*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهدی999
    عضو عادی
    • Sep 2012
    • 189

پاسخ : *+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

جناب بهنام سلام
    ارتقاء جنابعالی را تبریک عرض میکنم هر چند که شخصیت شما بالاتر از این رنگها و عنوانهاست.نظری داشتم در خصوص شرایط پیش آمده بورس که نه میتوان این بازار را خرسی نام برد و نه گاوی که متاسفانه بیشتر شبیه گوسفندی است و اینکه متاسفانه بازار بورس به خوبی به مردم معرفی نشده و هر تبلیغی هم که صورت گرفته(به ویژه صدا و سیما) در خصوص رشد شاخص و افزایش قیمتهای سهام و شکسته شدنهای شاخص بوده است . در حالیکه پس از سپری شدن دوران دلالی در بازارهای طلا و سکه و ارز و ملک عده ای که هیچ سواد بورسی نداشتند حتی فرومهای بورسی و تحلیلی بازار را هم نه سر زده و نه مطالعه کرده اند (بقول برخی دوستان آمدند بورس خریدند)سرمایه و سود کسب کرده را وارد این بازار کردن به این نیت که همچون روال قبلی سود بیشتر کسب کنند و حالا که قرار بر اصلاح با توجه به رشد شارپ برخی سهام و گزارش نه چندان مناسبشان بود به صورت گله ای اقدام به فروش کرده و تر و خشک را با هم می سوزانند و بازار را از تحلیل خارج نموده اند که در این بین برخی حقوقیها هم خوب از این آب گل آلود صید میکنند و آتش بیار معرکه شده اند.لذا اگر قصد هدایت سرمایه ها به سمت بازار بورس است بایستی این اطلاع رسانی هم به مردم از سوی دولت صورت پذیرد و هر دو روی این سکه (بازار سهام) نشان داده شود تا شاهد اینگونه ریزشهای شدید نباشیم.هر کس در خصوص این منفی ها نظری دارد عده ای می گویند مقصر رئیس بورس است و شایعات برکناری ایشون و معرفی گروه جدید میکنند عده ای بحث مذاکرات ژنو 2 عده ای حباب و ....
    ولی به اعتقاد بنده و سفارشات جنابعالی چنانچه در خریدها دید حداقل میان مدتی داشته باشیم و سهام بنیادی با توجه به شرایط آتی کشور داشته باشیم و بیشتر سهامدار بمانیم تا سهامباز مطمئنا برنده خواهیم بود.مثالی از خودم بزنم که مپنا را آن زمان که 420تومان در چند سال پیش بود خرید کردم و تا 160 هم افت کرد ولی حالا میبینیم به چه قیمتی رسید .(البته آن زمان اگر اطلاعات بورسی حال را داشتم و با تحلیلگری همچون آقا بهنام آشنا شده بودم زود تر از اینها ضررم جبران می شد).به هر حال بازار سرمایه است و هزار فراز و نشیب و عاقبت با صابران خواهد بود.
    [FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

نظر

• arad700
      ستاره دار (1)
      • Jul 2013
      • 3238

بهنام جان با سلام و با آرزوی سپری شدن روزهای قرمز و شکوفایی و سرسبزی بازار.همچنان سهامدار هستیم و ایسادگی و صبوری می کنیم ولی با خاطری آزرده.محبت بفرمایید راجع به شگل شلعاب نظرتون بگین
      Honesty is the best policy

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
        بهنام جان با سلام و با آرزوی سپری شدن روزهای قرمز و شکوفایی و سرسبزی بازار.همچنان سهامدار هستیم و ایسادگی و صبوری می کنیم ولی با خاطری آزرده.محبت بفرمایید راجع به شگل شلعاب نظرتون بگین
        درود

در مورد این دو سهم هیچ نظری ندارم

سهامدار باشید،ولی نه سهامدار هر سهمی

4 تا سهم تاپ بخرین
        دیدگاهتون رو هم بذارین روی حداقل میان مدت

بعدم به کارهای روزانه برسین
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• iligal
          مدیر(ستاره دار 11)
          • Sep 2012
          • 4103

با سلام خدمت آقا بهنام عزیز امروز اطلاعیه استفاده از حق تقدم وصندوق اومد باید به ازای هر سهم 100 تومن واریز کنم که حق تقدم تبدیل به سهم بشه درسته دیگه؟بعد چند ماه تبدیل میشه ؟نوسان قیمت نداره؟میگن روزانه +-10% میتونه بخوره آیا این اطلاعات صحیحه ممنون میشم راهنماییم کنید
          بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
            با سلام خدمت آقا بهنام عزیز امروز اطلاعیه استفاده از حق تقدم وصندوق اومد باید به ازای هر سهم 100 تومن واریز کنم که حق تقدم تبدیل به سهم بشه درسته دیگه؟بعد چند ماه تبدیل میشه ؟نوسان قیمت نداره؟میگن روزانه +-10% میتونه بخوره آیا این اطلاعات صحیحه ممنون میشم راهنماییم کنید
            درود

تلورانس حق تقدم،مثبت و منفی 8% هست

به جای شما باشم حقها رو میفروشم و 100 تومن رو هم پرداخت نمیکنم
            اما کل وجه حاصل رو یک سهم تاپ میخرم
            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• sonami2616
              Banned
              • Jan 2014
              • 269

سلام آقا بهنام من خیلی از این جا اونجا شنیدم که علت منفیه بازار فلان چیزه ولی واقعا هیچ کدومشون هنوز منو قانع نکرده ، می دونم که شما گفتید بازار رو اصلا نگاه هم نکنید و قعطعا بر می گرده ولی فقط از بابت کنجکاوی می خوام نظر شما رو در مورد علت ریزش بازار بدونم
              ممنون

نظر

• iligal
                مدیر(ستاره دار 11)
                • Sep 2012
                • 4103

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                درود

تلورانس حق تقدم،مثبت و منفی 8% هست

به جای شما باشم حقها رو میفروشم و 100 تومن رو هم پرداخت نمیکنم
                اما کل وجه حاصل رو یک سهم تاپ میخرم
                خود سهم رو با ضرر -50% هفته پیش فروختم تبدیل کردم فاذر سهم زیادی نیست 667 تا بیشتر نیست یعنی واسه حق تقدم به سهم میشه 66700 تومن ولی به جاش میشه 667 تا سهم وصندوق به نظر شما خوب نیس ؟

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط sonami2616 پست شده است View Post
                  سلام آقا بهنام من خیلی از این جا اونجا شنیدم که علت منفیه بازار فلان چیزه ولی واقعا هیچ کدومشون هنوز منو قانع نکرده ، می دونم که شما گفتید بازار رو اصلا نگاه هم نکنید و قعطعا بر می گرده ولی فقط از بابت کنجکاوی می خوام نظر شما رو در مورد علت ریزش بازار بدونم
                  ممنون
                  درود

به جای این حرفها یه مقدار بررسی کنید
                  سهام تاپ با با ارزش رو روی قیمتهای مفت بخرین

بعد از 6 ماه هم بشینین و سودتون رو حساب کنید
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• iligal
                    مدیر(ستاره دار 11)
                    • Sep 2012
                    • 4103

ممنون
                    با اجازه آقا بهنام بازار نیاز به اصلاح داشت دوست عزیز قرار نیست شیب بازار همیشه صعودی باشه واسه یه سود حسابی یه اصلاح کوچک نیاز بود به این میگن خواب زمستونی بازار بورس واسه همین هر سال عرضه های اولیه رو میذارن فصل زمستون اکثراً اگه دیشب صحبت های صالح آبادی گوش میدادی میگفت تا آخر سال چند تا عرضه اولیه دیگه داریم اگه کوتاه مدتی نقد نگه میداری واسه عرضه اولیه اگه میان مدتی و بلند مدت کار به این منفی مقطعی اصلاح زمانی نداری واسه یه رشد شارپ این اصلاح نیاز بود

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                      خود سهم رو با ضرر -50% هفته پیش فروختم تبدیل کردم فاذر سهم زیادی نیست 667 تا بیشتر نیست یعنی واسه حق تقدم به سهم میشه 66700 تومن ولی به جاش میشه 667 تا سهم وصندوق به نظر شما خوب نیس ؟
                      خب این تعداد سهم بود و نبودش فرقی نداره و همون بهتر که تبدیل بشه به یکی از سهامی که دارین

سعی کنید سبد خودتون رو متمرکز کنید روی صنایع پیشرو
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• sonami2616
                        Banned
                        • Jan 2014
                        • 269

بهنام جان من دیروز و امروز به صورت پله ای خکاوه و خساپا از صف برداشتم و خرید هامو کامل کردم البته یه پله ی دیگه رو هم گذاشتم برای فردا و تا حالا هم هیچی نفروختم
                        بهنام جان فقط برای آموزش می خوام مهم ترین علت ریزش بازار از نظر تو چیه؟ چون برای سری های بعدی بتونیم از این تجربیاتی که بابتش هزینه پرداخت کردیم استفاده کنیم
                        مثلا من ولغدر 130 تومنی دارم ، باورتون میشه اگه دیروز امروز می خریدیم می تونستیم 30 درصد بیشتر سهم بخریم ؟ به خاطر همین دوس دارم اگه صلاح می دونی مهم ترین عامل ریزش بازار از نظر خودت رو بگی

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

بهنام جان من دیروز و امروز به صورت پله ای خکاوه و خساپا از صف برداشتم و خرید هامو کامل کردم البته یه پله ی دیگه رو هم گذاشتم برای فردا و تا حالا هم هیچی نفروختم
                          بهنام جان فقط برای آموزش می خوام مهم ترین علت ریزش بازار از نظر تو چیه؟ چون برای سری های بعدی بتونیم از این تجربیاتی که بابتش هزینه پرداخت کردیم استفاده کنیم
                          مثلا من ولغدر 130 تومنی دارم ، باورتون میشه اگه دیروز امروز می خریدیم می تونستیم 30 درصد بیشتر سهم بخریم ؟ به خاطر همین دوس دارم اگه صلاح می دونی مهم ترین عامل ریزش بازار از نظر خودت رو بگی
                          خب این بازار یه بازار هیجانی و منفیه
                          در این نوع بازارها هم تحلیل یعنی کشک،چون سهم خوب و بد همه منفی هستن

طرف میخواد هر سهمی داره با هر قیمتی بفروشه
                          خب شما هم ازش بخر و صبور باش
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• rafieemh
                            عضو عادی
                            • Sep 2013
                            • 23

دوستان عزیز

من نمی دانم چقدر موثر خواهد بود، اما پیشنهاد می کنم به لینک زیر بروید و اعتراضات خودتون رو نسبت به شرایط اخیر بازار مطرح کنید
                            همگی دیشب سخنان رئیس سازمان بورس را شنیدیم - یا امروز خوانده ایم- که وجود هرگونه افت یا سقوط محسوس را در بازار طبیعی قلمداد می کرد و کاملا به سبک مدیران دوره احمدی نژاد با مردم صحبت کرد.
                            به نظر من، نشان دادن اعتراض، کمترین کاری ست که می شود انجام داد.

نظر

• iligal
                              مدیر(ستاره دار 11)
                              • Sep 2012
                              • 4103

آقا بهنام نظرت راجع به مپنا و اخابر چیه بازار برگرده رشد خوبی میتونه داشته باشه مخصوصاً اخابر که افزایش نرخ تعرفه داره تو سال جدید افزایش رومینگ افزایش پهنای باند هم بنیادیش قویه هم تکنیکالش خوبه نظر شما چیه راجع به مپنا هم بگید؟ممنون میشم

نظر

• حس ششم
                                عضو عادی
                                • Oct 2013
                                • 136

سلام ودرود
                                استاد بهنام عزیزم ارتقای شما را بعنوان کاربر ویژه تبریک عرض میکنم.

حیف شد تازه کار بودیم و نتونستیم روندرو تشخیص بدیم...آدم از این لجش میگیره که کسایی که ادعای دوستیشون میشه تو بعضی سایتا... الان تازه دارن رو میکنن که نقد شدن..حتی در مدت اصلاح اصرار به خرید داشتن.....والان خوشحالن واسه جذابیت بازارو...البته دیگه واسه ما با این قیمتا نمیصرفه بفروشیم وفقط صبور خواهیم بود وهدفمون رو از کوتاه ومیان مدت به بلند مدت تغییر خواهیم داد..من 6ماه دیگه امتحان بوردتخصصی دارم وواقعا وقت زیادی واسه رسد بازار ندارم....
                                سبد من رو که باهاش آشنا هستین؟فاذر..خبهمن....خزامیاد..خکاوه ..وساپا..بصادر...در ضمن از ارسبداتون ممنونم...
                                با توجه به اینکه بعضی از سهمام تو سبدتون نیست احتیاج به اصلاح میبینین استاد؟
                                [COLOR=#008000][I][B][SIZE=3][FONT=arial][SIZE=4][FONT=arial black]امیرالمومنین[/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=arial][/FONT][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial]:[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#ff0000][I][B][SIZE=3][FONT=arial]شخص صبور هیچ وقت پیروزی را از دست نخواهد داد اگرچه طول بکشد.[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X