*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mehdi1400
    ستاره دار(19)
    • Jul 2013
    • 2939

سلام
    یه بررسی بر روی شاخصهای بورس، شاید به خیلیها کمک کنه که باور کنند بهترین صنایع امسال کدام ها بودن. جداول زیر با مقایسه شاخصها در 27/6/92 با 28/12/91 بدست آمده است. بجز صنایع کاغذی که صنایعی بسیار کوچک هستند و تمایلی را برای فعالان بورس بر نمیانگیزد. صنایع پیشرو فنی مهندسی و فلزی بوده اند. و البته خیلی چیزهای دیگه هم میشه از این جداول فهمید که به قول آقا بهنام "اینو امروز اینجا می نویسم تا به وقتش".

آخرین ویرایش توسط Mehdi1400؛ 2013/09/19, 21:15.

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
      آقا بهنام میشه نظرت راجع به این سبد بگی؟فولای,حفاری,شبندر, شپدیس
      فولای،حفاری و شپدیس رو نگه دار

اما شبندر رو به به ترتیب اولویت به فاذر یا وپترو تبدیل کن
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
        سلام
        یه بررسی بر روی شاخصهای بورس، شاید به خیلیها کمک کنه که باور کنند بهترین صنایع امسال کدام ها بودن. جداول زیر با مقایسه شاخصها در 27/6/92 با 28/12/91 بدست آمده است. بجز صنایع کاغذی که صنایعی بسیار کوچک هستند و تمایلی را برای فعالان بورس بر نمیانگیزد. صنایع پیشرو فنی مهندسی و فلزی بوده اند. و البته خیلی چیزهای دیگه هم میشه از این جداول فهمید که به قول آقا بهنام "اینو امروز اینجا می نویسم تا به وقتش".

درود
        دوست گرامی
        برای اینکه بتونین جدول خودتون رو در تاپیک درج کنید،ابتدا باید اون رو آپلود کنید و بعد عکس مربوط به جدول رو در تاپیک قرار بدین
        برای آپلود جدول هم از آپلود سنتر سایت خودمون استفاده کنین
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• omid f
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 93

سلام اگر لطف کنید و نظرتون رو در مورد وسپهی که این روزها زیاد میشنویم ازش بگید هم ممنون میشم.
          [COLOR="#0000CD"]www.mahak-charity.org/main/fa موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) [/COLOR]

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط omid f پست شده است View Post
            سلام اگر لطف کنید و نظرتون رو در مورد وسپهی که این روزها زیاد میشنویم ازش بگید هم ممنون میشم.
            درود
            در مورد وسپه همون نظر قبلی رو دارم
            حداقل سود تا پایان گزارش 12 ماهه : 100 تومن

حداقل تارگت بلند مدت : 400 تومن ( 12-6 ماهه)
            (کوروش بزرگ)

نظر

• 12478512
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 176

سلام بهنام جان... خدا قوت... سمگا پی بر ای زیر 3 داره تعداد قابل توجهی هم بانک گردشگری داره و پرتفوی غیربورسی خوبی هم داره... و از رشد 100 درصدص تمام سهم های بازار عقب مونده... نقدینگی نسبتا خوبی هم داره... میتونه کوتاه مدت یا میانمدت جذاب باشه؟!
              صبح روشن بعد از تاریکترین لحظه شب نمایان میشود...

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

در اصل توسط 12478512 پست شده است View Post
                سلام بهنام جان... خدا قوت... سمگا پی بر ای زیر 3 داره تعداد قابل توجهی هم بانک گردشگری داره و پرتفوی غیربورسی خوبی هم داره... و از رشد 100 درصدص تمام سهم های بازار عقب مونده... نقدینگی نسبتا خوبی هم داره... میتونه کوتاه مدت یا میانمدت جذاب باشه؟!
                درود
                سپاسگزارم
                البته این سهم میتونه در میان مدت و بلند مدت یک رشد معقول و منطقی داشته باشه،اما از نظر من خیلی جذاب نیست
                به نظر من بهتره به جای سرمایه گذاری غیر مستقیم در صنعت بانکداری،به طور مستقیم در این صنعت سرمایه گذاری کنید
                در بین سهام بانکی،دو سهم رو در قیمتهای منفی معرفی کردم

1 - وبصادر

2 - وپارس

خرید وبصادر یک مقدار سخت شده،اما وپارس هنوز هم قابلیت خرید داره
                (کوروش بزرگ)

نظر

• 12478512
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 176

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                  درود
                  سپاسگزارم
                  البته این سهم میتونه در میان مدت و بلند مدت یک رشد معقول و منطقی داشته باشه،اما از نظر من خیلی جذاب نیست
                  به نظر من بهتره به جای سرمایه گذاری غیر مستقیم در صنعت بانکداری،به طور مستقیم در این صنعت سرمایه گذاری کنید
                  در بین سهام بانکی،دو سهم رو در قیمتهای منفی معرفی کردم

1 - وبصادر

2 - وپارس

خرید وبصادر یک مقدار سخت شده،اما وپارس هنوز هم قابلیت خرید داره
                  دیروز مقداری انصار در بازگشایی گرفتم! هم قد و قواره پارس و وبصادر نیست؟!
                  صبح روشن بعد از تاریکترین لحظه شب نمایان میشود...

نظر

• motenaweb
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 226

اقا بهنام سلام
                    شما همواره سبد سهام معرفی کردید به دوستان و خودتان هم اکثرا خصدرایی هستید .
                    آیا بخاطر پتانسیل های خصدرا ، ارزش داره روی این سهم تک سهم بشویم و بمانیم و اصل تشکیل سبد متنوع را کنار بگذاریم بخاطر آینده طلایی و تاریخیه خصدرا با دید 2-3 ساله؟
                    سوال بعدی هم مربوط به سوال قبلی بود که پاسخی دریافت نکردم. مبنی بر اینکه در صورت بازگشت صدرا به تالار اصلی ، قیمت و شرایطش چطور خواهد بود و چه تغییر اساسی میکند؟ و ایا شما زمانی را برای این تغییر میتوانید پیش بینی کنید؟
                    ممنونم

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط 12478512 پست شده است View Post
                      دیروز مقداری انصار در بازگشایی گرفتم! هم قد و قواره پارس و وبصادر نیست؟!
                      صنعت بانکداری از صنایع پیشرو در میان مدت و بلند مدت هست
                      وانصار هم در این بین رشد خواهد کرد
                      ولی من روی وبصادر و وپارس مثبت تر هستم
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

در اصل توسط motenaweb پست شده است View Post
                        اقا بهنام سلام
                        شما همواره سبد سهام معرفی کردید به دوستان و خودتان هم اکثرا خصدرایی هستید .
                        آیا بخاطر پتانسیل های خصدرا ، ارزش داره روی این سهم تک سهم بشویم و بمانیم و اصل تشکیل سبد متنوع را کنار بگذاریم بخاطر آینده طلایی و تاریخیه خصدرا با دید 2-3 ساله؟
                        سوال بعدی هم مربوط به سوال قبلی بود که پاسخی دریافت نکردم. مبنی بر اینکه در صورت بازگشت صدرا به تالار اصلی ، قیمت و شرایطش چطور خواهد بود و چه تغییر اساسی میکند؟ و ایا شما زمانی را برای این تغییر میتوانید پیش بینی کنید؟
                        ممنونم
                        درود
                        دوست گرامی
                        اینکه من بیشتر سرمایه ام رو به صدرا اختصاص دادم،یه چیز شخصیه
                        چیزی که مشخصه اینه که شرایط من با شما یا یه نفر دیگه یکسان نیست
                        درصد ریسک پذیری هر کسی برمیگرده به شرایطی که داره
                        دیگه قرار نیست من بیام وضعیت مالی خودم رو برای شما یا یه نفر دیگه اینجا تشریح کنم و بگم چرا این جوری سهم خریدم

اصول سرمایه گذاری میگه که سبد تشکیل بده
                        من هم انواع و اقسام سبدها رو در این تاپیک معرفی کردم

ولی من دوست ندارم سبد تشکیل بدم و ریسک این کار رو هم پذیرفتم

از نظر شما اشکالی داره ؟؟!!

من به روشنی نظر خودم رو در مورد صدرا نوشتم

دیگه شما خودت میدونی که چطور سرمایه ات رو بازی بدی
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• motenaweb
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 226

آدینه شما بخیر رفیق!
                          به نظر شما چرا واتی با سودی که از شیران و فروش احتمالی کاغذ پارس داره ، تعدیل نمی کنه ؟ وسوال بعدی اینکه تحلیل شما از گزارشات 6 ماهه ایی که هفته آینده احتمالا منتشر بشه برای فاذر و خصدرا چیست؟ زیان انباشته 600 تومنیه خصدرا که دربارش صحبت هایی است ، میتواند باز با این گزارش ، منجر به نوساناتی روی قیمت سهم بشه یا بی تاثیر خواهد بود؟ با توجه به اینکه 4 شنبه روی صف فروش سهم قرارگرفت تقریبا. (البته به نظرم صف خرید میلیونی هفته اینده دوباره شکل بگیره)
                          باتشکر فراوان از حوصله و ارزشی که برای ارائه نظرات ارزنده خود می گذارید

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

در اصل توسط motenaweb پست شده است View Post
                            آدینه شما بخیر رفیق!
                            به نظر شما چرا واتی با سودی که از شیران و فروش احتمالی کاغذ پارس داره ، تعدیل نمی کنه ؟ وسوال بعدی اینکه تحلیل شما از گزارشات 6 ماهه ایی که هفته آینده احتمالا منتشر بشه برای فاذر و خصدرا چیست؟ زیان انباشته 600 تومنیه خصدرا که دربارش صحبت هایی است ، میتواند باز با این گزارش ، منجر به نوساناتی روی قیمت سهم بشه یا بی تاثیر خواهد بود؟ با توجه به اینکه 4 شنبه روی صف فروش سهم قرارگرفت تقریبا. (البته به نظرم صف خرید میلیونی هفته اینده دوباره شکل بگیره)
                            باتشکر فراوان از حوصله و ارزشی که برای ارائه نظرات ارزنده خود می گذارید
                            هنوز شهریور ماه تموم نشده
                            گزارش 6 ماهه ای در هفته آینده منتشر نخواهد شد و این رو خود شما هم میدونی ؟؟!!

در سایر موارد هم پرسش تکراریه و من در پستهای گذشته نظر خودم رو نوشتم
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• NEO
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 87

سلام اقا بهنام
                              میخواستم نظرتون رو درباره ی ونفت بدونم، با توجه به اینکه دولت به شدت برنامه ی توسعه و گسترش و بهره برداری میادین نفتی داره، و از طرفی ونفت هم بزرگترین شرکت خصوصی در زمینه کشف و توسعه میادین نفتی و پالایش و ........... هست و همچنین پروژه های بزرگ دیگه مثل تامین نفت خام پالایشگاه بندرعباس،سوخت رسانی در ناوگان هوایی و ..........و فروش ملک در دستور کار داره و همچنین نبود فروشنده جدی برای این سهم ، آینده سهم رو به دید یک ساله چطور میبنید؟ دلیل این که بازار استقبال خوبی از سهم نمیکنه چیه؟
                              با تشکر

نظر

• مازیار
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 258

سلام دوست عزیز
                                شما رشد قیمتی صدرا تا چه قیمتی پیش بینی می کنید
                                اگه نموداری از صدرا دارید لطفا تو تاپتیک قرار دهید.
                                ممنون
                                وقتی کسی را می بخشید، شخصی که بیشترین منفعت را می برد، خود شما هستید.

نظر

در حال کار...
                                X