*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
    سلام بهنام عزیز
    راجع به سهم شیراز بررسی زیادی کردم و برای بلند مدت و دید نه ماهه شاید تا هشتاد درصد رشد کند .آیا با نظر من موافقید؟
    با تشکر و سپاس
    درود
    شیراز سهم خوبیه و بلند مدت هم رشد خوبی خواهد کرد
    اما با 80% موافق نیستم و رشد کمتری رو انتظار دارم
    در ضمن،اگر قصد سرمایه گذاری در این گروه رو دارین،شیران بخرید و در یک زمان چند ماهه از یک گین حداقل 50 درصدی بهره مند شوید
    تارگت حداقلی شیران تا پایان سال 5000 تومن هست
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط حميد ١٠٠٠ پست شده است View Post
      سلام استاد.
      من تا هفته گذشته وبصادر داشتم اما با يك اشتباه اين سهم را با وانصار تعويض كردم حال ممنون ميشوم اگر لطف كرده و راهنمايي فرماييد كه آيا وانصار را نگه داري كنم و يا با ضرر تعويض كنم.
      ضمنا با توجه به توقيف سرمايه شركت سمند ايرانيان من شنيده سهام آذراب هم توقيف خواهد شد.
      آيا اين مطلب صحت دارد؟ و آيا برروي قيمت فاذر اثر دارد؟
      بازهم ممنون و سپاسگذار
      درود
      به نظر من اگر قصد تعویض دارین،باید وانصار رو در روند مثبت با یک سهم تاپ مثل وپترو تعویض کنید

با وبصادر بسیار موافقم
      ولی این تعویض مجدد از جانب شما،میشه ضرر روی ضرر و خب به هیچ عنوان جالب نیست
      بدترین کار در بورس،از این شاخه به اون شاخه پریدن هست

در مورد فاذر و سهم تعاونی ایران خودرو هم در این تاپیک و هم در تاپیک فاذر به طور کامل توضیح دادم

این مورد و بلوکه شدن داراییهای تعاونی ایران خودرو در بورس،برای سهامداران فاذر هیچ مشکلی ایجاد نخواهد کرد
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط poya59 پست شده است View Post
        فرمودید دلار 2500 تومان خواهد شد در این صورت فکر کنم شرکت های صادرات محور با مشکل مواجه
        خواهند شد خصوصا پتروشیمی ها با کاهش زیادی مواجه خواهند شد نظر شما چیه؟
        ممنون
        خیر
        هیچ گونه مشکلی به وجود نخواهد آمد
        بیشتر شرکتهای صادراتی که از نوسانات نرخ ارز،تاثیر می گیرند،نرخ دلار رو در بودجه سال جاری خودشون،2500 تومن گرفته اند
        این در حالی هست که حدود 7 ماه از سال 92 سپری شده و میانگین فروش این شرکتها در این 7 ماه خیلی بالاتر از نرخ بودجه 2500 تومنی هست
        این مورد باعث میشه که بیشتر این شرکتها در گزارشهای آتی خودشون حتی با تعدیل مثبت و افزایش سودآوری مواجه بشوند

ضمن اینکه بنده فکر میکنم که کاهش قیمت دلار،حداقل چند ماه زمان خواهد برد و تاثیرش به سال 93 منتقل خواهد شد

انتظار بنده اینه که بعضی از شرکتهای صادراتی در سال آینده به نسبت امسال با کاهش در سود هر سهم خودشون مواجه بشوند،یا حداقل سودشون با امسال،فرق چندانی نداشته باشه
        (کوروش بزرگ)

نظر

• e.hamedi
          ستاره دار(13)
          • Jun 2012
          • 379

سلام بر بهنام عزیز و عرض تشکر و خسته نباشید بابت تحلیل و جوابگویی درخور.

در ابتدا یک پیشنهاد داشتم بدین مضمون که در گذشته شما گزارشهای مالی بعضی از شرکت ها را مورد بررسی قرار می دادید که بسیار ارزنده بود، پیشنهاد بنده ادامه روند قبلی است.

با توجه به پیشنهاد وپترو ، چارتی از آن را ارایه می دهم تا نظر دوستان چه باشد ...
          وپترو داخل مثلثی قرار گرفته که برای رشد شارپ باید از مثلث خارج شود ، دوستان انتظار اینکه از فردا هر روز سهم +4 بخورد نباید داشته باشند

اما با نگاهی به تایم ماهیانه سهم در جای مناسبی قرار گرفته هرچند که ممکن است کمی درجا بزند ولی هدف اولیه حوالی 300 و بلند مدت تا 600 قابلیت رشد دارد...

موفق باشید.

نظر

• yadman
            عضو عادی
            • Jun 2013
            • 37

با احترام
            از نظر مشورتیتون برای ایجاد یک سبد 500 م.ت برای سود متناسب با ریسک بالا با محدوده زمانی تا پایان سال ویا حتی تا خرداد 93 متهی تنونم استفاده کنم؟
            از نوسان گیری چند ماه گذشته نتیجه نگرفتم

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

در اصل توسط e.hamedi پست شده است View Post
              سلام بر بهنام عزیز و عرض تشکر و خسته نباشید بابت تحلیل و جوابگویی درخور.

در ابتدا یک پیشنهاد داشتم بدین مضمون که در گذشته شما گزارشهای مالی بعضی از شرکت ها را مورد بررسی قرار می دادید که بسیار ارزنده بود، پیشنهاد بنده ادامه روند قبلی است.

با توجه به پیشنهاد وپترو ، چارتی از آن را ارایه می دهم تا نظر دوستان چه باشد ...
              وپترو داخل مثلثی قرار گرفته که برای رشد شارپ باید از مثلث خارج شود ، دوستان انتظار اینکه از فردا هر روز سهم +4 بخورد نباید داشته باشند

اما با نگاهی به تایم ماهیانه سهم در جای مناسبی قرار گرفته هرچند که ممکن است کمی درجا بزند ولی هدف اولیه حوالی 300 و بلند مدت تا 600 قابلیت رشد دارد...

موفق باشید.
              درود بر شما
              بابت لطفتون بینهایت سپاسگزارم

راستش به نسبت گذشته،تاپیک خیلی شلوغ تر شده و تعداد پرسشها خیلی بالاتر رفته
              مجبورم برای اینکه پرسشها بدون پاسخ نمونه،به شکل خلاصه و چکیده به اصل تحلیل اشاره کنم
              البته تحلیلها از همون دقت گذشته برخوردارند و حتی بنده سعی میکنم تحلیلهای بهتری بنویسم

به همین دلیل هست که بنده ناخواسته،تغییر رویه دادم
              اما سعی میکنم روی بعضی سهم های خاص،انرژی به مراتب بیشتری بذارم تا خواسته شما و سایر دوستان هم تامین بشه

در مورد وپترو هم باید عرض کنم که به طور کامل هم نظریم
              سهم در یک روند خسته کننده و البته خنثی قرار داره

مشابه همین روند رو روی فاذر 400 تومنی و مپنای 300 تومنی داشتیم که در یک بازه مشخص بازی میکردند
              ولی سرانجام رشد شارپ اونها آغاز شد و البته همچنان ادامه خواهد داشت

وپترو هم همین حالت رو داره و یک رشد شارپ و سریع در انتظارشه
              فقط باید قدری صبر و حوصله به خرج بدیم تا این روند خسته کننده تموم بشه و سهم شروع به رشد کنه
              آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/10/04, 21:51.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• Arash007
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 541

درود بر شما آقا بهنام نظرتون درباره رتاپ چیه؟

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط yadman پست شده است View Post
                  با احترام
                  از نظر مشورتیتون برای ایجاد یک سبد 500 م.ت برای سود متناسب با ریسک بالا با محدوده زمانی تا پایان سال ویا حتی تا خرداد 93 متهی تنونم استفاده کنم؟
                  از نوسان گیری چند ماه گذشته نتیجه نگرفتم
                  دوست گرامی
                  شما رو خوب به خاطر دارم
                  شما خیلی علاقه مند به نوسانگیری بودین و من هم گفتم با نوسانگیری مخالفم

اما در مورد تشکیل سبد،من چند نکته رو باید بگم

1 - نمیخوام بگم 500 تومن خیلی پوله،ولی من اگه باشم با حرف یک نفر این قدر پول رو سرمایه گذاری نمیکنم

2 - بازار دو سر داره،سو و ضرر

آیا ریسک خرید با این حجم سرمایه رو خودتون می پذیرید ؟

3 - تشکیل یک سبد سهام اصولی،نیاز به حداقل یک سال زمان داره

4 - من تنها میتونم چند سهم بزرگ که با این حجم سرمایه هم خوانی داشته باشه بهتون معرفی کنم

5 - قبول ریسک بالا با 500 تومن سرمایه،یک اشتباه بزرگه و بنده به هیچ عنوان به شما پیشنهاد سرمایه گذاری در سهام پر ریسک رو نخواهم کرد
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

در اصل توسط Arash007 پست شده است View Post
                    درود بر شما آقا بهنام نظرتون درباره رتاپ چیه؟
                    درود
                    برای بلند مدت سهم خوبیه

اما ...

اگر قصد انتخاب یک سهم از صنعت آی تی رو دارین،پیشنهاد من رانفور هست ( با دید حداقل میان مدت)
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• yadman
                      عضو عادی
                      • Jun 2013
                      • 37

با احترام

اعتقاد به فاذر شما را نپذیرفتم چون سایرین فاذر را پر ریسک می دانستند الان متوجه شدم نگاه شما درست بود

تعبیر بنده از ریسک بالا همان نگاه اعتقادی شما به فاذر ویا صدرا است

اگر با این نگاه که عرض کردم روی 6 سهم بدون نوسان گیری با بازه یکساله بخواهم وارد شوم کدام نمادها را پیشنهاد دلری؟
                      هدف یکساله انها را حدودا چقدر می دانی؟

حافظه شما را تحسین می کنم

در نوسان گیری چند ماهه همانطور که به صراحت بنده را نهی کردی لیکن عمل نکردم زیان نکردم سود هم بردم اما مطابق انتظار نبود

به هر حال مشورت مجدد روی 6 سهم می خواستم

متشکرم

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

با احترام

اعتقاد به فاذر شما را نپذیرفتم چون سایرین فاذر را پر ریسک می دانستند الان متوجه شدم نگاه شما درست بود

تعبیر بنده از ریسک بالا همان نگاه اعتقادی شما به فاذر ویا صدرا است

اگر با این نگاه که عرض کردم روی 6 سهم بدون نوسان گیری با بازه یکساله بخواهم وارد شوم کدام نمادها را پیشنهاد دلری؟
                        هدف یکساله انها را حدودا چقدر می دانی؟

حافظه شما را تحسین می کنم

در نوسان گیری چند ماهه همانطور که به صراحت بنده را نهی کردی لیکن عمل نکردم زیان نکردم سود هم بردم اما مطابق انتظار نبود

به هر حال مشورت مجدد روی 6 سهم می خواستم

متشکرم
                        بسیار خب ...
                        پس با توجه به نکاتی که نوشتم،یه سبد معرفی میکنم

پیشنهاد من اینه :

وبصادر : 20%

رمپنا : 20%

اخابر : 20%

تاپیکو : 20%

وسپه : 10%

وپارس : 10%
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• poya59
                          عضو عادی
                          • Jan 2012
                          • 199

با اجازه حاج بهنام من هم یک توصیه دارم به دوستی که گفت 500 میلیون داره
                          شما تمام پولت رو وارد بورس نکن . یک سبد از سهام ، مسکن و اوراق مشارکت یا سپرده
                          بانکی تشکیل بده . بخش بورس رو طبق تحلیل اقا بهنام و بخش مسکن رو هم با بررسی
                          و مشورت و بخش بدون ریسک رو هم که می تونی روز شمار 20 درصد بگیری
                          تا نظر بقیه دوستان چی باشه
                          موفق باشید

نظر

• yadman
                            عضو عادی
                            • Jun 2013
                            • 37

با احترام
                            از لطف شما سپاسگزارم
                            1- پست های قبلی را دیدم می تونم استدلال شما را بر عدم معرفی وپترو بدانم فقط سوال است و کنجکاوی جهت اموزش بیشتر و شناخت بیشتر بورس وریزه کاری هایش
                            2- هدف قیمتی ای نمادها را در بازه یکساله حدودا چگونه می دانی وچقدر بازده حدودی برای ان می اندیشی؟
                            3- با نگاه پیشبینی شما از ارزش دلار در سه ماهه اول سال 1393 نمادهای 6 گانه معرفی شدند؟
                            همانطور که عرض کردم سوالاتم را با عرض نهایت تواضع دلیل بر اموزش بیشتر بنده از فردی بدانید که فکر می کنم قریب 15 سال است بورس را تجربه کرده است

متشکرم

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

با احترام
                              از لطف شما سپاسگزارم
                              1- پست های قبلی را دیدم می تونم استدلال شما را بر عدم معرفی وپترو بدانم فقط سوال است و کنجکاوی جهت اموزش بیشتر و شناخت بیشتر بورس وریزه کاری هایش
                              2- هدف قیمتی ای نمادها را در بازه یکساله حدودا چگونه می دانی وچقدر بازده حدودی برای ان می اندیشی؟
                              3- با نگاه پیشبینی شما از ارزش دلار در سه ماهه اول سال 1393 نمادهای 6 گانه معرفی شدند؟
                              همانطور که عرض کردم سوالاتم را با عرض نهایت تواضع دلیل بر اموزش بیشتر بنده از فردی بدانید که فکر می کنم قریب 15 سال است بورس را تجربه کرده است

متشکرم
                              دوست گرامی
                              با هر سرمایه ای،نمیشه وارد هر سهمی شد

بین ریسک،بازده و میزان سرمایه گذاری باید توازن برقرار باشه

سهامی که معرفی کردم،همگی سهام کم ریسک و بزرگی هستند

شما اگر واقعا قصد سرمایه گذاری با این مبلغ رو داشته باشین،تا پایان تابستان 93 به بازدهی حداقل 50 درصدی دست خواهید یافت

اگر 2% رو هم فاکتور بگیریم به سود خالص 48 درصدی خواهیم رسید که میشه 240 تومن

به بیان ساده تر یعنی ماهی 20 تومن سود خالص

با این میزان سود میشه یک دستگاه BMW 328i 2014 خرید
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• farshidn
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 142

با سلام و شب بخیر بهنام جان

تصمیم دارم جم رو به وپترو تبدیل کنم اما چون تو منفی معامله میشه خیلی با سلیقه من سازگار نیست نمیدونم چی کار کنم میترسم وپترو شاید از دستم بره. نظر شما چیه؟

با تشکر

نظر

در حال کار...
                                X