مرسیییییییییییییی اخی راحت شدم!!!!!!!!!!!!!درموردفاسمین 2 ساله سهامداریشو میکنم به امید اینکه به هزار برسه که اگه نمیرسه حتما باهاش تا آخر عمر کات میکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/شما بگی فردا میدم میره!!!!!!!!!!/:.wubsmiley.:/
*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*
Collapse
X
-
[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
-
خخخخخخخخخخخخخخخ اشتب شد نوشتم که اگه نمیرسه !!!!!اصلاح مینمایم که اگه برسه که چون من دارمش نمیرسه!!!!!:D[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط 12478512 پست شده است View Postبهنام جان پرتفوی من اینه:
فاذر فولای وصنا... نظر کارشناسیتو میخوام بدونم!!
به ویژه فاذر که شرایط بسیار خوبی داره
پیشنهاد من به شما نگهداری و حفظ همین پرتفو هست
در ضمن اگر خواستار ایجاد تغییر در این پرتفو هستین،میتونین وصنا رو هم به فاذر تبدیل کنین
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط under line پست شده است View Postمرسیییییییییییییی اخی راحت شدم!!!!!!!!!!!!!درموردفاسمین 2 ساله سهامداریشو میکنم به امید اینکه به هزار برسه که اگه نمیرسه حتما باهاش تا آخر عمر کات میکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/شما بگی فردا میدم میره!!!!!!!!!!/:.wubsmiley.:/
وقتی من پیشنهاد به تعویضش دادم،فاسمین صف خرید و مثبت بود
در ضمن فاسمین به 1000 تومن خواهد رسید
اما ...
فاذر به 1200 خواهد رسید ( میان مدت)
حالا سود کدوم بیشتره ؟
به قول مولوی : چون که صد آید،نود هم پیش ماستافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
سلام
بهنام جان بنده موتور محرکی رو که در نظر میگیرم برای رشد سهم EPS هستش. یعنی بررسی گزارش های مالی و نتیجه گیری برای EPS آینده و قیمت گذاری.
این روش مربوط به روند شرکت هستش. برای شناسایی روند صنعت چه کنیم؟
به نظرت چندتا پارامتر دیگه رو غیر EPS برای روند شرکت در نظر بگیریم؟تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
https://t.me/BourseTahlil63
نظر
-
در اصل توسط مجتبی پست شده است View Postسلام
بهنام جان بنده موتور محرکی رو که در نظر میگیرم برای رشد سهم EPS هستش. یعنی بررسی گزارش های مالی و نتیجه گیری برای EPS آینده و قیمت گذاری.
این روش مربوط به روند شرکت هستش. برای شناسایی روند صنعت چه کنیم؟
به نظرت چندتا پارامتر دیگه رو غیر EPS برای روند شرکت در نظر بگیریم؟
دوستانی که تحلیلهای بنده رو دنبال می کنند،بدون شک اصرار و تاکید من روی فاکتور حجم معاملات رو مشاهده نموده اند
یه زمانی فاذر 220 تومن بود
مپنا 260 تومن بود
در چندین و چند پست معاملات اینها رو آنالیز کردم
ریز به ریز نکات مهم رو توضیح دادم
در حال حاضر هم نتیجه اون پستها مشخصه
همه چیز سود و صورت مالی نیست
بنده یک فاندامنتالیست هستم و روی این نوع تحلیل هم به اندازه کافی تسلط دارم
اما با قدرت میگم که روانشناسی بازار،حرف اول و آخر رو در تحلیلها میزنه
چه از نگاه کلان و چه از نگاه خرد
تشخیص روندها و شناسایی موجهای صعودی و نزولی ممکن نیست،مگر اینکه به روانشناسی بازار توجه کنیم
بهترین معلم یک تحلیلگر یا فعال بازار بورس،خود بازار هست
خیلی نکات ریز هست که به ظاهر ممکنه مهم نباشه
اما همین نکات ریز مثل تکه های یک پازله
شما اگر به این نکات ریز توجه نکنید،موفق به حل پازل و تحلیل درست بازار و یا یک سهم خاص نخواهید شد
این رو هم عرض کنم که حجم معاملات یک فاکتور هست
در کنارش ما نوع معاملات رو داریم
آنالیز رفتاری سهامداران رو داریم
و ...
این موارد از هر فاکتوری مهمتره
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postنگهداری یا فروش فاسمین با خودتون هست
وقتی من پیشنهاد به تعویضش دادم،فاسمین صف خرید و مثبت بود
در ضمن فاسمین به 1000 تومن خواهد رسید
اما ...
فاذر به 1200 خواهد رسید ( میان مدت)
حالا سود کدوم بیشتره ؟
به قول مولوی : چون که صد آید،نود هم پیش ماست
حق با شماست انشاا... فردا تو +++++++++++++++++++++++++++ میفروشمششششششششش[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
-
سلام آقا بهنام، فردا فاذر رو چه قیمتی بخرم خوبه ؟[SIZE=2][COLOR=#000000]خرید وساپا:[/COLOR][COLOR=#ff0000] 90 تومان ،[/COLOR][COLOR=#000000]سود فعلی: [/COLOR][COLOR=#006400]100درصد[/COLOR][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]،[/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]سود هدف :[/COLOR][COLOR=#800080]600درصد[/COLOR][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]،[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=#000000]تاریخ امضا :[/COLOR][COLOR=#b22222]11 دی[/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=4][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][SIZE=1][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط ile پست شده است View Postسلام آقا بهنام، فردا فاذر رو چه قیمتی بخرم خوبه ؟
قیمتش خیلی مهم نیست
سهم اهداف بالایی داره
تنها خریدار باشید و سهامداری کنیدآخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/08/13, 20:18.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط sepehr.pcc پست شده است View Postسلام ، لطفا اگر میتونید یه تحلیل دقیق از شسینا انجام بدید
باتشکر
شسینا مورد پسند من نیست
در گروه پتروشیمی سهام بهتری هستند که من اونها رو بهتر می بینم (مثل شیران)
این سهم روند سودآوریش صعودیه
اما ...
یک سهم ریز با پی بر ای بالاست و خیلی جالب توجه نیستافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط e.hamedi پست شده است View Postسلام بر بهنام عزیز
صحبت از حجم معاملات و روانشناسی بازار کردید، می خواستم اگر زحمتی نیست نظرتان را راجب وسپه و حجم خوبی که امروز زد بیان کنید.
با سپاس
در مورد وسپه زمانی که حدود 195 تومن بود تارگت 400 تومنی رو با سود 100 تومنی عنوان کردم (به عنوان حداقل)
این معاملات پر حجم چند روز گذشته هم در راستای روند مثبت سهم بوده،به همین جهت تاییدی است بر روند صعودی سهم در بلند مدتافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postدرود بر امیر عزیز
از نظر بنده وپترو خیلی وقته که دچار تحولات بنیادی مثبت شده
یعنی زمانی که سهم 70 تومن بود و تمام زیر مجموعه های شرکت استارت صعود زدند
افت و خیز لازمه بازار بورس هست
این سهم در آینده نزدیک یک رشد قیمتی شارپ خواهد داشت
چون زیر مجموعه ها رشد به مراتب بیشتری داشته اند و هنوز هم بعضی از این زیر مجموعه ها پتانسیلهای فراوانی دارند
در مجموع این سهم نیاز به سهامداری داره و باید با نگاه میان مدت مدت و حتی بلند مدت بهش نگاه کرد
در اصل توسط behnam پست شده است View Postدرود بر امیر عزیز
سپاسگزارم
راستش نظر من روی نگهداری وپترو هست و به عنوان یک سهم بلند مدتی بهش اعتقاد زیادی دارم
اما اگر خیلی اصرار به فروش داری،با فاذر عوضش کن
در پستهای قبلی هم چندین بار گفتم که سهمی رو برتر از فاذر نمی بینم،به جز صدرا
بهنام جان با در نظر گرفتن تحلیل های شما و با دید میان مدت
و همچنین داشتن تنوع در سبد تصمیم به ماندن با وپترو دارم
امیدوارم هر چه سریعتر به تارگت مورد نظر برسد ( 360-400)
با سپاسبا کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم
نظر
-
در اصل توسط amir.r پست شده است View Post
درود دروذ
بهنام جان با در نظر گرفتن تحلیل های شما و با دید میان مدت
و همچنین داشتن تنوع در سبد تصمیم به ماندن با وپترو دارم
امیدوارم هر چه سریعتر به تارگت مورد نظر برسد ( 360-400)
با سپاس
امیر جان
این سهم به تارگت 400 تومنی میرسه و چه بسا در سال آینده از این قیمت هم فراتر بره
اما ...
لازمه دستیابی به این هدف قیمتی،صبر و سهامداریه
در ضمن امیدوارم که شپدیس رو در سبد سهامت سبک تر کرده باشیافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postدرود
امیر جان
این سهم به تارگت 400 تومنی میرسه و چه بسا در سال آینده از این قیمت هم فراتر بره
اما ...
لازمه دستیابی به این هدف قیمتی،صبر و سهامداریه
در ضمن امیدوارم که شپدیس رو در سبد سهامت سبک تر کرده باشی
در صورت قابل معامله شدن سهام جایزه شپدیس که امور سهام شهریور را اعلام نموده
قطعا سبکش میکنم البته اگه سهمی مثل فاذر در قیمتهای زیر 200 گیرم بیاد ... امیدوارم
با سپاس
با کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم
نظر
نظر