در اصل توسط behnam پست شده است
View Post
*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*
Collapse
X
-
-
جناب بهنام خیلی خرسندم از اینکه میتوانم بدون دغدغه در مورد بازار سهام از کسی مشورت بگیرم که سالهای سال در این بازار تجربه کسب کرده و بدون هیچ چشمداشتی این تجربیات را دراختیار دیگران قرار میده.خصوصا در مورد روانشناسی بازار که باید اعتراف کنم در مورد پیشنهادات خریدتون بهترین زمان را انتخاب میکنید.یادم نرفته زمستان سال پیش چقدر بر خرید مپنای زیر دویست تومانی تاکید داشتید و یا در ابتدای سای تاکید بر خرید فاذر و صدرا.سهامهائی که پس از رشد شارپ تازه مورد توجه بازار و کارشناسای بورس قرار گرفت و حالا تاکید بر خرید وپترو و چند سهم دیگه.
یکی از دوستان در مورد سبد سهام خود دوست داشت نظر جنابعالی را هم بدونه که شامل وساپا ولصنم و رتاپ که در خصوص وساپا و ولصنم نظرش صبر تا ارائه گزارشهاست در خصوص رتاپ هم با دید کوتاه مدت خرید کرده.حال با این تفاسیر نظر شما را هم خواستاره.در اصل توسط behnam پست شده است View Postدرود
در اولین فرصت با وپترو تعوضش کنین
در میان مدت و بلند مدت به سود قابل توجهی دست خواهید یافت
تنها باید صبور باشید[FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]
نظر
-
در اصل توسط barca.omid پست شده است View Postدر میان مدت جای هیچ نگرانی نیست ولی اگر این قضیه درست باشه قکر کنم فرصت خوبی رو برای نوسان گیری از دست دادیم!
همچین چیزی خیلی بعید هست
ثبت شدن افزایش سرمایه،زمان میبره
شرکت در افزایش سرمایه به طور کامل درست بوده
در ضمن گزارش 6 ماهه رو فراموش نکنیدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط مهدی999 پست شده است View Postجناب بهنام خیلی خرسندم از اینکه میتوانم بدون دغدغه در مورد بازار سهام از کسی مشورت بگیرم که سالهای سال در این بازار تجربه کسب کرده و بدون هیچ چشمداشتی این تجربیات را دراختیار دیگران قرار میده.خصوصا در مورد روانشناسی بازار که باید اعتراف کنم در مورد پیشنهادات خریدتون بهترین زمان را انتخاب میکنید.یادم نرفته زمستان سال پیش چقدر بر خرید مپنای زیر دویست تومانی تاکید داشتید و یا در ابتدای سای تاکید بر خرید فاذر و صدرا.سهامهائی که پس از رشد شارپ تازه مورد توجه بازار و کارشناسای بورس قرار گرفت و حالا تاکید بر خرید وپترو و چند سهم دیگه.
یکی از دوستان در مورد سبد سهام خود دوست داشت نظر جنابعالی را هم بدونه که شامل وساپا ولصنم و رتاپ که در خصوص وساپا و ولصنم نظرش صبر تا ارائه گزارشهاست در خصوص رتاپ هم با دید کوتاه مدت خرید کرده.حال با این تفاسیر نظر شما را هم خواستاره.
بابت لطفتون،بینهایت سپاسگزارم
وپترو همون راهی رو میره که روزی مپنا و فاذر رفتند ( البته بحث رشد شارپ قیمت هست)
برای دوست شما دو پیشنهاد دارم
1 - تعویض هر سه سهم با وپترو ( پر ریسک)
2 - تعویض وساپا و رتاپ با وپترو و نگهداری ولصنم با دید بلند مدت ( با ریسک متعادل)
در ضمن خرید وپترو در هر حالتی باید با نگاه حداقل میان مدت باشهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط aliabfa پست شده است View Postبا سلام و تشكر از راهنماييهاي ارزنده شما ، بعد از مدتها نوسان گيري بازار خوشبختانه از طريق فروش يك قطعه زمين حدود صد تومن به دستم رسيده و با توجه به مجموعه تحليلها و نقطه نظرات شما و ساير دوستان و بررسي سهمها تصميم گرفتم با ديد ميان مدت حداقل 9 ماهه نسبت به تشكيل سبد خريد با سهام وپترو، وپارس ،پارسيان و رانفور اقدام كنم ، ميخواستم ضمن اخذ نظر شما سوال كنم كه درصد هريك از اين سهام رو توي سبدم به چه نحو در نظر بگيرم. با تشكر مجددو پاينده باشيد.
خواهش میکنم
زمان انتظار رو به 12 ماه تغییر میدم و بر این اساس یک سبد سهام به این شکل به شما پیشنهاد میکنم
میان مدت ( 6- 3 ماهه) :
1 - وپترو 25%
2 - رانفور 15%
بلند مدت ( 12-6 ماهه) :
3 - وپترو 20%
4 - خصدرا 20% ( با دید حداقل یک ساله)
5 - وپارس 20%
در ضمن این رو هم اضافه کنم که امکان داره گاهی وقتها ترتیب چینش سبد و زمان انتظار نیاز به تغییر داشته باشهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط ali-79 پست شده است View Postاين حاج بهنام يه زماني گير دادن به فاذر و بردنش بالا
اين دفعه نوبت وپترو هستش . صبوري با تحليل هاي بهنام سود آوره
من فقط سعی میکنم سهام پرپتانسیلی که دارن مفت معامله میشن رو معرفی کنم
وپترو هم با توجه به پتانسیلی که داره،در میان مدت و بلند مدت یک رشد قیمت شارپ خواهد داشتافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postسلام استاد
منتظر خبرهای خوب مجمع فاذر هستیم......
افزایش سرمایه 233.33 درصدی تصویب شد
به شخصه منتظر یک گزارش 6 ماهه مناسب،همراه با تعدیل مثبت هستم
باز هم تاکید میکنم
بازگشایی به هر صورتی که باشه،در بلند مدت سهامدارات برنده خواهند بودافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
استاد بهنام
جلسه مجمع فاذر بسیار خوب بود و مدیرعامل از 25 میلیون یورو قرارداد در حال انعقاد و 500 میلیون یورو مذاکره با طرف های مختلف جهت انعقاد قرارداد خبر داد و اینکه فاذر را دیگر فقط بویلر ساز و مبدل حرارتی ساز ندانید و شرکت در زمینه گردشگری نیز فعالیت گسترده ای در دستور کار خواهد داشت. فکر کنم این جلسه تائیدی باشد بر اظهارات شما که سهمی بهتر از فاذر در بازار نیست ، جز صدرا.
در جلسه مجمع به همراه دوستان ، یاد شما بودیم و مشاوره های ارزنده.
زنده باشی
نظر
نظر