*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • motenaweb
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 226

جناب بهنام عزیز
    تحلیل های شما واقعا ارزنده هست. اما چند نکته:
    1-شما ظاهرا فاذر دارید. همه را به خرید این سهم دعوت میکنید حتی اگه یک کاربر ، مدیرعامل واتی یا خاور باشه :). البته فاذر خوب هست. اما اصرار شما بر روی ان حتما دلیل رویایی خوبی داره که باید روش فکرکرد.
    ما شما رو صادق می دونیم که ادعا میکنید 90 درصد سبد سهام یه ادم متخصص بورس ، یک سهم است و ان هم آذراب اراک.
    2-خودرویی ها با امدن نعمت زاده پیش رو تر از خیلی ها میشوند از قرار معلوم. همین فاذر شما هم محصول اقای نعمت زاده در دهه شصت هست. چرا فک رمیکنید خاور و خکاوه 100 تومنی که در
    کف کف هستند ارزش خرید نداره؟ مگه میشه مجانی هم خرید این سهام های بزرگ رو :) ؟ نمیشه که. خوب چند میلیون تومن انداختن تو این سهام ها که ضرری نداره؟ ضرری هست برای میان مدت؟
    3-پتروشیمی ها با امدن زنگنه قطعا متحول خواهند شد. نظر شما به تاپیکو و شیراز و وپترو چیه ؟
    4-
    واتی رو بالاخره اضافه کنیم یا همونی که هست نگه داریم؟ تکلیف واتی دارها را روشن کنید لطفا.
    5-
    شکرینی ها این سهم رو مثل ناموسشان دوست دارند. بطور وحشتناک. خیلی حساس هستند روی این سهم. به نظر شما دلیلش چیه؟ چه خبر هست در این سهم؟
    6-
    غمارگی ها میگن سهم سال ما هستیم. از 100 تومن ظرف یکسال رسیدیم به 1200 تومن. میخوایم به غبشهر برسیم. به نظر میاد خیلی بعید نباشه. روغن، کالای راهبردی نظام است. غمارگ هم پتانسیلش رو داره برای بلند مدت. چرا فکر میکنید غمارگ خریدن تو این بازار منفی ، زیر 1000 تومن ارزش نداره؟

خیلی لطف میکنید و حوصله میکنید و جواب می دهید.

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط motenaweb پست شده است View Post
      جناب بهنام عزیز
      تحلیل های شما واقعا ارزنده هست. اما چند نکته:
      1-شما ظاهرا فاذر دارید. همه را به خرید این سهم دعوت میکنید حتی اگه یک کاربر ، مدیرعامل واتی یا خاور باشه :). البته فاذر خوب هست. اما اصرار شما بر روی ان حتما دلیل رویایی خوبی داره که باید روش فکرکرد.
      ما شما رو صادق می دونیم که ادعا میکنید 90 درصد سبد سهام یه ادم متخصص بورس ، یک سهم است و ان هم آذراب اراک.
      2-خودرویی ها با امدن نعمت زاده پیش رو تر از خیلی ها میشوند از قرار معلوم. همین فاذر شما هم محصول اقای نعمت زاده در دهه شصت هست. چرا فک رمیکنید خاور و خکاوه 100 تومنی که در
      کف کف هستند ارزش خرید نداره؟ مگه میشه مجانی هم خرید این سهام های بزرگ رو :) ؟ نمیشه که. خوب چند میلیون تومن انداختن تو این سهام ها که ضرری نداره؟ ضرری هست برای میان مدت؟
      3-پتروشیمی ها با امدن زنگنه قطعا متحول خواهند شد. نظر شما به تاپیکو و شیراز و وپترو چیه ؟
      4-
      واتی رو بالاخره اضافه کنیم یا همونی که هست نگه داریم؟ تکلیف واتی دارها را روشن کنید لطفا.
      5-
      شکرینی ها این سهم رو مثل ناموسشان دوست دارند. بطور وحشتناک. خیلی حساس هستند روی این سهم. به نظر شما دلیلش چیه؟ چه خبر هست در این سهم؟
      6-
      غمارگی ها میگن سهم سال ما هستیم. از 100 تومن ظرف یکسال رسیدیم به 1200 تومن. میخوایم به غبشهر برسیم. به نظر میاد خیلی بعید نباشه. روغن، کالای راهبردی نظام است. غمارگ هم پتانسیلش رو داره برای بلند مدت. چرا فکر میکنید غمارگ خریدن تو این بازار منفی ، زیر 1000 تومن ارزش نداره؟

خیلی لطف میکنید و حوصله میکنید و جواب می دهید.
      دوست عزیز
      فکر میکنم شما به دنبال تحلیل نیستین
      اینو بدون هیچ تعارفی میگم
      چون بالاخره یه سنی ازم گذشته و مفهوم نوشتارها و رفتارها رو تشخیص میدم
      فرق بین دوغ و دوشاب رو میفهمم
      منظورتون از بولد و قرمز کردن بحث سبد سهام من و سهم آذراب چیه ؟
      اصلا سبد شخصی من به دیگران چه ارتباطی داره ؟
      مگه قراره برای خرید و فروش شخصیم از کسی اجازه بگیرم ؟
      شما فکر کردی من مثل یه سری به اصطلاح اساتیدددددددددد،اینجا نشستم که شما و چهار نفر دیگه بیاین توی تاپیکم و زیر پستم لایک بزنین ؟

دوست گرامی
      اونایی که باید منو میشناسن و میدونن چه سهمی دارم و البته راستگویی من بهشون ثابت شده
      بنده 90% سبدم صدراست،نه فاذر (چیزی که خودتون میخواین از قول من ننویسین)
      من اصلا نیازی ندارم که بیام از سهم ایکس و ایگرگ تحلیل بزنم تا یکی مثل شما بخواد من رو متهم به دروغگویی کنه
      نه نیاز مالی دارم و نه عقده استاد شدن دارم
      اینجا کودکستان نیست که بخوایم رویا پردازی کنیم

وقتی فاذر 180 تومنی رو معرفی کردم شما کجا بودی ؟
      وقتی فاراک 170 تومنی رو تحلیل کردم شما کجا بودی ؟
      وقتی مپنای 170 تومنی رو تحلیل کردم و گفتم باید سقف تاریخیشو بشکنه،شما کجا بودی ؟
      وقتی صدرای 70 تومنی رو خریدم و توی همین تاپیک نوشتم شما کجا بودی ؟
      وقتی واتی 405 تومنی در همین تاپیک و سبد شماره 2 معرفی شد شما کجا بودی ؟

متاسفانه یه سری فکر میکنن چون فلانی یه نمودار از آمی بروکر میگیره و برای تحلیلش از دیگران پول میگیره،اون دیگه کارش درسته
      تحلیل فقط نموداره ؟

عادت کردیم که پول مفت بدیم و از یه آدم معمولی که سر جمع سابقه اش در بورس بیشتر از 6-5 سال نیست یک استادددددددددددددددد بسازیم

من نه استادم،نه متخصص

شما یه لطفی بکن
      برو همون سهام خودرویی یا غذایی رو بخر و حالشو ببر

بذار من بمونم با فاذر و صدرا

اگر به خاطر سایت بورسی نباشه،حتی یک خط نمینویسم
      آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/08/16, 00:37.
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• motenaweb
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 226

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
        <strong>دوست عزیز<br>
        فکر میکنم شما به دنبال تحلیل نیستین<br>
        اینو بدون هیچ تعارفی میگم<br>
        چون بالاخره یه سنی ازم گذشته و مفهوم نوشتارها و رفتارها رو تشخیص میدم<br>
        فرق بین دوغ و دوشاب رو میفهمم<br>
        منظورتون از بولد و قرمز کردن بحث سبد سهام من و سهم آذراب چیه ؟<br>
        اصلا سبد شخصی من به دیگران چه ارتباطی داره ؟<br>
        مگه قراره برای خرید و فروش شخصیم از کسی اجازه بگیرم ؟<br>
        شما فکر کردی من مثل یه سری به اصطلاح اساتیدددددددددد،اینجا نشستم که شما و چهار نفر دیگه بیاین توی تاپیکم و زیر پستم لایک بزنین ؟<br>
        <br>
        دوست گرامی<br>
        اونایی که باید منو میشناسن و میدونن چه سهمی دارم و البته راستگویی من بهشون ثابت شده<br>
        بنده 90% سبدم صدراست،نه فاذر (چیزی که خودتون میخواین از قول من ننویسین)<br>
        من اصلا نیازی ندارم که بیام از سهم ایکس و ایگرگ تحلیل بزنم تا یکی مثل شما بخواد من رو متهم به دروغگویی کنه<br>
        نه نیاز مالی دارم و نه عقده استاد شدن دارم<br>
        اینجا کودکستان نیست که بخوایم رویا پردازی کنیم<br>
        <br>
        وقتی فاذر 180 تومنی رو معرفی کردم شما کجا بودی ؟<br>
        وقتی فاراک 170 تومنی رو تحلیل کردم شما کجا بودی ؟<br>
        وقتی مپنای 170 تومنی رو تحلیل کردم و گفتم باید سقف تاریخیشو بشکنه،شما کجا بودی ؟<br>
        وقتی صدرای 70 تومنی رو خریدم و توی همین تاپیک نوشتم شما کجا بودی ؟<br>
        وقتی واتی 405 تومنی در همین تاپیک و سبد شماره 2 معرفی شد شما کجا بودی ؟<br>
        <br>
        متاسفانه یه سری فکر میکنن چون فلانی یه نمودار از آمی بروکر میگیره و برای تحلیلش از دیگران پول میگیره،اون دیگه کارش درسته<br>
        تحلیل فقط نموداره ؟<br>
        <br>
        عادت کردیم که پول مفت بدیم و از یه آدم معمولی که سر جمع سابقه اش در بورس بیشتر از 6-5 سال نیست یک استادددددددددددددددد بسازیم<br>
        <br>
        من نه استادم،نه متخصص<br>
        <br>
        شما یه لطفی بکن<br>
        برو همون سهام خودرویی یا غذایی رو بخر و حالشو ببر<br>
        <br>
        بذار من بمونم با فاذر و صدرا<br>
        <br>
        اگر به خاطر سایت بورسی نباشه،حتی یک خط نمینویسم<br>
        </strong>
        <br><br><strong><span style="color:#008080;">

سلام بهنام عزیز
        از پاسخ مبسوط شما ممنونم. اصلا قصد اهانت و بی احترامی به حضرتعالی نداشته و ندارم و نخواهم داشت. نظر تحلیلی و جامع شما مدت ها ست که بر خیلی از دوستان این پرتال اثبات شده است و بر کسی پوشیده نیست. برای همین علاقمند به دریافت نظرات و تحلیل های شما می باشم. اینکه فرمودین سبد شما بولد و قرمز شد (و البته اشتباهی صدرا به جای فاذر ارائه شد) به خاطر نقد سبد سهام شما یا مسائلی از این دست نبود . اتفاقا به این خاطر بود که بدانم و بدانیم چنین تمرکزی بر روی این سهام تجهیزاتی که توسط فرد آگاهی همچون شما استنباط شده است و پیشنهادهای قبلش بر روی سهام هایی که اشاره کردین مثبت بوده است و ارزنده ، به چه منوالی بوده است که البته در پست های قبلی نیز اشاره کردید.یک هفته هست که مطالب نوشته شده شما در این سایت را بررسی میکنم و به دقت زیر نظر دارم . تحلیل انطباقی نظرات شما با وضعیت فعلی نیز در دستور کار بنده است و به یقین کامل رسیدم که نظرات حضرتعالی و تحلیل های منطقی شما بسیار راهگشا در بازار سفته بازان و نوسان گیران امروزی بورس ایران است و از اینکه صفحه شما رو بوک مارک کردم خرسندم.
        شما سروری و امثال من شاگرد.
        مواردی که درباره خودرویی و غذایی و امثال این ها گفتم ، نظر دوستانم بود که خواستم از شما بپرسم و خودم از هیچ یک از این سهام حتی 1 عدد هم ندارم. خوشبختانه یا متاسفانه.
        امیدوارم اگر بی احترامی بوده است به بزرگی خود ببخشید و همواره دوستان خود را در این تاپیگ مانند قبل از نظرات تحلیل خود بهره مند فرمایید.

نظر

• sadeghmousavi
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 484

سلام آقا بهنام. به نظر اکثر دوستان روی سهام خاصی نظر دارن و ازتون میپرسن. ولی من میخوام سوال رو یجور دیگه مطرح کنم. بقول خودتون یدونه سهم تاپ برای خرید در شنبه اگه بخوام. چی رو پیشنهاد میکنید؟ سهمی که هم بنیادی خوبی باشه هم تو وضعیت تکنیکال مناسب.

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Post
            سلام آقا بهنام. به نظر اکثر دوستان روی سهام خاصی نظر دارن و ازتون میپرسن. ولی من میخوام سوال رو یجور دیگه مطرح کنم. بقول خودتون یدونه سهم تاپ برای خرید در شنبه اگه بخوام. چی رو پیشنهاد میکنید؟ سهمی که هم بنیادی خوبی باشه هم تو وضعیت تکنیکال مناسب.
            درود
            سه گزینه رو به ترتیب اولویت می نویسم

1 - فاذر

2 - وپترو

3 - شیران
            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• motenaweb
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 226

درود
              سه گزینه رو به ترتیب اولویت می نویسم

1 - فاذر

2 - وپترو

3 - شیران
              استاد
              به نظر شما شیران چه بر سرش خواهد امد بالاخره پس از این داستان فروش بلوکی توسط واتی؟ با نگاه اخر سال ، چه اندازه ترقی را در این سهم قابل پیش بینی می دانید؟
              ممنون

نظر

• Ardavan
                عضو عادی
                • May 2013
                • 32

با درود به بهنام عزیز

درراستای صحبتهای قبل سعی می کنم همان سه گزینه را اضافه کم اما نمی دانم تا اون موقع صف خرید بشن یا نه

به نظرتون صدرا را هم به این سه بیافضایم؟

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط Ardavan پست شده است View Post
                  با درود به بهنام عزیز

درراستای صحبتهای قبل سعی می کنم همان سه گزینه را اضافه کم اما نمی دانم تا اون موقع صف خرید بشن یا نه

به نظرتون صدرا را هم به این سه بیافضایم؟
                  درود
                  اگه صف هم بود،گزینه های دیگه ای هستند

و اما صدرا ...
                  من 90% سبدم صدراست
                  حالا حالاها هم قصد فروش ندارم
                  دیگه شما خودت میدونی
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• motenaweb
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 226

درود
                    اگه صف هم بود،گزینه های دیگه ای هستند

و اما صدرا ...
                    من 90% سبدم صدراست
                    حالا حالاها هم قصد فروش ندارم
                    دیگه شما خودت میدونی

بهنام جان
                    لطفا عذرخواهی مجدد را بپذیر. پاسخ های تو برای خیلی ها راهگشا هست و بسیار قابل احترام و افتخار.
                    موارد قبلی رو فرصت کردی پاسخ بده. درباره چگونگی خرید خصدرا در روز شنبه و همچنین قیمت فعلی این سهم
                    باتشکر

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

بهنام جان
                      لطفا عذرخواهی مجدد را بپذیر. پاسخ های تو برای خیلی ها راهگشا هست و بسیار قابل احترام و افتخار.
                      موارد قبلی رو فرصت کردی پاسخ بده. درباره چگونگی خرید خصدرا در روز شنبه و همچنین قیمت فعلی این سهم
                      باتشکر
                      دوست گرامی
                      پیشینیان ما سخنانی دارند که باید اونها رو با آب طلا نوشت

در مورد من شما،سخنی که گفته اند اینه : دوری و دوستی
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• motenaweb
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 226

دوست گرامی
                        پیشینیان ما سخنانی دارند که باید اونها رو با آب طلا نوشت

در مورد من شما،سخنی که گفته اند اینه : دوری و دوستی

عزیز
                        شما متن قبلی من رو یا بد خوندی ، یا حوصله نکردی حرف من رو بررسی کنی. دوری و دوستی تو قرن دهکده جهانی اصلا معنا نداره. شما که فاندمنتالیست با نگاه بلند مدت هستی به همه چیز چرا این حرف رو می زنی؟ من از دوستی و ارتباط با شما خیلی خرسندم. ادم فرهیخته و ارزشمند میدونم شما رو. امیدوارم این روند ادامه داشته باشه و امثال من بتونیم از نظرات حضرتعالی استفاده کنیم.
                        این فرصت رو دوست ندارم چند جمله تو اینترنت!! تخریبش کنه.
                        ممنونم

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

عزیز
                          شما متن قبلی من رو یا بد خوندی ، یا حوصله نکردی حرف من رو بررسی کنی. دوری و دوستی تو قرن دهکده جهانی اصلا معنا نداره. شما که فاندمنتالیست با نگاه بلند مدت هستی به همه چیز چرا این حرف رو می زنی؟ من از دوستی و ارتباط با شما خیلی خرسندم. ادم فرهیخته و ارزشمند میدونم شما رو. امیدوارم این روند ادامه داشته باشه و امثال من بتونیم از نظرات حضرتعالی استفاده کنیم.
                          این فرصت رو دوست ندارم چند جمله تو اینترنت!! تخریبش کنه.
                          ممنونم
                          دوست عزیز
                          من گفتم که نظرات من رو نخون ؟
                          خب من اینجا پست مینویسم که دیگران بخونن،یکی هم شما
                          ما که فیلتر نذاشتیم و جلوی شما رو نگرفتیم،گرفتیم ؟
                          خیالتم راحت باشه
                          تا بورسی هست،هم من هستم و هم این تاپیک
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• motenaweb
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 226

دوست عزیز
                            من گفتم که نظرات من رو نخون ؟
                            خب من اینجا پست مینویسم که دیگران بخونن،یکی هم شما
                            ما که فیلتر نذاشتیم و جلوی شما رو نگرفتیم،گرفتیم ؟
                            خیالتم راحت باشه
                            تا بورسی هست،هم من هستم و هم این تاپیک

مرسی آقا بهنام
                            امیدوارم این تاپیگ به 20 هزار برسه صفحاتش :)
                            من تقریبا همه 110 صفحه رو مطالعه کردم و به حسن توجه شما در نظرات مختلف پیشنهادی پی بردم. به نظر شما خرید صدرا و فاذر رو فردا پله ای انجام بدم یا زیر 20 میلیون تومن خرید کنم فردا ؟ سوال بعدی اینکه احتمال این هست که خصدرا از فرابورس بیاد به تالار اصلی؟
                            ممنون

نظر

• bashash
                              كاربر فعال
                              • Sep 2012
                              • 580

بهنام خان با عرض ادب واحترام
                              يادم هست قبلا روي مپنا و عليرغم مخالفتهاي كه ديگران با تحليلاهاي شما داشتند پيش بيني و تحليلتون رو اين بود كه مپنا سقف تاريخيشو ميشكنو و ارزشمنداست
                              اگه مزاحمتي نباشه ميخواستم نظرتون رو راجب مپنا دراين قيمت فعلي و تارگتهاي بعدي بدونم بسيار سپاسگذارم
                              متوسط خريد من 2750 مي باشد
                              .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                                بهنام خان با عرض ادب واحترام
                                يادم هست قبلا روي مپنا و عليرغم مخالفتهاي كه ديگران با تحليلاهاي شما داشتند پيش بيني و تحليلتون رو اين بود كه مپنا سقف تاريخيشو ميشكنو و ارزشمنداست
                                اگه مزاحمتي نباشه ميخواستم نظرتون رو راجب مپنا دراين قيمت فعلي و تارگتهاي بعدي بدونم بسيار سپاسگذارم
                                متوسط خريد من 2750 مي باشد
                                درود بر شما
                                خواهش میکنم
                                در مورد مپنا همچنان به تارگتهای بالای 1000 تومن در بلند مدت اعتقاد دارم

اما ...

توجه داشته باشید،در این مدتی که مپنا از حدود 340 تومن به 690 رسیده (با در نظر گرفتن سود نقدی تقسیم شده)،فاذر رشد آنچنانی نکرده و باید این عقب ماندگی رو جبران کنه

پیشنهاد من به شما اینه : فاذر رو جایگزین مپنا کنید ( فروش مپنا تنها باید در صورتی باشه که فاذر رو خریده باشین)

با این استراتژی سود بیشتری در میان مدت نصیب شما خواهد شد
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X