*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshar
    عضو فعال
    • Aug 2013
    • 1039

پاسخ : *+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

سلام خدمت دوستان و آقا بهنام عزیز
    فروش ها و حرکتهای هیجانی این چنینی متاسفانه فقط به سهام داران حقیقی امثال بنده ضربه می زنه
    چرا که با کوچکترین نوسان بازار تصمیماتم رو عوض میکنم و پس از یکی دو روز میبینم باز اشتباه کردم!
    پس بهتره دوستان هم بیان سمت پرسپولیس تا ازین قرمز ها باهم لذت ببریم/:.yead.:/
    ضمنا از صبر و حوصله ی آقا بهنام واقعا باید قدردانی کرد چراکه بعضا دوستان و بنده سوال هایی از ایشون میپرسیم که قبلا چند بار جواب داده شده ولی ایشون باز با متانت جوابگوی همگی ما هستن
    ممنون
    اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• afshar
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 1039

به گزارش فارس، محمد شاهینی، تحلیل‌گر بازار سهام درباره این میزان افت شاخص طی روزهای گذشته و خصوصاً امروز معتقد است که روند ایجاد شده کاملاً هیجانی بوده که بیشتر آنان را حقیقی‌های بازار تشکیل می‌دهند.بابت این کاهش‌ قیمت سهام طی روزهای گذشته نگرانی وجود نداشته و با توجه به پتانسیل و سودآوری برخی صنایع، روند رو به رشد شاخص در روزهای آینده باز خواهد گشت.
      اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• amir.r
        ستاره دار(3)
        • Apr 2013
        • 613

خواجه نصیری گفت: سرمایه گذاران شایعات بی اساس را مبنای تصمیم گیری قرار ندهند / جریان نقدینگی کماکان به سمت بورس ادامه دارد

سرمایه گذاران در معاملاتشان به شایعات توجه نکنند بلکه سرمایه گذاران مبنای معاملاتشان را پتانسیل ذاتی بازار و صنایع قرار بدهند.به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، محمود رضا خواجه نصیری مدیر نظارت بر بازارها و بورس ها با بیان مطلب فوق درباره افت ناگهانی قیمت سهم ها در روز جاری گفت: عده ای با طرح برخی شایعات بی اساس با هدف اثر گذاری و جمع آوری سهم ها به قیمت مناسب اقدام به شایعه پراکنی در خصوص برخی تغییر و تحولات در ساختار سازمان بورس کردند که در این خصوص به سهامداران توصیه می شود از هرگونه اقدام عجولانه پرهیز کنند.وی به برخی از ابهاماتی که در برخی صنایع نیز وجود دارد اشاره کرد و گفت: تمام تلاش صاحبان صنایع و سازمان بورس روشن شدن ابهامات مطرح شده است تا با تصویب مصوبات جدید حقوق سرمایه گذاران حفظ شود.خواجه نصیری درباره جریان نقدینگی در بازار گفت: نقدینگی به هیچ عنوان از بازار خارج نشده است و جریان نقدینگی در بازار کماکان وجود دارد . از این حیث روندهای کاهشی شدید قطعاً مقطعی و گذارا است ضمن اینکه حمایت سهامداران حقوقی که نقدینگی خوبی را در چند ماه گذشته تجهیز کرده اند پشتیبان بازار است و هیچ گونه نگرانی در خصوص عدم نقدینگی در بازار وجود ندارد.مدیر نظارت بر بازارها و بورس ها نوسان را ذات بازار سرمایه خواند و گفت: نوسانات شاخص و تغییرات قیمت ذات بازار سرمایه است بنابراین سهامداران از ورود به صفهای خرید و فروش و معامله بر اساس شایعات و پیروی از روند عرضه و تقاضا پرهیز کنند.خواجه نصیری تأکید کرد: هیچ گونه تغییری در روند بازار رخ نداده است و با توجه به سیاست های درست از اواسط آذر ماه نوسانات شاخص دامنه دار نبوده است، بنابراین هجوم سهامداران برای فروش دارائی هاشان معنایی ندارند.
        با کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم

نظر

• amir2007dkn
          عضو فعال
          • Oct 2013
          • 340

شپنا روببنید فقط 42میلیون حقوقی فروخته و حقوقی خریده. از 92/7/27 که 23 میلیون سهم معامله شده که اون روز هم حقوقی فقط 6 میلیون فروخته تا حالا همچین اتفاقی نیوفتاده بود

نظر

• servat
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 25

سلام بر بهنام عزیز و سایر دوستان
            خوب در تاپیک فرابورس که خیلی خبری نیست. گفتم اینجا عرض ادبی کرده باشم.
            امیدوارم این مطلب به رفع نگرانی برخی عزیزان کمک کند.

اوایل آبان دقیقتر بگم 5 آبان رمپنا صف فروش شد. قیمت 703.3 بود.
            یک لحظه آن روز را تصور کنید. شاخص منفی شده و صف های فروش در اکثر نمادها.
            یادم نمی ره که با صحبتی که با گارگزارم داشتم گفتم این جو پایدار نیست.
            از صف فروش مپنا را خریدم. امروز 22 دی ماه است. دقیقا 2.5 ماه از آن تاریخ گذشته است. مپنا قیمتش به 1294.9 هم رسید!
            وقتی که مپنا با آن پتانسیل هایش این گونه صف فروش شد کاملا واضح است که صرفا هیجان بر بازار حاکم شده است.
            یعنی چند روز پیش که سهم ها صف خرید بودند ارزشمند بودند و دو روزه ارزششان را از دست داده اند و صف فروش پیدا کرده اند؟!

امروز با فروشی که دیروز در خگستر داشتم نقدینگی داشتم و دارم سهام های تاپی که آقا بهنام معرفی می کنند را پله ای به خریدهای قبلی ام اضافه می کنم: ولغدر، فاذر، ... . اگر بازار منفی باشد فردا باز اضافه می کنم.

حالا دو ماه دیگر را تصور کنید. مثل امروز که دو ماه قبل را تصور کردید!

ممنون

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

دوستانی که به دنبال کتاب و جزوه یا کلاس آموزشی هستن
              بشینین پای سیستم و فقط بازار رو دنبال کنین
              روند سهام تاپ رو دنبال کنین
              روانشناسی بازار یعنی همین که بازار رو دنبال کنین و نکات مهم رو فرابگیرین

کسی که در حال حاضر سهامدار باشه و روند بازار رو دنبال کنه،به شکل محسوس بازار هیجانی رو درک میکنه

کسی هم که بازار هیجانی رو درست درک کنه،میتونه به دور از هیجان حرکت کنه
              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• moein2803
                عضو عادی
                • Sep 2013
                • 51

دوستان ممکنه در مورد سقوط بازارها در ذهن تصوراتی داشته باشند و این مورد رو هم مصداق اون مورد بدونند
                خودم که شک ندارم این اون نیست :) این روند تنها عمرش 3 روز دیگه خواهد بود و این فرصت خیلی زود برای خیلیها حسرت خواهد شد

نظر

• sofia
                  عضو عادی
                  • May 2011
                  • 170

/:.yead.://:.yead.://:.yead.://:.yead.:/صف فروش فاذر داره جمع میشه

نظر

• bnz
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 381

با سلام دوستان صف فروش فاذر جمع شد
                    /:.Heart.:/

نظر

• meisam_em
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 2124

اغلب نمادها هم همینطور صف فروش جمع که شد هیچی ،بعضیها مثل مپنا و فاسمین مثبت هم معامله میشوند.........
                      كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                        سهم تاپ زیاده

فاذر

خساپا

وساپا

خزامیا

ولغدر

کاما

فاسمین

فرآور

خکاوه

همه رو هم میشه از صف فروش برداشت
                        خب علی الحساب صف فروش فاذر،خساپا،وساپا و فاسمین جمع شد

بقیه موارد هم به احتمال فراوان فردا برمیگردن

و البته بیشترشون میتونن فردا حتی صف خرید رو هم به خودشون ببینن

به این میگن بازار هیجانی
                        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• arad700
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2013
                          • 3238

من شخصا حاضر نیستم سرمایه ام را که با اینهمه زحمت بدست آوردم به استناد برخی شایعات و جوسازی های مغرضانه سفته بازها و حقوقی های بازار دو دستی به مفت از دست بدم.نمی دونم این سفته بازها تودلشون چطور دارن به برخی سهام دارهای عجول می خندند.ولی به هر حال حضور در بازار امروز و دیدن اتفاقات و خرید و فروش های حقیقی ها و حقوقی ها درس بزرگی به من داد.حتی اگر به فرض محال بازار برنگرده، باز هم ضرر امروز و مقاومت و نفروختن سهام و در عوض خرید سهام تاپ یک کارگاه عملی آموزش بود.سرمایه یک سهام دار فقط دارایی ریالی اون سهامدارنیست ، همین تجارب و لمس چنین شرایطی هم جزء سرمایه های یک سهامدار محسوب می شوند.دوستان جسارت من را ببخشند. در واق در حضور اساتید عزیزی چون بهنام شفاف سازی احسان کیوان ...درس پس می دم
                          Honesty is the best policy

نظر

• mah 88
                            عضو عادی
                            • Jan 2014
                            • 54

باسلام
                            مردم ما واسه یه شایعه چند سال پیش که حتما دوستان یادشون هست صفهای چند ده متری واسه خرید چای با هر قیمتی ساعتها تو صف می ایستادند ،چای که فکر میکنم هر خانواده در سال بیشتر 2تا 3 کیلو بیشتر مصرف نداره ،و الان اصلا جای تاجب نداره!

نظر

• هوای آفتابی
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 184

امروز کلاً به تماشای بازار گذشت و البته جا داره از آقا بهنام عزیز بابت همه دلگرمی هاش تشکر کنم. تجربه های زیادی میشه با دیدن این بازار کسب کرد.
                              فقط افسوس که کمی پول نقد نداشتم وگر نه نتنها سهام های ارزنده ای که همیشه صف هستند رو می خریدم بلکه بقول یکی از دوستان راه می داد خود شاخص رو هم میخریدم /.:biggrinsmiley.:/
                              البته فردا است که عیار سهام ها خوب ، معلوم میشه /.:blushsmiley:./

نمی دونم چقدر با مسابقات اتومبیلرانی Formula1 آشنا هستید و دنبال می کنید ولی من عاشق این مسابقاتم ، شرکت در این مسابقات شباهت زیادی به سهام داری در بورس داره ، تیمهای شرکت کننده بعد از کلی برنامه ریزی ، استراتژی ، تمرین و تحلیل شرایط مسابقه ، خودرو و راننده وارد مسابقات و روز به روز از نظر تکنیکی کامل تر میشن، در پایان هر مسابقه کسی که بهترین تاکتیک ، استعداد ، تصمیم گیری رو برای لحظات مسابقه داشته برنده است ، چیزی که قشنگش میکنه اینه که : حتی اگر بازنده هم بشن راننده این جمله رو میگه: تیم من در اون لحظه بخصوص در مسابقه بهترین تصمیم رو با داشته هاش گرفت پس ناراحت نیستم.
                              ما هم در بورس همین قضیه رو داریم ، هر روز مجبوریم چه با احساس و چه با تجربه و منطقتصمیم بگیریم ولی در هر دوحالت اگر درست از آب در نیومد نباید افسوس خورد شاید این تصمیم در زمان خودش برای ما بهترین تصمیم بوده.
                              ببخشید ولی بهتر دونستم این مطلب رو در این تاپیک بنویسم.
                              [COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]

نظر

• درویش خرسند
                                عضو جدید
                                • Mar 2011
                                • 5

مصاحبه امروز مدیران اذراب جالب بود
                                بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران

جناب بهنام اطلاعی از روند تکمیل نیروگاه هرمزگان دارید
                                من جستجوی مختصری کردم که به تاریخ کلنگ زنی اون رسیدم !

نیروگاه 500 مگاواتی گازی که اذراب مالک صد درصد اون خواهد شد
                                الان ببینید برای حسینا به دلیل داشتن فقط 5 درصد نیروگاه قم که اونم هنوز نصف قسطاش رو نداده دارند چه قیمت گذاری میکنند
                                نمیدونم در چه مرحله ای از تکمیل قرار داره این نیروگاه ولی با توجه جو امسال و سال اینده نیروگاه این نیروگاه در صورت تکمیل ارزش فوق العاده ای برای اذراب ایجاد میکنه

نظر

در حال کار...
                                X