*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • iligal
    مدیر(ستاره دار 11)
    • Sep 2012
    • 4103

پاسخ : شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

با سلام خدمت دوستان عزیز و آقا بهنام ظهر که برگشتم دیدم آقا بهنام زده تاپیک تعطیل واسم بدتر از تعدیل -200% بود اینقدر ناراحت بودم که حتی پیام شخصی دادم به آقا بهنام خواستم شمارتو بگیرم بدونم دلیلش چیه واقعاً ناراحت شدم آقا بهنام قدر زر زرگر بداند قدر گوهر گوهری آقا بهنام ما دوست داریم خودتو به خاطر حرف بعضی از نوسانگیرا ناراحت نکن شرمنده از دوستان دربدر تو این تاپیک تو اون تاپیک دنبالت گشتم تا الان دیدمت
    بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• iligal
      مدیر(ستاره دار 11)
      • Sep 2012
      • 4103

خوب آقا بهنام الان که دیدمت و خوشحال شدم که هستی و امروز بازار پیش بینی میشد رو 80000 برگشت ولی به خاطر ماموریتی که صبح بودم نتونستم فاذر 246 رو شکار کنم ولی 76000 خکاوه 111.3 خریدم بالاخره خواستم نظرتونو بدونم خکاوه هم فک کنم فردا شاهد صف خرید میلیونی باشه امیدوارم بازار با این اصلاح خودشو آماده کرده باشه واسه یه صعود بلند الان چشم امیدم به فاذر و خکاوه هست

نظر

• اعلا
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 31

آقا بهنام سلام . هر جور كه شما امر بفرماييد . آقا بهنام من به تحليل هاي شما و خود شما و علم و درايت شما ايمان كامل دارم . شما يك تحليلگر بي نظير هستيد كه دانش و علم خود را بطور عملي در بازار پياده سازي مي كنيد . به جرات مي توانم بگويم كه در ايران تك هستيد و همانند شما وجود ندارد . نوشته شما را كه ديدم خوشحال شدم . باور كنيد نبود شما و ننوشتن شما ضايعه اي براي كاربران اين سايت است . دلگرمي هر روز من خواندن مطالب شما بود . از فردا سر زدن به اين سايت ديگر لطفي ندارد . هرجا كه هستيد موفق و پيروز باشيد . با تشكر

نظر

• rahnama
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 770

برای گرفتن درس در چند انجمن بورسی و وبلاگهای رایگان و پولی مشترک هستم.ولی در هیچکدام از آن انجمنها پایبند نبودم و نیستم. این انجمن را انتخاب کردم بخاطر مدیریت قوی و اساتید با تجربه و کارآمد چون استاد بهنام عزیز , استاد محسن عزیز (تایپیک شنبه تا شنبه )و عزیزان دیگر.وقتی وارد این فروم می شوم حس میکنم همه عزیزان را مدتها است که می شناسم. اعتماد و اعتقاد زیادی نسبت به تک تک آنان خصوصا استاد بهنام عزیزم و استاد محسن عزیزم دارم.در این انجمن همه صادقانه و خالصانه دانسته ها و داشته های خود را به رایگان در طبق اخلاص گذاشته و تقدیم اعضا میکنند.خوب است که ما هم سعی کنیم خدا نخواسته باعث دلگیری این عزیزان دوست داشتنی نشویم.
          به امید دیدار مجدد استاد بهنام در تایپیک خود.

من لازم می دانم از ادمین عزیز و مدیران بخشهای مختلف انجمن تشکر نمایم.
          امیدوارم موفقتر باشید.
          اینستاگرام من :
          منتظر شما عزیزان هستم.
          www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• enriko
            عضو عادی
            • Jan 2014
            • 35

درود به استاد گرامی آقا بهنام
            من هم منتظر میمونم تا شما با انرژی مضاعف دوباره دلگرمی ما در بورس باشین امیدوارم در هرجای این دنیا با سلامتی شادی به همراه خانواده تان خوش باشید به امید حضور دوباره شما در این تایپیک
            [CENTER][FONT=arial black][FONT=courier new][SIZE=3]بزرگترین سرمایه انسان اعتماد به نفس اوست.[/SIZE][COLOR=#008000][SIZE=2]حضرت علی (ع)[/SIZE][/COLOR][/FONT][/FONT][/CENTER]

نظر

• Arash007
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 541

پاسخ : صنایع آذراب ( فاذر )

متاسفانه ما ملتی هستیم که صبر نداریم.و آدمای درستو رنجور میکنیم اگه سال 57 هم مردم صبر داشتن الان خیلی چیزا عوض میشد.

نظر

• iligal
                مدیر(ستاره دار 11)
                • Sep 2012
                • 4103

در اصل توسط Arash007 پست شده است View Post
                متاسفانه ما ملتی هستیم که صبر نداریم.و آدمای درستو رنجور میکنیم اگه سال 57 هم مردم صبر داشتن الان خیلی چیزا عوض میشد.
                ما ملتی هسیم که اگه نون نمک کسی رو خوردیم به جای تشکر و قدردانی بهش میتوپیم بد و بیرا میگیم نمکدون رو میشکنیم حرمت رو نگه نمیداریم تو تاپیک آقا بهنام چندین بار گفته بودم آدم خاکی افتاده مثل آقا بهنام کم گیر میاد که خالصانه بدون منت با مطانت به همه جواب بدن بدون چشم داشت اما کسی قدرشو نفهمید کاش میشد یه تاپیک راه انداخت با کد و رمز ورود با اجازه مدیریت سایت و مجوز آقا بهنام که اطلاعات مفید خودشون رو انتقال بدن و به خاطر یه چند تا کاربر جدید ما که تازه واردیم از داشتن این اطلاعات محروم نشیم حالا اگه بشه پیگیریش میکنم دوستانی که موافقن لایک کنن این پیام رو هم تو تالار مدیران میذارم اونجا هم لایک کنین شاید مدیران سایت راهگشای ما بشن با تشکر

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 839

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                  ما ملتی هسیم که اگه نون نمک کسی رو خوردیم به جای تشکر و قدردانی بهش میتوپیم بد و بیرا میگیم نمکدون رو میشکنیم حرمت رو نگه نمیداریم تو تاپیک آقا بهنام چندین بار گفته بودم آدم خاکی افتاده مثل آقا بهنام کم گیر میاد که خالصانه بدون منت با مطانت به همه جواب بدن بدون چشم داشت اما کسی قدرشو نفهمید کاش میشد یه تاپیک راه انداخت با کد و رمز ورود با اجازه مدیریت سایت و مجوز آقا بهنام که اطلاعات مفید خودشون رو انتقال بدن و به خاطر یه چند تا کاربر جدید ما که تازه واردیم از داشتن این اطلاعات محروم نشیم حالا اگه بشه پیگیریش میکنم دوستانی که موافقن لایک کنن این پیام رو هم تو تالار مدیران میذارم اونجا هم لایک کنین شاید مدیران سایت راهگشای ما بشن با تشکر
                  درود
                  دقیقا داشتم به این فک میکردم که کاش میشد سایت این قابلیتو داشته باشه که اگه ایجاد کننده تاپیک دوست داشت تاپیکو یه جوری ببنده که فقط خودش بتونه مطلب بزاره
                  اونوقت آقا بهنام راحت تحلیل هاشونو میزاشتن
                  ماهم به جای اینکه ایفقد سوال تکراری بپرسیم به خودمون زحمت میدادیم تاپیکو ورق میزدیم سهام تاپ مورد نظر بهنام رو به دلخواه انتخاب میکردیم
                  تاپیک چت روم هم نمیشد
                  هرکی از راه میرسید هم بی شرمانه توهین به کسی نمیکرد
                  اونوقت تاپیک خیلی مفید میشد
                  کاش....

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

با سپاس از لطف شما

باز هم عرض میکنم مدیریت سایت با نگارش بنده هیچ مشکلی نداره
                    خودم تصمیم گرفتم که یه مدت فقط استراحت کنم
                    تحلیل هم که هر روز عوض نمیشه
                    درسته تاپیک قفله
                    اما پستهای تحلیلی سرجاشه

یه مقدار صبور باشین

اگه یادتون باشه آخر پاییز عرض کردم که تارگت فاذر در میان مدت 600 تومنه ( 6 - 3 ماهه )

یه چیزی حدود 5 هفته از این زمان سپری شده و سهم افت کرده
                    اما اون بازه زمانی هنوز سپری نشده
                    تازه آخر سال میشه 3 ماه
                    و 6 ماهش میشه آخر بهار 93
                    درسته ؟

بنده تصمیم گرفتم صبر کنم تا فاذر به 600 برسه و تا اون موقع هم هیچ پستی نخواهم نوشت

شما هم صبور باشید و سهامداری کنید
                    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• iligal
                      مدیر(ستاره دار 11)
                      • Sep 2012
                      • 4103

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
                      درود
                      دقیقا داشتم به این فک میکردم که کاش میشد سایت این قابلیتو داشته باشه که اگه ایجاد کننده تاپیک دوست داشت تاپیکو یه جوری ببنده که فقط خودش بتونه مطلب بزاره
                      اونوقت آقا بهنام راحت تحلیل هاشونو میزاشتن
                      ماهم به جای اینکه ایفقد سوال تکراری بپرسیم به خودمون زحمت میدادیم تاپیکو ورق میزدیم سهام تاپ مورد نظر بهنام رو به دلخواه انتخاب میکردیم
                      تاپیک چت روم هم نمیشد
                      هرکی از راه میرسید هم بی شرمانه توهین به کسی نمیکرد
                      اونوقت تاپیک خیلی مفید میشد
                      کاش....
                      حالا یا اینجور که شما میگی یا کد و رمز و ورود و قابلیت بلاک کردن یوزری که داره جنگ به پا میکنه و بستن یوزر کاربریش

نظر

• aliabfa
                        عضو عادی
                        • Sep 2013
                        • 147

بهنام عزیز ، مهرتان در دلمان پابرجاست. چشم انتظار حضور دوباره شما خواهیم ماند.

نظر

• iligal
                          مدیر(ستاره دار 11)
                          • Sep 2012
                          • 4103

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                          با سپاس از لطف شما

باز هم عرض میکنم مدیریت سایت با نگارش بنده هیچ مشکلی نداره
                          خودم تصمیم گرفتم که یه مدت فقط استراحت کنم
                          تحلیل هم که هر روز عوض نمیشه
                          درسته تاپیک قفله
                          اما پستهای تحلیلی سرجاشه

یه مقدار صبور باشین

اگه یادتون باشه آخر پاییز عرض کردم که تارگت فاذر در میان مدت 600 تومنه ( 6 - 3 ماهه )

یه چیزی حدود 5 هفته از این زمان سپری شده و سهم افت کرده
                          اما اون بازه زمانی هنوز سپری نشده
                          تازه آخر سال میشه 3 ماه
                          و 6 ماهش میشه آخر بهار 93
                          درسته ؟

بنده تصمیم گرفتم صبر کنم تا فاذر به 600 برسه و تا اون موقع هم هیچ پستی نخواهم نوشت

شما هم صبور باشید و سهامداری کنید
                          خوب من اول صبح که کارگزاریمو میارم بالا بعد از اون فقط تو تاپیک شما بودم اصلاً خود تاپیک شما یه نوع دلگرمی بود واسه من بخدا من فردا آخرین امتحان ارشد رو دارم ولی امروز نشستم پا بازار و تو تاپیکا دنبال شما گشتم در کنار شما بودن جذاب تر از بازار بورس این رو ،رو حساب پاچه خواری یا چیزی ندونید ولی خوب آدم یه وقتایی از یه شخصی کیلومترها دورتر از فضای مجازی چیزهایی یاد میگیره که برادر و پدر مادر از یاد دادن اون ناچارند

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

خوب من اول صبح که کارگزاریمو میارم بالا بعد از اون فقط تو تاپیک شما بودم اصلاً خود تاپیک شما یه نوع دلگرمی بود واسه من بخدا من فردا آخرین امتحان ارشد رو دارم ولی امروز نشستم پا بازار و تو تاپیکا دنبال شما گشتم در کنار شما بودن جذاب تر از بازار بورس این رو ،رو حساب پاچه خواری یا چیزی ندونید ولی خوب آدم یه وقتایی از یه شخصی کیلومترها دورتر از فضای مجازی چیزهایی یاد میگیره که برادر و پدر مادر از یاد دادن اون ناچارند
                            بنده هم متوجه فرمایش شما هستم
                            ولی در حال حاضر بهترین تصمیم همینه که بنده چیزی ننویسم

چرا ؟

چون حرف جدیدی برای گفتن نیست
                            نکات تحلیلی و پتانسیلهای سهم بیان شده
                            پس فقط باید صبر کرد تا درستی یا نادرستی تحلیل مشخص بشه
                            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• iligal
                              مدیر(ستاره دار 11)
                              • Sep 2012
                              • 4103

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                              بنده هم متوجه فرمایش شما هستم
                              ولی در حال حاضر بهترین تصمیم همینه که بنده چیزی ننویسم

چرا ؟

چون حرف جدیدی برای گفتن نیست
                              نکات تحلیلی و پتانسیلهای سهم بیان شده
                              پس فقط باید صبر کرد تا درستی یا نادرستی تحلیل مشخص بشه
                              باشه بنده به نوبه خودم به نظر شما احترام میذارم شما هم حق دارید واقعاً آدم بدون منت و خالصانه کار کنه بعد حرف بشنوه زورش میاد ایشالله که همه چی ختم به خیر بشه و مثل اوضاع اقتصادی و سیاسی و بازار بورس که رونق گرفت اوضاع تاپیک هم بهتر بشه موفق و پر سود باشید هفته آینده دارم میام تهران اگه رخصت بدید بیام دیدنتون؟

نظر

• zohre114
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 55

این آدمایی که وقتی بازار منفیه انتقاد میکنن... واقعا آدم درک نمیکنه وای به حال روزی که بازار مثبت باشه و فاذر منفی!!!!!!
                                خب بازار توی چند روز گذشته کلا منفی بود فاذرم منفی بود، آقا بهنام مجبور نکرده که فاذر بخری شما سوال میکنی آقا بهنام نظرشونو میگن اینا یه جور برخورد میکنن که انگار بهنام با اسلحه مجبور به خریدشون کرده.....
                                امیدوارم بهنام عزیز دیگه رنجیده خاطر نشن و ما همیشه بتونیم از مشاوره های منطقی ایشون استفاده کنیم.

نظر

در حال کار...
                                X