*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط محمدسعید پست شده است View Post
    با سلام

آقا بهنام
    روی وپترو هم مثل فاذر مثبت هستی؟
    با فاذر تا حالا 200% سود گرفتم. شیش ماه دیگه همین حرف و درباره وپترو میتونم بزنم.

ممنون از تحلیل های نابتون

یا علی
    درود
    خواهش میکنم
    خب البته فاذر رو برتر از وپترو میدونم

اما ...

وپترو هم سهم کمی نیست و توان بالایی برای رشد قیمت داره

در حال حاضر نظرم اینه که وپترو در میان مدت به تارگت 400 تومنی خواهد رسید ( 6 - 3 ماهه)

اما بلند مدتش متفاوته و خب تارگت هم بالاتره

من ترجیح میدم که پله ای پیش بریم و تحلیلها رو با توجه به شرایط روز سهم،آپدیت کنیم
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• moein2803
      عضو عادی
      • Sep 2013
      • 51

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
      خواهش میکنم

پیشنهاد من اینه :

فاذر رو با دید میان مدت نگه دارین
      صدرا،تاپیکو و وصندوق هم سهم بلند مدتی هستند و نگهشون دارین

شبندر و جم رو بفروشید و وپترو بخرید

جناب بهنام
      ضمن تشکر بابت راهنمایی ارزشمندتون
      تصمیم به تعویض شبندر دارم اما در روند صعودی اون هستم
      می تونم نظرتون رو در مورد زمان این تغییر هم داشته باشم تا بتونم تصمیم سود آور تری بگیرم؟

نظر

• arak_bourse
        کاربر فعال
        • Nov 2010
        • 3802

جناب بهنام عزيز
        مهمترين دلايل بنيادي كه بر سودآوري و ارزش وپترو اثر ميزاره چيه؟
        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
          جناب بهنام عزيز
          مهمترين دلايل بنيادي كه بر سودآوري و ارزش وپترو اثر ميزاره چيه؟
          این موارد رو در پستهای گذشته هم چندین بار نوشته ام

اگر به وضعیت زیر مجموعه های شرکت توجه کنید،تغییرات اساسی بنیادی و مثبت رو به روشنی مشاهده خواهید کرد
          وپترو به طور مستقیم و غیر مستقیم از این زیر مجموعه ها تاثیر می بینه و این مورد باعث افزایش شدید سودآوریش در آینده نزدیک خواهد شد

به نظر من،خاطره وپتروی 1050 تومنی در سال 83،یک بار دیگه زنده خواهد شد ( البته در بلند مدت)
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• MOSTAFAVI
            Banned
            • Jun 2012
            • 5636

بهنام عزیز-با سلام
            نظرتون راجع به ونفت چیه؟

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
              بهنام عزیز-با سلام
              نظرتون راجع به ونفت چیه؟
              درود
              در مورد ونفت نظرم همون چیزی هست که چندین بار در پستهای گذشته نوشته ام
              این شرکت دچار تحولات بنیادی اساسی و مثبت شده و آینده درخشانی در پیش داره
              با دید بلند مدت سهم بسیار ارزنده ای هستش
              (کوروش بزرگ)

نظر

• moein2803
                عضو عادی
                • Sep 2013
                • 51

جناب بهنام
                ضمن تشکر بابت راهنماییتون در ارسال قبل
                تصمیم گرفتم شبندر رو تعویض کنم اما با توجه به رشدی که فعلا داره می تونم راهنماییتون رو در مورد زمان تعویض با وپترو داشته باشم؟

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط aliabfa پست شده است View Post
                  با سلام خدمت دوست عزیزم بهنام
                  در مدت کوتاهی که به عضویت سایت درآمده ام و سوابق پست های قبلی کاربران محترم را مطالعه کرده ام ، بی تردید و بدون اغراق از مطالب شما استفاده زیادی کرده ام و جا داره که از شما تشکر کنم. امیدوارم که همچنان پاینده باشید. در خاتمه می خواست نظرتون رو درباره دو تا سهم پارسان و وبصادر در میان مدت بدونم. ممنون
                  درود
                  بابت لطفتون بینهایت سپاسگزارم
                  هر دو سهم مورد تایید بنده بنده هستند،به ویژه وبصادر که روی خریدش تاکید داشتم
                  اما بهتر می بینم که دیدگاه خودتون رو از میان مدت به بلند مدت تغییر بدین
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

در اصل توسط moein2803 پست شده است View Post
                    جناب بهنام
                    ضمن تشکر بابت راهنماییتون در ارسال قبل
                    تصمیم گرفتم شبندر رو تعویض کنم اما با توجه به رشدی که فعلا داره می تونم راهنماییتون رو در مورد زمان تعویض با وپترو داشته باشم؟
                    دوست گرامی
                    پیشنهاد من اینه که در اولین روز کاری هفته آینده،یعنی شنبه،این کار رو انجام بدین
                    در خرید سهم تاپی مثل وپترو که داره روی منفی معامله میشه،درنگ نکنید
                    اینکه یک هفته یا دو هفته بعدش چی میشه،مهم نیست
                    مهم اینه که شما در میان مدت و بلند مدت،برنده اید

در بازار بورس،هیچ گاه،سودهای بزرگ رو فدای سودهای کوچک نکنید و همیشه،دید حداقل میان مدت داشته باشید
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• farshidn
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 142

با سلام و درود
                      بهنام جان اول به شما و بعد به تمام دوستانی که با اعتماد به حرفهای جنابعالی که خیلی با قاطعیت از فاذر دفاع میکردید، تبریک میگم و امیدوارم ما تازه کارها را همیشه راهنمایی بفرمایید. یه سوال خصوصی داشتم اگه دوست داشتید جواب بدید اگر هم ندید اتفاق خاصی نمیفته فقط از روی کنجکاویه. میخواستم بدونم شغل شما فقط به معامله در بورس خلاصه میشه یا اینکار شغل دوم شماست؟ چون واقعاً خود من چون اینکار در کنار شغل اصلی ام هست بعضی مواقع خیلی بهم استرس وارد میشه طوریکه دو سه ساعتی کلاً از کارم غافل میشم.
                      با تشکر فراوان

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

در اصل توسط farshidn پست شده است View Post
                        با سلام و درود
                        بهنام جان اول به شما و بعد به تمام دوستانی که با اعتماد به حرفهای جنابعالی که خیلی با قاطعیت از فاذر دفاع میکردید، تبریک میگم و امیدوارم ما تازه کارها را همیشه راهنمایی بفرمایید. یه سوال خصوصی داشتم اگه دوست داشتید جواب بدید اگر هم ندید اتفاق خاصی نمیفته فقط از روی کنجکاویه. میخواستم بدونم شغل شما فقط به معامله در بورس خلاصه میشه یا اینکار شغل دوم شماست؟ چون واقعاً خود من چون اینکار در کنار شغل اصلی ام هست بعضی مواقع خیلی بهم استرس وارد میشه طوریکه دو سه ساعتی کلاً از کارم غافل میشم.
                        با تشکر فراوان
                        درود
                        با سپاس از لطف شما

مشکلی نیست و من پاسخ میدم

باید بگم که بورس و خرید و فروش در بورس،تنها کار بنده هست
                        سالهاست که این کار رو انجام میدم و روز به روز به دنبال پیشرفت و بالا بردن سواد تحلیلی خودم هستم

البته کار بورس برای من بسیار لذت بخشه و بیشتر برام به شکل تفریحه تا کار

چیزی که باعث شده علاقه بسیار زیادی به بورس داشته باشم اینه که هیچوقت برام تکراری و خسته کننده نمیشه

در واقع خرید و فروش در بازار بورس همیشه نیاز به فکر و استراتژی جدید داره که باعث میشه برای من جذاب باشه
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• farshidn
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 142

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                          درود
                          با سپاس از لطف شما

مشکلی نیست و من پاسخ میدم

باید بگم که بورس و خرید و فروش در بورس،تنها کار بنده هست
                          سالهاست که این کار رو انجام میدم و روز به روز به دنبال پیشرفت و بالا بردن سواد تحلیلی خودم هستم

البته کار بورس برای من بسیار لذت بخشه و بیشتر برام به شکل تفریحه تا کار

چیزی که باعث شده علاقه بسیار زیادی به بورس داشته باشم اینه که هیچوقت برام تکراری و خسته کننده نمیشه

در واقع خرید و فروش در بازار بورس همیشه نیاز به فکر و استراتژی جدید داره که باعث میشه برای من جذاب باشه

با سلام و صبح بخیر

بهنام جان از اینکه لطف کردید و پاسخ دادید ممنوم

نظر

• arak_bourse
                            کاربر فعال
                            • Nov 2010
                            • 3802

صبحت بخير آقا بهنام
                            آقا سهم بانك تجارت امروز توجه منو به خودش جمع كرده ! سهمي كه صبا بيشترين حجم از اون رو داره و ميگين بيشترن مطالبات رو از دولت داره و از فروش سهام پتروشيمي هم سود خوبي كسب كرده. به نظرت خريد اين سهم تو اين قيمتها چطوره؟
                            تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                              صبحت بخير آقا بهنام
                              آقا سهم بانك تجارت امروز توجه منو به خودش جمع كرده ! سهمي كه صبا بيشترين حجم از اون رو داره و ميگين بيشترن مطالبات رو از دولت داره و از فروش سهام پتروشيمي هم سود خوبي كسب كرده. به نظرت خريد اين سهم تو اين قيمتها چطوره؟
                              صبح به خیر
                              خیلی وقت پیش در مورد لزوم انتخاب و سرمایه گذاری روی یک سهم بانکی،در سبد سهام نوشتم
                              صنعت بانکداری چشم انداز روشنی داره و چیزی که مشخصه اینه که بیشتر سهام بانکی در بلند مدت رشد قیمت خوبی رو تجربه خواهند کرد
                              و البته وتجارت هم سهم خوبی هستش و روندش صعودیه
                              اما اگر بنده بخوام سهم بانکی انتخاب کنم،به ترتیب اولویت به سراغ دو سهم خواهم رفت

1 - وبصادر

2 - وپارس
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• motenaweb
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 226

سلام بهنام جان

به نظرت بین وپترو و بصادر ، هفته دیگه کدوم را بخریم؟ وپترو میدونم خیلی عالیه. اما دیدم وبصادر افزایش سرمایه اش مثل فاذر اومده. نگاه میان مدت به این دو سهم اگه داشته باشیم ، کدوم روترجیح میدی؟ اگه لطف کنی درباره تارگت قیمتی وبصادر تا اخر سال هم نظری بدی ممنون میشم.
                                سوال بعدی اینکه سهامدارهای بانک پاسارگاد ، خیلی افزایش قیمت هر سهم را تجربه نکردن و به نظر میاد سهم سنگینی باشه از نظر تعداد سهامدار. چنین سهامی بیش تر با افزایش سرمایه و حق تقدم و این جور مسائل به سهامدارها سود میدهند؟
                                باتشکر

نظر

در حال کار...
                                X