*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
    آقا بهنام عزیز و بزرگوار خسته نباشید
    نظر شما در مورد وتوشه چی هست ؟ پرتفوی خوبی داره و رشد مناسبی داشتن. بعضی از دوستان ناوشو 1000 درآوردن. به نظر شما ارزشمند هست برای خرید ؟ اگه ناوش این باشه تقریبا میشه گفت مفته!
    با تشکر
    درود بر شما
    سپاسگزارم
    پرتفوی وتوشه بد نیست
    وضعیت سودآوریش هم رو به رشده هست
    در بلند مدت هم روندش صعودیه

اما سهم بهتر از وتوشه توی بازار زیاده
    توی این بازار فقط باید سهم تاپ خرید و بس

و خب وتوشه یک سهم تاپ نیست
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• risk
      عضو عادی
      • Oct 2013
      • 86

سلام
      شب بخیر به استاد گلم اقا بهنام و بقیه دوستان
      بهنام جان صدرا که صف وپتروهم صف فاذر و وبصادر که بستن نیستند فک میکنم اینروزا همچین روزای استراحت شماست اگه ما ها بزاریم و اینقد سوال نکنیم .
      میخواستم بگم من وشاید خیلی ها با اینکه سابقه کمی در بورس نداریم دقیقا این مسایل و نمیدونیم

1. ارزش گزاری سهم که این سهم در واقعیت ارزشش چقدر است

2. معنی گزارشات مثلا گزارش شش ماهه شکربن اومده من میخونم با اینکه از لحاظ سوادی بدک نیستم ولی در این موارد بیسوادم .اینکه چه جوری باید درک کرد اینارو.

3. درک واقعی پ ب ای) و ( ای پی اس

بهنام عزیز توقعی نیست این سوالات پاسخ بدید اگه دوست داشتید یک اشاره بکنید ما بیشتر از این حرفا زحمت میزاریم رو دوشتون حتی اگه یه کتاب هم معرفی بکنید ممنون .

نظر

• mosenof
        عضو عادی
        • Oct 2013
        • 39

بهنام خان یه سوال می خواستم ازتون بپرسم، درواقع هدف این است که نظر شما رو در این باره بدونم، و مدتی درگیر این موضوع هستم و هنوز نسبت به این بازار سهام اعتماد لازم رو ندارم(حتی برای میان مدت) و بیش 10 درصد سرمایه جرات ورود نداشتم، اما سوال:
        شاخص بورس با توجه به نظر افرادی که قبول دارمشون به انتهای موج 5 نزدیک می شود(78000)، و اینکه حقوقی ها درصد بالایی از بورس در اختیار دارند و به راحتی می توانند بازی گردان آن باشند و مهمتر از همه، کشوری که به گفته خود دولتمردان رشد اقتصادی آن منفی بوده، چطور شاخص تا این حد رشد یافته و آیا فقط امید به آینده تا این اندازه می توانسته تاثیر گزار باشه؟ مثلا همین مپنا از پارسال همین موقع تا به امروز 5 برابر شده و همچنان شما به رشد آن اعتقاد دارید.
        همچنین ممنونم از راهنمایی ها که به این جانب و اعضای این فروم می فرمایید.

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط risk پست شده است View Post
          سلام
          شب بخیر به استاد گلم اقا بهنام و بقیه دوستان
          بهنام جان صدرا که صف وپتروهم صف فاذر و وبصادر که بستن نیستند فک میکنم اینروزا همچین روزای استراحت شماست اگه ما ها بزاریم و اینقد سوال نکنیم .
          میخواستم بگم من وشاید خیلی ها با اینکه سابقه کمی در بورس نداریم دقیقا این مسایل و نمیدونیم

1. ارزش گزاری سهم که این سهم در واقعیت ارزشش چقدر است

2. معنی گزارشات مثلا گزارش شش ماهه شکربن اومده من میخونم با اینکه از لحاظ سوادی بدک نیستم ولی در این موارد بیسوادم .اینکه چه جوری باید درک کرد اینارو.

3. درک واقعی پ ب ای) و ( ای پی اس

بهنام عزیز توقعی نیست این سوالات پاسخ بدید اگه دوست داشتید یک اشاره بکنید ما بیشتر از این حرفا زحمت میزاریم رو دوشتون حتی اگه یه کتاب هم معرفی بکنید ممنون .
          درود
          شب شما هم به خیر
          خواهش میکنم

بنده همیشه از بودن در کنار دوستان و صحبت در مورد بورس و سهام مختلف لذت می برم

و اما پاسخ به مواردی که بیان کردین ...

1 - ارزش گذاری یک سهم به خیلی فاکتورها بستگی داره که من چند مورد رو نام می برم

روانشناسی بازار

سود فعلی و آتی سهم

وضعیت فعلی و آتی شرکت

ارزش جایگزینی

رتبه و جایگاه شرکت

وضعیت سهامداران شرکت

پتانسیلهای شرکت

و ...

2 - خوندن گزارش یک چیزه،پیش بینی ادامه روند یک چیز

برای مثال عملکرد عملیاتی خیلی مهمه

وضعیت سود انباشته خیلی مهمه

وضعیت داراییهای و بدهی ها مهمه

بررسی بعضی نسبتهای مالی مهمه

حالا مهمتر از همه اینها اعمال پتانسیلهای مورد نظر و محاسبه سود آتی هستش

و خب تحلیل صورتهای مالی،ریزه کاری زیاد داره که اینجا نمیشه بازش کرد و زمان لازم رو هم برای این کار نداریم

3- پی بر ای و ای پی اس فعلی خیلی مهم نیست
          شما باید توجه خودتون رو بذارید روی فاکتور سود آتی و ببینید که پی بر ای فلان سهم با توجه به سود آتی سهم،چقدر هست ؟

بعد پی بر ای سایر همگروهاش چقدره ؟

پی بر ای صنعتش چقدره ؟

انتظارات بازار از این سهم و صنعت چقدره ؟

بیشتر وقتها با توجه به انتظارات آتی،پی بر ای یک سهم تعیین میشه

من به شما و همه دوستان توصیه میکنم که بیش از هر کتاب و جزوه ای،روند خود بازار رو دنبال کنید
          نمیگم کتاب نخونین

ولی اگر دوست دارین که پیشرفت کنین،از خود بازار و نکات مهمی که در اون وجود داره،بهره ببرید
          آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/10/22, 22:06.
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• arad700
            ستاره دار (1)
            • Jul 2013
            • 3238

آقا بهنام میشه خواهش کنم نظرت راجع به خرید 10 درصد از سرمایه جدید که عرض کردم از سهم حتاید بگی
            Honesty is the best policy

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

در اصل توسط mosenof پست شده است View Post
              بهنام خان یه سوال می خواستم ازتون بپرسم، درواقع هدف این است که نظر شما رو در این باره بدونم، و مدتی درگیر این موضوع هستم و هنوز نسبت به این بازار سهام اعتماد لازم رو ندارم(حتی برای میان مدت) و بیش 10 درصد سرمایه جرات ورود نداشتم، اما سوال:
              شاخص بورس با توجه به نظر افرادی که قبول دارمشون به انتهای موج 5 نزدیک می شود(78000)، و اینکه حقوقی ها درصد بالایی از بورس در اختیار دارند و به راحتی می توانند بازی گردان آن باشند و مهمتر از همه، کشوری که به گفته خود دولتمردان رشد اقتصادی آن منفی بوده، چطور شاخص تا این حد رشد یافته و آیا فقط امید به آینده تا این اندازه می توانسته تاثیر گزار باشه؟ مثلا همین مپنا از پارسال همین موقع تا به امروز 5 برابر شده و همچنان شما به رشد آن اعتقاد دارید.
              همچنین ممنونم از راهنمایی ها که به این جانب و اعضای این فروم می فرمایید.
              خب برای پاسخ به شما،از اینجا شروع میکنم

قیمت یک آدامس یا چیپس یا پفک در چند سال گذشته چند برابر شده ؟

اینها رو مثال زدم چون کالاهای کم ارزشی هستند

ارزش ریال چقدر کاهش یافته ؟

آیا نباید انتظار داشته باشیم که قیمت سهام هم مثل کالاهای دیگه رشد کنه ؟

آیا سهم یک نوع کالا نیست ؟

آیا میشه قیمت سهم رو جدای از تورم دونست ؟

خیلی از سهام با ارزش امروز دارن با قیمتهای 200 تومن و 300 تومن و حتی کمتر معامله میشن

با توجه به تمام شرایطی که گفتم،آیا سهمی مثل خبهمن که زیر 200 تومن هست یا بانک دی که 160 تومن هست گرونه ؟

من میگم خیر

البته قبول دارم که خیلی از سهم ها دیگه ارزش خرید ندارن
              اما این رو نمیشه به کل بازار تعمیم داد

و البته بنده به شاخص حداقل 100 هزار واحدی در بلند مدت اعتقاد دارم،چون خیلی از صنایع یا هیچ رشدی نداشتند یا تازه رشدشون شروع شده

همین مپنایی که شما گفتین

آیا در این مدت سودش اضافه شده ؟

آیا سود نیروگاه هایی که داره،شناسایی شده ؟

میزان مطالبات این شرکت چقدره ؟

چقدر سود انباشته داره ؟

آیا اثر دریافت مطالب در آینده لحاظ شده ؟

مپنا دیگه یک پیمانکار ساده نیست

مپنا هم پیمانکاره و هم تولید کننده برق و دارای زیر مجموعه های بسیار قوی

با همه اینها به نظر شما مپنای 700 تومنی گرونه

این مواردی که شما گفتین بر میگرده به همون نگاه تک بعدی بازار که کل بازار رو در قالب سهام پالایشگاهی و یک سهم به نام شبندر می بینه

اما در بازار بورس سهام و صنایع مختلفی وجود داره

یه سری فکر میکنن که با افت شبندر دیگه بازار بالایی نداره

اما همچین چیزی نیست

مگه 2 سال پیش ما شبندر داشتیم ؟
              یعنی تا قبل از ورود شبندر و سهام پالایشگاهی به بورس ما هیچ صنعت یا سهم تاپی نداشتیم ؟

مشکل اصلی اینه که یه سری اصل ( کلیت بازار بورس) رو رها کردند و چسبیدن به فرع ( سهام پالایشگاهی)
              (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                آقا بهنام میشه خواهش کنم نظرت راجع به خرید 10 درصد از سرمایه جدید که عرض کردم از سهم حتاید بگی
                دوست عزیز
                با خرید حتاید در حال حاضر مخالفم

نظر من برای خرید روی همون گزینه هایی هست که عرض کردم

شما اگر نگاه بلند مدتی دارین،خبهمن بخرین
                (کوروش بزرگ)

نظر

• hooshang2020
                  عضو عادی
                  • May 2012
                  • 31

سلام آقا بهنام. لطف میکنید نظرتون راجع به بیمه دانا بگین؟؟ تارگت های میان مدت و بلند مدتش چجوره؟ اصن جایی برای رشد داره؟
                  [COLOR=#800000][B][I](راهی که طول آن هزار کیلومتر باشد ، قدم به قدم پیموده می شود...)[/I][/B][/COLOR]

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

در اصل توسط hooshang2020 پست شده است View Post
                    سلام آقا بهنام. لطف میکنید نظرتون راجع به بیمه دانا بگین؟؟ تارگت های میان مدت و بلند مدتش چجوره؟ اصن جایی برای رشد داره؟
                    درود
                    در مورد دانا باید بگم که تارگت خاصی رو در ذهنم ندارم

اما ...

این شرکت یک افزایش سرمایه سنگین از محل تجدید ارزیابی داراییها رو داشته
                    بعد از ثبت افزایش سرمایه اش هم افت شدیدی که که خب دوباره برکشته

و البته نمیشه از تاثیر مثبت این افزایش سرمایه و ارتقا رتبه شرکت در بلند مدت گذشت

بر این اساس پیشنهاد میکنم که روی این سهم نگاه میان مدتی و بلند مدتی داشته باشین
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• 12478512
                      عضو عادی
                      • Oct 2012
                      • 176

درود بهنام جان... کلیت بازار علی الخصوص بانک با آزاد شدن وجوه بلوکه شده ایران در حسابهای بانک های خارجی رشد میکنن... برای بانک دی که از رشد گذشته بانک ها هم عقب مونده میشه اهداف بالای 300 تا آخر سال متصور شد؟!
                      صبح روشن بعد از تاریکترین لحظه شب نمایان میشود...

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

در اصل توسط 12478512 پست شده است View Post
                        درود بهنام جان... کلیت بازار علی الخصوص بانک با آزاد شدن وجوه بلوکه شده ایران در حسابهای بانک های خارجی رشد میکنن... برای بانک دی که از رشد گذشته بانک ها هم عقب مونده میشه اهداف بالای 300 تا آخر سال متصور شد؟!
                        درود

از نظر من،در بلند مدت،سهام بانکی به طور متوسط 100% گین خواهند داد

و خب در این بین نظرم بیشتر روی وپارس،دی و البته وبصادر هست

در مورد بانکهی ها باید صبر به خرج داد و سهامداری کرد
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• چاردیواری
                          عضو عادی
                          • Oct 2013
                          • 265

باسلام وشبخیرخدمت آقابهنام عزیز-همانطور که گفته بودید امروز برای خریدوپترو دیرشدولی من یه پله دوروز قبل واردشدم حالا برای فردا برم توی صف خرید یاپیشنهاد دیگری دارید.در مورد ورود به خاور ولیزینگیها نظرتان چیست؟باتشکر

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Post
                            باسلام وشبخیرخدمت آقابهنام عزیز-همانطور که گفته بودید امروز برای خریدوپترو دیرشدولی من یه پله دوروز قبل واردشدم حالا برای فردا برم توی صف خرید یاپیشنهاد دیگری دارید.در مورد ورود به خاور ولیزینگیها نظرتان چیست؟باتشکر
                            درود
                            شب شما هم به خیر

رفتن در صف که هیچ گاه مورد تایید من نیست

در بین سهام خودرویی،خبهمن و در بین سهام لیزینگی،ولصنم رو خیلی می پسندم

ولی برای فردا به شما پیشنهاد میکنم که دی ( بانک دی ) بخرید

اینم بگم که حداقل دیدتون باید میان مدت باشه
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• poya59
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 199

با سلام و شب به خیر خدنت بهنام عزیز و خستگی ناپذیر
                              شنیده ها حکایت از این داره که دادگاه به نفع گاز لوله رای داده
                              و گزارش گاز لوله هم به زودی روی کدال خواهد آمد
                              مبارک همه وپترویی های فروم
                              شاد باشید

نظر

• چاردیواری
                                عضو عادی
                                • Oct 2013
                                • 265

باتشکر-اقابهنام 30%بانک دی(133تومنی)دارم وبصادر هم دارم وخودرو هم همینطور ولی مپنا وسهام برقی ندارم لطفا مرا راهنمایی بفرمایید.

نظر

در حال کار...
                                X