صنعت قند و شکر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

امروز بیشتر قشکر هامو در صف خرید فروختم
    البته اگر صبر میکردم بالاتر هم میتونستم بفروشم ولی از یک طرف سود خوبی کرده بود و راضی بودم و از طرفی بابت خرید امروزم باید سهم میفروختم:)
    امیدوارم همچنان رشد کنه تا دوستانی که هنوز دارن هرروز به سودهاشون اضافه بشه
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

البته از این گروه دست بردار نیستم و بازهم خواهم خرید
      حتی شاید بالاتر ....
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• محمد ساده
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 934

تو قنیشا بزودی 1%سهامداری اضافه میشه...امروز تعدادی دانایان فروخت...حدود200تا...
        رالی همه این گروه مجددا از 4شنبه شروع میشه...

نظر

• Renjer
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 539

سلام
          من که امروز اینترنتم 2 بار قطع شد وقپیرا رو تو صف خرید روی 1100 تومان فروش رفته بود واز شانس بد من صف خرید هم شد فقط تونستم 1000 قشکر بخرم .
          راستی خبر خاستی شده که اینجوری صف فروشها هم تبدیل به صف خرید شدند شکر جهانی هم که کاهشی شده وبه 23.40 سنت رسیده
          یا شاید خریدارهای ما هم عادت دارند که توی صف خرید سهم بخرند امروز اینجوری شد. نظر شما چیه؟
          خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• Renjer
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 539

شکر جهانی 23.26 سنت
            خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• رویش
              کاربر فعال
              • Aug 2011
              • 232

قابل توجه قشهدی ها: امروز بانک سامان قمرو فروخت و قشهد خرید .
              به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.

نظر

• Renjer
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 539

شکر جهانی باز هم کاهش داشت 23.20 سنت

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5094

در اصل توسط enjer پست شده است View Post
                  شکر جهانی باز هم کاهش داشت 23.20 سنت
                  یکی این جمله را بزنه رو تابلو تالار بلکه صف قثابت جمع بشه...بابا من به زور خودمو اون نزدیکهای اول صف!! رسوندم!! <):)
                  ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Renjer
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 539

من که دوباره وارد قندیها شدم =d>

نظر

• Renjer
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 539

قنديها روز به روز شيرينتر!!!

امروز در گروه قنديها كماكان روند صعودي ادامه داشت ظاهرا قيمت شكر در بازار مصرف به كيلويي ۱۶۰۰-۱۷۰۰ تومان رسيده است كه اين عامل در كنار روند صعودي قيمت دلار و قعاليت مجدد سهامداران خاص باعث توجه ويژه بازار به سهام قندي شده است

امروز اما در ليدر قنديها بالاخره ارزويها به واقيعت تبديل شد و قنيشا با صف خريد قيمتش ۴ رقمي شد قنيشا امروز از سد قيمتي ۱۰۰۰ تومان نيز عبور كرد قنيشايي كه امسال نهايتا به سود ۶۰-۷۰ توماني خواهد رسيد با جو حمايتي كه ايجاد شده است سقف و هدفي ندارد

امروز در نماد شكر شاهرود معامله نزديك به ۶ درصد از سهام شركت هم نتوانست صف خريد قشكر را از بين ببرد و قشكر امروز با صف خريد در استانه قيمتهاي ۸۰۰ تومان قرار گرفت اين سهم نيز با توجه به جو حمايتي به مانند قنيشا قصد دارد تا قيمت خود را ۴ رقمي نمايد در بازار امروز پیرانشهر نیز مثبت بود که برخی از معامله بلوکی احتمالی دراین سهم سخن می گویند .

اصفهان نیز بسیار پر نوسان ظاهر شده که با جو مثبت سایر اعضای گروه او نیز می تواند تحریک پذیر باشد .

نظر

• امپراتور7
                        کاربر فعال
                        • Mar 2011
                        • 1043

نوسان گیری از این گروه = جاموندن خودم چند بار داشتم جا میمئندم به خاطر نوسان گیری احتمالا فردا صف ها رو بدن ولی من که فروشنده نیستم
                        به جان خودت بیفت!
                        خودت خودت را بساز!
                        وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

در اصل توسط enjer پست شده است View Post
                          من که دوباره وارد قندیها شدم =d>
                          از کدوم سوراخ سنبه ای رفتی تو؟!! هنوز که ما رو راه ندادند تو!! بابا هرجا میری صف! تو بانک ملی واسه سکه صفآ اینجا هم واسه قند و شکر و دارو و .....!
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• حامد24
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2532

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                            نوسان گیری از این گروه = جاموندن خودم چند بار داشتم جا میمئندم به خاطر نوسان گیری احتمالا فردا صف ها رو بدن ولی من که فروشنده نیستم
                            دمشون گرم سود خوبی دادن
                            بخصوص قثابت که بنوعی لیدر گروه هم شده :)
                            یل یاتار ، طوفان یاتار
                            یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• Renjer
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 539

دقیقا همینجوره من 31000 قشکر وفروختم تا توی منفی بردارم ولی مجبور شدم بالا تر بخرم

نظر

• Renjer
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 539

در نماد قپیرا …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۷:۱۹ شنیده می شود این قندی که دیروز مورد توجه بازار قرار گرفت به زودی افزایش سرمایه از محل انباشته داشته و همچنین یک معامله بلوکی را نیز در پیش دارد . البته در مورد قیمت نمی توان اظهار نظر چندانی کرد اما این روز ها این قندی حال و روز خوبی ندارد که جدی شدن خبر افزایش سرمایه شایدبتواند به سهم کمک کند .

نظر

در حال کار...
                                X