با سلام و درود خدمت بهنام عزیز.رانفور در میان مدت جه تارگتی رو خواهد دید؟با سپاس
*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*
Collapse
X
-
سلام به اقا بهنام عزیز
برادر من در مورد افزایش سرمایه فاذر گیج شدم
اینکه بعد از افزایش سرمایه قیمت پایین میاد یعنی چی؟
یعنی بعد از اینکه نماد باز شد این اتفاق میفته , یا زمان میبره
بعد این افزایش سرمایه که به ما میدن چقدره
در اخر که میگین قیمت رو 300 تا 320 می یاد (یعنی از قیمت الان به این قیمت می یاد)
در مورد بصادراتم همین روند هست
پیشاپیش بابت جواب متشکرم
نظر
-
در اصل توسط mosenof پست شده است View Postممنون از راهنمایی،
بر اساس براورد من در مورد بانکی ها یک مقدار ریسک هنوز وجود داره، چون تا پایان امسال به احتمال زیاد تحریم های بانکی و نفت باقی خواهند ماند و فقط تحریم های پتروشیمی و طلا احتمالا حذف میشه.
رانفور 100 درصدر قبول دارم و در مورد بترانس هم می تونم نظر شما را بدونم؟
بنده سهام بانکی رو کم ریسکترین سهام بازار میدونم
در مورد بترانس هم باید بگم که در بلند مدت رشد قیمت شارپی خواهد داشت
اما بترانس نیاز به صبر و سهامداری دارهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط ashktorab پست شده است View Postبا سلام خدمت جناب بهنام عزیز
چندی پیش دو نفر از اساتید بزرگوار بر ارزشمند بودن ثشاهد و امکان افزایش سرمایه 400 درصدی از محل
تجدید ارزیابی دارائی ها و سود 20-30 تومانی راکه در مجمع سالانه که در پایان این ماه مشخص می شود را اعلام کردند.
در اطلاعیه ای که اخیراً از طرف شرکت منتشر شده خبری از بررسی افزایش سرمایه مشاهده نمی شود.
ممکن هست ازتون خواهش کنم نقطه نظرتون رو در مورد این سهم اعلام بفرمائید - متشکرم
ثشاهد یک سهم معمولی هست
درمجموع گروه ساختمانی هم جایی در بین گروه های پیشرو نداره
اگر سهامدار این شرکت هستید،به صنایع برتر و سهام تاپ شیفت کنید
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط 2411604637 پست شده است View Postدرود بر شما آفا بهنام
واقعا نمیدونم چطور از شما بابت ابن همه لصف بی دریغ و دلسوزانتون تشکر کنم،تنها چیزی که براتون دارم دعای خیره . . .
به لطف و راهنمایی شما 40 درصد سبدم رو فاذر خرید کردم،رای دادگاه امروز به نفع پلوله صادر شد،قصد دارم 20 درصد سرمایه ام رو وپترو بگیرم،به نظر شما وپترو تو میان مدت چه تارگتی داره؟!
سبز باشید و برفرار . . .
خواهش میکنم
سپاسگزارم
با خرید وپترو با دید حداقل میان مدت موافقم
تارگت میان مدتی این سهم هم همون طوری که در پستهای گذشته نوشته ام،400 تومن هستشافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط darjazi پست شده است View Postبا سلام و درود خدمت بهنام عزیز.رانفور در میان مدت جه تارگتی رو خواهد دید؟با سپاس
این سهم در میان مدت و بلند مدت رشد خوبی خواهد کرد
انتظار من رشد حداقل 50 درصدی هست
اما نیاز به صبر داره
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط 34728 پست شده است View Postبهنام جان تا كي با بيمه دانا بمونيم من ١٤٥ ورود كردم؟
پیشنهاد من اینه که با توجه به شرایط بازار،تصمیم بگیرین
در حال حاضر،بهترین گزینه،سهامداریهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط apouya پست شده است View Postسلام به اقا بهنام عزیز
برادر من در مورد افزایش سرمایه فاذر گیج شدم
اینکه بعد از افزایش سرمایه قیمت پایین میاد یعنی چی؟
یعنی بعد از اینکه نماد باز شد این اتفاق میفته , یا زمان میبره
بعد این افزایش سرمایه که به ما میدن چقدره
در اخر که میگین قیمت رو 300 تا 320 می یاد (یعنی از قیمت الان به این قیمت می یاد)
در مورد بصادراتم همین روند هست
پیشاپیش بابت جواب متشکرم
خب هر شرکتی وقتی افزایش سرمایه میده،قیمتش افت میکنه
و البته چیز عجیبی هم نیست
اگر شما در حال حاضر 3000 سهم آذراب داشته باشین،بعد از افزایش سرمایه 10000 سهم خواهید داشت
یعنی 233.33% افزایش سرمایه رایگان
شما با خیال راحت سهامداری کنید
در میان مدت و به ویژه بلند مدت،شما برنده هستین
آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/10/13, 08:45.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
با سلام و احترام خدمت آقا بهنام
مي خواستم نظرتان را در خصوص شاملا بدانم متاسفانه بنده خريد سنگين كرده ام و متاسفانه سهم مرتب در حال در جا زدن هست ممنون ميشم راهنماييي كنيد كه سهم را با يك سهم ديگر مثلا شبندر معاوضه كنم يا اينكه باز هم در سهم بمانم ؟[B][COLOR=#0000ff]اگر حس روييدن در تو باشد حتي در كوير هم رشد خواهي كرد "" دكتر شريعتي ""[/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط soroush پست شده است View Postبا سلام
نظرتون رو ذوب چیه؟
با سپاس
در بلند مدت رشد خواهد کرد
اما نیاز به سهامداری داره
فکر میکنم که تارگت 600 تومن در بلند مدت،قابل دستیابی باشهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر