صنعت قند و شکر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • best007
    عضو جدید
    • May 2011
    • 10

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    با موبایل نوشته بودم.
    فقط خواستم بگم الان بازار خیلی سخت پسند شده ..............یعنی پی به ی بازار اومده پایین و بازار تو این شرایط میره سهم با پی به ای پایین رو میخره .........تازه اون هم با ناز و تو منفی .....یعنی کشش نداره ........
    سهام قندی پارسال جلوتر از گزارششون حرکت کردن و اخرش سازمان فهمید که جلو جلو نباید پیش بره و قبل تعدیل بازدهی چند 100درصدی بده ..........و الان هم بعید میدونم همچی بازدهی هایی رو بده یا بزارن بده ........
    خواستم بگم اگه قراره وارد بشید با دید میان مدت و براساس بنیادی سهم و موجودی انبار وارد بشید سود بیشتری خواهید برد ...........

قندی ها رو باید در فصل خودش و براساس جذب چغندر و قیمت خرید چغندر و قیمت شکر تحلیل زد و خرید. در حال حاضر جذب چغندری در کار نیست ...........ولی تا 16-20 درصد رشد در این مقطع بیشتر جا نداره به نظرم و ادامه رشد از فصل برداشت چغندر یعنی رشد اصلی قندی ها از اوایل مهر که تعرفه واردات هم میزارن باید بالا بره ............همین بازار قشیر به این توپی رو نمیخرید و پی به ای سهم اومده بود زیر 4!!! .......پس پول اومده پشت گروه و نوسانیه به نظرم ........ا.البته قیمت جهانی شکر و اقزایش اون هم بی تاثیر نبوده............امسال به نظرم قبل تعدیل عمرا بازدهی چند 100 درصدی بدن .........

البته قندی ها این قدر کوچک هستن که با افزایش قیمت شکر داخلی تعدیل های چند صد درصدی میدن .........کلا گروه پر پتانسیلی هست ولی نه همه شرکت های این گروه ...........
    ;)

قبلا ها میگفتن یه سهم ممکنه تعدیل مثبت نده حالا شما میگی عمرا تعدیل چند 100 درصدی بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    برادر جان الان موقع موعظه این شکلی نیست برو اگه تونستی قشیر-قهگمت-قصفها-بخر که بهت قول میدم تا اخر همین ماه راحت 70% بهت سود میدن
    از شما بعیده؟؟؟؟؟؟؟/
    این یادگاری باشه تا به موقعش بالا بیاد

نظر

• اورین 1
      عضو جدید
      • Jun 2012
      • 8

صفهای شکل گرفته خودش بلیانگر همه چیز هست;)

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط best007 پست شده است View Post
        قبلا ها میگفتن یه سهم ممکنه تعدیل مثبت نده حالا شما میگی عمرا تعدیل چند 100 درصدی بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
        برادر جان الان موقع موعظه این شکلی نیست برو اگه تونستی قشیر-قهگمت-قصفها-بخر که بهت قول میدم تا اخر همین ماه راحت 70% بهت سود میدن
        از شما بعیده؟؟؟؟؟؟؟/
        این یادگاری باشه تا به موقعش بالا بیاد
        باسلام.
        من میگم عمرا قبل از تعدیل مثبت بازدهی چند 100 درصدی یا 70 درصدی که شما میگی بدن که با اون جمله ای که شما از قول من نوشتی فرق داره.
        ///

نظر

• سید
          عضو عادی
          • Aug 2011
          • 101

پس چرا غمروی ما را کسی نگاه نمی کنه

نظر

• yousef
            عضو فعال
            • May 2011
            • 808

در اصل توسط سید پست شده است View Post
            پس چرا غمروی ما را کسی نگاه نمی کنه
            قمرومتوقفه...بااینکه قندی دارم(قشیر)وازاین صعودخوشحالم ولی اینکه همه باهم صف بشن ترسناکه...جالبه قجام زیانده صفخریدداره!قیمت فردای قنیشااحتمالاازقصفها
            بیشترمیشه حالاچه اهمیتی داره سودقصفها6برابرشه!...

نظر

• abedinejad
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 494

قیمت آنلاین جهانی شکر رو کجا میشه دید؟

نظر

• nazanin
                عضو عادی
                • Jun 2011
                • 289

دراین سایت
                lll➤ Zucker NYBOT Rolling Chart ✅ Chartanalysen ✔ aktuelle Performance jetzt in Realtime einfach und schnell bei ariva.de ansehen.

نظر

• برزیل
                  Banned
                  • Aug 2025
                  • 415

اگه این صف نشینان ازصف بیان بیرون اونوقت میتونن بخرن تاوقتی توصفن دریغ ازیک سهم

نظر

• best007
                    عضو جدید
                    • May 2011
                    • 10

باسلام.
                    من میگم عمرا قبل از تعدیل مثبت بازدهی چند 100 درصدی یا 70 درصدی که شما میگی بدن که با اون جمله ای که شما از قول من نوشتی فرق داره.
                    دادا تمام اون سهم هایی که نام بردم تا قبل از تعدیل 70 رو راحت میدن
                    شما یه بار هم سر قشرین برج 10 همین بحث رو میکردی باهام که قشرین رشد نمیکنه و یادم نیست با چه سهمی مقایسه میکردیش که قشرین راحت تا 1000 رفت
                    این پست آخر همین ماه بالا میاد دادا

بعدشم خوشم میاد قدرت قندی ها رو انقدر بالا دیدی که صحبت ا
                    ز 10 یا 20% نمیکنی و انتظار چند صد درصد رو داری

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

دادا تمام اون سهم هایی که نام بردم تا قبل از تعدیل 70 رو راحت میدن
                      شما یه بار هم سر قشرین برج 10 همین بحث رو میکردی باهام که قشرین رشد نمیکنه و یادم نیست با چه سهمی مقایسه میکردیش که قشرین راحت تا 1000 رفت
                      این پست آخر همین ماه بالا میاد دادا

بعدشم خوشم میاد قدرت قندی ها رو انقدر بالا دیدی که صحبت ا
                      ز 10 یا 20% نمیکنی و انتظار چند صد درصد رو داری
                      در مورد قشیرین اگه صحبتی بوده الان قیمت قشیرین نشون میده که سهم حباب داشته یا نه ........اونی هم که 1000 به قشیرین پول داده و خریده حقشه که ضرر کنه چون نباید بالای 600-700 میرفت چه برسه به 1000 ..........به هر حال یه عده پولشون رو از سر راه ااوردن و بدون تحلیل میخرن خوب بورس بچه بازی نیست و بازم میگم نوش جونشون که ضرر کردن شاید 2000 تومن هم قیمت میزدن برای سهم ...................

برای من نه تکنیکال خیلی مهمه نه هیچ حرف و شایعه دیگه ...........من فقط از نظر بنیادی و گزارش شرکت در مورد سهم و ارزشش بحث میکنم ..........

این از بحث سهم قشیرین ...............

اون موقع که قندی ها برگشت از قیمت های پایین من اصلا ضرر نکردم ولی دلم به حال اونی میسوخت که مثلا قجام رو خریده بود .............الان هم بحث من سر همینه که سهام بنیادی این گروه رو بخریدکه تعدیلش بعدا نسوزه ...........من نمیگم که نمیتونن رشد کنن .................همین دو سه هفته پیش ما روی قصفها و قشیر بودیم خودمون که گفتیم هنوز زمان رشد قندی ها نشده و خارج شدیم که بعدا دوباره برگردیم ..............من خودم از طرفدارای پر پاقرص قندی ها بودم و هستم چون پتانسیلشون رو میدونم چقدره ........

الان هم که میگی قصفها و قشیر و قهکمت 70 درصد رشد میکنن خوب قصفها و قشیر که تایید شده هستن و هر چی هم رشد کنن حقشونه ولی صحبت من سر قندی های با پی به ای بالاست............قهکمت رو بررسی نکردم .....

البته 70 درصد رو عمرا بدن تا اخر ماه مگه اینکه خبر جدید و ادامه داری از قندی ها بیاد که فعلا بعیده ..........قنیشا امروز 650 هزار تا سهم معامله شده یعنی چند دردصد دیگه بالا نداره ........مگه اینکه خبری بیاد تازه قنیشا الان 500 هم نمیارزه از نظر بنیادی..........

قصفها از 1300 تومن ما پیش بینی کردیم که تا گزارش 6 ماهش بالای 20 درصد رشد نکنه و خارج شدیم !!!!! حالا ببینیم چی میشه ..............;)

-----------------------------------------------------------------------
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/07/23, 11:44.
                      ///

نظر

• best007
                        عضو جدید
                        • May 2011
                        • 10

ببین دادا شما تکلیفت با خودت روشن نیست
                        بحث اینه که قشرین به 1000 رسید و به هر صورتی
                        شما میگفتی نمیرسه
                        اون که کی قشرین رو خریده حباب بوده و غیره بحث دیگه ای هست
                        الانم من به شما میگم اینا تا آخر این ماه بالای 50% سود دارن و اون 3 تا که نام بردم 70%
                        حالا شما گفتی 20% رشد میکنن چون خبری نیست توشون منم میگم قبول خبری نیست ولی بالای 50% رشد میکنن
                        راستی همین قشرین نفله بازهم بالای 600 قرار میگیره تا اخر شهریور
                        این خط اینم چند تا خط دیگه

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

ببین دادا شما تکلیفت با خودت روشن نیست
                          بحث اینه که قشرین به 1000 رسید و به هر صورتی
                          شما میگفتی نمیرسه
                          اون که کی قشرین رو خریده حباب بوده و غیره بحث دیگه ای هست
                          الانم من به شما میگم اینا تا آخر این ماه بالای 50% سود دارن و اون 3 تا که نام بردم 70%
                          حالا شما گفتی 20% رشد میکنن چون خبری نیست توشون منم میگم قبول خبری نیست ولی بالای 50% رشد میکنن
                          راستی همین قشرین نفله بازهم بالای 600 قرار میگیره تا اخر شهریور
                          این خط اینم چند تا خط دیگه
                          باشه داداش قصفها اگه 70 درصد رشد کرد شما استاد قندی ها ;)

من با قصفها مجمع رفتم بعد مجمع هم مجدوده 1400 دادمش رفت چون پیش بینی کردم که 20 درصد بالاتر نره از 1400 تا گزارش 6 ماهه و جذب چغندر ............... حالا از این قیمت 70 درصد قصفها میشه قیمت قصفها 2100 تومن واین تصورش برای من دشواره تو این بازار .........یعنی پی به ای 7 بگیره :d
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/07/23, 12:03.
                          ///

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

باسلام.
                            با سلام..

میثم جان باید برعکس می گفتی ..بازدهی دادن ربطی به سود نداره کافیه سازمان اجازه بده سفته بارها فعالیت رو اغاز کنن ...فعلا تا اینجا کاری نداشته ببینم روزهای بعد چه می کنه ...

باید می گفتی این سهمها 100 درصد بازدهی هم بدن عمرا با سدهاشون بتونن پی برای خود رو به 5 بروسنن یعنی مجدد داره حباب در این گروه در بعشی سهام شکل میگیره ..البته اون بعضی سهام رو هم همه میشناسن ..

در ضمن این حرف بنده دلیلی برعدم رشد نیست ...این بازار جو گیر همین قجام زیان ده رو از بنده بالای 700 خرید ولی دیدیم چه بلایی سرخریدار در اون قیمت اومد ...

در قندیها قزوین قلر قند اصفهان وقشکر قشیر مفت بودن ....با تعدیل هایی که میدن در اینده پی برای زیر 3 داشتن اینها ..در مورد بقیه قندیها بنده شک دارم ..این نظر منه ممکنه اشتباه باشه ..

نظر

• best007
                              عضو جدید
                              • May 2011
                              • 10

باشه داداش قصفها اگه 70 درصد رشد کرد شما استاد قندی ها ;)
                              من با قصفها مجمع رفتم بعد مجمع هم 1300 دادمش رفت چون پیش بینی کردم که 20 درصد بالاتر نره تا گزارش 6 ماهه و جذب چغندر ...............
                              ما خاک پاک تمام اساتید
                              ولی قصفها رو با شناختی که ازت دارم زود و عجولانه فروختی
                              قیمت قصفها رو آخر ماه رصد میکنیم و به بحث می پردازیم

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                با سلام..

میثم جان باید برعکس می گفتی ..بازدهی دادن ربطی به سود نداره کافیه سازمان اجازه بده سفته بارها فعالیت رو اغاز کنن ...فعلا تا اینجا کاری نداشته ببینم روزهای بعد چه می کنه ...

باید می گفتی این سهمها 100 درصد بازدهی هم بدن عمرا با سدهاشون بتونن پی برای خود رو به 5 بروسنن یعنی مجدد داره حباب در این گروه در بعشی سهام شکل میگیره ..البته اون بعضی سهام رو هم همه میشناسن ..

در ضمن این حرف بنده دلیلی برعدم رشد نیست ...این بازار جو گیر همین قجام زیان ده رو از بنده بالای 700 خرید ولی دیدیم چه بلایی سرخریدار در اون قیمت اومد ...

در قندیها قزوین قلر قند اصفهان وقشکر قشیر مفت بودن ....با تعدیل هایی که میدن در اینده پی برای زیر 3 داشتن اینها ..در مورد بقیه قندیها بنده شک دارم ..این نظر منه ممکنه اشتباه باشه ..

تمام صحبت های من برای این بود که قندی های ارزنده رو بخرید که کار باز به شفاف سازی و گیر و دار و ضرر یه عده نشه
                                .......سهام این گروه میتونه بدون سفته بازی و با تعدیل و منطقی راحت بالا بره ولی بخوان سفته بازی کنن کاری میکنن که تعدیل هم سوخت بشه ...........
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X