*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاشان2
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 1778

پاسخ : *+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

جناب بهنام خواهشاً در تاپیک صدرا بنویسید و نکته دیگر اینکه باید به فکر وارد کردن یک صندوق باشیم با صندوقی صحبت شود اگر قبول کنند خیلی خوب می شود من دیروز با یک نفر صحبت کردم البته صندوق نیست ولی پول سنگین هم دارد گروهی کار می کنند صدرا را بهشون معرفی کردم گفت باید بررسی کنیم

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط مهدی999 پست شده است View Post
      سلام و عرض ادب
      جناب بهنام این تحلیل در خصوص سهام صدراست که فرمودید؟ چون اعداد با قیمتهای موجود سهم همخوانی نداشت پرسیدم. شاید هم منظور جنابعالی عدم رشد شارپ بوده.
      ممنون
      درود بر شما
      از شما و سایر دوستان پوزش میخوام

این پست در مورد وثنو و در پاسخ به پرسش جناب azad بود
      بی دقتی کردم و نقل قول اشتباه رو زدم
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
        بهنام خان..سلام و عرض ادب
        میشه لطف کنید وثنو رو یه بررسی بفرمایید.ممنون
        در اصل توسط behnam پست شده است View Post
        درود

اولین مقاومت برای سهم 1800 تومان هست و مهمترین سطح مقاومتی پیش روی سهم،سطح 2050 - 2000 تومان هست و تا زمانی که بالای این مقاومت تثبیت نشه،رشد شارپی در کار نخواهد بود
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• مهدی999
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 189

با سلام و عرض ادب
          جناب بهنام در صورت امکان صندوق دریافت پیام را بررسی فرمایید.ممنون
          [FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
            جناب بهنام خواهشاً در تاپیک صدرا بنویسید و نکته دیگر اینکه باید به فکر وارد کردن یک صندوق باشیم با صندوقی صحبت شود اگر قبول کنند خیلی خوب می شود من دیروز با یک نفر صحبت کردم البته صندوق نیست ولی پول سنگین هم دارد گروهی کار می کنند صدرا را بهشون معرفی کردم گفت باید بررسی کنیم
            صدرا از مرداد ماه تا به امروز،حدود یک سوم شده
            سهامدارانش هم بسیار ناراحت هستند و 100% حق دارند ( خودم هم جزیی از این سهامداران هستم )
            طرف ضرر کرده و زورش به فروشنده نمیرسه ،میخواد ناراحتیشو سر دیگران خالی کنه
            من هم رک و راست میگم که حال و حوصله کل کل کردن با همچین افرادی رو ندارم
            اینجا به دور از حاشیه مینویسم و به کسی هم اجازه نمیدم جو اینجا رو خراب کنه
            روند سهم دست من و شما نیست
            خیلی روشن داریم میبینیم که سهم رو دارن له میکنن
            ولی من به شخصه فروشنده نیستم
            هر کاری دلشون میخواست با سهم انجام دادن و هر بلایی که میشد سر قیمت آوردن
            دیگه بالاتر از سیاهی که رنگی نیست

به وقتش میزنن زیر سهم و باز بساط به به و چه چه و تقدیر و تشکر راه میوفته
            آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2021/02/15, 20:51.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

درود بر دوستان گرامی

شواهد نشون میده که از فردا یک موج صعودی در بازار استارت میخوره

این رشد دو دلیل عمده داره :

نخست قیمتهای جذاب و حتی مفت بعضی از سهم ها
              و دوم هم وضعیت بنیادی بسیار عالی و فوق العاده بسیاری از شرکتها

باید صبر کنیم و ببینیم کیفیت این موج صعودی به چه صورت خواهد بود

به شدت معتقدم که سال آینده برای بورس بسیار پربار خواهد بود و بازار بورس در بین بازارهای شناخته شده و اصلی،یگانه بازار پر رونق و جذاب خواهد بود

روند نزولی و فرسایشی سایر بازارها در سال آینده شدت خواهد گرفت ( به ویژه بازار ملک )
              (کوروش بزرگ)

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4141

دوست نازنین ( ایجاد کننده این فروم ) با درود و ارزوی سلامتی
                شما زیادی به این بازار خوش بین هستی
                اشتراک نظرات برای دیگران مهم نست
                خوش بینی زیادی باعث خسران روحی و مالی و حتی جسمی برای خودمان است . اشتراک نظر با بقیه به کنار
                این بورس فعلا قرار نیست جائی بره
                سال اینده هم همانطور که قبلا گفته شد اونی نمیشه که شما فکر میکنید

نظر

• alijalalpour
                  عضو عادی
                  • Dec 2020
                  • 204

سلام وعرض ادب واحترام خدمت آقا بهنام عزيز ميدونم كه ديگه بازار وصدرا تحليل بردار نيستندفردا صدرا 4درصدي هستش ممنون ميشوم نظرحضرتعالي هم بدونيم آيا اميدواري هستش كه سهم فردا برگرده؟خوشحال ميشم ومايه دلگرمي هستش جواب شما ارادتمند

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

در اصل توسط alijalalpour پست شده است View Post
                    سلام وعرض ادب واحترام خدمت آقا بهنام عزيز ميدونم كه ديگه بازار وصدرا تحليل بردار نيستندفردا صدرا 4درصدي هستش ممنون ميشوم نظرحضرتعالي هم بدونيم آيا اميدواري هستش كه سهم فردا برگرده؟خوشحال ميشم ومايه دلگرمي هستش جواب شما ارادتمند
                    درود بر شما

اگر به سابقه چند ماهه سهم نگاه کنید،از روز 13 مرداد ماه و تا به امروز،ما 109 روز معاملاتی داشتیم
                    جالبه که سهم تنها در 11 روز معاملاتی قیمت پایانی مثبت داشته !!

اینجا دیگه تحلیل بنیادی یا نمودار بی معنیه
                    میخواستن صدرا له بشه که شد
                    دیگه این قیمتها جایی برای نگرانی نداره

بعد از گذشت 7 ماه سهم 1028 تومانی رسیده به 316 تومان
                    دیگه فرقی نمیکنه که صدرا سکوی نفتی میسازه یا دمپایی تولید میکنه

در مورد برگشت هم دیگه فرقی نداره
                    310 برگرده یا 300 یا حتی 280
                    چیزی که مشخصه اینه که بعد از پایان این روند نزولی ما به طور حتم یک برگشت قیمتی خوب خواهیم داشت
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• محمد.
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 810

درود بر شما

اگر به سابقه چند ماهه سهم نگاه کنید،از روز 13 مرداد ماه و تا به امروز،ما 109 روز معاملاتی داشتیم
                      جالبه که سهم تنها در 11 روز معاملاتی قیمت پایانی مثبت داشته !!

اینجا دیگه تحلیل بنیادی یا نمودار بی معنیه
                      میخواستن صدرا له بشه که شد
                      دیگه این قیمتها جایی برای نگرانی نداره

بعد از گذشت 7 ماه سهم 1028 تومانی رسیده به 316 تومان
                      دیگه فرقی نمیکنه که صدرا سکوی نفتی میسازه یا دمپایی تولید میکنه

در مورد برگشت هم دیگه فرقی نداره
                      310 برگرده یا 300 یا حتی 280
                      چیزی که مشخصه اینه که بعد از پایان این روند نزولی ما به طور حتم یک برگشت قیمتی خوب خواهیم داشت
                      سلام
                      جناب بهنام بنظرم سهامداری صدرا در این چهار سال اشتباه بزرگی بود و امیدی هم نیست در آینده نزدیک اتفاق خاصی بیفته
                      قرارگاه هنوز برای تامین مالی نه تنها از سهم حمایت نمیکنه بلکه در هر بالایی فروشنده هست و دولت هم پولی نداره که کلیمی دریافت بشه و در صورت ها بیاد
                      بنظرم باز هم یک سهم زیانده رو خوب میخریدند و ما روی هزار تومن توقع ارقام بالاتری داشتیم

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

درود بر دوستان گرامی

شواهد نشون میده که از فردا یک موج صعودی در بازار استارت میخوره

این رشد دو دلیل عمده داره :

نخست قیمتهای جذاب و حتی مفت بعضی از سهم ها
                        و دوم هم وضعیت بنیادی بسیار عالی و فوق العاده بسیاری از شرکتها

باید صبر کنیم و ببینیم کیفیت این موج صعودی به چه صورت خواهد بود

به شدت معتقدم که سال آینده برای بورس بسیار پربار خواهد بود و بازار بورس در بین بازارهای شناخته شده و اصلی،یگانه بازار پر رونق و جذاب خواهد بود

روند نزولی و فرسایشی سایر بازارها در سال آینده شدت خواهد گرفت ( به ویژه بازار ملک )
                        پیرو عرایض ام در پست های حدود یک ماه و نیم قبل! بر خلاف پیش بینی شما (با کمال تاسف! البته!) و دست کم از آن موقع که مطابق تحلیل من بازار پیش میرود...باید عرض کنم فرمایشات اخیر شما هم صرفا خوشبینی مبتنی بر امید و آرزو هستند تا دلایل بنیادی! دست کم به شدت ! به آن معتقد نباشید...هرچند اکثریت خوانندگان (من جمله خود مخلص!) به خاطر سهامدار بودن دوست دارم آن شود که شما میفرمایید! ولی... ما که نه شواهد شما را مشاهده کردیم و نه اثرش را!

روند نزولی فرسایشی اگر باشد برای کلیت بازارهای سرمایه ای اعم از ملک و دلار و بورس و طلا و .... خواهد بود.(کما اینکه هم اکنون اینگونه است) و اگر صعود و رشد قیمتها باشد برای همگی بازارهاست! نه اینکه بازارهای سرمایه ای یکی گران شود و یکی ارزان! جهت بازارها که معکوس نمیشود!
                        کالاهای سرمایه ای هم جهت هستند ولی در یک جهت (مثلا گران شدن) با شدت و ضعف حرکت میکنند. مثلا طی سه سال قبل ملک 6 برابر شده ولی بورس 10 برابر شده، مثلا ماشین 5برابر شده. حال اگر به هر دلیل قرار باشد در آینده، مثلا بورس سه برابر شود ، میتوان گفت که ملک دو برابر میشود( یا کمتر یا بیشتر از دو برابر) ولی اگر بفرمایید ملک بر خلاف بقیه کالاهای سرمایه ای خیلی ارزان میشود یا مثلا نصف قیمت میشود!!!جسارتا تلقی بسیار اشتباهی است. و تقریبا با قطعیت میتوان گفت غیر ممکن است!!!!
                        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

کچاد به صف خرید رسید، عالی

نظر

• مهدی999
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 189

با سلام
                            جا داره به رسم قدیم شادباش و تبریک عرض کنیم به مناسبت سال جدید و آرزوی سلامتی و موفقیت برای همگی
                            امیدوارم امسال، سال صدرا و به ثمر نشستن صبر سهامداران و تحلیلهای خوب جناب بهنام باشه.
                            موفق باشید.
                            [FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

نظر

• alijalalpour
                              عضو عادی
                              • Dec 2020
                              • 204

باسلام واحترام وضمن تبريك سال نو خدمت بهنام خان عزيز اگر زحمتي نيست يك تحليلي ازصدرا وشرايط بفرمائيدپيشاپيش ممنون از پاسخگويي حضرتعالي "حضورتان در تاپيك باعث دلگرمي ماست ارادتمند

نظر

• مهدی999
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 189

با سلام
                                تحلیل آقا بهنام در خصوص سهم کچاد و سود سازی آتی با گزارش جدید شرکت نمود پیدا کرد. منتظر به ثمر نشستن سایر سهام تحلیلی خصوصا صدرا و حضور مجدد ایشان در تاپیک هستیم.

نظر

در حال کار...
                                X