در اصل توسط 34728 پست شده است
View Post
*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*
Collapse
X
-
سلام
استاد یه لطف میکنی بفرمایید تو این ایران خودرو چه خبره؟
مگر فروشش دو هفته قبل اشباع نشده بود ؟مگر زیان انباشته نداره؟مگر امسال توانایی سود ساختن داره؟ مگر تحریمها برداشته شه یک شبه .....
یعنی تا کجا بالا میبرنش؟!
حقیقتش یکم قلقلک میده ولی اصلا به خریدش فکر نکردم و اصلا هم نمیخواهم فکر کنم ولی از بقیه خودروئیها چرا برتره؟
ممنونآخرین ویرایش توسط meisam_em؛ 2013/10/20, 10:28.كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
-
بانك صادرات ايران (وبصادر) - بازار اول (تابلوي اصلي) بورس ارتباط بدون مشکل
آخرین معامله 2,260 قیمت پایانی 890 اولین قیمت 0 قیمت دیروز 890 بازه روز 0 0 قیمت مجاز 925 855 بازه هفته 0 0 بازه سال 2,445 966 تعداد معاملات 0 حجم معاملات 0 ارزش معاملات 0 ارزش بازار 51,442 B تعداد سهام 57.8 B حجم مبنا 1 سهام شناور 16% میانگین حجم ماه 41.364 M آخرین معامله 1392/7/16 وضعیت ممنوع-متوقف
این محدوده قیمت میخوره یا میتونه بالاتر هم باز بشه؟
ممنونكسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postسلام
استاد یه لطف میکنی بفرمایید تو این ایران خودرو چه خبره؟
مگر فروششش دو هفته قبل اشباع نشده بود ؟مگر زیان انباشته نداره؟مگر امسال توانایی سود ساختن داره؟ مگر تحریمها برداشته شه یک شبه .....
یعنی تا کجا بالا میبرنش؟!
حقیقتش یکم قلقلک میده ولی اصلا به خریدش فکر نکردم و اصلا هم نمیخواهم فکر کنم ولی از بقیه خودروئیها چرا برتره؟
ممنون
سهم خودرویی فقط بلند مدت به نتیجه مطلوب میرسه
ایرانخودرو هم در بلند مدت خیلی شرایطش بهتر میشه
ولی اینکه انتظار داشته باشیم،یه شبه بتونه از این رو به اون رو بشه،نه،مخالفم
ترجیح من توی سهام خودرویی خبهمن هستافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postبانك صادرات ايران (وبصادر) - بازار اول (تابلوي اصلي) بورس ارتباط بدون مشکل
آخرین معامله 2,260 قیمت پایانی 890 اولین قیمت 0 قیمت دیروز 890 بازه روز 0 0 قیمت مجاز 925 855 بازه هفته 0 0 بازه سال 2,445 966 تعداد معاملات 0 حجم معاملات 0 ارزش معاملات 0 ارزش بازار 51,442 B تعداد سهام 57.8 B حجم مبنا 1 سهام شناور 16% میانگین حجم ماه 41.364 M آخرین معامله 1392/7/16 وضعیت ممنوع-متوقف
این محدوده قیمت میخوره یا میتونه بالاتر هم باز بشه؟
ممنون
فقط قیمت کلوز با سرمایه جدید معادل سازی شده
و البته در زمان بازگشایی،سهم بدون محدودیت نوسان باز میشه
از نظر من باید بالای 100 تومن باز بشه
100 تومن هم خیلی بدبینانه هستافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط django پست شده است View Postسلام
اقا بهنام فولای داره باز میشه چیکارش کنیم نظرت چیه؟
با بازار یکسره منفی امروز،بعید میدونم که درست قیمت بخوره
عجله نکن
تازه اگه صف خرید هم بشه،باز به 1000 نمیرسه
از نظر من بهتره صبر کنی
شاید بازگشایی امروزش،تنها یک فرصت خرید باشهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postبهنام جان وغدیر دارم بفروشم یا نگه دارم؟
شما هم جزو افراد ریسک گریز هستی
با این روحیه و با توجه به آینده غدیر،سهامداری کنید
در ضمن در بازارهای احساسی باید برعکس عمل کنید
پس امروز باید در نمادهای تاپ خریدار باشیدآخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/10/20, 10:49.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
آقا بهنام نمادهای تاپ که با قیمت خوب بشه خرید رو امروز باز معرفی کن برای مریدانت
اداتمندیم
در اصل توسط behnam پست شده است View Postوغدیر یک سهم بلند مدتیه
شما هم توی جزو افراد ریسک گریز هستی
با این روحیه و با توجه به آینده غدیر،سهامداری کنید
در ضمن در بازارهای احساسی باید برعکس عمل کنید
پس امروز باید در نمادهای تاپ خریدار باشیدتحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postدرود
با بازار یکسره منفی امروز،بعید میدونم که درست قیمت بخوره
عجله نکن
تازه اگه صف خرید هم بشه،باز به 1000 نمیرسه
از نظر من بهتره صبر کنی
شاید بازگشایی امروزش،تنها یک فرصت خرید باشه
اگه درست متوجه شده باشم منظور شما این است که روی 1000 بفروشیم؟
در این صورت باز پایین تر بخریم یا سهام دیگی رو بخریم؟
ممنون
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postآقا بهنام نمادهای تاپ که با قیمت خوب بشه خرید رو امروز باز معرفی کن برای مریدانت
اداتمندیم
رمپنا
وپارس
دی ( بانک دی )
رانفور
بترانس
خبهمن
خزامیاافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
نظر