*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
    با سلام و احترام
    در صورت امکان والبر و مداران و کهمدا رو بررسی می فرمایید ؟
    با تشکر و ارادت
    درود
    والبر یک شرکت سرمایه گذاری در صنعت دارو هستش
    این شرکت از رشد شارپ چند وقت گذشته،سهام دارویی بی بهره نبوده و گین خوبی داده
    البته بیشتر سهام دارویی تا پایان سال تعدیل دارند،اما من این سهم رو در این شرایط بازار نمی پسندم

مداران تا پایان سال باز هم تعدیل داره و روند بلند مدتش صعودیه
    اگر سهامداری کنید،سود خوبی نصیبتون میشه

کهمدا از بهمن ماه 91 در این تاپیک معرفی شده و همچنان روی این سهم نظر مثبت دارم
    اگر سهامدار هستید با دید بلند مدت سهامداری کنید
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• farzam468
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 67

جناب بهنام درود ظهر آدینه شما بخیر
      سوالم را از این جهت می پرسم که روش کارکرد شما در بورس بسیار نادر و خاص است و من بعنوان شاگرد شما می خواهم دانشم را افزایش دهم. نکته بسیار مثبتی که صادقانه باید خدمتتان بگویم اینکه شما عاشقانه بورس و کمک به دیگران را دوست دارید. و سپاس از اینکه بدون هیچ چشم داشت در کنار ما هستید.شما پتانسیل سهامهای مختلف در آینده را بررسی می کنید و روی بهترین سهامها سرمایه گذاری می کنید البته همزمان ریسک سبدتان را بالا می برید ولی بسیار حساب شده بوده است. اگر لطف کنید بگویید در طی 14 سالی که در بازار بوده اید اینگونه عمل می کرده اید؟ اگر از خاطرات آموزنده تان هم ما را بی بهره نگذارید ممنون می شوم؟ الگویی هم برای روش معاملاتیتان دارید؟

نظر

• masmas_m2008
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 156

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
        دوست گرامی
        یک توصیه دوستانه برای شما دارم
        اینکه برای آشنایی با بازار بورس به هیچ عنوان به دنبال کتاب و جزوه و کلاس آموزشی نباشین
        در صفحه پیش هم گفتم که بهترین کلاس آموزشی برای ما خود بازاره
        نکات ریز و درشتی در در معاملات روزانه و هفتگی و ماهانه هست،در هیچ کتاب و مقاله ای نیست

به قول معروف : آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم
        نصیحت گوش کن جانا، که از جان دوست تر دارند
        جوانان سعادتمند، پند پیر دانا را

اطاعت می کنم.

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط farzam468 پست شده است View Post
          جناب بهنام درود ظهر آدینه شما بخیر
          سوالم را از این جهت می پرسم که روش کارکرد شما در بورس بسیار نادر و خاص است و من بعنوان شاگرد شما می خواهم دانشم را افزایش دهم. نکته بسیار مثبتی که صادقانه باید خدمتتان بگویم اینکه شما عاشقانه بورس و کمک به دیگران را دوست دارید. و سپاس از اینکه بدون هیچ چشم داشت در کنار ما هستید.شما پتانسیل سهامهای مختلف در آینده را بررسی می کنید و روی بهترین سهامها سرمایه گذاری می کنید البته همزمان ریسک سبدتان را بالا می برید ولی بسیار حساب شده بوده است. اگر لطف کنید بگویید در طی 14 سالی که در بازار بوده اید اینگونه عمل می کرده اید؟ اگر از خاطرات آموزنده تان هم ما را بی بهره نگذارید ممنون می شوم؟ الگویی هم برای روش معاملاتیتان دارید؟
          درود
          وقت شما هم به خیر
          بابت لطفتون بینهایت سپاسگزارم

راستش در زمینه بورس و خرید و فروش سهام و البته خاطرات من در بورس،حرف برای گفتن بسیاره و میشه براش یک تاپیک جداگانه باز کرد
          ولی متاسفانه در حال حاضر سرم خیلی شلوغه و امکان پرداختن به این موارد رو ندارم

هیچ کسی نمیتونه بگه که من از روز اولی که وارد بورس شدم،همین جوری معامله میکردم و همیشه سود میکردم

اگر دیدین کسی داره این حرفو میزنه،بدونین داره دروغ میگه
          حتی افرادی که در بورس بیش از 40 سال سابقه انجام معامله دارند و به قولی توی این کار استخوان خورد کرده اند،بارها و بارها در این بازار ضرر کرده اند

به قول سعدی : بسیار سفر باید تا پخته شود خامی

بنده هم از این قاعده مستثنا نبودم
          بارها و بارها در این بازار ضرر کردم و ترسی هم از پذیرشش ندارم
          اتفاقا این ضررها و رکب خوردنها بسیار هم برای من آموزنده بوده و ازشون درس گرفتم

بنده الگوی خاصی در معاملاتم ندارم و دوست هم ندارم که الگوی خاصی داشته باشم
          البته با دوستان خودم بحث و تبادل نظر در زمینه سهام مختلف و تحلیل اونها داریم

ولی همیشه در بازار بورس،جوری خرید و فروش میکنم که خودم فکر میکنم درسته و سعی میکنم بهترین گزینه ممکن رو انتخاب کنم
          آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/08/30, 12:20.
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• ehsanksh
            عضو عادی
            • Feb 2013
            • 179

با سلام مجدد و تشکر از راهنمایی خوب شما
            تکمبا رو از قیمت 80 داشتم به نظر تون رو در مورد سهم و حق تقدمش لطف می کنید . ضمنا والبر رو رو قیمت 440 وارد شدم و در ضرر هستم با این شرایط نگهداری یا تعویض رو صلاح می دونید؟
            با تشکر و ارادت

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
              با سلام مجدد و تشکر از راهنمایی خوب شما
              تکمبا رو از قیمت 80 داشتم به نظر تون رو در مورد سهم و حق تقدمش لطف می کنید . ضمنا والبر رو رو قیمت 440 وارد شدم و در ضرر هستم با این شرایط نگهداری یا تعویض رو صلاح می دونید؟
              با تشکر و ارادت
              خواهش میکنم
              نظر من اینه که تمامش رو بفروشین و فاذر بخرید ( با دید حداقل میان مدت)
              (کوروش بزرگ)

نظر

• poya59
                عضو عادی
                • Jan 2012
                • 199

با درودی دگربار
                یه زخمت داشتم . ممکنه از صنایع بورس از هر صنعت چند تا سهم پر پتانسیل
                که در بلند مدت سودی خوبی دارند معرفی کنید.
                ممنون

نظر

• irandow
                  عضو جدید
                  • Aug 2013
                  • 2

با سلام خدمت جناب بهنام
                  بنده حدود 50 درصد سبدم فولاژ هست که به توصیه یکی از دوستان با دید کوتاه مدت خریداری کردم (ورود 462)،ولی ظاهرا فعلا قصد صعود نداره(حالا به اینکه با خبر جنگ افت کرده کاری ندارم)،میشه لطف کنید با این سهم چکار باید بکنم.سهامداری یا تعویض با سهم بهتر از دید شما سرور گرامی

نظر

• farzam468
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 67

درود بر بهنام عزیز نظرتان درباره بازار فردا چیست؟

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط poya59 پست شده است View Post
                      با درودی دگربار
                      یه زخمت داشتم . ممکنه از صنایع بورس از هر صنعت چند تا سهم پر پتانسیل
                      که در بلند مدت سودی خوبی دارند معرفی کنید.
                      ممنون
                      درود
                      اگر تاپیک رو ورق بزنین،هم صنایع پیشرو معرفی شده و هم سهام پرپتانسیل
                      به ویژه در پستهای چند روز گذشته
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

در اصل توسط irandow پست شده است View Post
                        با سلام خدمت جناب بهنام
                        بنده حدود 50 درصد سبدم فولاژ هست که به توصیه یکی از دوستان با دید کوتاه مدت خریداری کردم (ورود 462)،ولی ظاهرا فعلا قصد صعود نداره(حالا به اینکه با خبر جنگ افت کرده کاری ندارم)،میشه لطف کنید با این سهم چکار باید بکنم.سهامداری یا تعویض با سهم بهتر از دید شما سرور گرامی
                        درود

پیشنهاد بنده به شما اینه :

فروش فولاژ و خرید فاذر
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

در اصل توسط farzam468 پست شده است View Post
                          درود بر بهنام عزیز نظرتان درباره بازار فردا چیست؟
                          درود
                          در مورد وضعیت بازار در پستهای پیشین به طور کامل توضیح دادم
                          اگر چند صفحه ای به عقب برگردید،پاسخ رو خواهید یافت
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• zorba
                            ستاره دار(3)
                            • Aug 2013
                            • 3951

بهنام جان نماد شپاس (نفت پاسارگاد ) رو چطور ارزیابی میکنی؟
                            سپاسگزارم
                            زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                              بهنام جان نماد شپاس (نفت پاسارگاد ) رو چطور ارزیابی میکنی؟
                              سپاسگزارم
                              درود
                              البته این شرکت از یک روند رو به رشد سودآوری برخورداره و به احتمال فراوان در بلند مدت،رشد هم خواهد کرد

اما ...

به هیچ عنوان نمیتونیم تاثیر پذیری این سهم از شبندر رو نادیده بگیریم ( با اینکه این سهم پالایشگاهی نیست)

نهایت چیزی که من از گروه پالایشگاهی انتظار دارم،نوسانات مثبت و مقطعیه
                              از شپاس هم انتظار یک حرکت شارپ و قوی ندارم

در مجموع در این شرایط بازار باید سعی کنید به دنبال سهام تاپ و پرپتانسیل باشید

ممکنه که با خرید سهمی مثل شپاس،سود هم کسب کنید
                              اما این سود اندک در گرو از دست دادن سهام آس و گین های بزرگ خواهد بود
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در این تاپیک بارها در مورد سهام آس و لزوم سرمایه گذاری روی این سهم ها و صنایع پیشرو مطلب نوشتم ( انتخاب درست)

حالا میخوام این مورد رو با یک مثال و به شکل ملموس توضیح بدم

خیلی از دوستان با بازی شطرنج آشنایی دارند

توی این بازی، ما باید به دنبال خلق موقعیت و استفاده بهینه از اشتباهات طرف مقابل باشیم

بازی دو اسب یا دو فیل در شطرنج و چگونگی این بازی،اهمیت بسیار زیادی داره

فرض کنید توی بازی موقعیتی برای شما به وجود میاد که میتونین با یه کیش اسب یا فیل،یه سوار از طرف مقابلتون بگیرین

حالا شما دو انتخاب دارین

از یک طرف میتونین فیل طرف رو بزنین

و از طرف دیگه میتونین وزیر طرف رو بزنین

از نظر شما کدوم انتخاب بهتره ؟

مشخصه

شما با زدن وزیر حریف خودتون در بازی شطرنج،اون هم با یک اسب یا فیل،به پیروزی حتمی خواهید رسید

حالا این چه ربطی به سهام و بورس داره ؟

در بازار چهارشنبه،بیشتر سهم ها صف فروش بودند

این شما بودین که میتونستین انتخاب کنین چه سهمی رو بخرین

پس در نتیجه همیشه سعی کنید،جوری انتخاب کنید که در پایان برنده حتمی بازی باشید
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X