کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
استاد بهنام عزیز درود و سپاس بسیار از تمامی زحمات بی منت شما و تبریک جهت روشن نمودن مجدد سایت وزین بورسی با حضور خود ، البته بیشتر مطالب اخیر شما در سایت فرابورس را دنبال می کردم و با توصیه شما درصد قابل توجهی از سبدم را فاذر تشکیل داده که واقعاً از بابت آن سپاسگزارم و تحلیلهای زیبا و اطمینان بالای شما به فاذر موجب شد که تقریباً یک ماهی با سهم بمانم و هیچوقت از نتیجه پایانی هراس نداشته باشم . درخواست دارم درخصوص تعویض با فاذر یا نگهداری سایر سهام سبد شامل شراز ، فاسمین ، وپست و درصورت بازگشایی غبشهر مرا از راهنمایی ارزنده تان بهره مند سازید . همیشه موفق ، تندرست و پرسود باشید.
درود
با سپاس از لطف شما
فاسمین و شراز رو به فاذر تبدیل کنین
در ضمن فاذر حالا حالاها فروشی نیست و باید سهامداری کنید
وپست رو هم اگر به دی تبدیل کنین،خیلی بهتره
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
بهنام جان سلام.صبح بخیر.چرا رمپنا حجم نمی خوره؟ اینجوری که چهاردرصد مثبت نمیشه.دلیلش چی میتونه باشه؟
درود
خب بازار ما همین جوریه و جای تعجب نیست
همین مپنا پارسال 170 - 160 تومن بود و کسی نگاهشم نمیکرد
حالا همه رفتن توی صف تا شاید بتونن نزدیک 1000 تومن سهم رو بخرن
سال گذشته در مورد پتانسیلهای مپنا نوشتم
عامل رشدش همون پتانسیلهایی هستن که به مرور روی قیمت تاثیر میذارن
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
ممنون بهنام جان
در مورد خود فاراک نظری دارید؟
یا وبصادر رو پرپتانسیل تر میبینید؟
با سپاس
خواهش میکنم
البته روند فاراک هم صعودیه،اما به اندازه فاذر پتانسیل نداره
با توجه به اینکه شما فاذر زیاد دارین،بهتره که یه مقدار وبصادر بخرین
اینجوری سبدتون میشه فاذر،وپترو و وبصادر و خیلی خوبه
(کوروش بزرگ)
نظر