*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط پارسه پست شده است View Post
    اقا بهنام عزیز

آیا کاهش قیمت دلار اثر خاصی روی فاذر و صدرا داره یا بی تاثیر خواهد بود

سپاس
    دوست گرامی
    سهامداری کنید
    امسال و سال آینده متعلق به سهام تجهیزاتی خواهد بود ( این حرف رو قبل از جشن نوروز زدم و بازم دارم تکرارش میکنم)
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
      سلام بر بهنام عزیز امیدوارم در این مدت لذت کافی برده و تجدید قوا کرده باشید.
      از استاد که معذوریم استفاده کنیم اجازه بدید از عنوان تسهیل کننده آموزش (Facilitator) بورس از شما یاد کنم که از تاپیک شما بسیار آموخته ام و آموخته ایم.

از لحاظ تکنیکال فاذر موج 3 بزرگش رو داره طی میکنه که در این مدت چند مورد روند اصلاحیش رو انجام داد و امروز مقاومت 800 رو که یکبار شکسته بود به خوبی شکست و صف امروز هم نوید بخش ادامه روند صعودی در هفته آینده است. جالب اینکه ورود جم با اون همه تاثیرش بر سهامهای دیگه هم نتونست روند فاذر رو تغییر بده. فیبو تارکت 1030 رو برای سهم نشون میده که امیدوارم با 5 تا 4% تو هفته آینده محقق بشه ولی شما گویا اسرار روی 1200 دارید. ما که 68% سبد ناچیزمون رو به فاذر اختصاص دادیم و از این بابت خوشنودیم. ارائه جزییات جدید از طرف شما باعث دلگرمی و سهامداری این نماد با ارزش خواهد بود. موفق باشید
      درود
      سپاسگزارم

بنده در مورد فاذر هیچ اعتقادی به تکنیکال ندارم
      اما موج شماریش این جوری میشه :

تا قبل از افزایش سرمایه موج 3 تموم میشه
      موج 4 و اصلاح سهم در قالب افزایش سرمایه چند صد درصدی سهم خواهد بود
      و بعد موج 5 شروع میشه و سهم به تارگتهای بالاتر خواهد رسید
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط narsis78 پست شده است View Post
        سلام خوشحالم که دوباره تایپیک بازشده وممنون از راهنمایی های خوبتان
        میخواستم نظرتان را در مورد وسپه و ولصنم بدانم نگهداری یا فروش هر دو در ضرر هستم فعلا.ممنون از وقتی که برام میگذارید.شب خوش
        درود
        خواهش میکنم
        البته تاپیک رو خودم قفل کرده بودم و اول هفته بازش کردم

اما در مورد پرسش شما ...

پیشنهاد من،سهامداریه
        هر دو سهم در میان مدت و بلند مدت رشد خوبی خواهند داشت

ولی اگر فاذر فرصت ورود داد،درصدی از سبدتون رو بهش اختصاص بدین تا زودتر به سود برسین
        البته بهترین حالت اینه که با نقدینگی جدید اقدام به خرید فاذر کنید (افزایش میزان سرمایه گذاری)
        (کوروش بزرگ)

نظر

• ehsanksh
          عضو عادی
          • Feb 2013
          • 179

با سلام مجدد و تشکر از پاسخگویی شما

با توجه به ارتباط فولای با فادر تعویض فولای با فاذر رو صلاح میدونید فولای ظاهرا تو محدوده 600 تا 650 گیر افتاده

با تشکر از لطف شما

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
            با سلام مجدد و تشکر از پاسخگویی شما

با توجه به ارتباط فولای با فادر تعویض فولای با فاذر رو صلاح میدونید فولای ظاهرا تو محدوده 600 تا 650 گیر افتاده

با تشکر از لطف شما
            درود
            رشد فولای حتمیست و همون طور که در پستهای گذشته گفتم،تارگت حداقلیش 1000 تومن خواهد بود
            این گیر افتادن همیشگی نیست و بالاخره حرکت رو به بالای سهم سهم شروع میشه

اما اگر بحث انتخاب بین فاذر و فولای باشه،من فاذر رو ترجیح میدم

بهترین حالت برای شما اینه که از مداران به فاذر شیفت کنید و فولای رو حفظ کنید
            یا اینکه درصدی از سبدتون رو به فاذر اختصاص بدین
            (کوروش بزرگ)

نظر

• ehsanksh
              عضو عادی
              • Feb 2013
              • 179

ممنون از راهنمایی خوبتون-پیروز و سربلند باشید

نظر

• kianoshparsa
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 1218

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                درود
                رشد فولای حتمیست و همون طور که در پستهای گذشته گفتم،تارگت حداقلیش 1000 تومن خواهد بود
                این گیر افتادن همیشگی نیست و بالاخره حرکت رو به بالای سهم سهم شروع میشه

اما اگر بحث انتخاب بین فاذر و فولای باشه،من فاذر رو ترجیح میدم

بهترین حالت برای شما اینه که از مداران به فاذر شیفت کنید و فولای رو حفظ کنید
                یا اینکه درصدی از سبدتون رو به فاذر اختصاص بدین
                استاد عزیزم سلام
                همانطور که مستحضر هستید ارزش پول ملی در حال افزایش است ظاهرا روند اولیه با توجه به نگرش کلی مشارکت کنندگان بازار به رویدادهای تجاری وسیاسی نشان از اعتماد آنان به تغییر روند ارزش پول ملی است
                در صورت تداوم وتثبیت این روند که یکی از آرزوهای بنده هست خواهشمند است تحلیلی از آینده بازار سرمایه بفرمائید واز لحاظ بنیادی توضیحاتی مرحمت فرمائید (( در صورت تداوم روند افزایشی ارزش پول ملی به نظر میرسد تعدادی از سهام ها از گروهای مختلف قابلیت کاهش قابل ملاحظه قیمت را خواهند داشت ضمن اینکه درحال حاضر تعداد زیادی از کارشناسان منتظر شاخص 80000 هستند که به نظر بنده یک افت قیمت شدید را قبل از آن خواهیم داشت ))
                مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
                kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• kianoshparsa
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 1218

مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
                  kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• aryana
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 88

سلام

میخواستم نظرتون رو در مورد شپدیس بدونم

ممنون
                    با سهم ازدواج نکنید!!!

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط aahmad پست شده است View Post
                      استاد عزیزم سلام
                      همانطور که مستحضر هستید ارزش پول ملی در حال افزایش است ظاهرا روند اولیه با توجه به نگرش کلی مشارکت کنندگان بازار به رویدادهای تجاری وسیاسی نشان از اعتماد آنان به تغییر روند ارزش پول ملی است
                      در صورت تداوم وتثبیت این روند که یکی از آرزوهای بنده هست خواهشمند است تحلیلی از آینده بازار سرمایه بفرمائید واز لحاظ بنیادی توضیحاتی مرحمت فرمائید (( در صورت تداوم روند افزایشی ارزش پول ملی به نظر میرسد تعدادی از سهام ها از گروهای مختلف قابلیت کاهش قابل ملاحظه قیمت را خواهند داشت ضمن اینکه درحال حاضر تعداد زیادی از کارشناسان منتظر شاخص 80000 هستند که به نظر بنده یک افت قیمت شدید را قبل از آن خواهیم داشت ))
                      درود
                      در مورد افزایش ارزش ریال در مقابل سایر ارزها در اوایل تابستان نوشتم و همون زمان یک تحلیل کامل در مورد بازار بورس و بازارهای موازی نوشتم
                      پرسش مربوط به نظرسنجی تاپیک هم در همین راستا بود

این هم پستهای بنده که در حدود 3 ماه پیش نوشتم

درود
                      بازار نیاز به یک مقدار استراحت داره
                      ولی روندش صعودیه
                      باز هم تاکید دارم که روی گروه های پیشرو سرمایه گذاری کنید
                      یه زمانی برای شاخص تارگت 60000 واحدی دادم و خیلیها گفتن نمیشه
                      دیگه فاصله چندانی با این تارگت نداریم
                      امروز میخوام یک تارگت برای بلند مدت تعیین کنم

تارگت شاخص در یک بازه 20-15 ماهه برابر خواهد بود با : 100000 واحد
                      در مورد این پست و تارگتی که برای شاخص کل تعیین کردم یک مقدار توضیح لازمه که عرض میکنم
                      چطور به تارگت 100 هزار واحدی رسیدیم ؟

در مجموع ما 5 نوع بازار برای سرمایه گذاری داریم که میتونه نقدینگی موجود رو جذب کنه

1 - بازار بورس

2 - بازار مسکن

3 - بازار ارز

4 - بازار طلا و سکه

5 - سایر بازارها (مثل بازار خودرو)

خب از مورد دوم شروع می کنیم،یعنی بازار مسکن
                      در خوشبینانه ترین حالت میشه برای این بازار یک رکود بلند مدت به همراه کاهش نسبتی قیمتها رو پیش بینی کرد
                      رشد بیش از پیش قیمتها از جذابیت سرمایه گذاری در این بازر کم کرده

بازار ارز هم در میان مدت و بلند مدت روند کاهشی داره
                      در کل انتظار اینه که در میان مدت شاهد تقویت بیشتر ریال در مقابل سایر ارزها باشیم
                      همین عامل باعث کاهش قیمت ارزهای خارجی و کاهش جذابیت سرمایه گذاری میشه

در بازار طلا و سکه دو عامل تاثیر گذار وجود داره :

یکی قیمت دلار که خب در موردش توضیح دادیم و روندش در میان مدت و بلند مدت کاهشیه
                      یکی هم قیمت جهانی طلا که این فاکتور هم در روند نزولی قرار داره و برای میان مدت و بلند مدت انتظار کاهش بیشتر قیمت هر اونس طلا وجود داره
                      جمع این دو فاکتور باعث کاهش بیش از پیش قیمتهای انواع سکه و همچنین طلای پایه میشه
                      پس باز هم می بینیم که جذابیتی برای سرمایه گذاری وجود نداره

در سایر بازارها هم وضع به همین شکله و جذابیتی برای سرمایه گذاری وجود نداره

در نتیجه تنها بازاری که باقی میمونه و همچنان دارای جذابیت برای سرمایه گذاریه،بازار بورس هست

حالا اینجا دو حالت پیش میاد :

1 - سرمایه گذار به صورت مستقیم اقدام به سرمایه گذاری در این بازار میکنه

2 - سرمایه گذار ترجیح میده که پولش رو در بانک سرمایه گذاری کنه و یا به خرید اوراق مشارکت اقدام کنه

در حالت اول نقدینگی به طور مستقیم وارد بازار بورس میشه (مستقیم)
                      در حالت دوم هم نقدینگی توسط بانکها وارد بازار بورس میشه (غیر مستقیم)

مجموعه این عوامل سبب میشه که ما در میان مدت و بلند مدت شاهد رونق بیشتر بورس و رشد شاخص ها باشیم
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

در اصل توسط aryana پست شده است View Post
                        سلام

میخواستم نظرتون رو در مورد شپدیس بدونم

ممنون
                        درود
                        در مورد این سهم نظرم با گذشته تفاوتی نکرده

حداقل سود در پایان دوره 12 ماهه : 600 تومن

تارگت بلند مدت : 3000 تومن ( 12-6 ماهه)
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• بد شانس
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 35

باسلام
                          صدرا در يك بازه سه تا چه قيمتي امكان رشدش مي باشد؟

نظر

• motenaweb
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 226

سلام بهنام عزیز
                            همانطور که گفتم من فقط فاذر و خصدرا دارم از چند ماه پیش و مرتب روی میانگین های مختلف اضافه کردم. با این وضعیتی که در میان مدت ، به نظر می رسد هر دو سهم فوق العاده ممتاز ما ، رشد قیمتی خواهند داشت و تارگت شاخص کل و آینده سیاسی کشور هم مثبت ارزیابی میشه، به نظرت همه فاذر ها رو وقتی خصدرا زیر 400 هست تبدیل کنم ارزش داره؟ چون ایمان دارم واقعا به خصدرا بر اساس پتانسیل های فوق تاریخیش :) ، به نظرت عطای فاذر روی 900 رو به خصدرای زیر 400 بدم ؟ چون اگه فاذر هم بشه 1500 تومن و شانس ما هم بخوره خصدرا 800 تا 1000 بشه چند ماه دیگه ، اگه الان مثلا n تا خصدرا گیرمون بیاد ، چند ماه دیگه قطعا از این n تا کم تر بدست میاد.

آیا فرمان تک سهمی روی خصدرا برای کسانی که دید 2-3 ساله دارن رو میشه صادر کرد؟

سوال بعدی من و خیلی های دیگه این هست که اگه خصدرا از فرابورس بیاد تالار اصلی ، به نظرت قیمتش چه تغییراتی میکنه؟ :)
                            آخرین ویرایش توسط motenaweb؛ 2013/09/19, 11:55.

نظر

• ahmad_sh110
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 61

سلام.بهنام جووون نظرت در مورد والبر چیه؟میانگین خریدم در 407تومن

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط بد شانس پست شده است View Post
                                باسلام
                                صدرا در يك بازه سه تا چه قيمتي امكان رشدش مي باشد؟
                                درود
                                صدرا یک سهم سه ماهه نیست
                                اگر سهامدارش هستین،سهامداری کنید ( بلند مدت)
                                آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/09/19, 12:19.
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X