        ///

نظر

• محمد ساده
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 934

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
          تو قنیشا فردا 1 سهامدار میاد بالای 1%...نمی تونم به دلایلی اسم بدم...
          فردا همدانیان حدود400تا می خره...ای 300تا هم کد به کد بوده...امروز شخص حقیقی 1%فروخته...که رفت زیر 1% و دیگه فروش نداره...
          بهشرم دیگه جرات فروش نداره...چون کرسی از دست میده...فردا به احتمال زیاد قنیشا صف خرید میشه...
          قثابتم سعید عربیان و بیستونی فروختن پر تعداد...حتی یکیشون قنیشا خرید...
          با بازر منفی فردا شنبه یکشنبه...دوباره رالی جدید قندیها...و قفل شدن سرامیک و کاشی و هدایت نقدینگی بازار به این سمتو داریم تا جایی که کساوه و کخاک با گره فرداهم عرضه کنندیی ندارن...
          از فرصتها خوب استفاده کنید...هنوز 50%این گروها جای رشد دارن...موفق باشید...
          سلام دوستان
          بازم تاکید میکنم(نه پیشنهاد)که از فرصتهای خرید پیش رو استفاده کنید...تو قنیشا من شنیده بودم دانایان قصد خروج داره...ولی طی دو روز گذشته نه تنها فروخته بلکه خریده...بیشترشم زده به کد انصار...
          یکی از حقیقیهای اسم برده بالا هم تو قشکر وارد شده و...شنیده من حکایت از وجود نداشتن قندی حداکثر تا اواسط سال91 زیر1000ت...
          گزارشات جدید این گروه...با فروشهای بسیار ناچیز...ولی سودهای...همه رو شگفت انگیز می کنه...فقط رشد خیره کننده این گروه طی روزهای گذشته ترس از اصلاح بزرگ و پیش رو ما قرار داده...که با خریدهای کسترده حقوقیها و رشد جهانی شکر و افزایش قیمت ارز مخصوصا دلار... این امر بعیده واگر اصلاحی باشه در حد یکی دو زوز بیشتر نیست و بازم فرصت خریده...پس منطقی رفتار کنیم...نه احساسی...
          موفق باشید...

نظر

• امپراتور7
            کاربر فعال
            • Mar 2011
            • 1043

سلام دوستان
            بازم تاکید میکنم(نه پیشنهاد)که از فرصتهای خرید پیش رو استفاده کنید...تو قنیشا من شنیده بودم دانایان قصد خروج داره...ولی طی دو روز گذشته نه تنها فروخته بلکه خریده...بیشترشم زده به کد انصار...
            یکی از حقیقیهای اسم برده بالا هم تو قشکر وارد شده و...شنیده من حکایت از وجود نداشتن قندی حداکثر تا اواسط سال91 زیر1000ت...
            گزارشات جدید این گروه...با فروشهای بسیار ناچیز...ولی سودهای...همه رو شگفت انگیز می کنه...فقط رشد خیره کننده این گروه طی روزهای گذشته ترس از اصلاح بزرگ و پیش رو ما قرار داده...که با خریدهای کسترده حقوقیها و رشد جهانی شکر و افزایش قیمت ارز مخصوصا دلار... این امر بعیده واگر اصلاحی باشه در حد یکی دو زوز بیشتر نیست و بازم فرصت خریده...پس منطقی رفتار کنیم...نه احساسی...
            موفق باشید...
            محمد جان خربدار حتی اجازه اصلاح یک روزه رو هم نمیده به نظرم قثابت همین هفته بالای 500 رو ببینه و قشکر به هزار برسه
            به جان خودت بیفت!
            خودت خودت را بساز!
            وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• بیستون
              عضو جدید
              • Nov 2011
              • 12

تو قنیشا فردا 1 سهامدار میاد بالای 1%...نمی تونم به دلایلی اسم بدم...
              فردا همدانیان حدود400تا می خره...ای 300تا هم کد به کد بوده...امروز شخص حقیقی 1%فروخته...که رفت زیر 1% و دیگه فروش نداره...
              بهشرم دیگه جرات فروش نداره...چون کرسی از دست میده...فردا به احتمال زیاد قنیشا صف خرید میشه...
              قثابتم سعید عربیان و بیستونی فروختن پر تعداد...حتی یکیشون قنیشا خرید...
              با بازر منفی فردا شنبه یکشنبه...دوباره رالی جدید قندیها...و قفل شدن سرامیک و کاشی و هدایت نقدینگی بازار به این سمتو داریم تا جایی که کساوه و کخاک با گره فرداهم عرضه کنندیی ندارن...
              از فرصتها خوب استفاده کنید...هنوز 50%این گروها جای رشد دارن...موفق باشید...
              با سلام حضور سهامداران قندی
              جناب محمد ساده فکر میکنم کار شایسته ای نباشه ذکر اسامی خریدار و فروشنده خصوصاً شخص حقیقی
              ضمناً هر سهامدار عمده ای استراتژی خاص خودش رو داره
              از مدیریت محترم سایت درخواست میکنم با درج اینگونه اخبار و مطالب پیگیری و برخورد کنند.
              با تشکر

نظر

• امپراتور7
                کاربر فعال
                • Mar 2011
                • 1043

در اصل توسط بیستون پست شده است View Post
                با سلام حضور سهامداران قندی
                جناب محمد ساده فکر میکنم کار شایسته ای نباشه ذکر اسامی خریدار و فروشنده خصوصاً شخص حقیقی
                ضمناً هر سهامدار عمده ای استراتژی خاص خودش رو داره
                از مدیریت محترم سایت درخواست میکنم با درج اینگونه اخبار و مطالب پیگیری و برخورد کنند.
                با تشکر
                دوست گرامی هدف ایشون فقط اطلاع رسانی است عده ای اومدن و گفتن حباب تکنیکال جا نداره توجیح نداره جون مادرتون نخرید و... اما این گروه بی توجه به همه این ها از ابتدا راه خودشون رو در پیش گرفتن دوست من تنها کسی که از همون اول اطلاع رسانی کردند که فروشنده قندی ها نباشید و اکثر صحبت هاشون درست بود ایشون بودن . اینطور صحبت کردن شما کمی کم لطفی است البته جسارت بنده رو به بزرگواری خودتون ببخشید
                پرسود باشید
                به جان خودت بیفت!
                خودت خودت را بساز!

نظر

• بیستون
                  عضو جدید
                  • Nov 2011
                  • 12

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                  دوست گرامی هدف ایشون فقط اطلاع رسانی است عده ای اومدن و گفتن حباب تکنیکال جا نداره توجیح نداره جون مادرتون نخرید و... اما این گروه بی توجه به همه این ها از ابتدا راه خودشون رو در پیش گرفتن دوست من تنها کسی که از همون اول اطلاع رسانی کردند که فروشنده قندی ها نباشید و اکثر صحبت هاشون درست بود ایشون بودن . اینطور صحبت کردن شما کمی کم لطفی است البته جسارت بنده رو به بزرگواری خودتون ببخشید
                  پرسود باشید
                  دوست عزیز من با تحلیل یا اطلاعرسانی ایشون مشکل یا انتقادی ندارم
                  و خود شخص بتده از فعالین این گروه هستم
                  انتقاد من از ایشون ذکر اسامی افراده که یکی از اون اسامی که ذکر کردن اسم بنده است و یا ورودم به سهم یا گروه دیگه و...
                  و این اجازه رو دارم مانع اینگونه اخبار باشم.
                  بگذریم از اینکه شاید عدم اطلاع استراتژی افراد باعث گمراهی شود.

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

انتقاد من از ایشون ذکر اسامی افراده که یکی از اون اسامی که ذکر کردن اسم بنده است و یا ورودم به سهم یا گروه دیگه و...
                    اقا پس خیالمون راحت باشه دیگه؟ حالا چی خریدی؟:d (شوخی)
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

قیمت sugar یه کوچولو منفی بود اول وقت امروز ولی الان مثبت شده( نزدیک 1 درصد )
                      ///

نظر

• امپراتور7
                        کاربر فعال
                        • Mar 2011
                        • 1043

از جهتی حق با شماست و اطلاعات شخصی هرکس باید محفوظ بمونه اما کسانی که تعداد قابل توجهی دارند همیشه در معرض توجه عموم بودند مثال بارز اون عیسی رضایی در صدرا بود و.. و نمیشه به کسی خرده گرفت که چرا اسامی این افراد فاش شده شما خودتون بهتر از بنده میدونید که خود شرکت ها هم اسامی این افراد رو منتشر میکنند و پیدا کردنش کار سختی نیست همونطور که سهامداران جز حق دارند بدونند که کدوم حقوقی داره روی سهم فعالیت میکنه حق این رو در مورد اشخاص حقیقی هم دارند در این مورد هم بنده مطمئنم محمد جان جز اگاه کردن دیگر سهامداران جز قصد و نیت دیگری نداشته و ندارند
                        پرسود باشید
                        به جان خودت بیفت!
                        خودت خودت را بساز!

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

دوستان قند و شکری

برای قهکمت با شکر 1200 تومنی و همینطور تصفیه شکر خام به مانند سال گذشته و سود سال 91 معادل 180 تومان و تقسیم سود مجمع 90 چه قیمتی میتونه منطقی باشه ؟؟؟؟؟؟
                          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• بیستون
                            عضو جدید
                            • Nov 2011
                            • 12

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                            از جهتی حق با شماست و اطلاعات شخصی هرکس باید محفوظ بمونه اما کسانی که تعداد قابل توجهی دارند همیشه در معرض توجه عموم بودند مثال بارز اون عیسی رضایی در صدرا بود و.. و نمیشه به کسی خرده گرفت که چرا اسامی این افراد فاش شده شما خودتون بهتر از بنده میدونید که خود شرکت ها هم اسامی این افراد رو منتشر میکنند و پیدا کردنش کار سختی نیست همونطور که سهامداران جز حق دارند بدونند که کدوم حقوقی داره روی سهم فعالیت میکنه حق این رو در مورد اشخاص حقیقی هم دارند در این مورد هم بنده مطمئنم محمد جان جز اگاه کردن دیگر سهامداران جز قصد و نیت دیگری نداشته و ندارند
                            پرسود باشید
                            دوست عزیز باید واقع بین بود و بی تعصب و نباید هر اشتباهی رو توجیه کرد ویا با یک اشتباه زحمات شخصی را نادیده گرفت
                            شاید مسائلی هست که نتونیم اشاره کنیم
                            شاید قضیه در مورد سهامدار حقیقی با حقوقی کمی متفاوت باشه،سهامداران بالای درصد اسامی حقوقی مشخصه اما حقیقی محفوظ
                            همانطور که خود ایشون آمار دادن چرا دانایان با کدهای دیگه سهمو جمع میکنه؟
                            و یا همین قثابت خودمون چرا اینهمه خرید کسی به ندرت میاد بالای درصد؟
                            در مورد کدهای معروف:آقای (ا،گ) (ع،م) (ج) و یا شخصی که شما نام بردین(ع،ر) درج میشن
                            توجه شما رو به مدیریت سایت همسایه ب جلب میکنم که جناب سروقدی در صورت درج اسامی افراد پست سریعاً حذف میشه و به کاربر اخطار داده میشه

نظر

• امپراتور7
                              کاربر فعال
                              • Mar 2011
                              • 1043

دوست عزیز باید واقع بین بود و بی تعصب و نباید هر اشتباهی رو توجیه کرد ویا با یک اشتباه زحمات شخصی را نادیده گرفت
                              شاید قضیه در مورد سهامدار حقیقی با حقوقی کمی متفاوت باشه،سهامداران بالای درصد اسامی حقوقی مشخصه اما حقیقی محفوظ
                              در مورد کدهای معروف:آقای (ا،گ) (ع،م) (ج) و یا شخصی که شما نام بردین(ع،ر) درج میشن
                              توجه شما رو به مدیریت سایت همسایه ب جلب میکنم که جناب سروقدی در صورت درج اسامی افراد پست سریعاً حذف میشه و به کاربر اخطار داده میشه
                              حق با شماست ولی به نظرم در این میان باید دنبال مقصر دیگری گشت نه شخص نقل کننده و نه مدیر سایت و... مسئول نیستند که از مسایل خصوصی سهامداران حقیقی بالای یک درصد حفاظت بکنند وقتی سازمان خودش این اطلاعات رو در اختیار عده ای خاص قرار میده (کارگزار طرف معامله که میتونه با خرید چند سهم کد فروشنده یا خریدار رو در بیاره) و یا خود کارگزاری های شخص حقیقی نمیتوان انتظار داشت این اطلاعات مانند اطلاعات طبقه بندی شده نظامی سر به مهر باقی بمونه و قطعا در این میان افرادی هستند که به هر دلیل این اسامی را فاش خواهند کرد و به سرعت عموم جامعه با خبر میشوند حال نمیشود که یقه اخرین فرد را گرفت . من چیزی رو توجیه نمیکنم ولی قبول ندارید که خانه از پای بست ویران است؟
                              به جان خودت بیفت!
                              خودت خودت را بساز!

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

جناب بیستونی ضمن خوشامدگویی به جنابعالی باید بگویم همانطور که امپراطور هم فرمودند قطعا دوستان از زاویه اطلاع رسانی به سهامداران جزء نقل قول کردند. به قول امپراطور طبیعی است که سهامدار جز برای دانستن حرکتهای سهامداران عمده (حقیقی یا حقوقی) کنجکاوی های خاص خود را دارد .:) من بعنوان یک کاربر عادی این سایت به واقع انرا متفاوت از سایر سایتهای دیگر میدانم.نه به دلیل تعصب یا مساله دیگری. بلکه به دلیل جو بسیار متین و آرام سایت به دور از هیاهو و تنش ، جوی که دوستان جدای از برنامه ریزی های شخصی خود صمیمانه سعی در ارتقا و کمک به سایرین را دارند. اینکه شاهد هستیم در این سایت اخطار ها و تهدیدها آنچنان که در سایر سایتها وجود دارد مشاهده نمی گردد صرفا به دلیل منش بالای کاربران ان است. اینجا دلخوریهای احتمالی هم در سایه گفتگوی منطقی و استدلال محو میشود.

و در عین حال قطعا حق با جنابعالی نیز هست. از نگاهی دیگر و از زاویه دید شما احتمالا افشای نام افراد لیدر بازار در دنیای رقابتی ممکن است باعث برهم خوردن استراتژی های افراد حقیقی موثر و احتمالا ایجاد ضرر و خسران به ایشان شود. یقینا دوستان هم من بعد سعی خواهند کرد از اسامی اختصاری استفاده کنند.
                                ما نیز بسیار خوشحال خواهیم شد که شاهد حضور و همفکری افرادی چون شما در این نوع اجتماعات مثبت باشیم و از تجربیات ارزشمند افراد صاحبنام در جهت ارتقا جمعی بهره مند شویم.
                                با تشکر
                                :)
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X