کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بهنام جان یک سهم بنام شاملا هست که همیشه +4 هست لااقل از وقتی که من یادمه. این سهم چیه نظرتون راجع بهش چیست؟
درود
شاملا یه سهم ریز هست و وضعیت سودآوری مناسبی داره
با توجه به گزارش آخرش،تعدیلش در گزارش 12 ماهه حتمیست
در مجموع میشه ازش انتظار یک رشد قیمت مناسب در میان مدت و بلند مدت رو داشت
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
درود
در مورد فولای درپستهای پیشین هم گفتم که با توجه به وضعیت بسیارمطلوب سودآوری،حداقل تارگتش 1000 تومن هست که باید در میان مدت بهش برسه
و البته تارگت بلند مدتش،بالای 1000 تومن خواهد بود
با سلام.ممنون ازتون
محض آموزش پرسیدم وگرنه من که فولای خودمو نمیفروشم! همشهریمه خوب!
با سلام
بهنام خان من هم امروز فاذر خریدم 775 تومن هر سهم سوالی که داشتم اینه که در موقعیت فعلی
(تارگت 1200 تومن) این سهم تا چه مبلغی ارزنده هست برای خرید . مثلا اگر هفته بعد بشه 900 تومان
باز هم برای خرید پیشنهاد می کنید؟
ممنون
با سلام
بهنام خان من هم امروز فاذر خریدم 775 تومن هر سهم سوالی که داشتم اینه که در موقعیت فعلی
(تارگت 1200 تومن) این سهم تا چه مبلغی ارزنده هست برای خرید . مثلا اگر هفته بعد بشه 900 تومان
باز هم برای خرید پیشنهاد می کنید؟
ممنون
درود
بنده نگفتم که 1200 تومن،تارگت نهایی سهمه که اگه بود،اصلا امروز نمی خریدم
ولی برای دستیابی به سود بیشتر،باید صبرمون هم بیشتر باشه
از نظر من فاذر 1000 تومنی هم ارزش خرید داره،به شرط اینکه حداقل 6 ماه باهاش سهامداری کنید
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
سود وپترو برای سال مالی منتهی به 93/2/31 ،معادل 108 ریال به ازای هر سهم هست
یعنی اگه قیمتش رو 200 بگیریمفمیشه 10.51 واحد
ولی اصلا مهم نیست
توی سهام این تیپی باید به سود آتی نگاه کرد،نه به سود فعلی
بنابراین پی بر ای هم باید با نگاه به سود آتی سهم باشه
(کوروش بزرگ)
بازم میگم که فاذر پایینی نداره
این صف فروش 510 تایی هم هیچ اهمیتی نداره
بعد از انجام معامله بلوکی،شاهد صفهای خرید میلیونی روی این سهم خواهیم بود
اونوقت همینایی که حالا توی صف فروش هستند،میرن تو صف خرید و به امید عرضه حجم مبنا خواهند بود
متاسفانه این روند صف نشینی و از این شاخه به اون شاخه پریدن سهامداران خرد،همیشه در بورس بوده،هست و خواهد بود
(کوروش بزرگ)
نظر