کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام برادر بهنام
ارادتمند
اولین باره که تاپیکتون رو میخونم و از اینکه با وجود این همه طرفدار و دوستان ، سریع جواب رو میدی و بقول معروف کلاس نمیذاری برا جواب دادن خوشحالم
راستش من با سبدم خیلی مشکل دارم تعداد سهامم زیاده
دوست دارم نظرتو راجع به سبدم بدونم
غپینو
رتاپ
بترانس
وتوکا
غشان پتایر و باما ذوب
بترتیب وزن نوشتم
رتاپ رو برا برادرم خریدم نظرتونو راجع بهش میخوام بدونم
و اصلاح سبد رو چطوری انجام بدم
درود
خواهش میکنم
از سهامی که در سبد دارین،تنها با رتاپ،بترانس و کاما موافقم
بقیه موارد جالب نیستند و بهتره چند سهم تاپ رو جایگزینشون کنین
در مورد صنایع و سهام پیشرو هم در پستهای گذشته نوشتم،میتونین با سلیقه خودتون 2 یا نهایت 3 مورد رو انتخاب کنین
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
آقا بهنام با توجه به اينكه خكاوه مقاومت 160 رو رد كرده هدف بعديش چنده كوتاه مدت؟
بنده به طور معمول به روند کوتاه مدتی بها نمیدم
اما اگر یادتون باشه نوشتم که خکاوه تنها سهم خودروسازیه که زیر 200 تومنه و در کوتاه مدت باید بالای این سطح روانی تثبیت بشه
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
سلام استاد صبح بخیر
فاذر امروز خودشو خفه کرد احساس میکنم دارن سهم رو خشک میکنند.اگه نمودار تکنیکال دارین برامون یه توضیحی بدین.ممنون
درود
دوست گرامی
در همین صفحه و در پست شماره 5693 در مورد فاذر نوشتم
از دوستان عزیز خواهش میکنم قبل از ارسال پست حداقل یه نگاهی به پستهای گذشته بندازن
بنده که این پستها رو برای خودم ننوشتم
متاسفانه چیزی که دارم می بینم اینه که یعضی از دوستان حتی زحمت ورق زدن تاپیک و خوندن پستهای قبلی رو هم به خودشون نمیدن
(کوروش بزرگ)
نظر