کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
1- پیش بینی محافظه کارانه بهای تمام شده از لحاظ نرخ مواد مصرفی: همانطور که مشاهده شد در برآورد کارشناسی علیرغم افزایش 15 درصدی نرخ مواد مصرفی محقق شده در 3 ماهه باز هم بهای تمام شده از بودجه 92 شرکت پایین تر حاصل شد و باید به این نکته توجه شود که مطمئناً اگر نرخ مواد مصرفی بیش از 15 درصد پیش بینی کارشناسی محقق شود مطمئناً نرخ محصول نیز به همان میزان و حتی بیش از آن افزایش خواهد یافت لیکن شرکت در بودجه خود نرخ مواد مصرفی را بیش از نرخ محصولات افزایش داده است که اصلاح آن باعث تعدیل 101 درصدی عایدی هر سهم در برآورد کارشناسی گردید.
2- طرح های توسعه شرکت: از جمله پروژه های موفق اخیر این شرکت می توان به راه اندازی خط تولید آدامس (به عنوان بزرگترین خط تولید آدامس در خاورمیانه)، خط تولید سافت ژل، خط تولید قرص اورلپت و خط تولید قند خرما در سال 89 اشاره نمود و خط تولید شکلات در سال 91 اشاره نمود.از دیگر طرح های آینده این شرکت می توان خط تولید استحصال دانه کاکائو (پایان سال 92) و خط تولید پیتزا (برای سال 93) اشاره نمود که البته با توجه به درصد پیشرفت اعلام شده (30 درصد برای کاکائو و 40 درصد برای پیتزا در پایان سال 91) بعید به نظر می رسد که در سال 92 سود آوری سهم بر اثر آن تغییر نماید لیکن در سال 93 مطمئناً رشد سود آوری از این محل را شاهد خواهیم بود.
3- گزارش مطلوب 3 ماهه: شرکت در گزارش 3 ماهه92 خود علاوه بر اینکه از محل افزایش نرخ ناشی از تورم و افزایش نرخ ارز نسبت به 3 ماهه مشابه 91 خود برتر بوده است از لحاظ مقداری نیز عملکرد خوبی داشته و حتی صاردات محصولات و در نتیجه ارز آوری نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است.
4- در محاسبات کارشناسی: افزایش نرخ محصولات و موارد مصرفی را تنها 15 درصد نسبت به تحقق یافته 3 ماهه در نظر گرفتیم که عنوان شد که هر یک درصدی که نرخ محصولات و مواد مصرفی از این میزان بیشتر افزایش یابد سود آوری شرکت 3 درصد افزایش خواهد یافت.
خب حتما یه چیزی داره که 90% سرمایه ام رو بهش اختصاص دادم
من تحلیلهای خودم رو دو سال پیش نوشتم و حرف ناگفته ای نمونده که بخوام بگم
مشکل اصلی اینه که ما صبر نداریم
فکر می کنیم سهم رو باید هر روز نگاه کرد
من یه پرسش ساده دارم
فرض کن رفتی یه قطعه زمین خریدی
آیا هر روز میری بنگاه و قیمت میگیری ؟
توی بورس اگر صبر نداشته باشی،باختی
با درود
مثال جالبی بود. در این منفی خوردن الکی سهم نوشته های شما باعث دلگرمی است متشکر.
مطمئنا با گفته های قبلی شما که قیمت سالهای قبل صدرا را با اون همه دارایی و امکانات با فاذر مقایسه کرده بودید که مثلا فاذر 200 و صدرا 400 بوده و دلار 1000 بوده و الان فاذر 900 و دلار 3000 پس پیدا کنید پرتقال فروش را.
سلام آقای بهنام واقعا خسته نباشید. قبلا از توجه شما تشکر میکنم
سبد من 50% همراه 10% شبندرو به تازگی 20% وپترو 20% فباهنر اضافه کرده ام مقداری هم پول نقد دارم به نظر شما چه اصلاحی روی سبدم انجام دهم تا در میان مدت بهترین نتیجه را داشته باشم
درود بر شما
سپاسگزارم
از نظر بنده،سبد شما،نیاز به یک اصلاح اساسی داره
بر این اساس،پیشنهاد من اینه :
از سهام که دارین،تنها وپترو رو نگه دارین و بقیه رو کامل بفروشین
این وجه حاصل از فروش رو با وجه نقدی که در اختیار دارین،جمعش کنین و اون رو به این شکل سرمایه گذاری کنید :
فاذر 40%
وبصادر 30%
رانفور 20%
وپترو 10%
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
با سلام
شرمنده حواسم نبود پسورد فایل رو قرار بدم
پسورد فایل مدیریت سرمایه
1101359
ممنون میشم دوستان و بهنام عزیز در مورد مدیریت سرمایه
نظرات خودشون رو بفرمایند
ممنون
واتی وسپه غشان پتایر سیلام شکربن
واتی فردا متعادل و شاید منفی معامله بشه حرکت عبور از 690 از پس فردا چهارشنبه آغز میشه حقوقی تا بتونه سهم رو تو منفی جمع خواهد کرد جا نمونید
نظر