*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • adelpasand
    عضو عادی
    • Oct 2013
    • 31

سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما آقای بهمن خان
    به نظر شما سدور چه آینده ای داره؟ آیا میشه در کوتاه مدت (1ماه) ازش سود خوبی درآرود یا نه؟ کلا گروه سیمانی رو چطور ارزیابی می کنید؟
    یه سوال دیگه اینکه فکر می کنید جو مثبت شتران تا کی میتونه ادامه داشته باشه؟ (البته بدون در نظر گرفتن امروز !!)

نظر

• چاردیواری
      عضو عادی
      • Oct 2013
      • 265

با سلام وتشکرازصبروحوصله ای که برای پاسخ دادن دارید-آقا بهنام درمعرفی سهم بالا دوتا شرکت سرمایه گذاری راپیشنهاد دادید میخواستم ازنظرحرفه ای علت این حرکت رابدانم.باتشکر

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Post
        با سلام وتشکرازصبروحوصله ای که برای پاسخ دادن دارید-آقا بهنام درمعرفی سهم بالا دوتا شرکت سرمایه گذاری راپیشنهاد دادید میخواستم ازنظرحرفه ای علت این حرکت رابدانم.باتشکر
        درود بر شما
        خواهش میکنم
        راستش متوجه منظور شما نشدم
        من در مورد خبهمن گفتم که بیشتر یک شرکت سرمایه گذاریه تا خودرو سازی

ولی اگر منظورتون به پستهای گذشته هست،نوشتم که غدیر یک سهم بلند مدتیه که باید باهاش سهامداری کرد و البته ریسک پایینی هم نداره

به جز این دو مورد،در پستهای امروز از شرکتهای سرمایه گذاری نامی نیاوردم
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• ashktorab
          عضو عادی
          • Jul 2011
          • 116

با سلام خدمت آقا بهنام عزیز

آیا جابجائی سهام وپارس و فروش آن و خرید پارسان رو تائید میکنید ؟
          با توجه به اینکه وپارس از سهام بانکی است و ریسک سهام بانکی پائین هست و لذا میزان رشد آن هم محدود خواهد بود ولی
          پارسان از گروه سهامهای شیمیائی هست و احتمال رشد بیشتری رو از این سهم برای میان مدت و بلند مدت می شود انتظار داشت؟

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

30 توصیه وارن بافت به جوانان برای سرمایه دار شدن

6 - رایج ترین دلیل پایین بودن قیمت سهام شرکت ها این است: بدبینی عام و خاص به شرکت یا صنعت. قصد داریم تا تجارت را در چنین محیطی انجام دهیم; البته نه به خاطر طرفداری از بدبینی بلکه به دلیل علاقه به چنین قیمت هایی. بدبینی , یکی از دشمنان یک خریدار منطقی است.

7 - بدست آوردن موفقیت در سرمایه گذاری به ضریب هوش بستگی ندارد, پس برای بررسی مباحثی که مردم در طول سرمایه گذاری با ان روبرو می شوند , با ضریب هوشی بالای 25 درصد یا متوسط هم تنها به یک روحیه عالی نیاز دارد.

8 - زمان,دشمن تجارت ضعیف و دوست تجارت قوی است.چنانچه شما 20 الی 25 درصد سود از سرمایه خویش بدست آورید; زمان دوست شماست اما اگر بازده تجارت شما پایین تر بود, زمان دشمن شماست.

9 - دنبال سرمایه گذاری در بزرگترین تجارت های جهان هستم.موفقیت ازآن من است.اگر موقعیت آن برسد,باید جای خود بایستید و منتظر پرتاب به نقطه ای باشید که انرا دوست دارید.ممکن است که بقیه ی رقبا در خواب باشند,در آن هنگام می توانید در راستای هدف خویش راحت گام بردارید.

10 - بازار سهام یک بازی بیسبال و بولینگ نیست; نباید بر همه چیزی چیره شوید. می توانید منتظر پرتاب باشید.مشکل اساسی مربوط به زمانی است که شما مدیر مالی هستید,یعنی زمانی که طرفداران داد می زنند: ((پرتاب کن)) و شما در این هنگام باید محکم و استوار و بدون دخالت احساس,کار خود را انجام دهید.

ادامه دارد ...
            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

در اصل توسط ashktorab پست شده است View Post
              با سلام خدمت آقا بهنام عزیز

آیا جابجائی سهام وپارس و فروش آن و خرید پارسان رو تائید میکنید ؟
              با توجه به اینکه وپارس از سهام بانکی است و ریسک سهام بانکی پائین هست و لذا میزان رشد آن هم محدود خواهد بود ولی
              پارسان از گروه سهامهای شیمیائی هست و احتمال رشد بیشتری رو از این سهم برای میان مدت و بلند مدت می شود انتظار داشت؟
              درود بر شما

با این جابجایی به هیچ وجه موافق نیستم
              درسته که سهام بانکی کم ریسک هستند
              اما میزان رشدشون در بلند مدت بسیار مناسب خواهد بود

یادتون باشه که سهام بانکی یکی از صنایع پیشرو در سال 93 خواهند بود
              (کوروش بزرگ)

نظر

• حس ششم
                عضو عادی
                • Oct 2013
                • 136

سلام وشب بخیر خدمت استادوتشکر ازبابت وقتی که میگذارین
                این شایعه افزایش سرمایه700% پست بانک رو تاچه حد روش حساب کنم؟شرکت در افزایش سرمایه رو صلاح میدونین؟
                1)پست بانک خریدم باقیمت 1050تومنه.(10میلیون تومان).....نظرتون درمورد تعویضش بابانک دی چیه استاد؟
                2)یاخودش رو نگه دارم و میانگین خریدم رو بیارم پایین...؟
                [COLOR=#008000][I][B][SIZE=3][FONT=arial][SIZE=4][FONT=arial black]امیرالمومنین[/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=arial][/FONT][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial]:[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#ff0000][I][B][SIZE=3][FONT=arial]شخص صبور هیچ وقت پیروزی را از دست نخواهد داد اگرچه طول بکشد.[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR]

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط حس ششم پست شده است View Post
                  سلام وشب بخیر خدمت استادوتشکر ازبابت وقتی که میگذارین
                  این شایعه افزایش سرمایه700% پست بانک رو تاچه حد روش حساب کنم؟شرکت در افزایش سرمایه رو صلاح میدونین؟
                  1)پست بانک خریدم باقیمت 1050تومنه.(10میلیون تومان).....نظرتون درمورد تعویضش بابانک دی چیه استاد؟
                  2)یاخودش رو نگه دارم و میانگین خریدم رو بیارم پایین...؟
                  درود
                  شب شما هم به خیر
                  خواهش میکنم
                  بحث افزایش سرمایه سنگین وپست از محل تجدید ارزیابی داراییها،چیز جدیدی نیست
                  راستش اگر بحث خرید سهم بانکی باشه،من وپارس و دی رو پیشنهاد میدم
                  اما تعویض موازدی در یک صنعت،اونهم با توجه به قیمت خرید بالای شما،جالب نیست

این خرید شما،تنها یک راه باقی میذاره و اون هم نگهداری سهم با دیدگاه بلند مدته
                  پس صبور باشید و سهامداری کنید

اما اگر نقدینگی دارین،دوباره وپست نخرید

پیشنهاد من،خرید وپترو یا خبهمن هست
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• چاردیواری
                    عضو عادی
                    • Oct 2013
                    • 265

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                    اخابر،غمارگ،فولاژ،وصنا و شیراز رو بفروشید

از این محل 50% وپترو و 50% خبهمن بخرید
                    -اقابهنام درمورد این تایپیک سوال کردم که باتوجه به اینکه وپترو وخبهمن وخگسترهرسه شرکتهای سرمایه گذاری هستند.این حرکت راازنظر حرفه ای خواستم جویا شوم.باتشکر

نظر

• moein2803
                      عضو عادی
                      • Sep 2013
                      • 51

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                      خب من فکر کردم نقد هستش
                      صدرا که تحت هیچ شرایطی فروشی نیست
                      به فکر فروش فاذر هم حداقل در حال حاضر نباشین

اگر نقدینگی جدید دارین و سبدتون هم به این شکل هست،دو انتخاب باقی میمونه :

وپارس و خبهمن

سعی کنید این دو سهم رو در سبد داشته باشین
                      چناب بهنام، شب بخیر

اگر با توجه به سبد فاذر صدرا وپترو ، سرمایه جدید را روی وپترو وارد کنم و دو سهم خودرویی و بانکی را نخرم آیا تصمیم به غایت اشتباهی خواهد بود؟

نظر

• mir48
                        عضو عادی
                        • May 2011
                        • 179

سلام آقا بهنام. شبت به خیر.
                        میخواستم زحمت بکشید یه تحلیل از فولای بزارید.
                        روند سودآوریش چطوره؟
                        تا کی نگهش دارم.
                        ارادتمندم

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Post
                          -اقابهنام درمورد این تایپیک سوال کردم که باتوجه به اینکه وپترو وخبهمن وخگسترهرسه شرکتهای سرمایه گذاری هستند.این حرکت راازنظر حرفه ای خواستم جویا شوم.باتشکر
                          بله،متوجه شدم
                          البته خبهمن و خگستر شرکتهای سرمایه گذاری نیستند
                          اینها شرکتهای فعال در صنعت خودرو سازی هستند و البته پرتفوی بسیار خوبی هم دارند و از سایر صنایع سود می برند
                          در مورد وپترو هم باید بگم که تمام زیر مجموعه های این شرکت از وضعیت بسیار خوبی در زمینه سودآوری برخوردارند

دلیل انتخاب من اینه که این شرکتها در کنار وضعیت سودآوری بسیار مناسب،از شرکتهای پیشرو در میان مدت و بلند مدت خواهند بود
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

در اصل توسط moein2803 پست شده است View Post
                            چناب بهنام، شب بخیر

اگر با توجه به سبد فاذر صدرا وپترو ، سرمایه جدید را روی وپترو وارد کنم و دو سهم خودرویی و بانکی را نخرم آیا تصمیم به غایت اشتباهی خواهد بود؟
                            شب شما به خیر
                            خیر،دوست عزیز
                            اینکه شما وپترو بخرید حرکت بسیار خوبیه
                            گروه های خودرویی و بانکداری،از گروه های پیشرو در میان مدت و بلند مدت هستند
                            اگر بحث تشکیل سبد و تقسیم سرمایه باشه،باید در تمام صنایع پیشرو سرمایه گذاری کرد
                            ولی این طور نیست که خرید وپترو و نخریدن خبهمن یا وپارس اشتباه باشه
                            شما اگر ریسک پذیر باسید و دیدگاه بلند مدت داشته باشین،خرید وپترو سود بسیار خوبی نصیبتون خواهد کرد
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

در اصل توسط mir48 پست شده است View Post
                              سلام آقا بهنام. شبت به خیر.
                              میخواستم زحمت بکشید یه تحلیل از فولای بزارید.
                              روند سودآوریش چطوره؟
                              تا کی نگهش دارم.
                              ارادتمندم
                              درود بر شما
                              تحلیل بنده روی فولای برمیگرده به چند ماه پیش
                              شما در مورد فولای دو انتخاب دارین

1 - میتونین در قیمتهای نزدیک 1000 تومن از این سهم خارج بشین و یک سهم تاپپ دیگه جایگزین کنید

2 - میتونین با همین سهم سهامداری کنید و دیدگاه بلند مدت داشته باشین

با توجه به وضعیت بسیار عالیه فولای و عملکرد بسیار مناسب این شرکت در بخش سودآوری،من پیشنهاد میکنم که به چشم یک سهم بلند مدتی به فولای نگاه کنید

فولای پتانسیلهای بسیار زیادی داره و در میان مدت و بلند مدت روندش صعودیه
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

30 توصیه وارن بافت به جوانان برای سرمایه دار شدن

11 - چنانچه تمامی تجارت و آینده ی تجاری را بشناسید , به ندرت به این روش روی می آورید. آسیب پذیرترین تجارت , آن است که در آن سرمایه گذاران به امنیت زیادی نیاز مند باشند.

12 - اگر بازارها همیشه موثر باشند , پس من حالا می بایست یک ولگرد کاسه به دست باشم.

13 - قانون شماره 1 هرگز از سرمایه کم نکن. قانون شماره 2 قانون اول را هرگز فراموش نکن.

14 - خرید سهام یک شرکت معمولی با قیمت نسبتا پایین بهتر از خرید یک شرکت متوسط با قیمت بالا است.

15 - در صورت شناخته نشدن ارزش جواهرات , جواهرساز هم شناخته نمی شود .

ادامه دارد ...
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X