کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود بهنام جان
امروز جات خالی یک دست والیبال توپ زدیم و خستگی بازار امروز در رفت...
نظرت درباره گزارش خصدرا چیه؟ بنظرت چجوری بازش می کنند؟ پیش بینیت چیه؟ و سوالی که خیلی ذهنم را مشغول کرده چرا همین هفته و با این شرایط بازار می خواهند بازش کنند؟ مگه زمان قحطه!!!
درود بهنام جان
امروز جات خالی یک دست والیبال توپ زدیم و خستگی بازار امروز در رفت...
نظرت درباره گزارش خصدرا چیه؟ بنظرت چجوری بازش می کنند؟ پیش بینیت چیه؟ و سوالی که خیلی ذهنم را مشغول کرده چرا همین هفته و با این شرایط بازار می خواهند بازش کنند؟ مگه زمان قحطه!!!
درود
این والیبال امروز صرفش از دیدن بازار بیشتر بوده /:.yead.:/
درود دوباره بهنام عزیز.به نظرشما افت شدید شاخص سیاسی و دولتیه؟آیا آلترناتیو دیگری غیر از اینکه من عنوان کردم داره؟این برای من سواله بااین همه خبرهای مثبت اقتصادی از جمله کم شدن مقداری از تحریم و تعدادی از شرکتها قاعدتا باید منتظر صعود بازار باشیم و نه سقوطش!؟!!؟لطفا نظرتون رو بفرمائید.پاینده باشید.
درود دوباره بهنام عزیز.به نظرشما افت شدید شاخص سیاسی و دولتیه؟آیا آلترناتیو دیگری غیر از اینکه من عنوان کردم داره؟این برای من سواله بااین همه خبرهای مثبت اقتصادی از جمله کم شدن مقداری از تحریم و تعدادی از شرکتها قاعدتا باید منتظر صعود بازار باشیم و نه سقوطش!؟!!؟لطفا نظرتون رو بفرمائید.پاینده باشید.
درود
نظر بنده اینه که از فرصت پیش آمده بهره ببرید و سهام تاپ رو در قیمتهای پایین بخرین
داشتن دیدگاه میان مدتی و بلند مدتی باعث میشه شما برنده باشین
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
درود بهنام عزیز
دوستم قصد خرید 4.5م میان مدتی دارد من خکاوه و فاذر را پیشنهاد کردم (وفق سبدهای معرفی شده شما) به نظر شما خوب می باشد و دیگر اینکه خرید را تا افت بیشتر صلاح هست عقب بیاندازد
با تشکر
درود بهنام عزیز
دوستم قصد خرید 4.5م میان مدتی دارد من خکاوه و فاذر را پیشنهاد کردم (وفق سبدهای معرفی شده شما) به نظر شما خوب می باشد و دیگر اینکه خرید را تا افت بیشتر صلاح هست عقب بیاندازد
با تشکر
درود
قیمتها به حدی جذاب شده که ارزش تشکیل سبد داره
بنده اگر باشم منتظر قیمتهای پایین تر نمیشم
اما دوست شما میتونه در 2 یا نهایت 3 پله خریدش رو تکمیل کنه
در ضمن 2 سهمی که نام بردین،از بهترین ها هستند و البته موارد دیگری هم هستند که میشه روی اونها سرمایه گذاری کرد
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
درود بهنام عزیز
من سبد 4 آنهم میان مدتی را گرفتم لطفا می توانید "موارد دیگر" را بفرمایید چه می تواند باشد(اگر فقط نام ببرید که دیگر شرمنده کرده اید)
با تشکر
نظر