کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بهنام خان جزوه مدیریت سرمایه رو مطالع کردید
ممنون میشم اگر نظرتون رو بفرمایید
راستش دوست عزیز
خیلی سرم شلوغه
صبح تا ظهر که مشغول بازارم
بقیه وقت رو هم که اینجا در خدمتم دوستان هستم ( چه در تاپیک و چه در پیام خصوصی )
بعدش این چند وقته مشغول معاملات شخصی هم هستم ( برای خودم و دوستانم )
سعی میکنم در اولین فرصت مطالعه کنم
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
درود... بهنام جان مایلی یه خورده درمورد عرضه شرمان صحبت کنیم؟! حجم عرضه خیلی کمه و ضمن اینکه فرابورسیه با این شناور کم صعود زیادی میتونه داشته باشه... نظری برای قیمتش و روند سودآوریش نداری؟!
ما خدمت شما ارادت داریم بهنام خان
راستی شما چرا کلاس اموزشی برگزار نمی کنید ؟
ما تازه واردها به شدت به تجربه و دانش افرادی مثل شما نیازمندیم
شما لطف دارین
سپاسگزارم
راستش من خودم از افرادی هستم که با این کلاسهای آموزشی 100% مخالفم
بورس یک چیز ثابت و از پیش نوشته شده،مثل کتابهای درسی نیست که من بخوام اون رو به دیگران آموزش بدم
بهترین معلم برای ما خود بازار هست
حتی من هم باید بازار رو دنبال کنم و از بازار درس بگیرم
توی بورس حتی اگر وارن بافت هم باشین،باز باید روز به روز به فکر پیشرفت و آپدیت کردن خودتون باشید
کسی که خودش توی بورس آپدیت نکنه،باخته
این مهم هم امکان پذیر نیست،جز اینکه شما خود بازار رو دنبال کنید و روندها رو مورد تحلیل و بررسی قرار بدین
نکات مهم و ارزشمندی که در بازار هست و شما می تونین اون رو از نزدیک لمس کنید،در هیچ کتاب و جزوه و کلاسی نیست
یک سری مفاهیم پایه ای وجود داره که خیلی از ما بلد نیستیم
مثل حجم مبنا ، روشهای افزایش سرمایه ، حق تقدم
تحلیل صورت های مالی ، روشهای تشکیل سبد سهام ، مدیریت سرمایه
روشهای تقسیم سود ، تحلیل تکنیکال ،و....................
به نظرم این موارد رو باید از طریق آموزش فرا گرفت با ازمون و خطا هم زمانبر
و هم زیان زیادی رو به ما وارد خواهد ساخت
من و امثال من حاضریم هزینه کنیم تا بعدا میلیونی زیان نبینیم
به نظرم بررسی روند و بازار بعد از فراگرفتن اصول بازار است
درود... بهنام جان مایلی یه خورده درمورد عرضه شرمان صحبت کنیم؟! حجم عرضه خیلی کمه و ضمن اینکه فرابورسیه با این شناور کم صعود زیادی میتونه داشته باشه... نظری برای قیمتش و روند سودآوریش نداری؟!
درود
راستش مهمترین مورد قیمت سهمه و این سهم هنوز قیمت نخورده
آخرین گزارشی هم که داده مربوط میشه به عملکرد 12 ماهه سال 91 که میتونم بگم به نسبت دوره 12 ماه سال 90،افتضاح بوده
افزایش نسبت بهای تمام شده به فروش
کاهش 41 درصدی سود ناخالص
کاهش 75 درصدی سود عملیاتی
و در نهایت کاهش 81 درصدی سود هر سهم
راستش با این گزارش،من این سهم رو مفت هم نمیخرم
ضمن اینکه به نظر من سهام پالایشگاهی ارزش خرید ندارند
نمیگم دیگه رشد نمی کنند
ولی وقتی سهامی مثل فاذر و وپترو و مپنا و رانفور و سهام بانکی هست،به سهام پالایشگاهی فکر هم نکنید
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
درود
راستش مهمترین مورد قیمت سهمه و این سهم هنوز قیمت نخورده
آخرین گزارشی هم که داده مربوط میشه به عملکرد 12 ماهه سال 91 که میتونم بگم به نسبت دوره 12 ماه سال 90،افتضاح بوده
افزایش نسبت بهای تمام شده به فروش
کاهش 41 درصدی سود ناخالص
کاهش 75 درصدی سود عملیاتی
و در نهایت کاهش 81 درصدی سود هر سهم
راستش با این گزارش،من این سهم رو مفت هم نمیخرم
ضمن اینکه به نظر من سهام پالایشگاهی ارزش خرید ندارند
نمیگم دیگه رشد نمی کنند
ولی وقتی سهامی مثل فاذر و وپترو و مپنا و رانفور و سهام بانکی هست،به سهام پالایشگاهی فکر هم نکنید
من خودم پالایش ندارم ولی رشد یه ماهه شاوان واقعا آه از نهاد آدم بلند میکنه! /:.mellowsmiley.:/ بگذریم!! سال 91 پایشگاه ها قابل مقایسه با سال جاری نیست, همونجور که تغییرات باور نکردنی توی سود دیگر پالایشی ها بوقوع پیوست... چون عرضه کم هست و با درنظر گرفتن سودی بیشتر از سود 90 ( که 600 بوده) قیمت های 4000 تومن و 5000 تومن میاد توی ذهنم!
من خودم پالایش ندارم ولی رشد یه ماهه شاوان واقعا آه از نهاد آدم بلند میکنه! /:.mellowsmiley.:/ بگذریم!! سال 91 پایشگاه ها قابل مقایسه با سال جاری نیست, همونجور که تغییرات باور نکردنی توی سود دیگر پالایشی ها بوقوع پیوست... چون عرضه کم هست و با درنظر گرفتن سودی بیشتر از سود 90 ( که 600 بوده) قیمت های 4000 تومن و 5000 تومن میاد توی ذهنم!
شما همین فردا با دید میان مدت فاذر بخرید و با دید بلند مدت هم صدرا
یه بررسی 6 ماهه و یه بررسی 12 ماهه انجام خواهیم داد ( یعنی یک سال صبر میکنیم)
بعد اگر یک سهم پالایشگاهی تونست حتی نصف اینها هم رشد کنه،من میپذیرم که روی سهام پالایشگاهی اشتباه کردم
(کوروش بزرگ)
سلام
می خواستم لطف کنید نظرتونو راجب سبدم بگید
به ترتیب درصد و میانگین خرید را نوشتم
فاذر (23% - 8732 - دیروز و امروز تا دیدم صفش ریخت اضافه کردم )
کگل (10%-10864 - البته قبلا 190 تومان سود پخش کرده)
شدوص (10% - 13495)
شکربن (8% - 5264)
شپدیس (9% - 20096)
مداران ( 7% - 5064 - قبل افزایش سرمایه خریدم با در نظر گرفتن حق تقدمش الان حدود 14 درصد تو سودم)
وپترو (8% - 2308)
صدرا (3%-3069 - بیشتر بود اما انقدر اومد پایین قیمتش تا شد 3 درصد سبدم)
22% هم نقدم
راستش 4 ماه بیشتر نیست که وارد بورس شدم و در حال مطالعه و یادگیری هستم
ممنون که تجربیاتتون را در اختیار ما قرار می دین
الان و در شرایط حال وپترو مناسبتره یا فاذر ؟ کدومشون میتونند در زمان کوتاهتری بازدهی خوبی داشته باشند؟ فاذر کی برای افزایش سرمایه بسته میشه؟
ببخشید سوال زیاد پرسیدم
الان و در شرایط حال وپترو مناسبتره یا فاذر ؟ کدومشون میتونند در زمان کوتاهتری بازدهی خوبی داشته باشند؟ فاذر کی برای افزایش سرمایه بسته میشه؟
ببخشید سوال زیاد پرسیدم
خواهش میکنم به نظر من فاذر بهتره
فاذر نمادش فردا متوقف میشه
ولی وپترو هم پتانسیلهای ویژه خودش رو داره
(کوروش بزرگ)
نظر