ایران تایر ( پتایر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen ho
    ستاره دار(1)
    • Feb 2013
    • 11251

پاسخ : ایران تایر ( پتایر )

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
    دوستان این سعادت نصیب بنده شده که چند خطی رو همراه با غلط های فراوان در خدمت شما باشم....
    قبل از این قلم فرسایی از دوستان عزیزم همچون اقا میثم عذر خواهی می کنم که در حضور ایشون جسارت می کنم...

امروز می خواستم بدونم که افزایش 8% قیمت ها چگونه میتونه رود سود سازی پتایر تاثیر گذار باشه....
    فرض های من شامل:
    1- عدم تغییر بهای تمام شده محصولات در سال 93 است (که همه می دانیم روند قیمتی کائوچو روندی کاهش داشته و از همین محل میتونه تعدیل خوبی رو نصیب شرکت نماید)
    2- با فرض تولیدات مشابه سه ماهه اول سال 93 تولیدات و فروش رو برای سه ماهه دوم همون مقدار تصور کردم.
    3- تولید خط رادیال رو همون محدوده اعلامی شرکت یعنی 10000 تن در نطر گرفتم.

برای باقی مانده محصولات افزایش 8% رو در نظر گرفتم....

همان طور که می بینیم قیمت تحلیلی سهم با پی به ایی 5 حدود 400 خواهد بود ...
    اگر چه می دونیم که سهم سال اتی ظرفیتش به دو برابر افزایش خواهد یافت و این یعنی جهش سود اوری در سال 94....
    که با توجه به به قیمت کنونی سهم بسیار ارزنده می باشد...
    باسلام خدمت شما

درپست های قبلی هم عرض کردم کاری به6ماهه نخست سال93سهم نداشته باشید

کلا برای سال جاری انتظار سود انچنانی برای سهم نمی رود وبه همین دلیلpeسهم میتونه 2-3برابر بازار باشه

قطعا هر کس این سهم را میخره افق سوداوری وجهش ان را طی2سال اتی را میدانه

طبق گفته مدیرعامل شرکت ظرفیت20.000تن از اوایل بهمن ماه اجرایی خواهد شد وتاثیر ان برepsسال 94 مشخص خواهد شد

اگر قیمت دلار همین جا تثبیت بشود وبافرض 8درصد افزایش نرخ وظرفیت20.000 تن این سهم سال اتی بالای200تومان سود خواهد داشت(بدون درنظرگرفتن افزایش مججدا دلار)

از طرفی کاهش قیمت کایوچو وپیش بینی ها از ادامه ان ها در روند اتی شرکت بسیار تاثیرگذار خواهد بود

به نظرم روندکی که پکویر با طرح توسعه اش از اوایل92 اغاز کرد والان قیمتش 4-5برابر 18ماه قبل شده پتایر هم در اغاز ان می باشد

.................................................. ..................
    در مورد سهم این قدر خریدار دراین محدوده وجود دارد که هرکس باهرمیزانی راحت میتونه خارج شود

3میلیون سهم طی 2روزکاری بیش از1درصد شرکت!

نظر

• Dr.boursi
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 1348

جناب محسن من همین فرضی رو شما فرمودید رو برای امسال در نظر گرفتم....
      گفتم افزایش قیمت همین 8% باشه و حاشیه سود شرکت هم تغییر ندیم و در ثانی قیمت بهای تمام شده همین محدوده باشه و سود برای 20 هزار تن رو عدد188 تومن و با پی به ایی 5 قیمتی حدود دو برابر قیمت الان به دست اوردم....

به هر حال امیدوارم در کنار دوستان سود خوبی داشته باشیم....
      بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Dr.boursi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 1348

خوب بی خیال بنیادی بریم سر حرفه اصلی خودمون!!! تکنیکال بازی!!!

سهم روی 430 حمایت خوبی داره...اگر اون دوست خوبمون بخواد 380 هم سهم بده عالی میشه....
        شنبه سهم در صورت منفی بودن به اولین حمایت مهش یعنی محدوده 430 میرسه و حقش احتمالا روی 300 تا 305 معامله بشه و اونجا میشه یک پله دیگر اضافه کرد... پله بعدی هم بهتره 380 و خقش رو روی 350 اضافه کرد....

امیدوارم با این روند شارپ سهم یه اجازه اضافه کردن سنگین روی 380 تا 400 بده و بعد میندازیم کنار تا سال دیگه....

یکی از نکاتی رو که دوستان ر صفحات قبلی بیان کردند اینه که سهم رو کسی میخره که میدونه دو سال یا حداقل یک سال باید نگه داره و از طرفی تا یک ماه دیگه مهلت استفاده از حقش تموم میشه پس یک ماه فرصت داریم که با توجه به گزارش 6 ماهه احتمالا ضعیف حسابی سهم بخریم و بعدش بعید میدونم فرصت زیادی بده....
        امید به خدا

نظر

• شاهین محلوجی
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 2050

درود

چارت تعدیل شده و نشده پتایر

با دید خوشبینانه بنظر کف فعلی سهم بین 430 الی 438 هست و در صورت از دست رفتن احتمال افت تا حوالی 408 و 400 ..
          مقاومت مهم 450 ، 475

موفق باشید ...
          آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2014/09/26, 13:21.
          جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• Trader7
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 940

به نظرم فردا پتایر صف خرید میشه /:.winksmiley02.:/
            این رو روند معاملات چهارشنبه می گفت...
            فروشنده اصلی یک نفره که احتمالا پول لازمه ولی در نقطه مقابل خریداران قوی پشت سهم هستند...

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20672

مفتش گرونه این سهم....حقاش که اصلا نگو و نپرس.....۶ ماه طول میکشه که حق تبدیل به سهم بشه
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/09/26, 22:39.
              ///

نظر

• seraj
                ستاره دار(2)
                • Feb 2012
                • 2064

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                مفتش گرونه این سهم..چه عجله ای دارید برا خرید...هر کی داره بندازه تا ی سال کنار...یا اضافه کنه....بزارید حقش بیاد پایین بخریم
                آی گفتی میثم جان
                جسارت به دوستان فعال این سهم نباشه . برای بلند مدت حرفی برای گفتن نداره ( طبق رانتی که دارم ) اما تو کوتاه مدت ممکنه برای نوسان بد نباشه . اگه تبلیغ نباشه لاستیکی فقط پکرمان .
                نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• arash tahlil
                  عضو عادی
                  • Mar 2014
                  • 36

خب اگه مفتش گرونه واین سهم بدردنخوره اینجا چه کار میکنیدکه درمورداین سهم حرف میزنیدامان ازدست فرصت طلب ونوسانگیرها؟

نظر

• arash tahlil
                    عضو عادی
                    • Mar 2014
                    • 36

بررسي نمودار شاخص صنعت لاستيک نشان ميدهد که صنعت مزبور مقاومت تاريخي خود را در هم شکسته و با عبور از اين محدوده افق روشني براي صنعت مزبور ايجاد کرده ، البته برگشت قيمتي شاخص صنعت را مي توانpull backشکست به محدوده حمايتي تلقي کرده و اميدوار بود که صنعت با عبور از فاز اصلاحي در آينده نزديک روند رشدي خود را مجدد شروع کند و همزمان بررسي انديکاتور rsiنيز دلالت بر فاز صعودي صنعت داشته که با نزول اخير سهم هاي اين صنعت اين انديکاتور نيز در حال نزديک شدن به محدوده حمايتي مي باشد .

در کل در وضعيت فعلي که بازار و اغلب صنايع با ابهامات بسياري روبرو مي باشند ، اين صنعت جز نادر صنايعي مي باشد که مي توان به رشد آن در افق هاي ميان مدت اميدوار بود.

http://arman-ati.com/?cid=CMSContent&content=15332

نظر

• ائلچی
                      ستاره دار (2)
                      • Jul 2013
                      • 1945

مفتش گرونه این سهم....حقاش که اصلا نگو و نپرس.....۶ ماه طول میکشه که حق تبدیل به سهم بشه
                      میثم عزیز سلام
                      آقا به طرح توسعه و تغییر خط تولیدش یه نگاه بکن، شاید برای طرح توسعه اش دلت سوخت و تجدید نظری کردی ;)
                      أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• Trader7
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 940

حقش امروز خرید شد ....البته مقدار کمی ..بقیش هم تا پایان پذیره نویسی...چقدر سهم به خاطر بز خری پرید....:D انشالا پله های بعدی رو بشه زیر 300 خرید:D
                        در اصل توسط arash tahlil پست شده است View Post
                        خب اگه مفتش گرونه واین سهم بدردنخوره اینجا چه کار میکنیدکه درمورداین سهم حرف میزنیدامان ازدست فرصت طلب ونوسانگیرها؟
                        تناقض در گفتار و رفتار شما موج می زنه...اگر این سهم خوب نیست پس چرا دارید می خرید!؟
                        از یک طرف دارید حق تقدم (به قول خودتون بزخری) می خرید و از طرف دیگه می گید حق به درد نمی خوره!

نظر

• Trader7
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 940

http://arman-ati.com/?cid=CMSContent&content=15332

نظر

• شاهین محلوجی
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 2050

درود

در کل خوبی سهم پتایر به کم بودن فروشنده هایش است که البته طبیعیست و بنظر منتظر افزایش نرخ لاستیک در چند روز آینده هستند ...
                            جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• arash tahlil
                              عضو عادی
                              • Mar 2014
                              • 36

به گزارش ایسنا، وانگ مین مذاکره‌کننده ارشد چین در مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5، گفت: تمام طرف‌ها توافق کردند که دور بعدی مذاکرات را هر چه زودتر برگزار کنند . به گفته این مقام ارشد چین، در جریان مذاکرات تمام طرف‌ها بر اراده سیاسی‌شان برای رسیدن به یک توافق جامع در کوتاه‌ترین زمان ممکن تاکید داشتند و درباره مسائل اصلی شامل غنی‌سازی اورانیوم به صورت سازنده، جدی و منعطف به منظور رفع نگرانی‌های طرف مقابل رایزنی کردند

نظر

• Dr.boursi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 1348

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
                                آی گفتی میثم جان
                                جسارت به دوستان فعال این سهم نباشه . برای بلند مدت حرفی برای گفتن نداره ( طبق رانتی که دارم ) اما تو کوتاه مدت ممکنه برای نوسان بد نباشه . اگه تبلیغ نباشه لاستیکی فقط پکرمان .
                                میشه توضیح بفرمائید که برای بلند مدت حرفی برای گفتن نداره یعنی چی؟
                                وقتی تولید شرکت از 10 هزار تا می خواد بشه 20 تا باز هم حرف برای گفتن نداره؟
                                اگر موردی هست که ما از ان بی خبریم بفرمائید شاید ما هم خارج شیم و هر روز برای قیمت پایین نشینیم بخریم...
                                ممنون میشم با ذکر دلائل منطقی توضیح دهید....

نظر

در حال کار...
                                X