کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
البته روند فاراک هم صعودیه،اما به اندازه فاذر پتانسیل نداره
با توجه به اینکه شما فاذر زیاد دارین،بهتره که یه مقدار وبصادر بخرین
اینجوری سبدتون میشه فاذر،وپترو و وبصادر و خیلی خوبه
درود درود
بهنام عزیز
وبصادر در قیمت 1177 ریال خرید شد
به نظر نمیاد پایین چندانی هم داشته باشه
از راهنمایی شما بی نهایت سپاسگزارم
سلام مجدد
بانک صادرات سهام افزایش سرمایه اش قابل معامله شده یا نه؟در سایت http://ips.csdiran.com ثبت شده ولی قابل معامله نشده داستان چیست؟مگر ازاد نشده؟!
CDS
1111تسویه وجوه
ممنون
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
سلام بهنام جان خوشحالم که برگشتی وبی اغراق یکی از صادق ترین وبی منت ترین راهنما ها در بورس هستی سبدم به شرح زیر
فولاد 449 تومان تعداد 50000و شپنا 3500 تعداد3000 که خیلی عقب انداختنم اگر صلاح میدونی جابجا کنم بقیه سبد پکرمان میانگین 868 تعداد 26000تا-وتوسم 225تعداد100000-باما 1089تعداد 25000 امروزم با سیگنال شما 200000 تا دی تو منفی کامل و ومعادن 980تومان 3000و فاذر 3500تا البته میخواستم 35000تا بردارم که اشتباهی یه صفر کم زدم 337تومان راستش به جز پکرمان و باما و این اخریا با سیگنال امروز شما که خودم خریدم متاسفانه بقیه سهام واونهایی هم که فروختم با ضرر که با قیمت بالا خریداری شده بود و از صف خرید همه رو شاگردم که توی کارگزاری مسول معاملات هست خریده فکر میکردم خق مربیگری به گردنش دارم و داره بهم حال میده ولی بعداً یکی از بستگانو توی همون کارگزاری تو قسمت حسابداری کار میکرد دیدم گفت سهمهایی که گروهی میخریدند خوباشو در قیمتهای پایین خودشون و همکاران برمیداشتند بقیه رو به منو امثال من میدادن خدا رو شکر معاملات گروهی جمع شد وگرنه الان باید کلی ضرر میدادم خوشحالم با شما و دیگر دوستان اشنا شدم اگر ممکنه بفرمایید فردا چی بخرم و چیو بفروشم یه 12 تومن دیگه موجودی هست
سلام بهنام جان
امروز 5000 دتولیدم خریدم پست منو فراموش کردی جواب بدین به راهنمایی شما برای اصلاح احتیاج دارم فولاد بفروشم یا نه
سلام مجدد بر استاد واقعا کم نظیر
قدری شاملا برداشتم ذهنم با توجه به سیاست دولت در سال اینده در رابطه با یکسان سازی نرخ ارز در گیر شده اگر فردا هم منفی بخوره ده درصد تو ضررم چیکار کنم؟
بحث ده درصد به کنار ولی فکر کنم دیگه بالایی هم نداشته باشه و همچنین گروه پتروشیمی و پالایشی .......
واقعا از ته دل ممنون وسپاس
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
بهنام عزیز سلام.راستش شکربن فروختم و با یه مقدار نقدینگی که علاوه بر اون داشتم ولساپا ، وبیمه خریدم.با شرایط امروز بازار نگران شدم.هرچند می دونم سهام لیزینگی رشد خواهند داشت ولی بابت ولساپا وبخاطر منفی امروز ، علی رغم اینکه سایپا صف خرید بود نگران شدم.آیا تحلیل من مبنی بر اینکه ولساپا می تونه به موتورهای خودرو و لیزینگ رشد کنه غلط بوده؟همچنین وبیمه را من یک سهم با ریسک کم که همراه بیمه ای ها رشد می کنه میدونستم.تصورم درست بوده؟ آیا منفی امروز اثر ش
گزارش شفاف سازی دیروز بود و تداوم نخواهد داشت.سابقه معاملات وبیمه حاکی از معاملات با حجم بالا در روزهای مثبت هست.فکر می کردم این نشانه قدرت روند صعودی هستش
باسلام وخوش آمد گویی جنابعالی که باعث خوشحالی اهالی بورسی شده اید-آقا بهنام نماد پلوله راامروز دیده ایدجالب اینه که پلوله جهت مذاکره بابانکهای عامل وتصفیه حساب شرکت نمادش ظاهرا بسته است ولی درقسمت خرید یه عدد خیلی جالب البته عجیب سرخط نقش بسته2050عددسهم به قیمت60000ریال(شش هزار تومن)آیاچنین چیزی امکان داره؟باتشکر
نظر