*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

پاسخ : *+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
    سلام بهنام خان
    سبدم به صورت زیر هست
    50% فاذر
    20% ولغدر
    20% خکاوه
    10% نقدینگی که تیپیکو خریده بودم باهاش

قصد دارم تیپیکو را بدم به خکاوه
    نظر شما چی هس؟
    گزینه های خوب از دیگر گروه ها مثل وبصادر و فرآور هم هست به نظر شما کدومش در بلند مدت گین بیشتری میده؟
    در ضمن بانک دی خریدش در قیمت 200 نسبت به وبصادر اولویت نداره؟ از 156 واردش شدم و با سود 40% خروج کردم. الان خیلی افت کرده و جذاب به نظر میرسه
    درود
    سبد خوبی دارین

با نگاه بلند مدتی میتونین یک سهم تاپ خودرویی اضافه کنید
    حالا خکاوه هم نباشه یه سهم دیگه

و البته فرآور و وبصادر هم گزینه های خوبی هستند

در ضمن وبصادر از دی بهتره
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط enriko پست شده است View Post
      سلام استاد
      ارتقای شما را تبریک می گویم و میخواستم بدونم دی هنوز ارزش سرمایه گذاری داره یا نه من در سبدهای پیشنهادیتون بهغیر از خساپا و خزامیاد و فرآور و فاسمین از بقیه دارم و مقداری دی دارم میخواستم وضعیت اونو برام شرح بدید خیلی ممنون
      درود
      بابت لطفتون سپاسگزارم

صنعت بانکداری از صنایع پیشرو در میان مدت و بلند مدت خواهد بود
      دی هم روندش صعودیه
      منتها اگر بحث انتخاب سهم بانکی باشه،بنده وبادر رو بیشتر می پسندم
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط solitaryman پست شده است View Post
        درود
        جناب بهنام روزي كه 75 ميل سهام شركت معامله شد (تقريبا سه هفته پيش) اين حجم بالاي معامله رو چجوري ميشه تفسير كرد !؟ كسي كه ميخاست كرسي شركت رو بدست بگيره همون روز ميتونست هرچقدر لازمه سهام بخر
        درود

برای پاسخ به شما پیشنهاد میکنم که سابقه معاملاتی سهم در پاییز و زمستان پارسال رو مشاهده کنید
        این 75 میلیون کنونی میشه 7.5 درصد از سهام شرکت
        ولی 36 میلیون حجم سال گذشته میشد 12% از کل سهام شرکت

بحث اهمیت فاکتور حجم معاملات اینجا خیلی اهمیت داره و بنده روند فاذر رو در میان مدت و بلند مدت صعودی می بینم
        و خب این حجم سنگین یک آلارم تایید کننده رشد شارپ در بلند مدت هست
        (کوروش بزرگ)

نظر

• solitaryman
          عضو عادی
          • Jun 2013
          • 136

اقا ببخشيد اشتباه از طرف من بوده بلوك 9 درصدي رو 9 ميل فرض ميكردم/:.yead.:/

نظر

• iligal
            مدیر(ستاره دار 11)
            • Sep 2012
            • 4103

با سلام خدمت استاد بهنام عزیز ارتقاء شما به کاربر ویژه بورسی رو تبریک میگم و از شما بابت معرفی سبد میان مدت و بلند مدت تشکر میکنم از اینکه خالصانه من و دوستان رو راهنمایی میکنید دیشب برنامه شبکه یک صالح آبادی میگفت سرمایه گذاری بلند مدت کنید به سود خوبی می رسید هدف دولت هم بلند مدته تازه میگفت هدف دولت نیاز نقدینگی واسه خوارک پتروشیمی هاست نمیدونم شما نگاه کردین یا نه تحلیلتون چیه راجع به صحبتهای دیشب صالح آبادی؟
            بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• اعلا
              عضو عادی
              • Nov 2013
              • 31

اقا بهنام سلام. از بابت معرفی سبد ها ممنون . موفق باشید

نظر

• rafieemh
                عضو عادی
                • Sep 2013
                • 23

سلام و صبح شما بخیر

یک سوال درباره این ماجرای اوراق تبعی دارم. از ساز و کار و سیستم عرفی ش مطلعم. اما سوالم اینه که تاثیرش بر قیمت واقعی سهام در بازار چیه؟ به فرض الان تاپیکوی 516 تومنی رو تا 565 تومن بیمه کردند. آیا مشخصه که هدف تا کی از نظر طراحان این قیمت برای تاپیکو محقق خواهد شد؟
                تجربه شما از بازار سالهای قبل و میزان تاثیرگذاری این اوراق تبعی روی سیر واقعی قیمت سهام چیه؟

ممنونم. پاینده باشید
                آخرین ویرایش توسط rafieemh؛ 2014/01/26, 08:27.

نظر

• فروغ فرخ زاد
                  عضو عادی
                  • Oct 2013
                  • 106

با سلام
                  استاد ارتقا شما رو به عنوان کاربر ویژه بورسی تبریک میگم،من همیشه از توصیه های شما نهایت استفاده رو بردم
                  مطمئنأ دوستان دیگر هم با من هم عقیده اند
                  (ببخشید بابت تأخیرم/:.smilingsmiley.:/)

نظر

• هوای آفتابی
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 184

سلام بهنام جان / من هم عنوان کاربر ویژه رو بهتون تبریک میگم و بابت سبدهایی که معرفی کردین واقعاً سپاسگزارم البته با راهنمایی شما قبلاً تقریباً سهامهای سبدم رو به صورتی که اشاره شده چیدمان کرده بودم.;)

روزی که آقای سیف ، با توجه به بهبود وضع سیاست خارجی و انتقادهای بسیار ، از ثابت موندن قیمت ارز صحبت کرد به نظرم رسید این دولت برای کاهش هیجان و کاهش سرمایه های سرگردان باید یک برنامه ای داشته باشد. وقتی قیمت سکه ثابت شد این نظریه تقویت شد و راکد موندن قیمت مسکن هم دلیلی بود که بقول تکنیکالی ها به مقاومت خودش برخورد کرده و اگر کاهش پیدا نکنه حداقل تا مدتی به همین منوال خواهد بود لذا سرمایه های هیجان زده که طبق روال سالهای گذشته بدلیل رشد سود آوری این بازارها و کاهش ارزش پولی دنبال محل بهتری برای خودشون می گشتم به سمت بورس با P/E مناسب حمله ور شدن ولی تورم تا اندازه ای مهار شد و انتظار شارپی از افزایش بورس تا اندازه ای غیر واقعی بود و الآن دولت بایستی هیجان بورس رو هم کاهش می داد و چه راهی مناسبتر از سوق دادن این سرمایه ها به بانک و استفاده از روشهای دیگر سرمایه گزاری مثل اوراق و ...

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                    دیشب برنامه شبکه یک صالح آبادی میگفت سرمایه گذاری بلند مدت کنید به سود خوبی می رسید هدف دولت هم بلند مدته تازه میگفت هدف دولت نیاز نقدینگی واسه خوارک پتروشیمی هاست نمیدونم شما نگاه کردین یا نه تحلیلتون چیه راجع به صحبتهای دیشب صالح آبادی؟
                    دیشب من هم صحبتهای آقای صالح آبادی رو گوش کردم ، هر چند قانع نشدم و دلایل کاهش شاخص رو خواسته می دونم و نه ناخواسته ولی حق می دم که عنوان این مطلب از دهان ایشون یعنی دخالت دولت در امر سرمایه گزاری و این باعث فرار بیشتر سرمایه بدلیل عدم امنیت در این بازار می شود پس در صورتی که P/Eاین بازار اصلاح شده باشد می توان گفت سرمایه گزاری در بورس تا مدتی با ریسک پایین بوده و جای نگرانی برای برگشت قیمتها نیست. تنها مسئله باقی مانده برگشت اعتماد به سهامداران است و میل به خرید که آن هم مسلماً یک دفعه رخ نخواهد داد.

بهنام جان اگر تحلیل من درست باشه یک موضوع من رو نگران می کنه همانطور که می دونیم در این اصلاح تقریباً سرمایه گزاران خورد به سمت بانک روانه شدند ولی حقوقی ها و حقیقی ها بزرگ و شاخص ساز در این مدت نقدینگی را در بورس به طور کلی کاهش داده اند ، پیشبینی حرکت بعدی این افراد ، ارگانها و جریان مالی ، پیشبینی آینده سرمایه گزاری مملکت خواهد بود بنظر شما به چه سمتی در آینده خواهد رفت؟
                    البته یکی از گزینه ها حرکت بسمت تولید و خدمات خواهد بود مانند همکاری با شرکتهای خارجی جهت سرمایه گزاری داخلی و شرکت در پروژه های عمرانی که انشاالله همین باشد.
                    [COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]

نظر

• soroush
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 561

سلام بهنام جان
                      نظرت با خرید خکاوه رو این قیمت چیه؟
                      احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• 135918031
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 45

سلام اقا بهنام
                        تو تالار بورس یکی از دوستان اینجور نوشته: اگر بلوک ایران خودرو خریدار نداشت چه اتفاقی می افتد؟ قضیه مثل واتی می شد؟
                        میشه کمی توضیح بدین.چشمامون اینقدر رنگ قرمز دید خسته شد.

نظر

• ahmadreza
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 1294

بهنام جان يكي از دوستانم ميخواد سنگين امروز وارد خكاوه بشه من بهش گفتم صبر كنه تا با شما مشورت كنم به نظر شما امروز خريدش رو انجام بده يا صبر كنه سهم پايين تر بياد؟

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                            با سلام خدمت استاد بهنام عزیز ارتقاء شما به کاربر ویژه بورسی رو تبریک میگم و از شما بابت معرفی سبد میان مدت و بلند مدت تشکر میکنم از اینکه خالصانه من و دوستان رو راهنمایی میکنید دیشب برنامه شبکه یک صالح آبادی میگفت سرمایه گذاری بلند مدت کنید به سود خوبی می رسید هدف دولت هم بلند مدته تازه میگفت هدف دولت نیاز نقدینگی واسه خوارک پتروشیمی هاست نمیدونم شما نگاه کردین یا نه تحلیلتون چیه راجع به صحبتهای دیشب صالح آبادی؟
                            درود
                            بابت لطفتون بینهایت سپاسگزارم

بنده همچنان روی نظر خودم مبنی بر تشکیل سبد سهام مناسب با دیدگاه میان مدتی و بلند مدتی هستم
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

در اصل توسط rafieemh پست شده است View Post
                              سلام و صبح شما بخیر

یک سوال درباره این ماجرای اوراق تبعی دارم. از ساز و کار و سیستم عرفی ش مطلعم. اما سوالم اینه که تاثیرش بر قیمت واقعی سهام در بازار چیه؟ به فرض الان تاپیکوی 516 تومنی رو تا 565 تومن بیمه کردند. آیا مشخصه که هدف تا کی از نظر طراحان این قیمت برای تاپیکو محقق خواهد شد؟
                              تجربه شما از بازار سالهای قبل و میزان تاثیرگذاری این اوراق تبعی روی سیر واقعی قیمت سهام چیه؟

ممنونم. پاینده باشید
                              درود
                              صبح شما هم به خیر

این اوراق سابقه چندانی نداره
                              یک بار که فکر کنم 2 سال پیش بود هم به کار گرفته شد و البته تاثیر مثبت داشت

به شکل مستقیم تاثیری روی قیمت سهم نداره

باعث میشه سرمایه گذار با خیالی آسوده سرمایه گذاری کنه و دست به معاملات هیجانی نزنه ( تاثیر غیر مستقیم )

طرف با خودش فکر میکنه انگار پولش رو گذاشته توی بانک و ریسکی براش نداره
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط هوای آفتابی پست شده است View Post
                                سلام بهنام جان / من هم عنوان کاربر ویژه رو بهتون تبریک میگم و بابت سبدهایی که معرفی کردین واقعاً سپاسگزارم البته با راهنمایی شما قبلاً تقریباً سهامهای سبدم رو به صورتی که اشاره شده چیدمان کرده بودم.;)

روزی که آقای سیف ، با توجه به بهبود وضع سیاست خارجی و انتقادهای بسیار ، از ثابت موندن قیمت ارز صحبت کرد به نظرم رسید این دولت برای کاهش هیجان و کاهش سرمایه های سرگردان باید یک برنامه ای داشته باشد. وقتی قیمت سکه ثابت شد این نظریه تقویت شد و راکد موندن قیمت مسکن هم دلیلی بود که بقول تکنیکالی ها به مقاومت خودش برخورد کرده و اگر کاهش پیدا نکنه حداقل تا مدتی به همین منوال خواهد بود لذا سرمایه های هیجان زده که طبق روال سالهای گذشته بدلیل رشد سود آوری این بازارها و کاهش ارزش پولی دنبال محل بهتری برای خودشون می گشتم به سمت بورس با P/E مناسب حمله ور شدن ولی تورم تا اندازه ای مهار شد و انتظار شارپی از افزایش بورس تا اندازه ای غیر واقعی بود و الآن دولت بایستی هیجان بورس رو هم کاهش می داد و چه راهی مناسبتر از سوق دادن این سرمایه ها به بانک و استفاده از روشهای دیگر سرمایه گزاری مثل اوراق و ...

دیشب من هم صحبتهای آقای صالح آبادی رو گوش کردم ، هر چند قانع نشدم و دلایل کاهش شاخص رو خواسته می دونم و نه ناخواسته ولی حق می دم که عنوان این مطلب از دهان ایشون یعنی دخالت دولت در امر سرمایه گزاری و این باعث فرار بیشتر سرمایه بدلیل عدم امنیت در این بازار می شود پس در صورتی که P/Eاین بازار اصلاح شده باشد می توان گفت سرمایه گزاری در بورس تا مدتی با ریسک پایین بوده و جای نگرانی برای برگشت قیمتها نیست. تنها مسئله باقی مانده برگشت اعتماد به سهامداران است و میل به خرید که آن هم مسلماً یک دفعه رخ نخواهد داد.

بهنام جان اگر تحلیل من درست باشه یک موضوع من رو نگران می کنه همانطور که می دونیم در این اصلاح تقریباً سرمایه گزاران خورد به سمت بانک روانه شدند ولی حقوقی ها و حقیقی ها بزرگ و شاخص ساز در این مدت نقدینگی را در بورس به طور کلی کاهش داده اند ، پیشبینی حرکت بعدی این افراد ، ارگانها و جریان مالی ، پیشبینی آینده سرمایه گزاری مملکت خواهد بود بنظر شما به چه سمتی در آینده خواهد رفت؟
                                البته یکی از گزینه ها حرکت بسمت تولید و خدمات خواهد بود مانند همکاری با شرکتهای خارجی جهت سرمایه گزاری داخلی و شرکت در پروژه های عمرانی که انشاالله همین باشد.
                                درود
                                سپاسگزارم

همون طور که در گذشته عرض کردم،هیچ بازاری به اندازه بورس برای سرمایه گذاری جذاب نیست

فروشندگان این روزها هم چاره ای ندارند جز اینکه در آینده نزدیک با قیمتهای بالاتر دوباره وارد بورس بشن ( صبور نبودن )

روند بازار در میان مدت و بلند مدت صعودیه
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X