کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام آقا بهنام امیدوارم حالتون خوب باشه من 20 م دارم به نظر شما همه رو صدرا بخرم؟
تا آخر سال قیمت این سهمو چند میبینید؟
درود
سپاسگزارم
دوست گرامی
در مورد صدرا،خیلیها از من می پرسند و پاسخ من همواره این بوده که 90% سبدم صدرا و 10% سبدم فاذر هست
ولی این کاری که من انجام دادم،ریسک بسیار زیادی داره و خواب سرمایه به مراتب بالایی برام داشته
به هیچ کسی هم پیشنهاد نمیکنم مثل من خرید و فروش کنه،چون شرایط من با یکی دیگه یکسان نیست و شاید صبر و حوصله ای که من دارم رو کمتر کسی داشته باشه
در ضمن صدرا یک سهم بلند مدتیه و حداقل یک سال صبر میخواد
اگر تصمیمتون برای خرید جدی هست،من حرفی ندارم و موافقم،ولی باید ریسکش رو هم بپذیرید و خیلی صبور باشید
در کنار این موارد شما می تونین کل این 20 تومن رو فاذر بخرید و با همون دید 6 ماهه به یک سود بالا دست پیدا کنید
حالا دیگه تصمیم با شماست
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
باسلام وکسب اجازه از جناب بهنام عزیز
افزایش سرمایه تقریبا نهایی شد فقط یک مورد مانده که درصورت تایید ان افزایش بیشتر هم خواهد شد
درود
خواهش میکنم
اتفاقا نگارش شما در این تاپیک،باعث خوشحالی بنده است
فکر میکنم تا 1200 تومن راهی نمونده
بازار هنوز هم شناخت کافی از فاذر نداره
اما اعلام نهایی افزایش سرمایه به بازار = قفل شدن سهم در صف خرید
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
درود
سپاسگزارم
دوست گرامی
در مورد صدرا،خیلیها از من می پرسند و پاسخ من همواره این بوده که 90% سبدم صدرا و 10% سبدم فاذر هست
ولی این کاری که من انجام دادم،ریسک بسیار زیادی داره و خواب سرمایه به مراتب بالایی برام داشته
به هیچ کسی هم پیشنهاد نمیکنم مثل من خرید و فروش کنه،چون شرایط من با یکی دیگه یکسان نیست و شاید صبر و حوصله ای که من دارم رو کمتر کسی داشته باشه
در ضمن صدرا یک سهم بلند مدتیه و حداقل یک سال صبر میخواد
اگر تصمیمتون برای خرید جدی هست،من حرفی ندارم و موافقم،ولی باید ریسکش رو هم بپذیرید و خیلی صبور باشید
در کنار این موارد شما می تونین کل این 20 تومن رو فاذر بخرید و با همون دید 6 ماهه به یک سود بالا دست پیدا کنید
به حجم و نوع معاملات امروز فاذر توجه کنید،چون پر از نکته های مهمه
با آنالیز دقیق روند معاملاتی سهم،قدرت روند صعودی رو به روشنی احساس خواهید کرد
با سلام خدمت بهنام گرامی
ممکنه پس از پایان معاملات امروز آنالیز فاذر رو از نظر حجم و نوع معاملات توی تاپیک بفرمایید
تا ما هم کمی در مورد تحلیل حجم معاملات از شما یاد بگیریم . خیلی از حجم معاملات شنیده ام
ولی راستش سر در نمیارم و نمی دونم چطور باید آنالیزش کرد
با تشکر
با سلام خدمت بهنام گرامی
ممکنه پس از پایان معاملات امروز آنالیز فاذر رو از نظر حجم و نوع معاملات توی تاپیک بفرمایید
تا ما هم کمی در مورد تحلیل حجم معاملات از شما یاد بگیریم . خیلی از حجم معاملات شنیده ام
ولی راستش سر در نمیارم و نمی دونم چطور باید آنالیزش کرد
با تشکر
درود
به طور حتم این کار رو خواهم کرد
این پست رو نوشتم که خودتون هم نگاهی بهش داشته باشین تا با توضیح من اون نکات قابل لمس و روشن باشه
(کوروش بزرگ)
نظر