*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mostafa90
    عضو فعال
    • May 2013
    • 136

آقا بهنام نظرتون در مورد سبدم که شامل افرا، واتی، بنیروح، دالبرح و دانا هست، چیه؟ البته سهام دیگه ای هم دارم که بسته اند.
    کدومش رو بفروشم برای فاذر؟ اصلا نیاز هست؟
    ممنون از پاسخگویی تون

نظر

• vatovato
      عضو عادی
      • Aug 2013
      • 57

بهنام جان سلام. امروز وبصادر متوقف شد منم رفتم تو مجمع.اما دلم می خواد یه نگاهی به وپارس بندازی و خرید حقوقی رو ببینی.فقط جمع کرده اونم تو چند روز متوالی.بنظرم یه خبری تو وپارس هست.همه هم به ارزندگیش شک نداشتن .فکر می کنم گزارش مناسبی می خواد بده بیرون.
      نظرتون چیه

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
        بهنام جان عرض سلام و خسته نباشین
        اگر فرصت داشتی نظرت رو درباره پترو شیمی شیراز میخواستم بدونم
        ویه راهنمایی:
        امروز 52 میل خرید گروهی انجام شدو بالای یک میل خرید حقوقی و هم صف فروش به خودش دیده و هم صف خرید
        برداشتت از این چیه؟
        سپاس
        درود
        پتروشیمی شیراز یک سهم بلند مدتی هستش و در بلند مدت رشد خواهد کرد
        در ضمن وقتی سهمی از منفی کامل به سمت مثبت کامل حرکت میکنه،معنیش یک نوسان حداقل چند درصدی در چند روز آینده هست

با همه این شرایط،من فکر میکنم گزینه های به مراتب بهتری از شیراز برای خرید وجود داره
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• poya59
          عضو عادی
          • Jan 2012
          • 199

با سلام
          با خبر ذیل آیا امکان خرید و فروش سهام صدرا و سهامی مانند صدرا از طریق انلاین وجود خواهد داشت؟

راه اندازي سامانه جديد معاملات بازار پايه توافقي فرابورس ايرا: ن كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ با توجه به راه اندازي سامانه جديد معاملات بازار پايه توافقي فرابورس ايران از روز يكشنبه مورخ 21/07/1392، ثبت معاملات سهام و حق تقدم سهام شركتهاي درج شده در بازار پايه توافقي فرابورس ايران، از تاريخ مذكور و مطابق با پيام ناظر بازار قابل انجام خواهد بود.

ممنون

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط Ali zahedi پست شده است View Post
            كساوه به زودى براى تعديل ميبنده و بعد از تعديل ١٦٠٠ به بالا باز خواهد شد . بهترين گزارش گروه كاشى را كساوه داره .دوستان سهامدار تا 10 روز آينده حداقل ٢٥ درصد سهم بازدهى داره و از فروش سهم اجتناب كنيدم
            دیگه نمیدونم چه جوری بگم که پست تبلیغاتی نزنین

البته شما فوق تخصص کپی پیست یک پست در تاپیکهای مختلف هستی
            ندید میتونم بگم که این پست رو حداقل توی 5 تا تاپیک کپی پیست کردی
            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• poya59
              عضو عادی
              • Jan 2012
              • 199

با سلام
              با خبر ذیل آیا امکان خرید و فروش سهام صدرا و سهامی مانند صدرا از طریق انلاین وجود خواهد داشت؟

راه اندازي سامانه جديد معاملات بازار پايه توافقي فرابورس ايرا: ن كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ با توجه به راه اندازي سامانه جديد معاملات بازار پايه توافقي فرابورس ايران از روز يكشنبه مورخ 21/07/1392، ثبت معاملات سهام و حق تقدم سهام شركتهاي درج شده در بازار پايه توافقي فرابورس ايران، از تاريخ مذكور و مطابق با پيام ناظر بازار قابل انجام خواهد بود.

ممنون

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

در اصل توسط مهدی999 پست شده است View Post
                جناب بهنام سلام و عرض ارادت
                همچنان تشکر دارم بابت راهنمائیهای بدون منتتان به دوستان.سئوالی داشتم واینکه بعد از مجمع فاذر با دامنه نوسان محدود باز میشود یا بطور عادی واینکه در چنین شرایطی که شرکتی افزایش سرمایه میدهد میتواند همراه با تعدیل هم باز شود خصوصا فاذر؟با تشکر
                درود
                خواهش میکنم،شما لطف دارین

بله،امکانش هست
                در مورد فاذر باید بگم که پارسال که سودش رو تحلیل کردمفبه سود حداقل 122 تومنی برای سال 93 رسیدم و البته در حال حاضر اعتقاد دارم که همین سود 122 تومنی هم برای امسال کم هست
                ولی اگر همین سود رو هم بگیریم،میشه 3 برابر سود که در حال حاضر داره

نظر من اینه که فاذر یک گزارش 6 ماهه عالی خواهد داد و با یک قیمت خوب باز خواهد شد
                در ضمن اینم بگم که سهم بدون دامنه نوسان باز میشه
                با این سهم سهامداری کنید
                (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط beraket پست شده است View Post
                  با سلام خدمت استاد عزیز بهنام
                  من چند روزی هست که مطالب شما را دنبال میکنم و تازه وارد بورس و معاملات آن شده ام آشنایی با این تاپیک را به فال نیک میگیرم و از شما بابت راهنمایی هایتان کمال تشکر را دارم. مستدام باشید
                  درود
                  خواهش میکنم
                  بابت لطفتون سپاسگزارم

شاد باشید
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

در اصل توسط masmas_m2008 پست شده است View Post
                    آقا بهنام خیلی کارت درسته. من حالا حالا ها شاگردتم.
                    یه پیشنهاد: این مطالب مهم رو که باید سرلوحه اطلاعات خودمون قرار بدیم، در یه تاپیک جدا بذارید. به خصوص اونایی که طیف آموزشی داره.
                    بازم متشکرم، آرزوی توفیق برای شما دارم.
                    سپاسگزارم
                    شما لطف دارین
                    راستش ایجاد یک تاپیک جداگانه باعث گسستگی مطالب و کاهش کیفیت کار میشه
                    اگر مطلب مهمی باشه و احساس کنم که برای دوستان مفید هست،به طور حتم به صورت ساده و روان خواهم نوشت

پیروز باشید
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                      بهنام عزیز سلام الان چند روزه که سهامم (بجز ونفت )یا منفی هستند یا حرکت مثبت بسیار کم دارند هرچند من یک سهام دار بلند مدت هستم ولی راستش دارم نگران می شم
                      درود
                      سبدتون رو به صورت کامل معرفی کنید تا یه بررسی کلی داشته باشیم
                      البته منفی بودن هیچ سهمی،دلیلی برای بد بودنش نیست
                      مهم پتانسیل موجود در هر سهم هست
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

در اصل توسط mrz12345 پست شده است View Post
                        آقا بهنام نظرتون در مورد سبدم که شامل افرا، واتی، بنیروح، دالبرح و دانا هست، چیه؟ البته سهام دیگه ای هم دارم که بسته اند.
                        کدومش رو بفروشم برای فاذر؟ اصلا نیاز هست؟
                        ممنون از پاسخگویی تون

پیشنهاد من اینه :

واتی و دانا رو نگه دارین

بقیه رو بفروشین و تمامش رو فاذر بخرید ( با دید حداقل میان مدت)
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

در اصل توسط vatovato پست شده است View Post
                          بهنام جان سلام. امروز وبصادر متوقف شد منم رفتم تو مجمع.اما دلم می خواد یه نگاهی به وپارس بندازی و خرید حقوقی رو ببینی.فقط جمع کرده اونم تو چند روز متوالی.بنظرم یه خبری تو وپارس هست.همه هم به ارزندگیش شک نداشتن .فکر می کنم گزارش مناسبی می خواد بده بیرون.
                          نظرتون چیه
                          درود
                          چند وقت پیش که توصیه به خرید سهام بانکی کردم،دو سهم بانکی رو در سبدهای مختلف معرفی کردم
                          یکی وبصادر بود و دیگری وپارس

این سهم یه افزایش سرمایه از محل سود انباشته داره
                          در ضمن وضعیت سودآوریش هم بسیار مطلوبه
                          با توجه به چشم انداز مثبت صنعت بانکداری،وپارس سهمی مناسب با دید میان مدت و بلند مدت هست
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• مجتبی
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 514

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                            البته منفی بودن هیچ سهمی،دلیلی برای بد بودنش نیست
                            مهم پتانسیل موجود در هر سهم هست
                            کاملا موافق این جمله هستم. سهام های خوب دیگه ای هستند که آقای بهنام معرفی نکرده. مثل فخوز، کبافق، لابسا و... . مسئله ای که هست قیمت ورود به سهم هم مهمه. چون کلی از سود در ورود مناسب به سهمه
                            تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
                            https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

در اصل توسط poya59 پست شده است View Post
                              با سلام

ممنون
                              درود
                              این بازار همون طور که از نامش هم پیداست به صورت توافقی هست و نوسان قیمت نداره
                              یعنی شما فرم درخواست خرید یا فروش رو به کارگزار میدین
                              بعد درخواستها خرید و فروش با هم تجمیع میشه و روی قیمتی که توافق میشه و بیشترین درخواستها وجود داره،معامله صورت میگیره

در واقع این بازار یک سطح از بازار پایه پایین تر هست
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط مجتبی پست شده است View Post
                                کاملا موافق این جمله هستم. سهام های خوب دیگه ای هستند که آقای بهنام معرفی نکرده. مثل فخوز، کبافق، لابسا و... . مسئله ای که هست قیمت ورود به سهم هم مهمه. چون کلی از سود در ورود مناسب به سهمه
                                دوست گرامی
                                اگر بنا به معرفی سهم خوب باشه،همین حالا میشه بیش از 30 سهم معرفی کرد

من همیشه سهم تاپ معرفی میکنم
                                سهام خوب زیاد هستند
                                ولی سهام تاپ یا آس انگشت شمار هستند
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X