ولصنم 188 مناسبه خريده بررسي كنيد؟
*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*
Collapse
X
-
-
در اصل توسط ashktorab پست شده است View Postباسلام خدمت بهنام عزیز
در پستهای قبلی شما از ارزشمند بودن سهام بانک پارسیان و بانک دی گفتید.
برای سرمایه کذاری میان مدت و بلند مدت کدامیک از این دو سهم اهداف بالاتری را دنبال می کنند.
هر دو سهم خوب هستند
سهام بانکی در بلند مدت رشد خوبی خواهند داشت
حداقل یک سهم بانکی خوب در سبد سهام خودتون داشته باشیدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط arad700 پست شده است View Postبهنام جان سلام .
خوشبختانه نقدینگی به دستم رسیده که در حدود 30 درصد کل سر مایم هست و مبلغ قابل توجهی است خواستم لطف کنید سهم میان مدت معرفی کنید (وپترو و رانفور صف خرید هستند و امکان خرید نیست )
اگر مبلغش رو میگفتین و دیدگاهتون رو به بلند مدت تغییر میدادین خیلی بهتر بود
ولی به هر جهت من چند سهم معرفی میکنم (سهمی که صف خرید باشه رو من معرفی نمیکنم)
میان مدت از نظر بنده میشه 6 - 3 ماه
بر این اساس پیشنهاد من اینه :
رمپنا 30%
دی ( بانک دی ) 30%
فولای 20%
شکربن 20%
تمام این موارد در قیمتهای منفی هستند
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط arad700 پست شده است View Postبهنام عزیز با تشکر راستش اینبار می خام بیشتر ریسک کنم و با این سر مایه فقط یک سهم میان مدت (3 تا 6 ماه بخرم ) از بین سهامی که معرفی کردین کدوم بهتره؟
این سهم دو تا خوبی داره
اول اینکه در میان مدت توان خوبی برای رشد داره
و دوم اینکه ریسکش هم به نسبت پایینهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط arad700 پست شده است View Postبهنام جان با عرض پوزش بخاطر سوالات مکرر, در صورتی که دی هم صف خرید شد پیشنهاد بعدیتون چیه ؟ (راستش فکر می کنم در مدتی که توی بازار کار کردم از این بد شانسی ها زیاد داشتم )
شما چرا به خودتون انرژی منفی میدین ؟
این فکر شما از اساس اشتباهه
موفقیت در بورس شانسی نیست
شما هم اگر میخواین در این بازار موفق باشین،این افکار منفی رو از ذهنتون دور کنید
همیشه یادتون باشه که فکر منفی،نتیجه مثبت نخواهد داشت
هیچ فرد موفقی هم با افکار منفی،موفق نشده
پیشنهاد میکنم که قدری در زمینه قدرت فکر و اندیشه و انرژیهای مثبت و منفی مطالعه کنید
شما همین یک سهم رو انتخاب کنید و بخریدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط علی ونک پست شده است View Postسلام اقا بهنام عزیز لطف میکنید در مورد سهمهای بنده نظر بدید چکارکنم.خبهمن خریددر(190)سینا(225)تاپیکو(495)کربن(580)وسپه(235)و اتی(650)داراب(520)بشهر(435کلی در ضررم) اکنتور900ـ1100)وصنعت(290)ولصنم(270) با تشکر فراوان
متاسفانه بیشتر خریدهای شما روی پیک قیمت بوده ( به جز 3 - 2 مورد )
بر این اساس،شما چاره ای نخواهید داشت،به جز سهامداری و داشتن دیدگاه بلند مدت
پیشنهاد من اینه :
ساراب و وبشهر رو با دی ( بانک دی ) عوض کنید
تاپیکو و واتی رو با رمپنا عوض کنید
با بقیه موارد هم سهامداری کنیدآخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/10/22, 20:06.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
با سلام و خسته نباشید خدمت دوست خوبمون اقا بهنام عزیز
اقا بهنام میخواستم نظرتونو در مورد سهام بنده بفرمایید
با راهنمایی شما 80 درصدسیمان سپاهانو به 30 درصد وپترو 25 درصد وپارس تبدیل و درخواست خرید25 درصد سرمایه رابه صدرا دادم 20 درصد دیگه سیمان سپاهان دارم به نظر شما این 20 درصد و به
سهم دیگه ای تبدیل کنم ؟ممنون میشم نظرتونو بفرمایید
نظر
-
با تشکر از بهنام عزیز.البته من این جمله را بیشتر برای انبساط خاطر و مزاح گفتم .من معتقدم فردی که در بازار سرمایه کار می کنه حتما فردی امید وار به آینده است.شاید اینکه عرض کردم می خام ریسک کنم هم نشان دهنده امید وار بودن من باشه . استراتژی من اینه که معمولا چند Option برای خودم در نظر می گیرم که شاید گاهی تداعی کننده نا امیدی باشه ولی واقعا من به نا امید نیستمHonesty is the best policy
نظر
-
در اصل توسط امیر حمزه پست شده است View Postبا سلام و خسته نباشید خدمت دوست خوبمون اقا بهنام عزیز
اقا بهنام میخواستم نظرتونو در مورد سهام بنده بفرمایید
با راهنمایی شما 80 درصدسیمان سپاهانو به 30 درصد وپترو 25 درصد وپارس تبدیل و درخواست خرید25 درصد سرمایه رابه صدرا دادم 20 درصد دیگه سیمان سپاهان دارم به نظر شما این 20 درصد و به
سهم دیگه ای تبدیل کنم ؟ممنون میشم نظرتونو بفرمایید
سپاسگزارم
با اون 20% سپاها سهامداری کنید
خرید وپترو و وپارس هم خیلی خوب بوده
اما خرید صدرا با توجه به صف خریدی که داره یه مقدار سخته
اگر فردا هم صدرا بهتون نرسید،به جای نشستن در صف خرید صدرا،دی ( بانک دی ) بخریدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط arad700 پست شده است View Postبا تشکر از بهنام عزیز.البته من این جمله را بیشتر برای انبساط خاطر و مزاح گفتم .من معتقدم فردی که در بازار سرمایه کار می کنه حتما فردی امید وار به آینده است.شاید اینکه عرض کردم می خام ریسک کنم هم نشان دهنده امید وار بودن من باشه . استراتژی من اینه که معمولا چند Option برای خودم در نظر می گیرم که شاید گاهی تداعی کننده نا امیدی باشه ولی واقعا من به نا امید نیستم
توی بازار سرمایه باید ریسک کرد،ولی ریسکی که عاقلانه باشه
به جهت خواست شما یک سهم دیگه هم معرفی میکنم
بعد از بانک دی،اولویت دوم رمپنا هستشافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر