کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جا داره از وقتی که در اختیار دیگران میگذارید و سبب خیر و برکت دوستان میشید صمیمانه تشکر کنم.
مواضع و تحلیل های دوراندیشانه شما منو یاد بازی های آلخین میندازه (شطرنج).
به نظرت بین وپترو و بصادر ، هفته دیگه کدوم را بخریم؟ وپترو میدونم خیلی عالیه. اما دیدم وبصادر افزایش سرمایه اش مثل فاذر اومده. نگاه میان مدت به این دو سهم اگه داشته باشیم ، کدوم روترجیح میدی؟ اگه لطف کنی درباره تارگت قیمتی وبصادر تا اخر سال هم نظری بدی ممنون میشم.
سوال بعدی اینکه سهامدارهای بانک پاسارگاد ، خیلی افزایش قیمت هر سهم را تجربه نکردن و به نظر میاد سهم سنگینی باشه از نظر تعداد سهامدار. چنین سهامی بیش تر با افزایش سرمایه و حق تقدم و این جور مسائل به سهامدارها سود میدهند؟
باتشکر
درود
نظر من اینه که هر دو سهم خوب هستند
وبصادر رو زمانی در سبدهای مختلف معرفی کردم که حدود 190 تومن بود و خب حالا یه مقداری گرونتره
اما وبصادر هنوز هم ارزش خریدن رو داره
بستگی به استراتژی خودت داره
میتونی از هر دو سهم بخری و همچنین میتونی تنها یک سهم که وپترو باشه رو انتخاب کنی
تارگت میان مدتی وبصادر به نظر من حدود 400 تومنه ( 6 - 3 ماهه)
وپترو هم در میان مدت همین تارگت رو داره
البته شرایط این دو سهم بسیار متفاوته و هر کدوم برگ آس ویژه خودشون رو دارند
وپاسار هم به نسبت سهم خوبیه
اما من انتخابش نمیکنم
همون طور که گفتم،در صنعت بانکداری دو سهم رو می پسندم
1 - وبصادر
2 - وپارس
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
درود بر بهنام ارجمند بنظر شما گزارش 6 ماهه وپترو و خصدرا چگونه خواهد بود و چه تاثیری بر روند میان مدت سهم می گذارند؟ در مورد خصدرا همینطور که می دانی تحلیلهای مثبت ومنفی زیادی وجود دارد و در این روزها تحلیلهای منفی بسیار زیاد شده.... مثلا سهم به 150 ... 100 می رسد .... وضعیت شرکت بسیار دچار مشکله چوبدار جزو بزرگترین بدهکارهای کشور است و .... خلاصه حسابی دارند توی دل سهامدارهایی که در این چند ماه وارد این سهام ارزشمند شدند را خالی می کنند. اگر لطف کنی درباره روانشناسی روند خصدرا توضیح دهی بسیار ممنون می شوم.
درود بر بهنام ارجمند بنظر شما گزارش 6 ماهه وپترو و خصدرا چگونه خواهد بود و چه تاثیری بر روند میان مدت سهم می گذارند؟ در مورد خصدرا همینطور که می دانی تحلیلهای مثبت ومنفی زیادی وجود دارد و در این روزها تحلیلهای منفی بسیار زیاد شده.... مثلا سهم به 150 ... 100 می رسد .... وضعیت شرکت بسیار دچار مشکله چوبدار جزو بزرگترین بدهکارهای کشور است و .... خلاصه حسابی دارند توی دل سهامدارهایی که در این چند ماه وارد این سهام ارزشمند شدند را خالی می کنند. اگر لطف کنی درباره روانشناسی روند خصدرا توضیح دهی بسیار ممنون می شوم.
درود
سال مالی وپترو 2/31 هستش و تا انتشار گزارش 6 ماهه،زمان زیادی باقیست
اما وپترو سهم بسیار خوبیه و با دید میان مدت و بلند مدت یکی از بهترینهاست
در مورد صدرا هم من به دنبال گزارش 6 ماهه و حتی گزارش 9 ماهه نیستم
در مورد صدرا من به شما یک توصیه دوستانه میکنم
اونم اینه که صبور باشید
اگرم این سهم و معاملاتش به شما استرس وارد میکنه،چند ماهی به طور کل فراموشش کنید
بالاخره شما سهم های دیگری هم دارید و میتونین روی اونها فکر کنید
اینکه یکی میگه صدرا میشه 100 تومن یا 50 تومن،برای من هیچ اهمیتی نداره
یه سری از زیانش دم میزنن و اینکه ارزش خرید نداره و خودشون رو خیلی دانا تصور می کنند ( جالب اینه که بعضی ها هم استاددددددددددد هستند)
منم پاسخم اینه که سهم ما برا ما و تحلیل و نظر شما هم برای خودتون
البته من استاد نیستم،ولی نیازی هم به نظر این اساتیددددددددددد هم ندارم
من صدرای 70 تومنی رو هم دیدم و نه تنها نفروختم،بلکه اضافه هم کردم
بازم میگم که صبور باشید و به خودتون استرس وارد نکنید
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
با سلام خدمت اقا بهنام عزیز
نظر شما در مورد سیمان سپاهان و وتوصا چیه .ممنون میشم اگه نظرتونو بگین
درود
در مورد وتوصا نظر خاصی ندارم و باهاش موافق نیستم
اما سپاها در بلند مدت روندش صعودیه و برای سهامداری گزینه به نسبت خوبیه
گرچه همون طور که در پستهای گذشته هم گفتم،اگر قرار باشه که یک سهم سیمانی رو بخرم،انتخابم سغرب خواهد بود
(کوروش بزرگ)
درود بهنام عزیز هفته قبل یک ریسک خیلی بد کردم که متاسفانه خیلی ضرر کردم فاذر را در 820 رد کردم که در 750 جایگزین کنم که ناگهان رکب بدی خوردم و حسابی داغ فاذر بدلم ماند تازه می فهمم وقتی می گفتی مواظب سهامهاتون باشید منظورت چی بود. الان 30 درصد خصدرا 35 درصد وپترو و 10 درصد وسپه 5 درصد شیران و 20 درصد نقد هستم بنظرت چکار کنم تا جبران اشتباهم در فاذر را جبران کنم ممنون از همه لطفهایتان
درود بهنام عزیز هفته قبل یک ریسک خیلی بد کردم که متاسفانه خیلی ضرر کردم فاذر را در 820 رد کردم که در 750 جایگزین کنم که ناگهان رکب بدی خوردم و حسابی داغ فاذر بدلم ماند تازه می فهمم وقتی می گفتی مواظب سهامهاتون باشید منظورت چی بود. الان 30 درصد خصدرا 35 درصد وپترو و 10 درصد وسپه 5 درصد شیران و 20 درصد نقد هستم بنظرت چکار کنم تا جبران اشتباهم در فاذر را جبران کنم ممنون از همه لطفهایتان
درود
در بازار بورس برای به دست آوردن بعضی از تجربه ها،باید بهای گزافی پرداخت
توصیه میکنم که در آینده از این گونه معاملات به شدت دوری کنید و قدری صبوری به خرج بدین
برای جبران این اشتباه یک راه خوب وجود داره و اون هم اختصاص اون 20% به خرید صدراست
همینجا باید بگم که این کار نه تنها ریسک بالایی داره،بلکه نیاز به صبر و حوصله فراوان و اقدام سنجیده داره ( دید بلند مدت)
این یک پیشنهاد بود
اما در کنارش دو راه یا پیشنهاد دیگر هم وجود داره که به ترتیب اولویت می نویسم
1 - خرید وپترو با دید حداقل میان مدت
2 - خرید وبصادر با دید بلند مدت
با توجه به ریسک پذیری خودتون و شرایطی که دارین،می تونید یکی از راهها رو انتخاب کنید
(کوروش بزرگ)
با سلام
بهنام خان در صورتی که واستون امکان داره بحث آموزش رو در فروم ادامه بدید.
در کل برای شروع بورس چه منابعی رو برای مطالعه توصیه می کنید؟
و در بورس ایران تحلیل تکنیکال جواب می ده یا بنیادی؟
با تشکر فراوان
با سلام
بهنام خان در صورتی که واستون امکان داره بحث آموزش رو در فروم ادامه بدید.
در کل برای شروع بورس چه منابعی رو برای مطالعه توصیه می کنید؟
و در بورس ایران تحلیل تکنیکال جواب می ده یا بنیادی؟
با تشکر فراوان
درود
من یه سری مباحث کلیدی و مهم رو به طور کامل توضیح داده ام
در مورد آشنایی با بورس هم همون طور که در پستهای قبلی گفتم،به دنبال کتاب و جزوه و ... نباشین و الکی پول خرج نکنین
بهترین معلم برای ما خود بازار هست
پیشنهاد من اینه که روند بازار رو دنبال کنید
من هم همیشه نکات مهم رو با مثالهای ملموس توضیح داده ام تا برای دوستان حسابی جا بیوفته که منظور از فلان مطلب چی هست
در بورس ما بیشترین چیزی که پاسخگوی نیاز هستش،روانشناسی بازاره و در مرحله بعد تحلیل بنیادی
البته بنده کتاب تحلیل تکنیکال،نوشته جان مورفی رو هم خوندم و با این نوع تحلیل آشنا هستم و میدونم بر چه اصولی استواره
به شما هم پیشنهاد میکنم که این کتاب رو برای آشنایی بخونین
اما بیشتر باید روند خود بازار رو دنبال کنین و نکات مهم رو در صورت امکان یادداشت کنید تا در آینده کمک کننده باشه
در زمینه روانشناسی بازار من یک کتاب خیلی وقت پیش معرفی کردم و البته مطمئنم که نامش برای بیشتر دوستان آشناست
کتاب چگونه در بورس دو میلیون دلار به دست آوردم،نوشته نیکلاس دارواس
این کتاب به شکل داستانی و بسیار ساده و روان نوشته شده،اما نکات بسیار مهمی داره که با بودن در بازار و تماشای روزانه بازار،اون نکات برای شما ملموس خواهد بود
جا داره از وقتی که در اختیار دیگران میگذارید و سبب خیر و برکت دوستان میشید صمیمانه تشکر کنم.
مواضع و تحلیل های دوراندیشانه شما منو یاد بازی های آلخین میندازه (شطرنج).
خواهش میکنم
بابت لطفتون بینهایت سپاسگزارم
اشاره شما به بازی شطرنج و نام بردن از الکساندر آلخین،بنده رو به یاد موردی انداخت که بد نیست دوستان به اون توجه داشته باشند
بازار بورس و بازی شطرنج،شباهتهای بسیاری به هم دارند
من به دوستان پیشنهاد میکنم که اگر وقت آزاد دارند و شرایطش مهیا هست،با یک حریف خوب و قدر شطرنج بازی کنند
بحث تعریف استراتژی،تغییر استراتژِی،استفاده از موقعیتها،انتخاب بهترین گزینه ممکن،صبور بودن و ...
اینهایی که گفتم چیزهایی هستند که هم در بازار بورس و هم در بازی شطرنج،وجود داره
شما اگر یک شطرنج باز متوسط هم باشید،می تونین در بازار بورس با سرعت بیشتری پیشرفت کنید و خیلی از مفاهیم برای شما قابل درک خواهد بود
سلام اقا بهنام
بین ثشاهد ونفت خعتبار فملی کدوم رو برا شنبه پیش نهاد می کنید یا خود شما نظر بهتری دارید البته به غیر از وپترو که خرید کردمه
ممنون از راهنمایی شما
نظر