*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 2411604637
    عضو عادی
    • Aug 2013
    • 30

درود بر شما آقا بهنام
    سهم وسپه رو حدود دو ماهه که دارم،به نظرتون کار درستیه که با یکی از سهام های وبصادر یا وپترو تعویضش کنم؟!
    سبز باشید و برقرار!!!!

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط masmas_m2008 پست شده است View Post
      آقا بهنام خسته نباشید
      صبح پارسان رو دادم که وپترو بگیرم، افتادم توی صف و خلاصه اینکه نشد.
      انشاالله فردا میرم برای خرید وبصادر، یا اگر اوضاع خوب باشه برای خرید وپترو.
      مقداری هم شپدیس دارم که با همین اوضاع میخوام جابجاش کنم.
      راهنمایی جنابعالی برام موجب امتنان است.
      سپاسگزارم
      همیشه ابتدا بخرید و بعد بفروشید

پیشنهاد من اینه که صف نشین نباشید و وبصادر رو بخرید

در مورد شپدیس هم باید بگم که برای بلند مدت سهم خوبیه
      اما اگر قصد تعویض دارین،شپدیس رو با رانفور تعویض کنید

زمانی با خرید وپترو موافقم که حداقل متعادل باشه،نه صف خرید
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط 2411604637 پست شده است View Post
        درود بر شما آقا بهنام
        سهم وسپه رو حدود دو ماهه که دارم،به نظرتون کار درستیه که با یکی از سهام های وبصادر یا وپترو تعویضش کنم؟!
        سبز باشید و برقرار!!!!
        درود
        وسپه یک سهم بلند مدتیه و من تارگتش رو در بلند مدت،400 تومن می بینم
        اما تعویضش با وپترو یا وبصادر هم میتونه حرکت خوبی باشه

فقط باز هم تاکید میکنم که برای خرید،در صف خرید قرار نگیرید
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط ramin-rad پست شده است View Post
          بهنام جان...از نظر پتانسیل سود دهی میان مدت هم این دو سهم رو عین هم میبینی؟یا یکیشون برتری داره نسبت به دیگری؟
          دوست گرامی

وبصادر،یک سهم سنگینه و وپترو خیلی کوچکتره
          مشخصه که وپترو چابک تر از وبصادر هست و میتونه با سرعت بیشتری رشد کنه

اما وبصادر هم برگ افزایش آس سرمایه از تجدید ارزیابی داراییها رو در دست داره

این دو سهم تفاوتهای اساسی با هم دارند،به ویژه تفاوت در پتانسیلهای موجود

شباهت این دو سهم،چشم انداز بسیار روشن و انتظار رشد شارپ قیمت در میان مدت و بلند مدت هستش

به هر جهت،من بهتر می بینم که در صورت امکان،هر دو سهم رو در سبد داشته باشین
          (کوروش بزرگ)

نظر

• ahmad_sh110
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 61

بهنام جووون در مورد ونفت نظرت چیه؟

نظر

• Ardavan
              عضو عادی
              • May 2013
              • 32

با درود بر شما

بنده هم امروز مقدار کمی پول دستم آمد که وبصادر خریدم.

اگر وبصادر 2.66 برابر شود و قیمتش هم به همین نسبت کم شود در کل چه سودی می کنیم؟ در مورد فاذر قراردادهای بیشتر و بزرگتر می بنده و سود شرکت افزایش پیدا می کنه ولی اگر لطف کنید در مورد تاثیر این افزایش سرمایه بر سود بانک صادرات توضیح بفرمایید ممنون میشم.

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

در اصل توسط ahmad_sh110 پست شده است View Post
                بهنام جووون در مورد ونفت نظرت چیه؟
                در مورد این سهم در پستهای گذشته نوشته ام
                اگر تاپیک رو ورق بزنی،پاسخ رو خواهی یافت
                (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط Ardavan پست شده است View Post
                  با درود بر شما

بنده هم امروز مقدار کمی پول دستم آمد که وبصادر خریدم.

اگر وبصادر 2.66 برابر شود و قیمتش هم به همین نسبت کم شود در کل چه سودی می کنیم؟ در مورد فاذر قراردادهای بیشتر و بزرگتر می بنده و سود شرکت افزایش پیدا می کنه ولی اگر لطف کنید در مورد تاثیر این افزایش سرمایه بر سود بانک صادرات توضیح بفرمایید ممنون میشم.
                  درود
                  خرید خوبی انجام دادین

اما در مورد پرسش شما ...

افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی داراییها در مجموع باعث اصلاح ساختار مالی،بالارفتن level،عملکرد بهتر و در نهایت رشد سودآوری میشه

در مورد وبصادر،این فاکتور باعث میشه که این بانک به بزرگترین بانک و البته بزرگترین شرکت بورسی تبدیل بشه
                  این ارتقا رتبه در بلند مدت،مزایای زیادی رو برای این بانک به ارمغان خواهد آورد

پایه و اساس کار در صنعت بانکداری بر روی ارایه خدمات قرار داره
                  با اصلاح ساختار مالی،این روند ارایه خدمات بهبود خواهد یافت

بهبود ارایه خدمات در کنار ارتقا رتبه،سبب گسترش روز افزون فعالیتها و در نتیجه افزایش سودآوری خواهد شد

من سعی کردم خیلی خلاصه بنویسم و به نکات کلیدی و مهم اشاره کردم
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• poya59
                    عضو عادی
                    • Jan 2012
                    • 199

با سلام خدمت بهنام عزیز
                    ابتدا تشکر می کنم که با صبر و حوصله به سوالات ما پاسخ می دهید
                    دوستان بدون مطالعه پاسخ های قبلی سوال تکراری زیاد می پرسند .
                    یک پیشنهادی داشتم به نظرم در صورتی که شما وبلاگی رو ایجاد کنید
                    کار بسیار آسان تر و بازدهی بیشتری خواهد داشت . مشکل سوالات تکراری
                    هم به راحتی با وبلاگ حل خواهد شد .
                    باتشکر فراوان

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط poya59 پست شده است View Post
                      با سلام خدمت بهنام عزیز
                      ابتدا تشکر می کنم که با صبر و حوصله به سوالات ما پاسخ می دهید
                      دوستان بدون مطالعه پاسخ های قبلی سوال تکراری زیاد می پرسند .
                      یک پیشنهادی داشتم به نظرم در صورتی که شما وبلاگی رو ایجاد کنید
                      کار بسیار آسان تر و بازدهی بیشتری خواهد داشت . مشکل سوالات تکراری
                      هم به راحتی با وبلاگ حل خواهد شد .
                      باتشکر فراوان
                      درود
                      خواهش میکنم،نظر لطف شماست

راستش چیزی که باعث میشه من بنویسم،محیط دوستانه ای هست که اینجا وجود داره
                      به خاظر همین هم هست که تنها در اینجا می نویسم و علاقه ای به نگارش در جاهای دیگه ندارم
                      زدن وبلاگ هم مشکلات خاص خودش رو داره

از روز نخستی که این تاپیک رو باز کردم،هدفم این بود که در کنار هم بتونیم سود کنیم

من خیلی مایلم که سایر دوستان هم در این تاپیک مشارکت داشته باشند

البته به شرط اینکه هدف،ارایه تحلیل و بیان مباحث منطقی باشه و از تبلیغ سهم خودداری بشه
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• poya59
                        عضو عادی
                        • Jan 2012
                        • 199

با درودی دوباره
                        به هر شکل تصمیم با شماست . ولی فکر نمی کنم وبلاگ مشکلی داشته باشه
                        من یک وبلاگی در مورد اموزش اکسس دارم . وبلاگ در بلاگفاست . بلاگفا بسیار
                        پیشرفته و ساده می باشد . خیلی راضی هستم و راحت . حالا امتحان کنید شاید
                        نظرتون تغییر کرد . کمک هم خواستید با کمال میل در خدمتتون هستم .
                        موفق باشید

نظر

• amir.r
                          ستاره دار(3)
                          • Apr 2013
                          • 613

تاثیرپذیری سودآوری از فرایند تجدید ارزیابی دارایی ها

درود درود

با اجازه آقا بهنام گل
                          مزایای افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی داریی ها
                          که در مورد فاذر صدق میکنه :

اطلاعات حسابداری درباره وضعیت مالی و عملکرد مالی واحدهای اقتصادی نقش مهمی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی دارد و هرچه این اطلاعات از کیفیت بهتری برخوردار باشد آگاهی لازم برای اتخاذ تصمیمات بهتر افزایش می‌یابد و هر چه تصمیمات اتخاذ شده بهینه و کارآمد باشد اثربخشی واحد اقتصادی بهبود یافته و به اهداف سازمان که همانا سودآوری بیشتر است منجر خواهد شد.
                          اگرچه در نگاه اول این موضوع بصورت کیفی بوده و غیرقابل محاسبه و اندازه‌گیری به نظر می‌آید لیکن با توجه به مزایای زیر که برای تجدید ارزیابی دارائی ها توسط صاحب‌نظران متصور شده می توان آن را به صورت کمی بیان کرد و تاثیرات آن بر سودآوری شرکت را به اثبات رساند:

1)واقعی‌تر شدن بهای تمام شده محصولات تولیدی و سودآوری آن.

2)تقویت منابع مالی شرکت.

3)بکارگیری سیاست متوازن در تقسیم سود.

4)افزایش نسبت مالکانه در صورت‌های مالی و افزایش مالکیت سهامداران فعلی.

5)کاهش نرخ سود مورد انتظار اعتبار دهندگان شرکت به دلیل کاهش ریسک اعتباری و افزایش رتبه اعتباری سهامداران.

6)نشان دادن قیمت بازار دارائیها که از تاریخ تحصیل قیمت آنها به طور قابل ملاحظه‌ای افزایش یافته است.

7)امکان دریافت تسهیلات بیشتر از بانکها یا مؤسسات تأمین مالی با وثیقه‌گذاری دارائی‌های ثابت ضمن اینکه ارزش گذاری مناسب دارائی های ثابت میتواند به امکان دریافت مبلغ تسهیلات بیشتر کمک کند.

بنابراین مطمئناً افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارائیها مزایای بسیاری داشته که این مهم در سالهای اخیر مدنظر صاحب‌نظران و سیاست‌گذاران کلان کشور قرار گرفته و بجهت کمک و مساعدت به واحدهای اقتصادی بخصوص واحدهای تولید در قانون بودجه سالهای 90 و 91 لحاظ شده است.
                          آخرین ویرایش توسط amir.r؛ 2013/10/05, 16:42.
                          با کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

در اصل توسط poya59 پست شده است View Post
                            با درودی دوباره
                            به هر شکل تصمیم با شماست . ولی فکر نمی کنم وبلاگ مشکلی داشته باشه
                            من یک وبلاگی در مورد اموزش اکسس دارم . وبلاگ در بلاگفاست . بلاگفا بسیار
                            پیشرفته و ساده می باشد . خیلی راضی هستم و راحت . حالا امتحان کنید شاید
                            نظرتون تغییر کرد . کمک هم خواستید با کمال میل در خدمتتون هستم .
                            موفق باشید
                            ایجاد وبلاگ کار سختی نیست
                            اشاره من به سایر مسایل و حرف و سخنهایی هست که خواسته یا ناخواسته،بعدش به وجود میاد

شاید من خیلی سخت گیر هستم

ولی ترجیح من اینه که در همین تاپیک کار خودم رو ادامه بدم
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• poya59
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 199

موفق و پیروز باشید

نظر

• Arash007
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 541

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                                درود
                                خواهش میکنم،نظر لطف شماست

راستش چیزی که باعث میشه من بنویسم،محیط دوستانه ای هست که اینجا وجود داره
                                به خاظر همین هم هست که تنها در اینجا می نویسم و علاقه ای به نگارش در جاهای دیگه ندارم
                                زدن وبلاگ هم مشکلات خاص خودش رو داره

از روز نخستی که این تاپیک رو باز کردم،هدفم این بود که در کنار هم بتونیم سود کنیم

من خیلی مایلم که سایر دوستان هم در این تاپیک مشارکت داشته باشند

البته به شرط اینکه هدف،ارایه تحلیل و بیان مباحث منطقی باشه و از تبلیغ سهم خودداری بشه
                                خیلی آقایی.سپاس

نظر

در حال کار...
                                X