اخبار گروه معدنی

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #61
    ﺑﮫﺎی ﻣﯿﻠﮕﺮد آﺟﺪار اوج ﮔﺮﻓﺖ

    ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺳﺎﯾﺖ ﺑﻠﻮﻣﺒﺮگ، در ﻣﻌﺎﻣﻼت ﺑﺎزار ﮐﺎﻻی ﺷﺎﻧﮕﮫﺎی، ﻗﯿﻤﺖ ھﺮ ﺗﻦ ﻣﯿﻠﮕﺮد آﺟﺪار ﺑﺮای ﺗﺤﻮﯾﻞ در ﻣﺎه ﻣﯽ ﺑﺎ ١/۵ درﺻﺪ رﺷﺪ ﺑﻪ ﺳﻄﺢ ٣۶۴٧ ﯾﻮان (۵٨۵ دﻻر) اﻓﺰاﯾﺶ ﭘﯿﺪا ﮐﺮد. ھﻔﺘﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ، ﻗﯿﻤﺖ ﻣﯿﻠﮕﺮد ۴ درﺻﺪ رﺷﺪ ﮐﺮد ﮐﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ رﺷﺪ ھﻔﺘﮕﯽ از ١۴ ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ (٢۴ ﺷﮫﺮﯾﻮر) ﺑﻮد.

    ﺑﺮاﺳﺎس آﻣﺎرھﺎی ﺷﺮﮐﺖ ﺗﻮﺳﻌﻪ اطﻼﻋﺎت آﻧﺘﺎﯾﮑﻪ ﭘﮑﻦ، ﻗﯿﻤﺖ ﻓﺮوش ﻧﻘﺪی اﻧﻮاع ﻣﯿﻠﮕﺮد آﺟﺪار (ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده در ﺳﺎﺧﺘﻤﺎنﺳﺎزی و ﭘﺮوژهھﺎی زﯾﺮﺳﺎﺧﺘﯽ) ﻧﯿﺰ ﺑﺮای ﭼﮫﺎرﻣﯿﻦ روز ﭘﯿﺎﭘﯽ ﺑﺎ اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﻮاﺟﻪ ﺷﺪ.

    ﺑﻪ ﮔﻔﺘﻪ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﺎن ﺷﺮﮐﺖ ﺷﻦﯾﯿﻦ واﻧﮕﻮ، ﭘﺲ از آن رھﺒﺮان ﭼﯿﻦ اﻋﻼم ﮐﺮدﻧﺪ اﺣﺘﻤﺎﻻ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪھﺎی ﺣﻤﺎﯾﺘﯽ و ﻣﺸﻮقھﺎی ﻣﺎﻟﯽ ﺑﯿﺸﺘﺮی در راه اﺳﺖ، اﺷﺘﯿﺎق ﺑﺮای اﺟﺮای ﭘﺮوژهھﺎی ﺷﮫﺮی در ﺟﻨﻮبﻏﺮﺑﯽ اﯾﻦ ﮐﺸﻮر اﻓﺰاﯾﺶ ﯾﺎﻓﺖ.

    ﯾﻮﯾﺎﻧﮓ، ﺗﺤﻠﯿﻠﮕﺮ ﺷﺮﮐﺖ ﺷﻦﯾﯿﻦ ﮔﻔﺖ: اﮔﺮ ﺑﻪ ﺳﻄﺢ ﺗﻮﻟﯿﺪ روزاﻧﻪ ﻧﮕﺎه ﮐﻨﯿﺪ، ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺳﺎل ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺑﺴﯿﺎر ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺷﺪه اﺳﺖ.


    ﺑﺮاﺳﺎس آﻣﺎرھﺎی ﺷﺮﮐﺖ آﻧﺘﺎﯾﮑﻪ ﭘﮑﻦ، ﻣﯿﺎﻧﮕﯿﻦ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﯿﻠﮕﺮد ﭼﯿﻦ در ﻣﺎه اﮐﺘﺒﺮ ﺑﻪ ١٫٩ ﻣﯿﻠﯿﻮن ﺗﻦ در روز رﺳﯿﺪ ﮐﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ از رﻗﻢ ١٫۶ ﻣﯿﻠﯿﻮن ﺗﻦ ﺳﺎل ﮔﺬﺷﺘﻪ اﺳﺖ.

    در ﺣﺎل ﺣﺎﺿﺮ، ﺗﻮﻟﯿﺪﮐﻨﻨﺪﮔﺎن ﻓﻮﻻد ﭼﯿﻦ از اﻓﺰاﯾﺶ ﻗﯿﻤﺖھﺎ ﺳﻮد ﻣﯽﺑﺮﻧﺪ و اﻣﯿﺪوارﻧﺪ ﮐﻪ اﯾﻦ روﻧﺪ اداﻣﻪ ﭘﯿﺪا ﮐﻨﺪ.


    ﺑﺮ اﺳﺎس اﻋﻼم ﺷﺮﮐﺖ اﺳﺘﯿﻞ اﯾﻨﺪﮐﺲ، در ﻣﻌﺎﻣﻼت روز ﭘﻨﺠﺸﻨﺒﻪ، ﻗﯿﻤﺖ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﻓﻮری ھﺮ ﺗﻦ ﻣﯿﻠﮕﺮد آﺟﺪار ﺑﺎ ٠٫٢ درﺻﺪ رﺷﺪ ﺑﻪ ٣۵۵٢ ﯾﻮان رﺳﯿﺪ.

    ﻗﯿﻤﺖ ﻓﺮوش ﻓﻮری ﺳﻨﮓآھﻦ ﻧﯿﺰ ﺑﺎ ٠٫۴ درﺻﺪ رﺷﺪ ﺑﻪ ١١٨٫۴ دﻻر در ھﺮ ﺗﻦ رﺳﯿﺪ.
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #62
      صادرات بیلت ترکیه به ایران چهار برابر شد



      مرکز خدمات فولاد ایران- به گزارش سازمان آمار ترکیه، در ماه اکتبر سال جاری میلادی صادرات بیلت و بلوم ترکیه 350797 تن ثبت شده که، 9/49 درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافت و نسبت به مدت مشابه سال قبل 3 برابر شد. درآمد صادراتی بیلت ترکیه در ماه اکتبر 6/205 میلیون دلار ثبت شد که 6/41 درصد نسبت به سپتامبر و 160 درصد نسبت به مدت مشابه سال 2011 رشد داشت.



      در 10 ماه نخست سال 2012 نیز صادرات بیلت این کشور 3/38 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته و به 6/2 میلیون تن رسید.

      در این بین در 10 ماه فوق صادرات بیلت ترکیه به ایران نسبت به سال قبل چهار برابر شده و به 599397 تن رسید.

      همچنین صادرات بیلت ترکیه به عربستان نسبت به سال قبل دوبرابر شده 27/1 میلیون تن ثبت شد.

      خریداران اصلی بیلت ترکیه در ماه اکتبر به ترتیب ایران، عربستان، مصر، اردن و کنیا بودند.

      منبع : دنیای اقتصاد
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #63
        مشکل صادرات محصولات فولادی برطرف شد

        خبرگزاری فارس: عضو انجمن فولاد با بیان اینکه مشکل صادرات محصولات فولادی برطرف شده، گفت: ممنوعیت صادرات آهن قراضه و شمش فولاد اقدام معقولی در تأمین مواد اولیه تولید است.

        محمدرضا رحیمیزاده در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: لیست محصولات فولادی که صادراتشان متوقف شده بود، اصلاح شده و در حال حاضر صادرات مواد اولیه مورد نیاز صنایع داخلی ممنوع است.

        وی تصریح کرد: در حال حاضر معقولترین اقدام یعنی ممنوعیت صادرات قراضه آهن و شمش فولاد صورت گرفته و این موضوع همواره مورد تقاضای تولیدکنندگان فولاد بوده است.

        عضو انجمن فولاد با بیان اینکه ممنوعیت صادرات شمش فولاد و آهن قراضه حدود 4 سال است که مورد درخواست تولیدکنندگان صنعت فولاد است، گفت: در شرایط موجود با محدودیت منابع ارزی روبرو است، لزومی برای واردات شمش فولاد و صادرات شمش داخلی نیست و باید از شمش داخل استفاده کنیم.

        به گفته وی، به جز شمش فولاد و آهن قراضه، صادرات سایر محصولات فولادی آزاد است و مشکل کامیونهایی که در گمرک معطل مانده بودند، برطرف شده است
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #64
          کاهش قیمت سرب و روی


          معدن 24 : قیمت سرب و روی در بازار داخلی با کاهش مواجه شد.


          به گزارش معدن 24: سرب با افت 5 هزار ریالی به ازای هر کیلوگرم و روی نیز با کاهش 2 هزار و 500 ریال روبرو شد. دلیل این افت، کاهش نرخ دلار و سقوط قیمت این دو فلز در بورس فلزات لندن عنوان شده است.


          خوانندگان می توانند قیمت های سرب و روی را در جداول سایت مشاهده نمایند.
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #65
            در 8 ماهه امسال ؛ افزايش 6 درصدي ارزش فروش «سنگ آهن»

            ارزش فروش محصول «سنگ آهن» در 8 ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 6 درصد افزايش يافت.

            به گزارش معدن نيوز، در 8 ماهه امسال، 16 ميليون و 527 هزار و 345 تن «سنگ آهن» به ارزش بيش از 9 هزار و 570 ميليارد و 899 ميليون ريال رسيد. در حالي كه ميزان فروش اين محصول در مدت مشابه سال گذشته، 16 ميليون و 220 هزار و 270 تن به ارزش 9 هزار و 7 ميليارد و 771 ميليون ريال بود.

            همچنين، در همين مدت، 509 هزار و 745 تن زغال سنگ به ارزش 975 ميليارد و 87 ميليون ريال به فروش رسيد.

            بنا به اين گزارش، به دليل نياز داخلي، ميزان صادرات سنگ آهن در مدت ياد شده، 27 درصد كاهش يافت و از يك ميليون و 68 هزار و 180 تن در 8 ماهه سال 90، به 775 هزار و 361 تن در 8 ماهه امسال رسيد.
            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #66
              طي هشت ماهه نخست امسال
              بيش از 775 هزار تن سنگ آهن صادر شد

              سازمان توسعه و نوسازي معدن و صنايع معدني ايران(ايميدرو ) اعلام کرد: طي هشت ماهه نخست سال جاري 775 هزار و 361 تن سنگ آهن صادر شد که در مقايسه با مدت مشابه در سال گذشته کاهش 27 درصدي را نشان مي دهد.

              به گزارش معدن نيوز، نياز بازار داخلي و واحدهاي فولادسازي کشور موجب شد تا صادرات سنگ آهن نسبت به سال گذشته کاهش يابد.

              آمارها نشان مي دهد که طي هشت ماهه نخست سال گذشته يک ميليون و 68 هزار و 180 تن سنگ آهن صادر شد.

              سال گذشته حدود 44 درصد مجموع کنسانتره سنگ آهن توليدي صادر شد و بقيه در داخل کشور به مصرف رسيد.

              بر پايه اين گزارش، طي دوره مذکور در سال جاري 16 ميليون و 527 هزار و 345 تن سنگ آهن به ارزش بيش از 9 هزار و 570 ميليارد و 899 ميليون ريال فروخته شده است.

              ميزان فروش اين ماده معدني در مدت مشابه سال گذشته، 16 ميليون و 220 هزار و 270 تن به ارزش 9 هزار و هفت ميليارد و 771 ميليون ريال بود.

              همچنين، طي هشت ماهه نخست امسال 509 هزار و 745 تن زغال سنگ به ارزش 975 ميليارد و 87 ميليون ريال به فروش رسيد.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #67
                در گفتگو با یک کارشناس صنعت سرب و روی تحلیل شد:
                چشم انداز فلزات رنگین در سال 2013
                هرچند که در مقابل افزایش قیمت های جهانی، فروش صادراتی با تحریم ها مواجه است، اما در حال حاضر شرایط مناسبی جکم فرما بوده و شرکت های تولید و صادرکننده فلزات رنگین همچون سرب، روی و مس همچنان می توانند به دلیل رشد قیمت ارزهای خارجی در مقابل ریال در کانون توجه سرمایه گذاران بورسی قرار گیرند.
                پایان سال 2012 میلادی در حالی با نوسانات قیمتی در بازارهای جهانی همراه شده که فعالان در انتظار انتشار جدیدترین تحلیل ها و پیش بینی ها از روند نرخ انواع کالاها هستند.
                تداوم بحران های مالی اروپا، عدم بروز نشانه های جدید مبنی بر رفع نگرانی های مالی در اقتصادهای بزرگ جهان و نیز شکل گیری نوسان مثبت و منفی اقتصاد آمریکا تحت تأثیر اخبار مختلف، همگی از جمله عواملی هستند که برثبات پیش بینی های قبلی از وضعیت تولید و فروش و نیز قیمت فلزات رنگین همچون سرب و روی اثرگذار واقع شده اند.


                یک کارشناس بازار سرمایه با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: طبق آخرین پیش بینی ها قیمت lem فلز روی همچنان در محدوده دو هزار تا دو هزار و 100 دلار برآورد می شود که به دلایل مطرح شده تغییر خاصی در چشم انداز قیمت این فلز رنگین انتظار نمی رود.


                محسن حیدری افزود: براساس این برآوردها نرخ lme فلز سرب نیز بین 2050 تا 2150 دلار پیش بینی شده است که نسبت به میانگین قیمت ها در سال جاری میلادی از تفاوت قابل ملاحظه ای برخوردار نیست.
                وی همچنین میزان آمار تولید و مصرف این دو فلز را اینگونه اعلام کرد: استخراج ماده معدنی فلز روی در 9 ماهه سال میلادی جاری به حدود 10 میلیون و 227 هزار تن رسیده در حالیکه این رقم در مدت مشابه سال میلادی قبل از آن در حدود 9 میلیون و 473 هزار تن بوده است.


                این در حالی است که برخلاف استخراج ماده معدنی تولید فلز روی در 9 ماهه سال 2012 میلادی نسبت به سال 2011 با کاهش همراه است، به ترتیبی که در دوره مذکور 9 میلیون و 378 هزار تن از فلز مذکور تولید شده، اما این رقم در سال قبل 9 میلیون و 710 هزار تن بوده است.


                این مقام مسئول گفت: میزان مصرف فلز روی نیز در سال جاری حدود 9 میلیون و 241 هزار تن بوده که نسبت به سال گذشته میلادی با کاهش همراه شده، چراکه مصرف 9 ماهه سال قبل میلادی در حدود 9 میلیون و 380 هزار تن گزارش شده است.


                حیدری در بیان آمار موجود از وضعیت فلز سرب نیز گفت: استخراج ماده معدنی سرب در 9 ماهه سال 2012 میلادی سه میلیون و 923 هزار تن و در سال 2011 بالغ بر سه میلیون و 360 هزار تن بوده، اما میزان تولید این فلز در همین مدت به ترتیب هشت میلیون و 20 هزار تن و هفت میلیون و 845 هزار تن بوده که از افزایش تولید این فلز رنگین حکایت دارد.


                این کارشناس بازار سرمایه میزان مصرف فلز سرب را نیز با افزایش همراه دانست و افزود: میزان مصرف این فلز از هفت میلیون و 689 هزار تن در 9 ماهه سال گذشته میلادی به هفت میلیون و 940 هزار تن در مدت مشابه امسال افزایش یافته است.
                حیدری در ادامه از وضعیت مساعد شرکت های داخلی فعال در صنعت سرب و روی سخن گفت و اظهار داشت: به دلیل رشد قیمت ارزهای خارجی در مقابل ریال چشم انداز آتی شرکت ها مثبت پیش بینی می شود.
                هرچند که در مقابل افزایش قیمت های جهانی، فروش صادراتی با تحریم ها مواجه است، اما در حال حاضر شرایط مناسبی جکم فرما بوده و بازار در انتظار اعلام گزارش های عملکرد 9 ماهه آنها است و پیش بینی ها از رشد سودآوری شرکت های گروه حکایت دارد.


                وی در این رابطه به ذکر دو نکته اکتفا کرد و گفت: در وهله اول طی روزهای گذشته بحث تغییر پایه ارز مرجع به نرخ مبادلاتی مطرح شده که تحقق این امر باعث می شود گزارش های مالی شرکت ها از شفافیت بیشتری برخوردار شود. چراکه در شرایط کنونی اگرچه دو نرخ مطرح است، اما صادرکنندگان ارز حاصل از صادرات خود را به نرخ بازار آزاد به ریال تبدیل می کنند. برهمین اساس می توانند سودآوری مطلوبی را از خود به نمایش گذارند.


                این کارشناس صنعت سرب و روی با تأکید بر اینکه در بررسی وضعیت شرکت های صادراتی گروه بایستی نرخ آزاد ارز به صورتی واقع بینانه دنبال شود، گفت: هرچه مبنای گزارش های شرکت ها از نرخ مرجع به سمت نرخ آزاد حرکت کند، وضعیت عملکردی و درآمدزایی آنها واقعی و شفاف تر شده و تصمیم گیری براساس آن راحت تر می شود.


                این مقام مسئول نکات منفی و دغدغه های گروه را نیز اینگونه بیان داشت: بزرگترین مشکل شرکت های صنعت تأمین مواد معدنی و نوع قیمت گذاری هایی است که از سوی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران صورت می گیرد و در حال حاضر احتمال تعدیل قیمت خاک جهت افزایش نرخ ها مطرح شده است. در این زمینه برخی تولیدکنندگان در خصوص نحوه توزیع مواد معدنی از شرکت مذکور گلایه مندند. چراکه استحصال خاک از معدن انگوران به عنوان منبع اصلی تأمین خاک شرکت ها پیش از این براساس ویژگی فنی شرکت ها انجام می شد، اما هم اکنون چنین رویه ای عملی نمی شود و این امر برای شرکت ها مشکل آفرین شده است.
                حیدری پیرامون گمانه زنی های موجود در خصوص احتمال ممنوعیت صادرات کنسانتره سرب در جهت تأمین نیاز داخلی نیز تصریح کرد: در چند سال اخیر مازاد کنسانتره سرب تولیدی صادر می شد، اما در برخی موارد شاهد اتخاذ تصمیمات غیر کارشناسی دولت در اعمال برخی محدودیت ها هستیم. این موضوع نیز به دلیل مشکلات ایجاد شده برای برخی شرکت ها بابت تأمین خاک مصرفی توسط فعالین صنعت پیشنهاد شده و به گلایه های آنها از شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران بر می گردد.


                این کارشناس بازار سرمایه در خاتمه سخنان خود با توجه به وضعیت کلی عملکردی واحدهای فعال این صنعت اظهار داشت: شرکت های تولیدکننده و صادرکننده فلزات رنگین همچون سرب، روی و مس همچنان می توانند تا پایان سال جاری در کانون توجه سرمایه گذاران بورسی قرار گیرند و از پتانسیل رشد مطلوبی برخوردارند.
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #68
                  نايب رئيس خانه معدن خبر داد:
                  آئين نامه اجرايي قانون معادن، دي ماه در هيات وزيران

                  نايب رئيس خانه معدن ايران گفت: آئيننامه اجرايي قانون معادن، دي ماه تقديم هيات وزيران مي شود.

                  به گزارش معدن نيوز، محمدرضا بهرامن با بيان اينكه در حال حاضر اين آئيننامه در بخش اكتشاف به پايان رسيده، بخش استخراج در مرحله نهايي بوده و فرآوري نيز مراحل پاياني خود را طي ميكند افزود: تنها بخش باقيمانده، حقوق دولتي است كه مورد بحث نمايندگان دولت و بخش خصوصي است.

                  وي با بيان اينكه بخش معدن، يكي از بخشهاي توسعهاي كشور به شمار ميرود و نياز به يك آئيننامه شفاف و قابل اجرا در سطح كشور دارد افزود: با توجه به حساسيتي كه بخش اجرايي كشور بر قانون معادن دارد و همچنين متوليان بخش معدن خود را ملزم به ارائه نقطه نظرات ميدانند، جلسات متعددي در حال برگزاري است تا با تغييرات پيشآمده در اقتصاد كشور، بهترين نظرات در آئيننامه در حال تدوين، پيشبيني شود.

                  وي ادامه داد: هماكنون سرمايهگذاري در بخش معدن، ديربازده و ريسكپذير است، بنابراين آئيننامه مربوطه بايد اين نگراني را در فعالان معدني از بين ببرد و امنيت سرمايهگذاري در اين بخش را تقويت كند.

                  بهرامن در پايان با اشاره به تشكل پنجره واحد به عنوان يكي از پيشبينيهاي صورت گرفته در قانون معادن و آئيننامه اجرايي آن تصريح كرد: تمام تلاش متوليان و تشكلهاي بخش معدن اين است كه حاكميت پنجره واحد به وزارت صنعت، معدن و تجارت و به طور خاص معاونت معدني وزارتخانه سپرده شود تا نگاههاي منفي به اين موضوع از بين برود.
                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #69
                    موسسه مودي گزارش داد
                    رشد تقاضاي فولاد در آسيا و کاهش در اروپا

                    موسسه خدمات مالي و سرمايه گذاري Moody که معروف ترين موسسه رتبه بندي اعتباري جهان نيز به شمار مي رود اخيراً گزارشي را در مورد چشم انداز صنعت فولاد اروپا و آسيا منتشر کرده است که در نوع خود جالب توجه است.

                    به گزارش معدن نيوز، براساس پيش بيني هاي موسسه Moody روند تقاضاي فولاد در بازارهاي اروپا همچنان نزولي خواهد بود و فولادسازان قاره سبز همچنان با معضل کاهش سودآوري دست و پنجه نرم خواهند کرد. در مقابل، کارشناسان اين موسسه سرشناس بر اين باورند که تقاضاي فولاد در بازارهاي آسيايي طي چند ماه آينده با افزايش نسبي مواجه شده و افزايش قيمت محصولات فولادي در بازار مرجع شانگهاي چين را در پي خواهد داشت.

                    موسسه Moody پيش بيني کرده است که روند خروج اروپا از بحران در سال آتي نيز به مانند امسال کند و خسته کننده خواهد بود و از اين رو اميد چنداني به بهبود تقاضاي فلزات و مواد خام در اين قاره نيست. از طرفي اين موسسه، رشد قابل توجه شاخص مديران خريد در چين، و رشد حاشيه سود فولادسازان شرق آسيا به ازاي هر تن توليد را به عنواني دليلي براي اثبات ادعاي خود در مورد چشم انداز روشن بازارهاي فولاد آسيا در سال آتي ذکر کرده است.

                    کريس پارک، نايب رئيس موسسه Moody نظر کارشناسي خود در مورد بازار فوق العاده تاثيرگذار چين را اينگونه بيان مي کند: " در سالي که گذشت، توازن خوبي بين عرضه و تقاضاي فولاد در چين وجود نداشت.

                    همانطور که مي دانيد چيني ها بيش از 70 درصد توليد و مصرف فولاد در آسيا را به خود اختصاص داده اند و عدم توازن عرضه و تقاضاي فولاد در بازارهاي چين نه تنها موجب پيشگيري از رشد بهاي فولاد در چين شد، بلکه بازارهاي ساير کشورهاي منطقه را نيز تضعيف کرد. در سال آينده اما اين مشکل وجود نخواهد داشت چرا که ديگر افزايش محسوسي را در حجم توليد و عرضه فولادسازان چيني شاهد نخواهيم بود و در مقابل، تقاضاي فولاد با افزايش نسبي مواجه خواهد شد".

                    موسسه Moody پيش بيني کرده است که تقاضاي فولاد در چين، در سال آينده بين 2 تا 4 درصد افزايش يابد. از طرفي اين احتمال نيز وجود دارد که دولت چين در سال آينده سياست هاي جديد را براي توسعه تاسيسات زيربنايي اين کشور در پيش بگيرد، که در اين صورت رشد تقاضاي فولاد در چين حتي بيشتر از ميزان پيش بيني شده خواهد بود.
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #70
                      رييس مجمع نمايندگان استان کرمان خبر داد
                      توسعه صنايع جنبي مس در استان کرمان

                      توسعه صنعت فولاد در استان و صنايع جنبي مس را دنبال ميکنيم، حجم وسيعي از سرمايه گذاري در صنعت مس استان کليد خواهد خورد و در کنار آن کارهاي زيادي انجام مي شود که اين حوزهها نياز به مشورت دارد.

                      رييس مجمع نمايندگان استان کرمان گفت: در شهرستانهاي کرمان و راور مناطق محرومي وجود دارد که امکان کمک ويژه از طريق ستاد جنوب استان به اين مناطق نبود و با تشکيل ستاد راهبردي توسعه استان اين امکان فراهم ميشود که همه مناطق بهرهمند گردند.

                      به گزارش معدن نيوز، دکترمحمدمهدي زاهدي صبح امروز در نشست با نمايندگان دستگاههاي دولتي استان کرمان با اشاره به هفته پژوهش اظهار کرد: در زمينههاي پژوهشي در کشور هنوز کاستيهايي وجود دارد، هرچند که در زمينه رشد علمي 11 برابر متوسط جهان رشد داشتهايم اما در زمينه کاربردي کردن علم راه زيادي در پيش داريم.

                      وي درباره نشست با نمايندگان دستگاههاي اجرايي افزود: با توجه به مراجعات و درخواستهاي زيادي که از سوي مردم ميشود و از طرفي ممکن است دستگاهها درخواستهايي از نمايندگان داشته باشند، اين نشست صورت گرفته تا بتوانيم ارتباط بيشتري بين مردم و ادارات برقرار کنيم.

                      زاهدي تصريح کرد: با اين ارتباط و پيوند ميتوانيم مسائل و مشکلات را مطرح و پيگيري کنيم که اين کار ابعاد مختلفي دارد.

                      وي بيان کرد: بعضي مسائل در سطح شهرستان و استان قابل حل نيست و بايد از مرکز کشور کمک بگيريم و زماني که بين نمايندگان مردم و ادارات پيوند باشد، کار به راحتي انجام مي شود.
                      نماينده مردم کرمان و راور در مجلس شوراي اسلامي افزود: تلاشهاي زيادي در چند ماه گذشته در راستاي پيگيري مسائل استان توسط نمايندگان مجلس انجام شده که از جمله ميتوان به تشکيل ستاد راهبردي توسعه استان کرمان اشاره کرد.

                      رييس کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينکه ستاد راهبردي توسعه جنوب استان از قبل فعال بوده، گفت: در شهرستانهاي کرمان و راور مناطق محرومي وجود دارد که امکان کمک ويژه از طريق ستاد جنوب استان به اين مناطق نبود و با تشکيل ستاد راهبردي توسعه استان اين امکان فراهم مي شود که همه مناطق بهرهمند گردند.
                      وي تصريح کرد: با توجه به اينکه پرداخت 200 ميليارد تومان اعتبار براي اجراي سيستم آبياري قطره اي به استان کرمان مصوب شده، بايد همه با همدلي و فرهنگسازي و تبليغات درست در اين زمينه کار کرده و مردم در مصرف آب کشاورزي روش درست را به کار ببرند.

                      زاهدي گفت: تلاش ما براين است که ارتباط گستردهتري بين نمايندگان و دستگاههاي اجرايي در حوزههاي مختلف برقرار گردد و دستگاهها و رسانهها اتاق فکري براي نمايندگان استان باشند.

                      رييس کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي با تاکيد بر اينکه توسعه شهرستانهاي کرمان و راور و همه استان مد نظر است، تصريح کرد: رسانهها نقش مهمي در اين زمينه دارند و با بيان واقعيات و نقد منصفانه همواره مورد حمايت هستند.
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #71


                        رييس بهداشت و محيط زيست سرچشمه:

                        افزايش قيمت مس به نفع محيط زيست تمام شد

                        با افزايش قيمت جهاني و تقاضاي مس و پيشرفت فناوري، بسياري از فعاليتهايي زيست محيطي که در گذشته هزينه بر محسوب ميشد، امروز سودآور است بنابراين افزايش قيمت جهاني مس به نفع محيط زيست تمام شد.

                        به گزارش معدن نيوز مجيد سعدلو رييس بهداشت و محيط زيست مجتمع مس سرچشمه با بيان اين مطلب گفت: در استخراج معدن، بسياري از خاکهاي روي سطح که به خاکهاي اکسيدي معروف هستند در گذشته به عنوان باطله محسوب ميشد اما امروز از اين خاکها نيز با استفاده از فناوري جديد و فرآيند ليچينگ، مس استحصال ميشود.

                        وي خاطرنشان کرد: اين اقدامات هم در راستاي پيشگيري از آلودگي محيط زيست و هم براي توجيه اقتصادي بيشتر انجام ميشود.

                        وي افزود: جمعآوري گرد و خاک فرآيند توليد مس، در گذشته هزينه زيادي داشت اما با توجه به قيمتهاي جهاني مس، جمعآوري غبار و استفاده از آن در توليد، توجيه اقتصادي پيدا کرده است.

                        سعدلو درباره بازيافت آب در مجتمع مس سرچشمه گفت: سدهاي آبگير و رسوبگير براي اين منظور طراحي شده است.اين سدها براي کنترل پساب و بازيابي آب با هزينههايي بالا طراحي و ساخته شده است.

                        رييس بهداشت و محيط زيست مجتمع مس سرچشمه افزود: شرکت ملي صنايع مس ايران با تدوين و اجراي طرح جامع آب، پسابها را که در حقيقت محصول فرعي فرآيند توليد است را جمعآوري و دوباره به چرخه برميگرداند و باقي پسماندها نيز به نحوي کنترل ميشود تا در محيط زيست رها نشود.
                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • مجیدشمسعلی
                          كاربر فعال
                          • Aug 2025
                          • 643

                          #72
                          حوزه انتخابیه - ۲۵ آذر ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۷
                          قاضیپور با تأکید بر اجرای قانون اصل ۴۴:
                          مردم شیرینی معدن انگوران را با واگذاری خواهند چشید


                          عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تأکید بر افزایش بهرهوری صنایع معدنی کشور، گفت: معدن انگوران باید واگذار شود چراکه واگذاری معدن انگوران موجب افزایش بهرهوری میشود.
                          نادر قاضیپور در گفتوگو با خبرنگار حوزه انتخابیه خبرگزاری خانه ملت با تأکید بر اینکه دولت باید برای واگذاریها تعجیل کند، افزود: دلایل بسیاری برای واگذار نشدن معدن انگوران به بخش خصوصی میتواند وجود داشته باشد که واگذاری آن را دچار شبهه کرده از جمله این دلایل است.
                          نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اینکه اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی باید به شکل جدیتری پیگیری شود، تصریح کرد: واگذاری برخی از امور به مردم سود و منفعت بسیاری را متوجه کشور می کند و این موضوعی است که مسئولان نباید از آن غافل شوند.
                          وی با اشاره به پایینبودن میزان بهره وری در کشور به ویژه در بخش معادن، افزود: در حال حاضر تولید در کشورمان در شرایط رکود قرار گرفته و اگر معادنی مانند انگوران به بخش خصوصی واگذار شود، ضمن کمک به رونق تولید در کشور موجب افزایش بهرهوری نیز میشود.
                          این نماینده مجلس نهم با تاکید بر ضرورت برونسپاری وظایف تصدیگری دولت به مردم، یادآور شد: این باور باید در میان مسئولان به وجود بیاید که اعتماد به بخش خصوصی و واگذاری معادنی همچون انگوران میتواند سرمنشا اتفاقات بسیار مثبتی برای کشور باشد.
                          عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به خامفروشی سنگآهن استخراج شده از معدن انگوران، گفت: برای جلوگیری از خامفروشی سنگآهن این معدن باید برنامهریزی شده عمل کرد و در بودجه و قوانین برنامه بهرهوری از معادن کشور را نهادینه کرد./

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #73
                            رشد 3 دلاری قیمت جهانی سنگ آهن

                            معدن 24: با شروع بکار بازارهای جهانی در روز دوشنبه، بررسی ها نشان داد قیمت سنگ آهن نسبت به جمعه، 3 دلار دیگر افزایش یافت.


                            این گزارش می افزاید، قیمت هماتیت پرعیار و متوسط عیار و همچنین تمامی عیارهای مگنتیت در بندرعباس 3 دلار رشد داشته است درحالی که هماتیت کم عیار نسبت به جمعه بدون تغییر بود.

                            خوانندگان می توانند قیمت های هماتیت و مگنتیت (فوب بندرعباس) را در جداول سایت مشاهد کرده و برای دریافت فایل pdf قیمت های جهانی سنگ آهن و کرومیت (17 دسامبر 2012) برروی لینک زیر کلیک نمایند.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #74
                              افزایش 11 میلیارد تنی ذخایر معدنی طی 3 سال اخیر

                              معدن 24: سرپرست دفتر امور اكتشاف وزارت صنعت، معدن و تجارت از افزایش 11 میلیارد تنی ذخایر معدنی كشور طی 3 سال اخیر خبر داد.


                              اسد ا... كشاورز در نخستین همایش اكتشاف و سرمایه گذاری معادن و صنایع معدنی با بیان این مطلب گفت: تا سال 88، میزان ذخایر معدنی قطعی حدود 37 میلیارد تن بود و تا چند سال آینده، این میزان ذخایر قطعی از مرز 50 میلیارد تن خواهد گذشت.
                              وی ادامه داد: این ذخایر جدید، جهش جدیدی در بحث اكتشاف محسوب می شود كه در نهایت به شكوفایی و اعتلای كشور منجر خواهد شد.


                              سرپرست دفتر امور اكتشاف وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینكه وضعیت معادن ایران در خاورمیانه و جهان از جایگاه مطلوبی برخوردار است، گفت: قدمت معدنكاری كشور به هزار سال پیش بر می گردد و اكنون 62 ماده معدنی كشف شده و روی آنها كار می شود.


                              وی تاكید كرد: امیدواریم در حوزه اكتشافات اولیه نظیر ژئوفیزیك هوایی، نقشه های زمین شناسی و غیره، گام های جدیدی برداشته شود.


                              بخش معدن، نیازمند متولی واحد


                              محمدرضا بهرامن، عضو كمیسیون اتاق بازرگانی صنایع و معادن، با اشاره به اینكه بخش خصوصی در ذخایر كشف شده جدید معادن، نقش قابل توجهی داشته است، گفت: بخش معدن با مزیت موجود می تواند آینده اقتصاد كشور را هدایت كند.


                              وی ادامه داد: از آنجا كه بخش معدن اغلب در مناطق محرومی قرار دارد كه نیاز به توسعه اقتصادی دارند، بنابراین، برای داشتن اقتصاد مطلوب، توجه بیشتر به بخش معدن ضروری است. عضو كمیسیون اتاق بازرگانی صنایع و معادن خاطرنشان كرد: باید با ایجاد پنجره واحد و متولی مشخص، مسائل مربوط به معدن را از یك دریچه نگاه كرد.


                              وی افزود: ما در برنامه چهارم توسعه به اهداف تولیدی و صادراتی بخش معدن دست یافتیم و تحقق اهداف فعلی، نیازمند سرمایه گذاری بیشتر در بخش اكتشاف است.


                              بخش خصوصی توانمند


                              برنا، معاون اكتشاف سازمان زمین شناسی و اكتشافات معدنی در این همایش با بیان اینكه انجام اطلاعات پایه معدنی نیازمند اختصاص حداقل 500 میلیارد تومان در سال است، تصریح كرد: در حال حاضر، 46 محدوده معدنی را به اكتشاف عمومی رسانده ایم كه از این میزان، 20 محدوده به گواهی كشف رسیده است.


                              وی ادامه داد: در بخش ژئوشیمی، 470 ورقه را به اتمام رسانده ایم.


                              برنا با بیان اینكه از 48 محیط معدنی دنیا، 33 محیط آن در ایران قرار گرفته است، گفت: از این رو، برای توسعه اكتشاف، امیدواریم بخشی از بهره مالكانه معادن به بخش اكتشاف اختصاص یابد.


                              وی ادامه داد: الان شركت های خصوصی توانمند در كشور زیاد است و در حال حاضر، 20 شركت آماده حضور در مزایده ها هستند كه این حضور بخش خصوصی، در جامعه نشاط می آورد.




                              نیازمند 3 هزار میلیارد تومان بودجه اكتشاف


                              محمد جعفر صادقی پناه، عضو هیات رئیسه خانه معدن، در این همایش با اشاره به اینكه تهیه نقشه های زمین شناسی و اطلاعات پایه نیازمند 2 تا 3 هزار میلیارد تومان بودجه سالانه برای مدت زمان 7 تا 10 سال است، گفت: بخشی از این تسهیلات باید در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد تا كار ها را ادامه دهند.


                              وی همچنین ادامه داد: باید در یك پنجره واحد در تمام استان ها، مسائل زیست محیطی و منابع طبیعی را به صورت ملی رفع كنیم و به تفاهم برسیم.


                              صادقی پناه با اشاره به اینكه معادن جزو انفال محسوب شده و درصدی از آن متعلق به حقوق دولتی است، گفت: باید این موضوع با بحث دارایی تفكیك شود چرا كه در غیر این صورت، در محدوده اكتشافی استان ها قیمت ها مشكل ساز شده و فعالان در آینده نمی توانند كار كنند.


                              وی پیشنهاد داد: محدوده های معدنی بزرگ را اجرا كنیم و محدوده های كوچك كنار هم را در یك بلوك قرار دهیم.
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #75
                                رشد چشمگیر تقاضای زغال سنگ در جهان تا 10 سال آینده


                                سازمان بین المللی انرژی در تازه ترین گزارش خود از رشد فزاینده تقاضا و مصرف زغال سنگ در جهان تا 10سال آینده خبر داد.

                                به گزارش اروم نیوز، ماریا ون در هوون رئیس سازمان بین المللی انرژی در بیانیه ای تاکید کرد رشد چشمگیر تقاضا در بازارهای در حال توسعه و نو ظهور آسیا مثل چین و هند موجب خواهد شد تا زغال سنگ تا ده سال آینده با پیشی گرفتن بر نفت به مهمترین و اصلی ترین منبع تامین انرژی در جهان تبدیل شود.


                                بر اساس این گزارش افزایش رشد اقتصادی آسیا موجب خواهد شد تا سهم زغال سنگ در تامین انرژی مورد نیاز جهان طی سالهای آینده افزایش یابد. بر این اساس میزان مصرف زغال سنگ در جهان تا سال 2017 میلادی تقریبا برابر و معادل با مصرف نفت خواهد شد به طوری که میزان مصرف زغال سنگ تا سال 2017 میلادی به بیش از 4.32 میلیارد تن معادل نفت خام خواهد رسید که این رقم معادل 4.4 میلیارد تن نفت خواهد بود.


                                بر این اساس افزایش رشد جمعیت و مصرف برق در کشورهای در حال توسعه و نو ظهور تاثیر زیادی بر رشد مصرف زغال سنگ در سالهای آینده خواهد داشت.


                                بر اساس آمارهای سازمان بین المللی انرژی هند تا سال 2017 میلادی به دومین مصرف کننده بزرگ زغال سنگ جهان تبدیل خواهد شد و جایگاه آمریکا را خواهد گرفت. آمریکا قصد دارد طی سال های آینده گاز طبیعی را جایگزین زغال سنگ برای تولید برق در نیروگاههای بزرگ خود کند.


                                چین تا سال 2014 میلادی بیش از نیمی از تقاضای جهانی زغال سنگ را به خود اختصاص خواهد داد. تقاضای زغال سنگ در چین با رشد متوسط 3.7 درصد در سال تا 2017 میلادی به بیش از 3190 میلیون تن خواهد رسید.
                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X