*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • moein2803
    عضو عادی
    • Sep 2013
    • 51

در اصل توسط motenaweb پست شده است View Post
    معین عزیز
    از نظر شما متشکرم. حرف شما کاملا درست است. اقا بهنام با اینکه همیشه به بنده لطف داشته اند ، اما از یک برداشت نادرست روی چند تا پست ، نگاه منفی دارن روی ای دی بنده و نوشته های من. من پست هایی که میزنم اینجا بعضا درباره سهام های مختلف ، سوال هایی است که از طرف دوستانم که اینترنت باز نیستند می پرسم و به ان ها منتقل میکنم. و گرنه من که فاذر و خصدرا و مقداری وبصادر دارم ، با توجه به اینکه پولی که نیاز نداشتم رو به این کار اختصاص دادم ، بیکار نیستم که بیام هی درباره یک سهم بپرسم. اعتقاد داریم به تجهیزاتی ها و نظر و رفتارم ثابت است.
    به قول شما ، فرهنگ تحمل همدیگه تو ایران واقعا داغونه. حتی بین فرهیختگان. امیدوارم همان طور که بورس بازی ، فرهنگ صبر رو به ما ها آموخته ، فرهنگ تحمل و اعتدال هم بیاموزه.
    ممنون از راهنمایی شما
    خواهشی که از جناب بهنام دارم
    اینه که فرض رو بر صداقت دوستمون قرار بدن و این تاپیک رو برای عام تاثیر گذار بدونن
    خواهش دیگه از دوستان هم این خواهد بود که روی فرهنگ گفتگو کار کنیم به مانند صبر و تحمل در بازار

نظر

• farzam468
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 67

دوست عزیز
      من نمیدونم تحصیلات و سن شما چقدر است و آیا جز 14 سال سابقه کار بورسی ، سابقه ای در تولید و صنعت و تحقیق دارید یا خیر. من 3 ماه پیش هم به شما توصیه کردم ، اینقدر سریع واکنش نشون نده به پست هایی که کاربران می نویسند و اشتباهات املایی و تصورات مختلف ان ها را دال بر بی سوادی و حماقت و کج فهمی ان ها نزار. حوصله شما زیاد هست ، از پاسخ های شما مشخص هست ، بنابراین
      الکی تلقین کم حوصلگی به خودت نزن و برداشت خودت را به دیگران نیاز نیست تحمیل کنی. من که لنگ این تاپیک نیستم و نبوده ام که شما بخوای بر خلاف شخصیت والایی که از شما انتظار میره ، کار احساسی انجام بدی. اگه شما با پست ادم شناسی ، بنده نیز با لحن صحبت متوجه میشوم که طرف با چه هنجارهای رفتاری درگیر هست.
      چون در تاپیک عمومی مطلب زدین ، پاسخ مکتوب به تصورات و برداشت های شما زدم که مطلع باشید. تلفن و ادرس هم نیاز باشه به شما خواهم داد حضوری صحبت کنیم.
      در قرن بیست و یکم و دهکده جهانی ، جاذبه داشته باش ، نه دافعه و انرژی مثبت باش.
      شاد باشی
      دوست عزیز با کمال احترام من برداشتی که دارم این در صحبت و باور شما نسبت به خصدرا و فاذر تناقضی وجود دارد از یک طرف جوری صحبت می کنید مثل اینکه سالهاست که با سهم زندگی کرده اید و با کوچکترین مشکلی که در روند سهم بوجود می آید جوری سوال می پرسید مثل اینکه اولین بار است سهام را دیده اید و مرتب هم بدنبال تایید بهنام هستید برای تاکیید دوباره بر ارزنده بودن آن..... البته من هم در بورس تازه کار هستم و مرتب از بهنام سوالاتم را می پرسم ولی تا حالا همه را با صبر و حوصله پاسخ داده است. شما مشخص است انسان تحصیل کرده و مودبی هستی ولی چیزی که می تواند موجب سوئ تفاهم شود همین تناقضات است به هر حال تا الان خیلی چیزهایی که ما تو این تاپیک یاد گرفته ایم از بهنام عزیز است و ..... واقعا از ایشان ممنونم. موید باشید این فقط نظر شخصی بنده است و ممکن است کاملا اشتباه باشد

نظر

• meisam_em
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 2124

معین عزیز
        از نظر شما متشکرم. حرف شما کاملا درست است. اقا بهنام با اینکه همیشه به بنده لطف داشته اند ، اما از یک برداشت نادرست روی چند تا پست ، نگاه منفی دارن روی ای دی بنده و نوشته های من. من پست هایی که میزنم اینجا بعضا درباره سهام های مختلف ، سوال هایی است که از طرف دوستانم که اینترنت باز نیستند می پرسم و به ان ها منتقل میکنم. و گرنه من که فاذر و خصدرا و مقداری وبصادر دارم ، با توجه به اینکه پولی که نیاز نداشتم رو به این کار اختصاص دادم ، بیکار نیستم که بیام هی درباره یک سهم بپرسم. اعتقاد داریم به تجهیزاتی ها و نظر و رفتارم ثابت است.
        به قول شما ، فرهنگ تحمل همدیگه تو ایران واقعا داغونه. حتی بین فرهیختگان. امیدوارم همان طور که بورس بازی ، فرهنگ صبر رو به ما ها آموخته ، فرهنگ تحمل و اعتدال هم بیاموزه.
        ممنون از راهنمایی شما

در فرمایشات دوستان یک نکته هم البته با احترام به ذهنم رسید که تو پستهات بعضی وقتها نسبت به سهم ها یکمی اغراق میکنی و یا تبلیغ بدون پشتوانه که برای بعضی از افراد علامت سوال ایجاد میشود که .....
        البته اقای بهنام هم بزرگوارند و خیلی با حوصله جواب سوالات که بعضا و ایضا تکرار هم میشوند میدهند و کمک حال دوستان در تصمیم گیری های مربوط به مدیریت سبد سهام هستند.
        باز هم از صبر و حوصله اقا بهنام عزیز متشکریم امیدوارم دوستیها ادامه داشته باشند...
        آخرین ویرایش توسط meisam_em؛ 2013/10/08, 13:38.
        كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• motenaweb
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 226

در اصل توسط farzam468 پست شده است View Post
          دوست عزیز با کمال احترام من برداشتی که دارم این در صحبت و باور شما نسبت به خصدرا و فاذر تناقضی وجود دارد از یک طرف جوری صحبت می کنید مثل اینکه سالهاست که با سهم زندگی کرده اید و با کوچکترین مشکلی که در روند سهم بوجود می آید جوری سوال می پرسید مثل اینکه اولین بار است سهام را دیده اید و مرتب هم بدنبال تایید بهنام هستید برای تاکیید دوباره بر ارزنده بودن آن..... البته من هم در بورس تازه کار هستم و مرتب از بهنام سوالاتم را می پرسم ولی تا حالا همه را با صبر و حوصله پاسخ داده است. شما مشخص است انسان تحصیل کرده و مودبی هستی ولی چیزی که می تواند موجب سوئ تفاهم شود همین تناقضات است به هر حال تا الان خیلی چیزهایی که ما تو این تاپیک یاد گرفته ایم از بهنام عزیز است و ..... واقعا از ایشان ممنونم. موید باشید این فقط نظر شخصی بنده است و ممکن است کاملا اشتباه باشد
          جناب فرزان عزیز
          از مطلب شما متشکرم. خوشبختانه ، من برای خیلی از دوستان فاذر و خصدرا خریدم و متاسفانه یا خوشبختانه ، ان ها پرسش هایی از بنده می پرسند که من نیز برای جناب بهنام ارائه میکنم و الزاما سوال خصوصی بنده نسبت به این دو سهم نیست واقعا. حدود 1 میلیارد تومن سهمی که من بر اساس پیشنهادات جناب بهنام در این مدت برای خودم و اطرافیان خرید کردم، مبلغی نیست که بخواهم یا بخواهیم روش شک داشته باشیم و هر روز تائید بخوایم. مخصوصا که من در آذرآب کار کرده ام و آشنا هستم به پتانسیلهاش . اما خوب ، تازه وارد بورس شدم و خوشحالم که بر اساس راهنمای جناب بهنام ، سبد های ارزنده ای برای خود و بیش از 20 دوست دیگه فراهم کردم.
          انشالله استاد ، بر شاگردانش چشم پوشی داشته باشد و ما همواره در این تاپیک درس های مختلف یاد بگیریم. مخصوصا درس صبر ، که بهنام خان همیشه با ما گوشزد میکند.

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

فاذر

نگاهی کوتاه داریم به روند معاملاتی دیروز و امروز ...

در معاملات دیروز،بیش از 9 میلیون سهم در حالی جابجا شد که کلوز سهم مثبت بود
            همچنین دیروز حجم تقاضای خوبی روی سهم وجود داشت و خریدار باقدرت میخرید

اما امروز در ابتدا شاهد افت محسوس حجم معاملات بودیم که خب از اواسط بازار به بعد فشار عرضه زیاد شد و سهم رو به صف فروشی اندک و ناچیز برد
            اما باز هم وجود تقاضا روی سهم محسوس بود و در نهایت حدود 4 میلیون سهم معامله شد

نکته مهم اینه که حجم معاملات امروز که روند منفی بود،در حدود 45% معاملات دیروز بود که خب بیشتر معاملاتش در قیمتهای مثبت بود

حجم معاملات فاکتوری بسیار مهم در تشخیص روند آینده سهم هستش
            اگر نگاهی به سابقه معاملاتی سهم در 3-2 هفته گذشته داشته باشین،مشاهده می کنین که حجم معاملات روزهای مثبت به مراتب بیشتر از حجم معاملات در روزهای منفی هست
            به زبان ساده،قدرت تقاضا به عرضه میچربه

این حالتی هست که روی فاذر 400 تومنی و 600 تومنی هم داشتیم و خب شاهد بودیم که سهم با نوساناتی موفق به عبور موقت از سطح 900 تومن شد

با بسته شدن نماد سهم در معاملات فردا،انتظار میره که در بازگشایی سهم شاهد حرکت قوی به طرف تارگت 1200 تومنی و عبور از این سطح باشیم

در پستهای آینده در مورد تارگتهای بعدی،خواهم نوشت
            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• sarmaiedar
              عضو عادی
              • Aug 2013
              • 32

این سؤال من زیر دست و پا گم شد/:.rolleyessmileyani

در اصل توسط sarmaiedar پست شده است View Post
              سلام
              یک سوال دارم از خدمتتون
              از نظر ریسک و بازده و زمان چه فرقی می کند اگر به جای وپترو یا هر شرکت سرمایه گذاری دیگر، پرتفوی آن شرکت را بخریم؟
              [CENTER][SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#008000]«وجود است که مشهود ماست»[/COLOR][/FONT][/SIZE]
              [/CENTER]

نظر

• poya59
                عضو عادی
                • Jan 2012
                • 199

با سلام خدمت بهنام عزیز
                دوستان قدر ایشون رو بدونید . سوالات ما رو با صبر و حوصله و در کوتاه ترین زمان پاسخ می دهند
                اون هم بدون هیچ چشم داشتی . ایشون تجربه و دانششون رو به رایگان در اختیار ما قرار داده اند
                کافیه جستجویی در اینترنت بزنید خواهید دید افرادی سود جو و بی داش مبالغ زیادی بابت هر تحلیل
                و معرفی سهم طلب می کنند .
                کلاس تحلیل بنیادی 8 میلیون ریال از مبتدی تا پیشرفته
                هزینه اشتراک ماهانه سایت 150 هزار تومان
                کلاس تحلیل تکنیکال 380 هزار تومان
                و .................
                به خدا من هم جای ایشون بودم ناراحت می شدم شما خودتون رو جای
                آقا بهنام بزارید . هر کی یک سوالی می پرسه . سوالات تکراری و بعضی وقت ها
                بی ربط ولی ایشون پاسخ می دهند . من بعضی وقت ها روم نمیشه سوال بپرسم
                به هر حال امیدوارم دوستان به این مسائل توجه کنند
                روز خوبی داشته باشید

نظر

• meisam_em
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 2124

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                  فاذر

نگاهی کوتاه داریم به روند معاملاتی دیروز و امروز ...

در معاملات دیروز،بیش از 9 میلیون سهم در حالی جابجا شد که کلوز سهم مثبت بود
                  همچنین دیروز حجم تقاضای خوبی روی سهم وجود داشت و خریدار باقدرت میخرید

اما امروز در ابتدا شاهد افت محسوس حجم معاملات بودیم که خب از اواسط بازار به بعد فشار عرضه زیاد شد و سهم رو به صف فروشی اندک و ناچیز برد
                  اما باز هم وجود تقاضا روی سهم محسوس بود و در نهایت حدود 4 میلیون سهم معامله شد

نکته مهم اینه که حجم معاملات امروز که روند منفی بود،در حدود 45% معاملات دیروز بود که خب بیشتر معاملاتش در قیمتهای مثبت بود

حجم معاملات فاکتوری بسیار مهم در تشخیص روند آینده سهم هستش
                  اگر نگاهی به سابقه معاملاتی سهم در 3-2 هفته گذشته داشته باشین،مشاهده می کنین که حجم معاملات روزهای مثبت به مراتب بیشتر از حجم معاملات در روزهای منفی هست
                  به زبان ساده،قدرت تقاضا به عرضه میچربه

این حالتی هست که روی فاذر 400 تومنی و 600 تومنی هم داشتیم و خب شاهد بودیم که سهم با نوساناتی موفق به عبور موقت از سطح 900 تومن شد

با بسته شدن نماد سهم در معاملات فردا،انتظار میره که در بازگشایی سهم شاهد حرکت قوی به طرف تارگت 1200 تومنی و عبور از این سطح باشیم

در پستهای آینده در مورد تارگتهای بعدی،خواهم نوشت
                  با سلام و خسته نباشید.

تارگت 1200 با سرمایه فعلی یا ؟
                  كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                    با سلام و خسته نباشید.

تارگت 1200 با سرمایه فعلی یا ؟
                    درود
                    بله،تارگت 1200 تومنی با سرمایه فعلی هستش
                    بعد از افزایش سرمایه این 1200 تومن،میشه حدود 360 تومن و باید ببینیم بعد از افزایش سرمایه با این سطح چکار میکنه
                    در حال حاضر باید منتظر مجمع فوق العاده و البته گزارش 6 ماهه باشیم
                    بعد میشه دقیق تر در مورد قیمت بازگشایی و آینده سهم صحبت کرد
                    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

این سؤال من زیر دست و پا گم شد/:.rolleyessmileyani

سلام
                      یک سوال دارم از خدمتتون
                      از نظر ریسک و بازده و زمان چه فرقی می کند اگر به جای وپترو یا هر شرکت سرمایه گذاری دیگر، پرتفوی آن شرکت را بخریم؟.rolleyessmileyani
                      درود
                      خب خیلی تفاوت وجود داره
                      شما اگر نگاهی به سابقه معاملاتی زیر مجموعه ها بندازین،مشاهده میکنین که رشد وپترو به هیچ عنوان با رشد زیر مجموعه ها همسان نیست و میشه گفت یک فاز عقب تره

ضمن اینکه وپترو سهمی مثل پلوله رو در پرتفوی خودش داره که در بلند مدت عاملی مهم در رشد قیمت سهم خواهد بود

همیشه سعی کنید سهام خوبی رو که درجا میزنند در قیمتهای منفی یا از صف فروش بخرید

اگر صبر داشته باشین،این درجا زدن در بلند مدت به نفع شما خواهد شد،چون بعد از یک روند خسته کننده،یک رشد شارپ خواهند داشت
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• sarmaiedar
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 32

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                        درود
                        خب خیلی تفاوت وجود داره
                        شما اگر نگاهی به سابقه معاملاتی زیر مجموعه ها بندازین،مشاهده میکنین که رشد وپترو به هیچ عنوان با رشد زیر مجموعه ها همسان نیست و میشه گفت یک فاز عقب تره

ضمن اینکه وپترو سهمی مثل پلوله رو در پرتفوی خودش داره که در بلند مدت عاملی مهم در رشد قیمت سهم خواهد بود

همیشه سعی کنید سهام خوبی رو که درجا میزنند در قیمتهای منفی یا از صف فروش بخرید

اگر صبر داشته باشین،این درجا زدن در بلند مدت به نفع شما خواهد شد،چون بعد از یک روند خسته کننده،یک رشد شارپ خواهند داشت

ممنون
                        وپترو را برای نمونه گفتم بذارید سوالم را یک جور دیگر بپرسم
                        کدام یکی بهتر است؟ شرکت سرمایه گذاری یا داشتن زیرمجموعه ها
                        [CENTER][SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#008000]«وجود است که مشهود ماست»[/COLOR][/FONT][/SIZE]
                        [/CENTER]

نظر

• ahmad_sh110
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 61

آقا بهنام یه سیمانی خوب برا خرید معرفی میکنی؟

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

در اصل توسط ahmad_sh110 پست شده است View Post
                            آقا بهنام یه سیمانی خوب برا خرید معرفی میکنی؟
                            سغرب ( بلند مدتی)
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• yadman
                              عضو عادی
                              • Jun 2013
                              • 37

بهنام عزیز
                              به شخصیت شما وپست های شما علاقمند شدم واین محیط را انصافا محیط اموزشی گرانقدر یافتم وبه جهت اموزش بیشتر خودم سعی می کنم مطالب را دنبال کنم
                              اجازه دهید در دل شما را استاد وبا زبان بهنام عزیز یاد کنم
                              سوال
                              1-اگر امکان دارد مبحث زوایای فهم ودرک اموزشی حجم معاملات را ونحوه تفسیر ان را به زبان ساده توضیح دهید
                              2-فرمول تئوریک بازگشایی سهم بعد از افزایش سرمایه چیست؟مثال مشخص ان را روی فاذر ووبصادر لطفا به زبان ساده بفرمایید
                              3-فاذر برای افزایش سرمایه چه روزی متوقف می شود؟
                              متشکرم

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط yadman پست شده است View Post
                                بهنام عزیز
                                به شخصیت شما وپست های شما علاقمند شدم واین محیط را انصافا محیط اموزشی گرانقدر یافتم وبه جهت اموزش بیشتر خودم سعی می کنم مطالب را دنبال کنم
                                اجازه دهید در دل شما را استاد وبا زبان بهنام عزیز یاد کنم
                                سوال
                                1-اگر امکان دارد مبحث زوایای فهم ودرک اموزشی حجم معاملات را ونحوه تفسیر ان را به زبان ساده توضیح دهید
                                2-فرمول تئوریک بازگشایی سهم بعد از افزایش سرمایه چیست؟مثال مشخص ان را روی فاذر ووبصادر لطفا به زبان ساده بفرمایید
                                3-فاذر برای افزایش سرمایه چه روزی متوقف می شود؟
                                متشکرم
                                سپاسگزارم

و اما پاسخ شما ...

1 - در این مورد پسیتهای زیادی نوشته ام،یک نمونه اش پستی هست که در صفحه گذشته در مورد فاذر نوشتم
                                اگر تاپیک رو جستجو کنید،از این دست پستها زیاده ( به ویزه در مورد فاذر و مپنا)

2 - البته فرمول داره،ولی من نیازی به فرمول نمی بینم،چونخیلی ساده هست

برای مثال همین فاذر

233.33% افزایش سرمایه رایگان داره و یک 3000 سهم شما بعد از مجمع میشه 10000 سهم

شما 1 سهم داری و 2.33 سهم هم از افزایش نصیبتون میشه
                                پس 3.33 = 2.33 + 1

حالا 300 = 3.33 / 900 = قیمت تئوریک

این جوری هم میشه حساب کرد ( قیمت به تومن)

2700000 = 900 * 3000 سهم ( قبل از افزایش سرمایه)

270 = 10000 سهم / 2700000 ( قیمت تئوریک یا یر به یر بعد از افزایش سرمایه)

3 - نماد فاذر فردا متوقف میشه
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X