کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بهنام عزیز سپاس از پاسختون.
سهم رو مدتیست دارم ولی سرعت حرکتش بسیار کنده. چنانچه زحمت نیست هدف قیمتی سهم را در چه محدوده قیمتی میبینید.
پیشاپیش از وقتی که میذارید سپاسگذارم.
خواهش میکنم
در بلند مدت تارگتش بالای 1000 تومن هست
ولی بازم میگم که بهتره با رمپنا عوضش کنین
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
آقا بهنام عزیز سوال من اینه که هنوز وپترو رشد چندانی نکرده و 230 تومان هست رالی وپترو شروع نشده . واسم سوال پیش میاد که شما توصیه به خرید شکربن می کنید .ممکنه خواهش کنم بیشتر توضیح بدید .معتقدم در سوال و جواب از شما علاوه بر سود ریالی کسب تجربه و آموزش هم نهفته است
خواهش میکنم
در مورد پرسش شما باید بگم که من دوست ندارم سهم رو گرون تر از چیزی که باید بخرم
وپترو تا همین چند روز پیش روی 210 قابل خرید بود
فردا اگه مثبت باشه میره بالای 240 تومن
خب سیستم کار من جوریه که سهم رو توی منفی یا از صف فروش میخرم
خرید در روند مثبت به هیچ عنوان مورد پسند من نیست
توی این تاپیک هم هر چی سهم معرفی کردم،یا منفی بوده و یا صف فروش
برای همین گفتم که شکربن بخرین
وگرنه وپترو هدفش همون 400 تومن هست و نظر من هم هیچ فرقی نکرده
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
هر کسی که وارد بورس میشه دوست داره از تجربیات دیگران استفاده کنه .تو تمام بورس های جهان تمام سهامداران که خبره بورس نیستن پس تو این شرایط افرادی هم پیدا میشن که با تحلیل های غلط
خودشون سهامدارای خرد رو به نابودی میکشونن .بنده سهامدار هلدینگ خلیج فارس بودم زمانی قیمت به 936 رسید و برا تعدیل بست یه شبه اعلام شد امریکا پتروشیمی ایرانو تحریم کرد و نرخ خوراک بالا .
بعد از بازگشایی سهمو تا 840 پایین اوردن و ما هم تو 900 فروختیم بعد چی شد سهمی که تحریم بود یکدفعه به 1500 رسید و همون دوستان به به و چه چه که بدو تموم شد .بعد از اشنایی با شما تازه با
سهامداری واقعی اشنا شدم و حق هم با شماست اینجا بورسه باید تحلیل داشته باشیم و باید سهامداری کنیم .حق یارتان با صفا
بهنام جان من ٧٠ درصد سبدم وپترو هست الان هم مقداري نقد هستم و ميخوام براي بلند مدت (١.٥تا٢) سال يك سهم بخرم كه رشد شارپي داشته باشه به نظر شما چي بخرم ؟
خزامیا بخرید
(کوروش بزرگ)
هر کسی که وارد بورس میشه دوست داره از تجربیات دیگران استفاده کنه .تو تمام بورس های جهان تمام سهامداران که خبره بورس نیستن پس تو این شرایط افرادی هم پیدا میشن که با تحلیل های غلط
خودشون سهامدارای خرد رو به نابودی میکشونن .بنده سهامدار هلدینگ خلیج فارس بودم زمانی قیمت به 936 رسید و برا تعدیل بست یه شبه اعلام شد امریکا پتروشیمی ایرانو تحریم کرد و نرخ خوراک بالا .
بعد از بازگشایی سهمو تا 840 پایین اوردن و ما هم تو 900 فروختیم بعد چی شد سهمی که تحریم بود یکدفعه به 1500 رسید و همون دوستان به به و چه چه که بدو تموم شد .بعد از اشنایی با شما تازه با
سهامداری واقعی اشنا شدم و حق هم با شماست اینجا بورسه باید تحلیل داشته باشیم و باید سهامداری کنیم .حق یارتان با صفا
درود
بابت لطفتون سپاسگزارم
سبد سهام شما در ذهنم هست
با ترکیبی که سبدتون داره،هیچ نیازی به خونده پستها و تحلیلهای دیگران ندارین
شما فقط باید صبور باشید
و البته در بلند مدت برنده خواهید بود
استاد خداقوتخسته نباشید-درلینکهای گذشته جنابعالی توصیه به خریدخزامیا داشتیدحال من ایران خودرو درسبدم است حالا به نظر جنابعالی چه باید کرد.ضمنا دربلتد مدت قیمتهای وبصادر وبانک دی راچه حدودی میدانید.باتشکر
نظر