*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vahid_sh
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 388

پاسخ : *+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

بهنام عزیز خسته نباشید
    تو گروه روی نظر شما روی فرآور چی هست ؟ نسبت به بقیه گروه هم رشد کمتری داشته. از منظر بنیادی هم در حدی که سواد من میرسه اوضاعش خوبه. لطفا در مورد روند معاملاتش راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط rahnama1378 پست شده است View Post
      استاد بهنام عزیز , در تایپیک صادرات جمله زیر نوشته شده بود.منظور چیست؟

سازمان بورس شاخص رو کنترل میکنه.پس از سهام شاخص ساز دوری کنید.هر چقدر هم که سهم خوبی باشه.

موفقتر باشی.
      بنده نظر خودم رو دارم

خرید وبصادر 113 تومنی میتونه کم ریسک ترین خرید ممکن باشه ( با دیدگاه حداقل میان مدتی )

شما این جوری نگاه کنید که سهمی با این همه پتانسیل رو دارین کمتر از 4 سنت میخرین
      این در شرایطی هست که در حال حاضر قیمت یک آدامس معمولی،کمتر از 300 تومن نیست که میشه 10 سنت

یعنی یک سهم بانک صادرات به اندازه یه آدامس خرسی هم ارزش نداره ؟؟!!
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
        بهنام عزیز خسته نباشید
        تو گروه روی نظر شما روی فرآور چی هست ؟ نسبت به بقیه گروه هم رشد کمتری داشته. از منظر بنیادی هم در حدی که سواد من میرسه اوضاعش خوبه. لطفا در مورد روند معاملاتش راهنمایی بفرمایید.
        با تشکر

سپاسگزارم

با توجه به چشم انداز مثبت قیمتهای جهانی و افزایش نسبی قیمت جهانی سرب و روی،سهام صنعت سرب و روی در میان مدت و بلند مدت رشد خوبی خواهند کرد

در این صنعت،بهترین سهم رو کاما میدونم
        فرآور هم وضعیت بسیار خوبی داره و پتانسیل زیادی برای افزایش سودآوری داره

بعد از کاما دومین گزینه مناسب همین فرآور هست ( نگاه حداقل میان مدتی یادتون نره )
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• Arash007
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 541

آقا بهنام درود تارگت خکاوه رو چند میبینید؟

نظر

• rahnama
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 770

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
            بنده نظر خودم رو دارم

خرید وبصادر 113 تومنی میتونه کم ریسک ترین خرید ممکن باشه ( با دیدگاه حداقل میان مدتی )

شما این جوری نگاه کنید که سهمی با این همه پتانسیل رو دارین کمتر از 4 سنت میخرین
            این در شرایطی هست که در حال حاضر قیمت یک آدامس معمولی،کمتر از 300 تومن نیست که میشه 10 سنت

یعنی یک سهم بانک صادرات به اندازه یه آدامس خرسی هم ارزش نداره ؟؟!!
            استاد من دقیقا به حرف شما ایمان دارم .فقط معنی جمله را متوجه نشدم.ممنونم. من اکنون وبصادر را دارم و هیچ مشکلی هم نداشته و نخواهم داشت.
            اینستاگرام من :
            منتظر شما عزیزان هستم.
            www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

در اصل توسط Arash007 پست شده است View Post
              آقا بهنام درود تارگت خکاوه رو چند میبینید؟
              درود

در بلند مدت حداقل 100% گین خواهد داد ( 12 - 6 ماهه )
              (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

در اصل توسط rahnama1378 پست شده است View Post
                استاد من دقیقا به حرف شما ایمان دارم .فقط معنی جمله را متوجه نشدم.ممنونم. من اکنون وبصادر را دارم و هیچ مشکلی هم نداشته و نخواهم داشت.
                شما لطف دارین

خب در بازار دیدگاه های مختلفی وجود داره
                ولی شما کار خودتون رو انجام بدین و صبور باشید
                (کوروش بزرگ)

نظر

• risk
                  عضو عادی
                  • Oct 2013
                  • 86

سلام استاد من وبیمه دارم یه خورده و اگهی مجمع داده پرداخت سود و ازین حرفا یه راهنمایی میخواستم. بدونم الان بفروشم فاذر بگیرم ؟ نگه دارم برم مجمع ؟ این سهمم پتانسیل لازم برای کوتاه یا بلند مدت داره و میشه بازم بخرم ( البته این رو هم بگم من سهامدار فاذر هستم به مقدار 50 درصد سبدم)

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

در اصل توسط risk پست شده است View Post
                    سلام استاد من وبیمه دارم یه خورده و اگهی مجمع داده پرداخت سود و ازین حرفا یه راهنمایی میخواستم. بدونم الان بفروشم فاذر بگیرم ؟ نگه دارم برم مجمع ؟ این سهمم پتانسیل لازم برای کوتاه یا بلند مدت داره و میشه بازم بخرم ( البته این رو هم بگم من سهامدار فاذر هستم به مقدار 50 درصد سبدم)

درود

اگه ریسک پذیر هستین،وبیمه رو به فاذر تبدیل کنین

اما اگر میخواین یه سهم دیگه باشه،وبیمه رو به وساپا تبدیل کنین

حداقل : خریدتون باید با دیدگاه حداقل میان مدتی باشه
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• rahnama
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 770

با توجه به ارزش بالای راهنمائیهای , استاد عزیز هم اینک 32 نفر از عزیزان مهمان این تایپیک هستند.
                      اینستاگرام من :
                      منتظر شما عزیزان هستم.
                      www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• mosenof
                        عضو عادی
                        • Oct 2013
                        • 39

سلام بهنام خان؛
                        من از 375 فاذر خرید تا دیروز 3262، این آخرا که اردر میزارم روی منفی اگه رسید، رسید ، نرسید که هیچی، ولی هرروز داره میرسه /:.negaran.:/
                        یکم نگران شدم، دیگه جرات خرید ندارم، هرچی داشتم تبدیل کردم به اذراب، از رانفور ، فاراک، و دی و نصف وپترو ، فقط بصادر مونده ، پریروز هم که گفتین ولغدر و خکاوه هردوشو روی 4- گرفتم، ولی دیروز تو 4+ جفتشو فروختم تبدیل کردم به اذراب، حالا میفهمم این سهام دارای صدار که فرومشون تو تالاربورس میخونم چرا استرس دارن، حق دارن اونا که اونقدر حرفه ای هستن داران به هم امیدواری میدن ما که هیچیم در برابر اونها، هرچند که به رشد اذراب شک ندارم، و شما یک تنه تمام تلاشتون برای آموختن صبر به سهام داری برای ما دریغ نداشتین.
                        بازهم ممنون و سپاسگزار

نظر

• علی علیزاده
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1159

با سلام......اقا بهنام نظرتون در مورد کاصفا و کمرجان چیه؟با سپاس فراوان
                          یا غنی....

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

در اصل توسط mosenof پست شده است View Post
                            سلام بهنام خان؛
                            من از 375 فاذر خرید تا دیروز 3262، این آخرا که اردر میزارم روی منفی اگه رسید، رسید ، نرسید که هیچی، ولی هرروز داره میرسه /:.negaran.:/
                            یکم نگران شدم، دیگه جرات خرید ندارم، هرچی داشتم تبدیل کردم به اذراب، از رانفور ، فاراک، و دی و نصف وپترو ، فقط بصادر مونده ، پریروز هم که گفتین ولغدر و خکاوه هردوشو روی 4- گرفتم، ولی دیروز تو 4+ جفتشو فروختم تبدیل کردم به اذراب، حالا میفهمم این سهام دارای صدار که فرومشون تو تالاربورس میخونم چرا استرس دارن، حق دارن اونا که اونقدر حرفه ای هستن داران به هم امیدواری میدن ما که هیچیم در برابر اونها، هرچند که به رشد اذراب شک ندارم، و شما یک تنه تمام تلاشتون برای آموختن صبر به سهام داری برای ما دریغ نداشتین.
                            بازهم ممنون و سپاسگزار
                            درود

نگران نباشین و بی جهت به خودتون استرس وارد نکنین
                            ولغدر و خکاوه تازه استارت زدن و جای رشد خیلی زیادی دارن

در فروش این دو سهم خیلی عجله کردین

اما چون فاذر خریدین،از سود این دو سهم عقب نخواهید موند

بنده هم سهامدار صدرا هستم و صبرم روی این سهم به چند سال رسیده

آذراب که به نسبت صدرا صبری نمیخواد و خیلی سریع رشد میکنه
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
                              با سلام......اقا بهنام نظرتون در مورد کاصفا و کمرجان چیه؟با سپاس فراوان
                              درود

روی این دو سهم هیچ نظری ندارم

پیشنهاد میکنم یه سهم تاپ رو جایگزین این دو سهم کنید

با توجه به شرایط بازار،کاما و فرآور گزینه های خوبی برای خرید در قیمتهای منفی هستند
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• mosenof
                                عضو عادی
                                • Oct 2013
                                • 39

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                                درود

نگران نباشین و بی جهت به خودتون استرس وارد نکنین
                                ولغدر و خکاوه تازه استارت زدن و جای رشد خیلی زیادی دارن

در فروش این دو سهم خیلی عجله کردین

اما چون فاذر خریدین،از سود این دو سهم عقب نخواهید موند

بنده هم سهامدار صدرا هستم و صبرم روی این سهم به چند سال رسیده

آذراب که به نسبت صدرا صبری نمیخواد و خیلی سریع رشد میکنه
                                ممنون
                                بنده هم خیلی کم صدارایی هستم(6850تا)، 2 روز قبل از بسته شدن طبق توصیه شما، روی 290 خریدم، البته تصمیم دارم در صورتی که اذراب سریعتر به سود میان مدتی برسه، سود این سهم را نسبت به اصل سرمایه، به صدار تبدیل کنم(اگر صدرا فرصت ورود بده که بعید میدونم).

نظر

در حال کار...
                                X