با سلام خدمت آقا بهنام.میخاستم اگه زحمتی نیست در مورد نسبت p/b توضیح بدید.و این که چطوری میشه محاسبه کرد؟با سپاس
*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*
Collapse
X
-
در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Postباتشکر-اقابهنام 30%بانک دی(133تومنی)دارم وبصادر هم دارم وخودرو هم همینطور ولی مپنا وسهام برقی ندارم لطفا مرا راهنمایی بفرمایید.
خب اگر نقدینگی دارین،رمپنا و بترانس بخرید
ولی اگر به جز این سهامی که گفتین،سهمی دیگه ای هست،بفرمایید تا بتونم بهتر راهنمایی کنم
در ضمن با دی ،وبصادر و خودرو هم سهامداری کنیدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط darjazi پست شده است View Postبا سلام خدمت آقا بهنام.میخاستم اگه زحمتی نیست در مورد نسبت p/b توضیح بدید.و این که چطوری میشه محاسبه کرد؟با سپاس
اگر منظورتون p/e هست،این یعنی قیمت به سود ( پرایس تقسیم بر ای پی اس)افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postخواهش میکنم
خب اگر نقدینگی دارین،رمپنا و بترانس بخرید
ولی اگر به جز این سهامی که گفتین،سهمی دیگه ای هست،بفرمایید تا بتونم بهتر راهنمایی کنم
در ضمن با دی ،وبصادر و خودرو هم سهامداری کنید
نظر
-
در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Postخیلی ممنونم از صبرو حوصله ای ووقتی که میگذارید-علاوه بر سهامهای فوق الذکروپترو5%-شبندر15%-آذرآب20%-غبشهر15%
با توجه به سهامی که در سبد دارین،پیشنهاد من اینه
شبندر رو به رمپنا تبدیل کنین
غبشهر رو هم با بترانس عوض کنید
اگرم نقدینگی دارین،باز هم دی ( بانک دی ) بخرید
و البته به این نکته توجه کنید که دیدگاهتون بیشتر باشه بلند مدتی باشهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط darjazi پست شده است View Postخیر آقا بهنام.منظورم همون p/b هست.چون بعضی جاها از این نسبت گفته میشه
به زبان ساده تر،شما قیمت رو تقسیم بر چه فاکتوری میکنیند ؟
به نظر من این b تنها میتونه مخفف کلمه benefit باشه
معنی این کلمه هم میشه منفعت یا همون سود
ولی در لفظ رایج،ما p/b نداریم و تنها p/e داریم
و البته p/e یعنی همون قیمت به سود که توضیح دادم
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
سلام آقا بهنام میدونم شما در حال حاضر نظر مثبتی رو پالایشی ها ندارین اما من یک سهم پالایشگاهی دارم و به خاطر اینکه خودم کارمند اونجا هستم و میدونم داخل این پالایشگاه چی میگذره این سهم رو نگه داشتم تا مجمع سال بعد
اما سوال من
آقا بهنام این سوال من کلیه منظورم اینه که من به سهمه پالایشیم یا هر سهم دیگه ای اطمینان دارم و میدونم تو بلند مدت به من سود خوبی میده حالا تو این مدت به نظر شما نوسان گیری کار درستیه یا فقط سهامداری کنم البته تا حالا رو هیچ سهمی نوسان نگرفتم اما وقتی بهش فکر میکنم سودی که میتونه برسونه واقعا به آدم چشمک میزنه اما خوب ضررش هم امکان داره که اونم بالاخره از دور یه دستی تکون میده
میشه من رو راهنمایی کنین که چه جوری با این موضوع کنار بیام
نظر
-
در اصل توسط meysam4950 پست شده است View Postسلام آقا بهنام میدونم شما در حال حاضر نظر مثبتی رو پالایشی ها ندارین اما من یک سهم پالایشگاهی دارم و به خاطر اینکه خودم کارمند اونجا هستم و میدونم داخل این پالایشگاه چی میگذره این سهم رو نگه داشتم تا مجمع سال بعد
اما سوال من
آقا بهنام این سوال من کلیه منظورم اینه که من به سهمه پالایشیم یا هر سهم دیگه ای اطمینان دارم و میدونم تو بلند مدت به من سود خوبی میده حالا تو این مدت به نظر شما نوسان گیری کار درستیه یا فقط سهامداری کنم البته تا حالا رو هیچ سهمی نوسان نگرفتم اما وقتی بهش فکر میکنم سودی که میتونه برسونه واقعا به آدم چشمک میزنه اما خوب ضررش هم امکان داره که اونم بالاخره از دور یه دستی تکون میده
میشه من رو راهنمایی کنین که چه جوری با این موضوع کنار بیام
خب همون طور که خودتون هم گفتین،من هیچ اعتقادی به سهام پالایشگاهی و سهم اصلی این گروه،یعنی شبندر ندارم و نظرم روی خروج از این صنعت هست
اما با توجه به نوع پرسشتون،من پاسخ خواهم داد ...
شما اگر به یک سهم خیلی اعتقاد دارین و چشم اندازی روشنی براش می بینین،نوسانگیری کار درستی نمیتونه باشه
درسته که میتونه سود رسان باشه،اما باید نوسان معکوس رو هم در نظر گرفت
در مجموع وقتی نگاه بلند مدت داشته باشین،دیگه نوسانگیری در چارچوب کاری شما جایی نداره
نوسانگیری در صورتی درسته که با بخشی از سرمایه صورت بگیره
یعنی میشه روی یک سهم هم نوسان گرفت و هم نگاه بلند مدت داشت
این هم برمیگرده به داشتن 10% نقدینگی در سبد سهامافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postخب لطف کنید و بگین که این b مخفف چه کلمه ای هست ؟
به زبان ساده تر،شما قیمت رو تقسیم بر چه فاکتوری میکنیند ؟
به نظر من این b تنها میتونه مخفف کلمه benefit باشه
معنی این کلمه هم میشه منفعت یا همون سود
ولی در لفظ رایج،ما p/b نداریم و تنها p/e داریم
و البته p/e یعنی همون قیمت به سود که توضیح دادم
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postخواهش میکنم
با توجه به سهامی که در سبد دارین،پیشنهاد من اینه
شبندر رو به رمپنا تبدیل کنین
غبشهر رو هم با بترانس عوض کنید
اگرم نقدینگی دارین،باز هم دی ( بانک دی ) بخرید
و البته به این نکته توجه کنید که دیدگاهتون بیشتر باشه بلند مدتی باشه
نظر
-
در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Postاقا بهنام شبندر وغبشهر صف فروشند میفرمایید بفروشم؟باتشکر فراوان
صبر کنید تا صفش جمع بشه و در فرصت مناسب،سهم رو بفروشین
بهترین حالت فروش،فروش در برگشت مثبت سهم هست
و البته باید حواستون باشه که مپنا رو از دست ندین
اما غبشهر ...
این سهم صف فروش نداره و فقط منفیه
پس راحت میشه فروختش و البته راحتم میشه بترانس رو روی منفی خریدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postشبندر صف فروش داره و من به هیچ عنوان موافق با صف نشیینی نیستم
صبر کنید تا صفش جمع بشه و در فرصت مناسب،سهم رو بفروشین
بهترین حالت فروش،فروش در برگشت مثبت سهم هست
و البته باید حواستون باشه که مپنا رو از دست ندین
اما غبشهر ...
این سهم صف فروش نداره و فقط منفیه
پس راحت میشه فروختش و البته راحتم میشه بترانس رو روی منفی خرید
نظر
-
سلام و خسته نباشید
نسبت p/b فکر کنم قیمت سهم به ارزش ذاتی سهم یا یه همچین چیزی باشه و به این صورت محاسبه میشه:
b = حقوق صاحبان سهام تقسیم بر سرمایه شرکت
p = قیمت
البته درباره فرمول به صورت دقیق مطمئن نیستم ولی یه همچین چیزی میشه
خسته نباشیددوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...
نظر
-
در اصل توسط محمدسعید پست شده است View Postسلام و خسته نباشید
نسبت p/b فکر کنم قیمت سهم به ارزش ذاتی سهم یا یه همچین چیزی باشه و به این صورت محاسبه میشه:
b = حقوق صاحبان سهام تقسیم بر سرمایه شرکت
p = قیمت
البته درباره فرمول به صورت دقیق مطمئن نیستم ولی یه همچین چیزی میشه
خسته نباشید
خب با یه سرچ ساده به پاسخ رسیدم
p/b یعنی : نسبت قیمت به ارزش دفتری هر سهم
ارزش دفتری یک شرکت عبارتست از میزان حقوق صاحبان سهام تقسیم بر تعداد سهام شرکت ، یعنی ارزش حقوق صاحبان سهام هر سهم
از نظر من این نسبت جایگاه خاصی در مباحث تحلیلی نداره
در مجموع ارزش دفتری به دلایل بسیاری از ارزش پایینی در بررسیی های تحلیل برخوردارهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر