در اصل توسط behnam پست شده است
View Post
*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*
Collapse
X
-
-
در اصل توسط motenaweb پست شده است View Postاقا بهنام لطفا بیخیال اون مطلب قبلی بشو. سرور ما هستی و ما هم شاگرد. داریم چیزهای زیادی از شما یادمیگیریم. شما که بورس باز هستی و دید بلند مدت داری ، دوری و دوستی از شما انتظار نمی ره :) وپترو اتفاقا چون نظر شما رو خوندم امروز 30 هزار اضافه کردم. شنیدم 4 شنبه مجمع هست. نمیدونم باز اضافه کنم یا خیر. این رو میخواستم نظر شما رو بدونم.
گرچه پیشنهاد من به خرید وپترو در قیمتهای پایین تر بودافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
سلام آقا بهنام
ممنون از راهنماییاتون
حضور در مجمع برای وپترو رو صلاح میدونید؟
و مجمع که چهار شنبه هست سهم معمولا کی بسته میشه؟آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
در اصل توسط Spring2020 پست شده است View Postسلام آقا بهنام
ممنون از راهنماییاتون
حضور در مجمع برای وپترو رو صلاح میدونید؟
و مجمع که چهار شنبه هست سهم معمولا کی بسته میشه؟
شرکت کردن یا شرکت نکردن در مجمع مطرح نیست
این سهم یک سهم بلند مدتیه و نیاز به سهامداری داره
در ضمن سهم دو روز قبل از مجمع بسته میشه (یعنی دوشنبه)افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
تارگت میان مدتشو لطف میکنین؟بلند مدت چی؟/:.wubsmiley.:/[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
-
-
در اصل توسط under line پست شده است View Postتارگت میان مدتشو لطف میکنین؟بلند مدت چی؟/:.wubsmiley.:/در اصل توسط under line پست شده است View Postمنظورم فاذره ها
تنها تغییرش نسبت به اون موقع اینه که زمان انتظار دو ماه کاهش یافته
یعنی قیمت 1200 تومنی در یک بازه زمانی 4-1 ماهه محقق خواهد شد
اما صحبت از بلند مدت و تارگتهای بعدی باشه به وقتش
تنها این رو بگم که 1200 تومن تارگت نهایی سهم نیست و حالا حالاها باهاش کار داریمافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
سلام این قضیه دوری ودوستی چیه؟دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.
نظر
-
با درود بر بهنام گرامی
آقا براستی بسیار از این تاپیک شما لذت می برم و استفاده می کنم.
در گذشته یکسری آموزشها رو شروع کرده بودید. خواستم خواهش کنم هر از چندی این آموزشها رو ادامه بدین چون بسیار عالی بودن ( از جمله سبد سهام و روانشناسی بازار و...)
البته بسیار سپاسگزارم که زمان می گذارید برای ما .
یک نکته دیگه اینکه تا خواستم صدرا بخرم بسته شد. ( از شانس بد من )
نظر
-
در اصل توسط Ardavan پست شده است View Postبا درود بر بهنام گرامی
آقا براستی بسیار از این تاپیک شما لذت می برم و استفاده می کنم.
در گذشته یکسری آموزشها رو شروع کرده بودید. خواستم خواهش کنم هر از چندی این آموزشها رو ادامه بدین چون بسیار عالی بودن ( از جمله سبد سهام و روانشناسی بازار و...)
البته بسیار سپاسگزارم که زمان می گذارید برای ما .
یک نکته دیگه اینکه تا خواستم صدرا بخرم بسته شد. ( از شانس بد من )
سپاسگزارم
سعی من همیشه بر این بوده که مطالبم برای دوستان مفید باشه
باز هم اگر مطلب و مورد خاصی در ذهنم بود به صورت ساده و کاربردی برای شما و سایر دوستان خواهم نوشت
و اما صدرا ...
این سهم راه بسیاری در پیش داره
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postامروز خیلیها هر سهمی داشتن فروختن و وارد سهام پالایشگاهی شدن
ولی اینو امروز اینجا می نویسم تا به وقتش
--------------------------------------------------------------
قیمت سهام پالایشگاهی :
شبریز 22503 ریال
شبندر 9307 ریال
شپنا 29060 ریال
شپاس 28257 ریال
شرانل (متوقف)
شتران 795899 ریال
شاوان (متوقف)
شراز 18794 ریال
قیمت سهام تجهیزاتی :
خصدارا 764 ریال
فاذر 3731 ریال
فاراک 2548 ریال
رمپنا 3246 ریال
حفاری 3900 ریال
امروز 92/2/10
تا یک سال آینده این پست رو 12 مرتبه (ماهی یکبار) بالا خواهم آورد و قیمتها رو به روز خواهم کرد
اینکه به چه نتیجه ای خواهیم رسید،در آینده مشخص میشه
قیمت سهام پالایشگاهی :
شبریز 26479 ریال + 1350 ریال سود نقدی مجمع سالیانه
شبندر 7306 ریال
شپنا 30110 ریال
شپاس 25392 ریال + 2800 ریال سود نقدی مجمع سالیانه
شرانل : با قیمت 11402 ریال بازگشایی شد و امروز 13808 ریال + 2000 ریال سود نقدی مجمع سالیانه
شتران 622951 ریال + 1600 ریال سود نقدی مجمع سالیانه
شاوان (متوقف)
شراز 24037 ریال (بعد از مجمع عمومی نماد بازگشایی نشده و سود نقدی در محاسبات لحاظ نمیشه)
قیمت سهام تجهیزاتی :
خصدارا 2138 ریال
فاذر 7087 ریال + 58 ریال سود نقدی مجمع سالیانه
فاراک 6002 ریال + 400 ریال سود نقدی مجمع سالیانه
رمپنا 6847 ریال + 300 ریال سود نقدی مجمع سالیانه
حفاری 5943 ریال + 500 ریال سود نقدی مجمع سالیانه
امروز 92/5/27آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/08/18, 16:22.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
با عرض سلام و خسته نباشید به خدمت آقا بهنام عزیز
مدتیه که من نوشته های شما رو مطالعه میکنم و بهش شدیداً علاقه مند و وابسته شدم. خدا قوت
هفته پیش تعدادی سهام فاذر خریدم. امروز حق تقدم کچادم رو فروختم. تصمیم داشتم خصدرا یا فاذر بخرم.
خصدرا ظاهراً متوقف شده. فردا در ابتدای بازار به سراغ فاذر می رم.
توصیه ای باشه به جان و دل میخرم. همیشه مؤفق باشید.:.thumbsupsmileyanim
نظر
-
من مقداری فاذر دارم فردا هم کمی خریددارم!میشه 1 راهنمایی و تحلیل از کربن و غسالم بفرمایین؟و یا باز فاذر بخرم؟[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط under line پست شده است View Postمن مقداری فاذر دارم فردا هم کمی خریددارم!میشه 1 راهنمایی و تحلیل از کربن و غسالم بفرمایین؟و یا باز فاذر بخرم؟
همچنین برای فردا میتونین وپترو بخرین (با دید حداقل میان مدت)
شکربن هم با دید بلند مدت خوبه
روی غسالم نظری ندارمافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر