*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط hm_fa پست شده است View Post
    سلام جناب بهنام،

من احتمالاً برای فردا بخوام حدود 20 میلیون تومن خرید سهم انجام بدم، چه سبدی رو پیشنهاد میدین ؟
    در حال حاضر هم حدود 10000 سهم فاذر و 2000 سهم تکمبا دارم که خدا رو شکر از هردوشون سود خوبی بردم !، این مبلغ جدید همه رو وبصادر بخرم ؟ یا سهم دیگه ای رو هم پیشنهاد میدین ؟ با چه نسبتی ... ؟

ممنون از راهنمایی و کمکتون .
    درود

نیازی به تشکیل سبد نیست
    تمامش رو فاذر بخرید

اگر خیلی اصرار دارین که دو سهم باشه،میتونین 30% وبصادر و 70% فاذر بخرین
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• hm_fa
      عضو جدید
      • Jul 2013
      • 10

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
      درود

نیازی به تشکیل سبد نیست
      تمامش رو فاذر بخرید

اگر خیلی اصرار دارین که دو سهم باشه،میتونین 30% وبصادر و 70% فاذر بخرین
      ممنون از راهنماییتون، من چند پست اخیر شما رو که نگاه میکردم، برداشتم این بود که توصیه شما به خرید وبصادر بیشتر شده ؟!
      جایی هم خوندم که فردا احتمال ارائه بودجه وجود داره، با پیگیری های خبری ای که همیشه دارم، فکر کنم دلار رو همین قیمت امسال (2450) در نظر بگیرن و احتمالاً هم سود اوراق سپرده بانکی رو افزایش بدن، چون از اول هم افراد اقتصادی دولت جسته و گریخته این بحث ( افزایش سود بانکی و نزدیک کردنش به درصد تورم ... ) رو مطرح کردن، "با فرض" درست بودن این احتمالات، به نظر شما عکس العمل بازار به خصوص در این دو سهم ( فاذر و وبصادر ) چطور میشه ؟
      اگه خرید فردا رو چند روز تا مشخص تر شدن وضعیت بازار به تاخیر بندازم چطوره ؟!

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط hm_fa پست شده است View Post
        ممنون از راهنماییتون، من چند پست اخیر شما رو که نگاه میکردم، برداشتم این بود که توصیه شما به خرید وبصادر بیشتر شده ؟!
        جایی هم خوندم که فردا احتمال ارائه بودجه وجود داره، با پیگیری های خبری ای که همیشه دارم، فکر کنم دلار رو همین قیمت امسال (2450) در نظر بگیرن و احتمالاً هم سود اوراق سپرده بانکی رو افزایش بدن، چون از اول هم افراد اقتصادی دولت جسته و گریخته این بحث ( افزایش سود بانکی و نزدیک کردنش به درصد تورم ... ) رو مطرح کردن، "با فرض" درست بودن این احتمالات، به نظر شما عکس العمل بازار به خصوص در این دو سهم ( فاذر و وبصادر ) چطور میشه ؟
        اگه خرید فردا رو چند روز تا مشخص تر شدن وضعیت بازار به تاخیر بندازم چطوره ؟!
        خواهش میکنم

توصیه بنده به خرید وبصادر مربوط میشه به قبل از افزایبش سرمایه و قیمتهای کمتر از 200 تومن

خب این سهم در چند وقت گذشته خیلی درجا زده

همین دی چقدر درجا زد
        بنده هم بارها پیشنهاد به خریدش دادم و امیدوارم دوستان بهره لازم رو برده باشند

خیلی از دوستان روی قیمت 155 تومن نگران بودن
        ولی حالا چی شد ؟

نه تنها قیمت رشد کرده و به 208 تومن رسیده
        بلکه بیش از 60 میلیون صف خرید داره

وبصادر هم همینه
        به وقتش رشدش شروع میشه و صف خریدی به مراتب سنگین تر از دی برای تشکیل میشه
        متاسفانه خیلیها عادت به صف نشینی دارند

در مورد رشد فاذر هم ذره ای تردید نکنید

این دو سهم رو امروز میشد مثل آب خوردن خرید
        ولی در آینده نزدیک فقط میشه به صف خریدش نگاه کرد

در خرید این دو سهم باید شتاب کرد
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

پلوله 6 ماهه 369 ریال ساخته

تاثیر مثبت این گزارش در معاملات فردای وپترو مشهود خواهد بود

وپترو فروشی نیست
          (کوروش بزرگ)

نظر

• Arash007
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 541

درود آقا بهنام بانک دی رو 160 خریدم بنظرتون تا چه زمانی نگه دارم؟

نظر

• vahid_sh
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 388

بهنام جان خسته نباشید
              لطفا نظرتون رو در مورد ولغدر بفرمایید. به نظر اوضاع بنیادیش مناسبه. به لحاظ قیمتی هم رشد زیادی نداشته.
              با تشکر فراوان

نظر

• چاردیواری
                عضو عادی
                • Oct 2013
                • 265

به نام انکه داشتنش جبران تمام نداشتنی هاست.
                یه خبر عالی برای تمام سهامدارن رنج کشیده پلوله:
                شرکت درنظردارد سهم شیمیای قشم بفروش برساند. فروش سهام یا بصورتی بلوکی یاد دربازارفرابورس ,درحالت اول قیمت 52ملیارد تومان براش قیمت گذاشتن درحالت دوم فک کنم 118میلیارد ازسوی شرکت بفروش برسد. سهم بین 25 تا 50روز دیگه دوباره دربازار پایه باز خواهد شد این بار قیمت 400می خوره ولی تا قیمت 700بالا میره دراین قیمت خود شرکت وپترو ظاهرا قصد جمع آوری سهام داره یکمی مواظب باشید گول نخورید. شرکت درحال اصلاح صورت های مالی 92هست تا به سازمان بورس اعلام کند. سودشرکت با بخشش بدهی ها را درحول وحوش 140تا 150 تومان در نظر بگیرد. افزایش سود شرکت دردومرحله وازنیمه دوم سال 93 اعمال میگردد. خود وپترو قصد فروش بلوک پلوله درسال 93 را دارد اگردرست شنیده باشم خرداد 93.تا همین موقع قیمت سهم را بین 1200تا 1400درنظربگیرید.
                وپترو ظاهرا قصد واگذاری سهم را به قیمت 2200را دارد. درضمن بنوبه خودم برای این پست ازدوست عزیز پلوله ای خودم که درشرکت کارمیکند اجازه گرفتم. وکمال تشکر وقردانی ازمحبت های ایشون دارم که دراین مدت راهنمای بنده حقیر بودن.
                التماس دعا
                ادریس-
                باسلام وشبخیر خدمت آقا بهنام-همانطور که قبلا هم گفته بودید برگ برنده وآس وپترو پلوله است.پست بالا رابرای جنابعالی آوردم تا اگر امکانش باشه نظرتان راجویا شوم.بقول دوستی صدراوپلوله همه را دربورس غافلگیر خواهند کرد.

نظر

• arad700
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 3238

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                  خواهش میکنم

توصیه بنده به خرید وبصادر مربوط میشه به قبل از افزایبش سرمایه و قیمتهای کمتر از 200 تومن

خب این سهم در چند وقت گذشته خیلی درجا زده
                  درتایید بهنام عزیز حضور دوستان عرض می کنم که شرایط بانک دی هم به همین صورت بود و بعد از همین بازه زمانی، حرکت انفجاری خودش شروع کرد و اینروزا شاهد صف خرید میلیونی دی هستیم
                  همین دی چقدر درجا زد
                  بنده هم بارها پیشنهاد به خریدش دادم و امیدوارم دوستان بهره لازم رو برده باشند

خیلی از دوستان روی قیمت 155 تومن نگران بودن
                  ولی حالا چی شد ؟

نه تنها قیمت رشد کرده و به 208 تومن رسیده
                  بلکه بیش از 60 میلیون صف خرید داره

وبصادر هم همینه
                  به وقتش رشدش شروع میشه و صف خریدی به مراتب سنگین تر از دی برای تشکیل میشه
                  متاسفانه خیلیها عادت به صف نشینی دارند

در مورد رشد فاذر هم ذره ای تردید نکنید

این دو سهم رو امروز میشد مثل آب خوردن خرید
                  ولی در آینده نزدیک فقط میشه به صف خریدش نگاه کرد

در خرید این دو سهم باید شتاب کرد
                  Honesty is the best policy

نظر

• arad700
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2013
                    • 3238

در تاید بهنام عزیز لازم میدونم حضور دوستان عرض کنم بانک دی هم ابتدا یک روند خسته کننده طی کرد ولی نهایتا حرکت انفجاری خودش را شروع کرد و ما شاهد صف خرید میلیونی هستیم
                    Honesty is the best policy

نظر

• ahmadreza
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 1294

بهنام جان من الان تك سهم فاراكم و تو ضررم هستم به نظر شما فاراك رو نگه دارم يا همش رو با فاذر عوض كنم؟ هدف فاذر رو تا اخر سال چند ميبينيد؟

نظر

• mrgh1
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 39

با سلام و خسته نباشید .آقا بهنام دلار در بودجه سال آینده 2600 دیده شده و بخشنامه پرداخت وامها برای بانکهای دولتی نیز صادر شده که در آن سود دریافتی را 26درصد پیش بینی کرده اند و البته با شرایط بسیار سخت در پرداخت وام حالا پیش بینی شما در مورد بازار بورس و مخصوصا سهام بانکی ها چیست ؟

نظر

• محمد حقانی
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 447

سلام بهنام جان
                          در سبدم که شلوغ هم بوده و درحال چابک کردنش هستم به صنعت بانکی خیلی بها دادم و وپاسار - وبملت - وپارس و وبصادر دارم. فکر میکنی با همه سهامداری کنم یا جابجایی در سهام بانکی انجام دهم؟
                          با سپاس

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

در اصل توسط Arash007 پست شده است View Post
                            درود آقا بهنام بانک دی رو 160 خریدم بنظرتون تا چه زمانی نگه دارم؟
                            درود

با دی سهامداری کنید
                            رشد این سهم تازه شروع شده
                            و البته رشد شارپ دی در بلند مدت خواهد بود
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
                              بهنام جان خسته نباشید
                              لطفا نظرتون رو در مورد ولغدر بفرمایید. به نظر اوضاع بنیادیش مناسبه. به لحاظ قیمتی هم رشد زیادی نداشته.
                              با تشکر فراوان
                              سپاسگزارم

با سهام لیزینگی موافقم و در پستهای گذشته هم این رو نوشتم

تاپ ترین سهم این صنعت رو ولصنم میدونم

ولغدر رو هم زمانی که قیمتش نصف امروز بود معرفی کردم

روند این گروه در میان مدتو بلند مدت صعودیه
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Post
                                به نام انکه داشتنش جبران تمام نداشتنی هاست.
                                یه خبر عالی برای تمام سهامدارن رنج کشیده پلوله:
                                شرکت درنظردارد سهم شیمیای قشم بفروش برساند. فروش سهام یا بصورتی بلوکی یاد دربازارفرابورس ,درحالت اول قیمت 52ملیارد تومان براش قیمت گذاشتن درحالت دوم فک کنم 118میلیارد ازسوی شرکت بفروش برسد. سهم بین 25 تا 50روز دیگه دوباره دربازار پایه باز خواهد شد این بار قیمت 400می خوره ولی تا قیمت 700بالا میره دراین قیمت خود شرکت وپترو ظاهرا قصد جمع آوری سهام داره یکمی مواظب باشید گول نخورید. شرکت درحال اصلاح صورت های مالی 92هست تا به سازمان بورس اعلام کند. سودشرکت با بخشش بدهی ها را درحول وحوش 140تا 150 تومان در نظر بگیرد. افزایش سود شرکت دردومرحله وازنیمه دوم سال 93 اعمال میگردد. خود وپترو قصد فروش بلوک پلوله درسال 93 را دارد اگردرست شنیده باشم خرداد 93.تا همین موقع قیمت سهم را بین 1200تا 1400درنظربگیرید.
                                وپترو ظاهرا قصد واگذاری سهم را به قیمت 2200را دارد. درضمن بنوبه خودم برای این پست ازدوست عزیز پلوله ای خودم که درشرکت کارمیکند اجازه گرفتم. وکمال تشکر وقردانی ازمحبت های ایشون دارم که دراین مدت راهنمای بنده حقیر بودن.
                                التماس دعا
                                ادریس-
                                باسلام وشبخیر خدمت آقا بهنام-همانطور که قبلا هم گفته بودید برگ برنده وآس وپترو پلوله است.پست بالا رابرای جنابعالی آوردم تا اگر امکانش باشه نظرتان راجویا شوم.بقول دوستی صدراوپلوله همه را دربورس غافلگیر خواهند کرد.
                                درود
                                شب شما هم به خیر

نظر بنده با گذشته تفاوتی نکرده
                                همون زمانی که یه سری روی زیان پلوله مانور میدادن عرض کردم که آینده پلوله و سود آتی شرکت مهمه
                                و اینکه عامل رشد شارپ وپترو در بلند مدت پلوله خواهد بود

همچنان نظرم اینه پلوله یک سهم بسیار مناسب برای بلند مدته و باعث شکسته شدن سقف تاریخی وپترو روی 1050 تومن میشه
                                آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/12/07, 23:49.
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X