بانک صادرات دارم امروزم یک تکونی خوردش نگه دارم به نظرتون؟؟؟
*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*
Collapse
X
-
در اصل توسط masoudrom پست شده است View Postبانک صادرات دارم امروزم یک تکونی خوردش نگه دارم به نظرتون؟؟؟
بهتون توصیه میکنم که نگش دارینافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postآقا بهنام در مورد ريزش سكه و دلار نظرت چيه؟ به نظرت كفش چنده برميگرده بالا يا نه؟
نظرم همچنان همینه
در اصل توسط behnam پست شده است View Postدر میان مدت هم دلار و هم طلای جهانی،نزولی هستند
به این ترتیب با فرض قیمت 3000 تومنی برای هر دلار و هدف 1000 دلاری برای هر اونس طلا به تارگتهای زیر خواهیم رسید (اعداد رند شده) :
سکه تمام : 711000 تومن
نیم سکه : 358000 تومن
ربع سکه : 181500 تومن
هر گرم طلای 18 عیار : 72500 تومن
اما با فرض قیمت 2500 تومنی برای هر دلار و هدف 1000 دلاری برای هر اونس طلا به تارگتهای زیر خواهیم رسید :
سکه تمام : 593500 تومن
نیم سکه : 299000 تومن
ربع سکه : 152000 تومن
هر گرم طلای 18 عیار : 60500 تومندر اصل توسط behnam پست شده است View Postدر میان مدت کف دلار 2500 تومن و سقفش 3000 تومن خواهد بود
در کل ارزش ریال تا حدی در مقابل سایر ارزها افزایش خواهد یافت
این هم نظر تکمیلی :
دلار در بازه مورد نظر قرار گرفت ( 2950 تومن)
حالا باید کم کم به طرف کف قیمتی خودش یعنی همون 2500 تومن حرکت کنه
چیزی که میشه انتظار داشت اینه که با یه تلورانس کم حدود 2500 فیکس بشهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط poya59 پست شده است View Postبا سلام
بهنام خان ممنون میشم اگر تحلیل حجم معاملات امروز فاذر رو بفرمایید
ممنون
و اما معاملات امروز فاذر ...
اولین مورد حجم بسیار پایین معاملات به نسبتهای گذشته است ( این نوع معاملات در ماههای گذشته با معاملات چندین میلیونی همراه بود و معاملات امروز نشون میده شناور سهم به شدت پایین اومده)
دومین مورد تلورانس بالای سهم در یک روزه
سهم امروز بین 820 تا 870 بازی کرد
سومین مورد حجم اندک معاملات روی قیمتهای منفی و پایین بود
مورد چهارم مربوط میشه به کلوز سهم که با همه این تفاصیل بیش از 2% به نسبت چهارشنبه مثبت خورده ( با توجه به تلورانس بالای قیمت و رفتن سهم به قیمتهای منفی)
مورد پنجم هم افزایش حجم معاملات با افزایش قیمت بود
اگر دقت میکردین هیچ فشاری در طرف عرضه و فروشنده وجود نداشت و برای همین هم کلوز مثبت بود
در طرف مقابل فشار تقاضا و میل سهم به سمت مثبت به طور کامل قابل مشاهده بود
همه اینا نشان دهنده روند مثبت و بسیار پر قدرتی هست که سهم در اون قرار دارهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postبابت یادآوری این مورد از شما سپاسگزارم
و اما معاملات امروز فاذر ...
اولین مورد حجم بسیار پایین معاملات به نسبتهای گذشته است ( این نوع معاملات در ماههای گذشته با معاملات چندین میلیونی همراه بود و معاملات امروز نشون میده شناور سهم به شدت پایین اومده)
دومین مورد تلورانس بالای سهم در یک روزه
سهم امروز بین 820 تا 870 بازی کرد
سومین مورد حجم اندک معاملات روی قیمتهای منفی و پایین بود
مورد چهارم مربوط میشه به کلوز سهم که با همه این تفاصیل بیش از 2% به نسبت چهارشنبه مثبت خورده ( با توجه به تلورانس بالای قیمت و رفتن سهم به قیمتهای منفی)
مورد پنجم هم افزایش حجم معاملات با افزایش قیمت بود
اگر دقت میکردین هیچ فشاری در طرف عرضه و فروشنده وجود نداشت و برای همین هم کلوز مثبت بود
در طرف مقابل فشار تقاضا و میل سهم به سمت مثبت به طور کامل قابل مشاهده بود
همه اینا نشان دهنده روند مثبت و بسیار پر قدرتی هست که سهم در اون قرار داره
میشه کمی در مورد تلورانس فاذر در امروز توضیح بدید و ارتباط اون با مثبت بودن روند سهم
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط poya59 پست شده است View Postبا تشکر از تحلیل حوبتون
میشه کمی در مورد تلورانس فاذر در امروز توضیح بدید و ارتباط اون با مثبت بودن روند سهم
با تشکر
منظورم از تلورانس قیمت بازی سهم در بازه 820 تا 870 بود
نکته مهم اینه که این تلورانس از مثبت به منفی بود
یعنی سهم تا 870 رفت،بعد کم کم کاهش قیمت پیدا کرد تا رسید به 820
اما این چرخش سهم به طرف معاملات منفی با کاهش حجم معاملات همراه بود و همین باعث شد که کلوزش بیش از 2% مثبت باشه
توجه کنید که تایید کننده هر روندی حجم معاملات هست
زمانی میشه به یک روند اتکا کرد که با حجم معاملات در یک جهت و هم راستا باشهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط zohre114 پست شده است View Postدرود بر شما بهنام عزیز
پتروشیمی جم رو فردا بفروشم یا نگه دارم به نظر شما؟
درسته که این سهم در آخر بازار باز هم صف خرید شد
اما با توجه به حجم عرضه امروز،اون هم تنها 2 روز بعد از عرضه اولیه،فکر نمیکنم بشه خیلی روی گرفتن نوسان از این سهم حساب باز کرد
پیشنهاد من اینه که توی مثبت فردا جم رو بفروشید و فاذر بخریدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
-
در اصل توسط حمید89 پست شده است View Postسلام بهنام عزیز نظر شما در مورد بیمه ایها چیه خصوصا" البرز
درود
چند ماه پیش،صنعت بیمه رو به عنوان یکی از صنایع پیشرو معرفی کردم
البرز سهم بسیار خوبیه و با دید بلند مدت سود مناسبی خواهد داد
دلیل اصلی هم افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی داراییهای این شرکت هست
در کنار البرز،پارسیان هم وضعیت سودآوری بسیار مناسبی داره و میتونه گزینه مناسبی برای خرید باشه ( بلند مدت)
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر