*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen1344
    عضو عادی
    • Dec 2010
    • 66

پاسخ : *+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

با عرض ارادت خدمت جناب بهنام مرد خستگی ناپذیر
    از فردا پس از فروش دانایان رشد اذراب مجددا شروع میشود

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط mohsen1344 پست شده است View Post
      با عرض ارادت خدمت جناب بهنام مرد خستگی ناپذیر
      از فردا پس از فروش دانایان رشد اذراب مجددا شروع میشود
      درود بر محسن خان عزیز
      بابت لطفتون سپاسگزارم

شاد و سلامت باشید
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• چاردیواری
        عضو عادی
        • Oct 2013
        • 265

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
        این قدر هیجانی برخورد نکنید

مگه شما به خاطر حقوقی خریدی که نگرانی ؟!

به جای این حرفها دنبال بررسی پتانسیلهای سهم باشین
        یه مقدار صبر داشته باشین

کسی که تحلیل داشته باشه،نه با صف خرید خوشحال میشه و نه از صف فروش ناراحت میشه

باعرض سلام خدمت آقابهنام ودیگر دوستان عزیز-سروران گرامی همانطورکه آقابهنام بارها فرمودنددرتایپیک ایشان من وشما پرسشمان رامطرح مینماییم وایشان بی منت پاسخ رامیدهد.بجای جوهیجانی وبحث حقیقی وحقوقی وبحثهای ازاین مدل بایکدیگربیاییم ازآقا بهنام درمورد آینده هرسهم وروند آن وتحلیلهای بحق کارشناسانه ودقیق ایشان استفاده لازم راببریم واستاد بهنام لازم نباشد که بارهاوبارها توصیه به صبرودید میان مدت وبلند مدت را به ما توصیه کنند.البته در همین سایت اکثر سهما برای خود تایپیک مجزا داردوشایسته است که بحثای هیجانی خودرا آنجاها انجام دهیم وایشان وقت ونیروی خودرا برروی تحلیلهای بنیادی وروانشناسی بازار متمرکز کرده ومن وشما هم ازمطالب ارزنده ی ایشان چیزی یاد بگیریم تابتوانیم تصمیمات درستتری رادربازار اتخاذوعلاوه برسود شایسته دعاگوی آقا بهنام هم بوده و باشیم.باتشکر

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3238

من هم به نوبه خودم ضمن تشکر از بهنام عزیز خواستم این موضوع را به دوستان متذکر بشم که نظرات بهنام عزیز واقعا کارشناسانه هستش.نمونه های زیادی راجع به تحقق تحلیل های ایشان هست که آخرین نمونه سهام خکاوه ولغدر کاما هستش
          Honesty is the best policy

نظر

• 135918031
            عضو عادی
            • Nov 2013
            • 45

استاد من سلام شب زیبای برفیتون بخیر. زحمت میکشید برای 300 میلیون یه سبد توپ معرفی کنید.ممنون از زحمات بی دریغتون

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

در اصل توسط 135918031 پست شده است View Post
              استاد من سلام شب زیبای برفیتون بخیر. زحمت میکشید برای 300 میلیون یه سبد توپ معرفی کنید.ممنون از زحمات بی دریغتون
              درود

شب شما هم به خیر

همون طور که در پستهای گذشته هم نوشتم،دیگه هیچ سهمی رو به هیچ کسی معرفی نخواهم کرد

البته نکات تحلیلی رو همچنان می نویسم
              اما انتخاب سهم باید با خودتون باشه

در ضمن این حجم سرمایه نیاز به یک چینش درست و سرمایه گذاری روی سهام کم ریسک داره
              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• 135918031
                عضو عادی
                • Nov 2013
                • 45

بهنام جان نظرتون در مورد پیشنهاد زیر چیه
                35% فاذر
                20% خکاوه
                10% ولغدر
                20% فراور
                15% وبصادر
                آخرین ویرایش توسط 135918031؛ 2014/01/06, 21:56.

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط 135918031 پست شده است View Post
                  بهنام جان نظرتون در مورد پیشنهاد زیر چیه
                  50 فاذر
                  20% خکاوه
                  10% ولغدر
                  20% فراور
                  خیلی خوبه
                  موافقم

ولی برای سرمایه شما سبد کوچیکیه
                  بهتره یه سهم کم ریسک بهش اضافه کنین

در ضمن دیدگاهتون باید بیشتر بلند مدتی باشه
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• shadel
                    عضو جدید
                    • Jan 2014
                    • 6

سلام بهنام جان ، استاد عزيز خواشي دارم ، و بازهم خواهش ميكنم روي من و خيلي هاي ديگرو زمين نندازين ، از روزي كه شما تصميم گرفتين سهمي به خريد يا فروش معرفي نكنيد ، واسه من و خيلي از دوستان ي سري مشكلات پيش امده ، كه مثلاً استاد بهنام عزيز بغيير از سهام ولغدر وپترو فاذر وبصادر رو چه سهام هاي تاپ ديگري تحليل و نظر مثبت دارن ؟ و با جستجو در تاپيك گاهي اوقات به نتيجه مورد نظر نميرسيم
                    ميشه خواهش كنم بغيير از اين تاپيك كه به سوال دوستان پاسخ ميدين ، يك تاپيك اختصاصي داشته باشيد كه ديگران نتونن نظر و ارسالي داشته باشن و اونجا فقط نظرات و تحليل هاي شما نگارش بشه تا با يك نگاه از همه چيز شركت و تحليل استاد باخبر باشيم و در پايان تمامي سود و ضرر به عهده ماهست و شما هرگز تشويق به خريد يا فروش نكرديد ، جسارتم ببخشيد اما چيزي مانند تاپيك شاملو در تالار بورس ، البته شما كجا و ايشان كجا ، فقط جهت نشان دادن نمونه گفتم
                    الان تو اين چندروز بسياري از دوستان پرسيدن با فلان سرمايه چه بخريم و شما فرمودين سهمي معرفي نميكنيد و بايد مطالب صفحات گذشته مطالعه كنيد كه كار واسه دوستان كمي سخت ميشه
                    بازهم از جسارتم معضرت ميخوام ، اما حظور شما با ارزشه ، راستش خيليهامون نياز داريم كه از نگارش و تحليل شما تمام استفاده ببريم ، شما اگر فقط تحليل هاتون در يك تاپيك بزارين به خدا كار خيليهامون كه به كلام شما ايمان داريم حل ميشه ، و دربورس هيچ چيز قابل پيش بيني نيست و تمامي نظرات شما برپايه تحليل و علم بالاتونه ، باور كنيد بدجور به تحليل هاتون نيازمنديم تا بدونيم سهام ها چه تحليلي دارن و چقدر با ارزش هستن

شرمندم كه خيلي نگارش كردم ، همه هدفم قبول كردن درخواستم هست.... باتشكر

نظر

• pooya.z
                      عضو عادی
                      • Nov 2013
                      • 28

سلام استاد
                      میشه لطف کنید تحلیلتون رو درمورد سغرب و ذوب بدهید.
                      باتشکر

نظر

• beraket
                        عضو عادی
                        • Sep 2013
                        • 48

درود بهنام عزيز
                        نظرتون در باره وانصار وخوارزم وپاسار را لطفا مي فرماييد. و کدام بهتر است
                        با تشکر فراوان

نظر

• mosenof
                          عضو عادی
                          • Oct 2013
                          • 39

با سلام و درود بهنام عزیز؛
                          در چند پست گذشته، در پاسخ به پرسش یکی از دوستان فرمودید، که برای تشکیل سبد برای سرمایه 300 میلیونی نیاز به چینش صحیح می باشد و باید از سهم های کم ریسک استفاده نمود، من تا اینجا که تمام مطالب شمار دنبال نموده ام، متوجه شده که باید 50 درصد را میان مدتی و 50 درصد بلند مدتی باشد(یا حتی درصد بلند مدتی بیشتر باشد)، که مثلا حتی می توانیم از سهمی به نام فاذر نیز استفاده نمود و نیمی از آن را میان مدت و نیمی دیگر را بلند مدتی سرمایه گزاری نمود، و لی تا جایی که ذهنم یاری می کند برای سهام کم ریسک فقط بصادر را بیاد دارم، آیا سهامی مثل وپترو یا ولغدر نیز کم ریسک می باشند؟ یا اگر امکان دارد چند سهم کم ریسک دیگر نیز معرفی نمایید.
                          در مورد چینش درست نیز اگر امکان دارد کوتاه یاداوری نمایید ممنون می شوم.
                          با تشکر

نظر

• apouya
                            عضو عادی
                            • Sep 2013
                            • 215

درود به بهنام عزیز
                            برادر اخابر رو چجور می بینید
                            با سپاس

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

در اصل توسط shadel پست شده است View Post
                              سلام بهنام جان ، استاد عزيز خواشي دارم ، و بازهم خواهش ميكنم روي من و خيلي هاي ديگرو زمين نندازين ، از روزي كه شما تصميم گرفتين سهمي به خريد يا فروش معرفي نكنيد ، واسه من و خيلي از دوستان ي سري مشكلات پيش امده ، كه مثلاً استاد بهنام عزيز بغيير از سهام ولغدر وپترو فاذر وبصادر رو چه سهام هاي تاپ ديگري تحليل و نظر مثبت دارن ؟ و با جستجو در تاپيك گاهي اوقات به نتيجه مورد نظر نميرسيم
                              ميشه خواهش كنم بغيير از اين تاپيك كه به سوال دوستان پاسخ ميدين ، يك تاپيك اختصاصي داشته باشيد كه ديگران نتونن نظر و ارسالي داشته باشن و اونجا فقط نظرات و تحليل هاي شما نگارش بشه تا با يك نگاه از همه چيز شركت و تحليل استاد باخبر باشيم و در پايان تمامي سود و ضرر به عهده ماهست و شما هرگز تشويق به خريد يا فروش نكرديد ، جسارتم ببخشيد اما چيزي مانند تاپيك شاملو در تالار بورس ، البته شما كجا و ايشان كجا ، فقط جهت نشان دادن نمونه گفتم
                              الان تو اين چندروز بسياري از دوستان پرسيدن با فلان سرمايه چه بخريم و شما فرمودين سهمي معرفي نميكنيد و بايد مطالب صفحات گذشته مطالعه كنيد كه كار واسه دوستان كمي سخت ميشه
                              بازهم از جسارتم معضرت ميخوام ، اما حظور شما با ارزشه ، راستش خيليهامون نياز داريم كه از نگارش و تحليل شما تمام استفاده ببريم ، شما اگر فقط تحليل هاتون در يك تاپيك بزارين به خدا كار خيليهامون كه به كلام شما ايمان داريم حل ميشه ، و دربورس هيچ چيز قابل پيش بيني نيست و تمامي نظرات شما برپايه تحليل و علم بالاتونه ، باور كنيد بدجور به تحليل هاتون نيازمنديم تا بدونيم سهام ها چه تحليلي دارن و چقدر با ارزش هستن

شرمندم كه خيلي نگارش كردم ، همه هدفم قبول كردن درخواستم هست.... باتشكر
                              درود
                              بابت لطفتون سپاسگزارم

بنده یک تاپیک دارم و راه انداختن یه تاپیک دیگه لزومی نداره
                              هر مطلب تحلیلی که باشه،توی همین تاپیک می نویسم

شما دارین میگین که با این روال جدید پیدا کردن سهام تاپ براتون سخت شده

پاسخ بنده اینه که شما باید قدری دقت داشته باشید و البته باید خودتون تصمیم بگیرین

در این تاپیک بارها و بارها در مورد نکات مثبت سهام مختلف نوشتم

شما فقط میخواین این تحلیلها رو بخونین و خودتون تصمیم بگیرین
                              فکر نمیکنم این کار خیلی سخت باشه
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• arad700
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2013
                                • 3238

بهنام عزیز بین وانصار و خکاوه در صورتی که هردو فرصت خرید بدهند کدومشون شرایط بهتری از نظر رشد داره؟
                                Honesty is the best policy

نظر

در حال کار...
                                X