*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • yadman
    عضو عادی
    • Jun 2013
    • 37

با احترام
    بهنام عزیز
    پیش یینی شما برای قابل معامله شدن سهام مربوط به افزایش سرمایه فاذر چه مدت است؟
    نظر

• alieslamian
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 95

با درود

میخواستم نظرتون رو در خصوص جایگزینی فباهنر و وبملت به سهام پالایشی مثل شبندر بدونم.
      [SIZE=3][COLOR=#0000cd]ما زنده برآنیم که آرام [B]نگیریم موجیم [/B]که آسودگی ما عدم ماست[/COLOR][/SIZE]

نظر

• Nikooravesh
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 282

ببخشيد شما به غيراز فآذر و بصادرات سهام ديگه اي نمي شناسيد استاد بياببين وسپه واتي شيران كگاز وبانك چه رشدي مي كنند تو هفته بعد از بانكيها هم وسينا وپست بنيادي قوي دارند
        فآذر هم خوبه چون فولاي سهام دارشه من هم فولاي تو سبدم دارم ببخشيد اگه اينجا تبليغ كردم موفق باشيد.:)

نظر

• aliabfa
          عضو عادی
          • Sep 2013
          • 147

سفر خوش بگذره ، منتظر حضور مجدد تان هستم. پاینده باشید

نظر

• arad700
            ستاره دار (1)
            • Jul 2013
            • 3238

با سلام
            سبد من شامل فولای حفاری شپدیس دلر و ونفت هست از راهنماییتون متشکرم
            Honesty is the best policy

نظر

• narsis78
              عضو عادی
              • May 2013
              • 57

با سلام وشب خوش
              دوست عزیز خسته نباشید ممنون از راهنمایی تان همیشه سلامت وکامروا باشید

نظر

• darjazi
                عضو عادی
                • Oct 2013
                • 22

با سلام و شب بخیر.سفر خوش بگذره.

نظر

• fun_9990
                  عضو جدید
                  • Dec 2012
                  • 17

اقا بهنام ببینید من درست حرف های شما رو متوجه شدم یا نه
                  بعد از اینکه سهم باز شد روند اون صعودی خواهد بود تا قابل معامله شدن سهام حاصل از افزایش سرمایه پس از اون منفی
                  اما اگه درست گفته باشم سهام حاصل از افزایش سرمایه کی قابل معامله میشه ؟ ضمنا منظور شما از سهام حاصل از افزایش سرمایه همون "فاذرح" میشه ؟
                  بنابراین منظور شما از "بچه سهم " قائدتا بشه فاذرح
                  و ایا استراتژی میان مدتی که گفتین یعنی همون فاذر و بلند مدت همون فاذرح !
                  درست گفتم ؟
                  سپاسگذارم

نظر

• ehsanksh
                    عضو عادی
                    • Feb 2013
                    • 179

شاد و ‍‍‍سلامت باشید

نظر

• هم بازی
                      عضو عادی
                      • Aug 2013
                      • 55

در اصل توسط Nikooravesh پست شده است View Post
                      ببخشيد شما به غيراز فآذر و بصادرات سهام ديگه اي نمي شناسيد استاد بياببين وسپه واتي شيران كگاز وبانك چه رشدي مي كنند تو هفته بعد از بانكيها هم وسينا وپست بنيادي قوي دارند
                      فآذر هم خوبه چون فولاي سهام دارشه من هم فولاي تو سبدم دارم ببخشيد اگه اينجا تبليغ كردم موفق باشيد.:)
                      دوست گرامی
                      خاطرم هست که بهنام عزیز تعدادی از سهمهای شمارو در وقت مناسب خودش تایید کردن اما چیزی که همیشه به اون اشاره میکنن خرید بهترین سهمهاست (که الیته از دید ایشون و استراتژی خاصشون که برای من جالبه و آموزنده)، از شما هم میخوام اگر دوست دارید سهمی را معرفی کنید لطفا اشاره ای به برگهای برنده سهم بکنید( که سهمهای خوب کم نیستند توی بازار ولی چه بهتر که بهترینها انتخاب شود) ،اتفاقا خیلی خوبه که اینجا مقایسه ای هم انجام میشه و این بهترین نوع تبلیغ خواهد بود.
                      موفق باشید.

نظر

• Mehdi1400
                        ستاره دار(19)
                        • Jul 2013
                        • 2939

در اصل توسط هم بازی پست شده است View Post
                        دوست گرامی
                        خاطرم هست که بهنام عزیز تعدادی از سهمهای شمارو در وقت مناسب خودش تایید کردن اما چیزی که همیشه به اون اشاره میکنن خرید بهترین سهمهاست (که الیته از دید ایشون و استراتژی خاصشون که برای من جالبه و آموزنده)، از شما هم میخوام اگر دوست دارید سهمی را معرفی کنید لطفا اشاره ای به برگهای برنده سهم بکنید( که سهمهای خوب کم نیستند توی بازار ولی چه بهتر که بهترینها انتخاب شود) ،اتفاقا خیلی خوبه که اینجا مقایسه ای هم انجام میشه و این بهترین نوع تبلیغ خواهد بود.
                        موفق باشید.

Nikooravesh عزیز سلام
                        من هم با دوست خوبمون "هم بازی" موافقم.
                        آقا بهنام از نظر من اشراف جامعی بر انبوهی از سهام های با ارزش بازار داره
                        و با ارائه تحلیل، سهم خوب رو ارائه میده
                        و از تو اون خوبها، خصدرا - فاذر – وبصادر و وپترو رو تاکید ویژه میکنه.
                        شما برای رشد سهم‌های اشاره شده چه تحلیل ارائه میدهید؟
                        در ضمن اگر موافقید پایان سال و شهریور سال آینده سهم های شما و سهم های ارائه شده از طرف بهنام رو تو همین پست بالا بیاریم و ببینیم حق با کیه؟ اگر موافقید اعلام کنید. بنده خودم اینکار رو میکنم.
                        فاذر: 8383
                        وبصادر: 2247

کگاز: 7141
                        وبانک: 5869
                        وسینا: 1896
                        وپست: 9419
                        فولای: 6512

نظر

• meysam4950
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 117

آقا بهنام چندین دفعه عرض کردن که سهام آس رو معرفی میکنند سهام دیگه هم رشد خودشون رو دارن اما بستگی داره شما چقدر سود از سهمتون بخواید

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

خوب شد من دو روز رفتم تا شما هم بتونی 4 تا سهم اینجا تبلیغ کنی
                            موقعی که برای وسپه تارگت 400 تومنی و سود حداقل 100 تومنی،تعیین کردم،شما کجا بودی ؟

موقعی که پیشنهاد به خرید واتی 405 تومنی از صف فروش داشتم،شما کجا بودی ؟

موقعی که نوشتم شیران تا پایان گزارش 12 ماهه،حداقل 1050 تومن میسازه و تارگت حداقلیش 5000 تومنه،شما کجا بودی ؟

من فولای رو وقتی زیر 300 بود،تحلیل کردم و براش تارگت 600 تومنی دادم
                            قبل از بسته شدنش هم مرتب گفتم،بخرید و تارگت حداقلی 1000 براش تعیین کردم

وبانک هم یکی از چندین و چند سهمی بوده که در سبد سهام معرفی شده

من خیلی وقته دارم میگم که سهم بانکی بخرید

حالا شما تازه از راه رسیدی و داری به من درس میدی که چی خوبه و چی بده ؟

میخوای تک تک پستها و تحلیلها رو بالا بیارم

کنور

کگل

کروی

ومعادن

حتاید

شاراک

رانفور

صدرا

فاراک

مپنا

وپترو

کهمدا

شمواد

ولصنم

ولغدر

پارسیان

وپارس

اینایی که نام بردم،بهش میگن سهم در مورد همه هم کم و زیاد نوشتم

شما شاید دوست داشته باشی که سهم رو مثل سیب زمینی و پیاز درهم بخری و بریزی توی زنبیل

ولی من سهام خوب رو گلچین میکنم

حرف برای گفتن زیاده

ولی من نه وقتش رو دارم و نه حوصله اش رو
                            آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/10/12, 00:38.
                            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• meisam_em
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 2124

سلام خوبی خوش گذشت؟
                              گزارش افزایش سرمایه صادرات رودیدی؟ حالا فکر میکنی کی و چه قیمتی باز بشه؟
                              كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                                سلام خوبی خوش گذشت؟
                                گزارش افزایش سرمایه صادرات رودیدی؟ حالا فکر میکنی کی و چه قیمتی باز بشه؟
                                درود
                                سپاسگزارم
                                من تازه رسیدم و پاسخ تمام پرسشها رو فردا می نویسم
                                ولی اون یه پست لازم بود که پاسخش همین امشب نوشته بشه
                                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X